×
اجتماعی
شناسه خبر : 202485
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/09/14 ساعت 14:43
غربالگری قند و فشار خون در متروی تهران

غربالگری قند و فشار خون در متروی تهران

رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر از اجرای طرح غربالگری قند و فشار خون در متروی تهران خبر داد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر از اجرای «طرح غربالگری قند و فشار خون و اضافه وزن» در ایستگاه‌های مترو تهران مشخصاً در ایستگاه دروازه دولت و ایستگاه دروازه شمیران خبر داد.

 وحید سلیمی رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر با اشاره به اینکه سازمان ملل روز پنجم دسامبر مصادف با ۱۴ یا ۱۵ آذر ماه را به عنوان روز جهانی داوطلب در ایران نامگذاری کرده است گفت: همه جمعیت‌های ملی هلال احمر و صلیب سرخ این روز را گرامی می‌دارند و ضمن برپایی آئین نکوداشت خدمات داوطلبانه از زحمات داوطلبان تقدیر می‌کنند.

وی افزود: هم اکنون بیش از ۳ میلیون داوطلب در سامانه جمعیت هلال احمر در رسته‌های مختلف جوانان، امداد و نجات و داوطلبان در زمان حوادث و بحران‌ها و انجام فعالیت‌های اجتماعی در مناطق کم برخوردار کنار جمعیت هلال احمر هستند و خدمات داوطلبانه ارائه می‌دهند.

رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر از برگزاری مراسم تقدیر از داوطلبان جمعیت هلال احمر در ایام مصادف با شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در استان‌های کشور خبر داد و گفت: ما در این مراسم ضمن همدردی با مردم مظلوم لبنان و غزه از زحمات داوطلبان نیز تقدیر خواهیم کرد.

سلیمی عنوان کرد: ما در کنار فعالیت‌های حوزه معیشت محور و سلامت محور جمعیت هلال احمر، طرحی را تحت عنوان «ماهتاب» اجرا کردیم. واژه «ماه» از هلال ماه جمعیت هلال احمر و واژه «تاب» نیز از مفهوم تاب‌آوری اجتماعی برگرفته شده است. ما در این طرح یک سری پروژه را در ظرفیت داوطلبان به عنوان یک فعال اجتماعی در حوزه‌های مختلف تعریف کردیم که شامل حوزه محیط زیست، سلامت، طرح‌های آموزشی، آگاه سازی، آسیب‌های اجتماعی و خدمات حمایتی اجتماعی می‌شود.

وی از اجرای «طرح غربالگری قند و فشار خون و اضافه وزن» در ایستگاه‌های مترو تهران مشخصاً در ایستگاه دروازه دولت و ایستگاه دروازه شمیران خبر داد و گفت: ما جمعه هفته گذشته طرح پاکسازی زباله از پارک جمشیدیه تا کلک چال را اجرایی کردیم که بازتاب بسیار خوبی در رسانه‌ها داشت.

رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر در مورد ارائه خدمات دندانپزشکی در شهرری نیز توضیح داد: ما بحث بهداشت دهان و دندان و ارائه خدمات رایگان دندانپزشکی را در دستورکار قرار دادیم و به همین منظور، تیم‌های دندانپزشکی داوطلب در جمعیت هلال احمر در ساختمان بهیاری روستای غنی آباد شهرری حضور پیدا خواهند کرد.

وی از استقرار بالغ بر ۷۰ دستگاه یونیت دندانپزشکی در استان خراسان شمالی خبر داد و گفت: یک کاروان سلامت با بهره‌گیری از ظرفیت گروه‌های جهادی و جمعیت هلال احمر از تاریخ ۱۲ آذرماه به مدت پنج روز در استان خراسان شمالی به افراد نیازمند و دچار مشکلات معیشتی و مددجویان کمیته امداد خمینی (ره) خدمات رسانی خواهند کرد.

سلیمی در پایان خاطر نشان کرد: ما استفاده از ظرفیت پزشکان، پیراپزشکان و متخصصان جمعیت هلال احمر در حوزه غربالگری افرادی که در نقاط حاشیه نشین شهری دچار آسیب‌های اجتماعی و بعضاً مشکلات پوستی هستند را نیز در دستورکار قرار دادیم و پزشکان داوطلب با همکاری شهرداری تهران، در اماکن حضور یافتند و غربالگری‌های لازم را انجام دادند و یک سری اقلام زیستی و غذایی نیز بین این افراد توزیع شد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
احتمال بازداشت نتانیاهو در پی توافق ایران و آمریکا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز سه شنبه 2 تیر 1405+ جدول
چالوس یک‌طرفه شد؛ محدودیت‌های ترافیکی جدید در جاده‌های شمال
قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه 2 تیر 1405
اعلام برنامه هفته دوم لیگ ملت‌های والیبال 2026/ مصاف ایران با آمریکا، ژاپن و فرانسه
دلیل درخواست‌های مکرر ترامپ برای کمک از ناتو فاش شد
وضعیت آب و هوا امروز سه شنبه 2 تیر 1405 + وضعیت استانها
واکنش مشاور رئیس‌جمهوری به تهدید پزشکیان
جزئیات تازه مذاکرات ایران و آمریکا؛ تشکیل 4 کارگروه تخصصی و صدور مجوز فروش نفت
علت پریدن آنتن گوشی‌ها چیست؟
واکنش تل‌آویو به گزارش‌های مربوط به ورود 50 نظامی صهیونیست به سومالی‌لند
بُرد خروس‌ها در طولانی‌ترین بازی جام
همتی: هیچ الزامی برای خرید نهاده‌های کشاورزی از آمریکا نداریم
گلزنی مرد تمام نشدنی فوتبال؛ مسی بهترین بازیکن زمین شد
قالیباف: تنگه هرمز با ترتیبات ایرانی و توسط ایران اداره خواهد شد
شهید چمران نماد مقاومت، اقتدار و الهام‌بخش نیروهای مسلح است
عزاداری شب هشتم محرم 1448 مسجد ولی عصر (عج) خوزستانی های مقیم تهران
هشدار سازمان ملل درباره فعالیت اسرائیل در جنوب سوریه
اژه‌ای: جنگ ترکیبی دشمن علیه ایران در پنج سال اخیر تشدید شد
گفت وگوی وزرای خارجه عرب درباره امنیت منطقه در سایه مذاکرات ایران و آمریکا
ستاد مردمی اربعین در گیلانغرب تشکیل شد
شرط جدید برای طرح‌های عمرانی استان‌ها اعلام شد
قالییاف وارد مسقط شد
جزئیات محدودیت‌های پروازی در مراسم تشییع رهبر شهید اعلام شد
جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال یک‌طرفه شد
سفر پزشکیان بیانگر آرمان‌های مشترک تهران - اسلام‌آباد برای صلح است
بیانیه باشگاه پرسپولیس در خصوص تصمیم عادلانه فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ
وزیر ارتباطات: برای توسعه زیرساخت‌ها به مدل‌های جدید تأمین مالی نیاز داریم
وزارت خارجه آمریکا: روبیو از فردا راهی خاورمیانه می‌شود
نماینده روسیه:تجاوزات اسرائیل علیه سوریه باید متوقف شود
لیبرمن: توافق ایران و آمریکا فاجعه‌ای برای اسرائیل است
پزشکیان: آمادگی داریم دیپلماسی را در راستای حقوق بین المللی ادامه دهیم
ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های گسترده موافقت خواهد کرد
بازار طلای تهران 6 روز تعطیل شد
یک منبع آگاه: صرف پولهای بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد
ثبت‌نام خودروهای وارداتی آغاز شد+ جزئیات و نحوه ثبت نام
عارف: هیچ اعتمادی به دشمن نداریم
فارن افرز:تنها راه نجات اروپا، استقلال از آمریکاست
رایزنی دمشق و بیروت درباره حملات اسرائیل
مالکان در 4 مورد می‌توانند حکم تخلیه را دریافت کنند
سازمان لیگ فوتبال: سهمیه سوم آسیا به قهرمان تورنمنت 3 جانبه می‌رسد
حمله موشکی اوکراین به تاسیسات الکترونیکی روسیه
جزئیات برنامه‌های وداع و تشییع پیکر رهبر شهید؛ احتمال تعطیلی تهران
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت چهاردهم
تأکید قطر بر لزوم تثبیت آتش‌بس و حمایت از تمامیت ارضی لبنان
نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد
قالیباف به عمان رفت
توافق آمریکا و ایران معادلات را تغییر داد
دیپلماسی در سربالایی؛ چرا باید از پنجره امید محافظت کرد؟
خدمات دستگاه قضایی 24 ساعته ارائه می‌شود