×
سیاسی
شناسه خبر : 202384
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/09/13 ساعت 21:08
هیئت دولت به دستیار هوش مصنوعی مجهز می‌شود

هیئت دولت به دستیار هوش مصنوعی مجهز می‌شود

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور از تجهیز هیئت دولت به دستیار هوش مصنوعی خبر داد.

نورنیوز- گروه سیاسی: حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور امروز در نخستین رویداد هوش مصنوعی با رویکرد زنجیره تامین انرژی و آب با هدف بررسی اقدامات، دورنمای هوش مصنوعی در سطح صنایع زیرساختی و زنجیره تأمین انرژی و آب و بررسی چالش‌های اجرای پروژه‌های هوش مصنوعی، اظهار داشت: با توجه به اینکه هفته پژوهش از دانشگاه‌ها خواسته می‌شود تا دستیار هوش مصنوعی برای رئیس جمهور تدوین کنند، بنابراین می‌خواهیم این فناوری به عنوان یک دستیار هوشمند کنار ایشان باشد و برای هر وزیر و معاونان رئیس جمهور نیز یک دستیار هوش مصنوعی خواهیم داشت.

وی در خصوص رابطه با توسعه هوش مصنوعی در کشور، افزود: با تصویب طرح جامع هوش مصنوعی، کشور وارد مرحله جدیدی از توسعه این فناوری شده، همچنین راه‌اندازی اولین مزرعه GPU در سال ۱۴۰۴ گام مهمی در جهت تقویت زیرساخت‌های محاسباتی برای تحقیقات و توسعه در حوزه هوش مصنوعی است.

افشین خاطرنشان کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان به‌عنوان موتور محرک اقتصاد دانش‌بنیان، از حمایت‌های ویژه‌ای برخوردار خواهند بود، تدوین برنامه‌های حمایتی جدید، اصلاح فرآیند‌های ارزیابی، تسهیل دسترسی به منابع مالی و ایجاد شبکه‌های همکاری بین شرکت‌ها از جمله این برنامه‌ها است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری از تدوین دستیار هوش مصنوعی برای رئیس‌جمهور، در آینده‌ای نزدیک خبر داد و ادامه داد: می‌خواهیم این فناوری به عنوان یک دستیار هوشمند کنار ایشان باشد و برای هر وزیر و معاونان رئیس جمهور نیز یک دستیار هوش مصنوعی خواهیم داشت.

افشین تصریح کرد: در رابطه با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان به‌عنوان موتور محرک اقتصاد دانش‌بنیان، از حمایت‌های ویژه‌ای برخوردار خواهند بود در همین راستا تدوین برنامه‌های حمایتی جدید، اصلاح فرآیند‌های ارزیابی، تسهیل دسترسی به منابع مالی و ایجاد شبکه‌های همکاری بین شرکت‌ها از جمله این برنامه‌ها است.

وی در رابطه با برخی از چالش‌های پیش روی توسعه فناوری در ایران گفت: کمبود نیروی انسانی متخصص، تحریم‌ها و محدودیت‌های بین‌المللی از جمله این چالش‌ها هستند ،با این حال، ظرفیت‌های بالای کشور در حوزه فناوری و وجود نخبگان جوان، فرصت‌هایی را برای پیشرفت در این حوزه به وجود آورده که باید از آن‌ها حمایت کرد.

معاون علمی رئیس‌جمهور نیز بر اهمیت جذب متخصصان ایرانی مقیم خارج از کشور تاکید کرد و گفت: ارائه طرح بازگشت متخصصان به شورای عالی انقلاب فرهنگی را در دستور کار داریم که برخی افراد وقتی دو تابعیتی هستند، بتوانند در هیئت علمی‌ها حضور داشته باشند.

وی به برخی اقدامات عملیاتی برای تحقق اهداف بلندمدت در حوزه فناوری اشاره و افزود: تقویت آموزش عالی با تکیه سرمایه‌گذاری در آموزش عالی و تربیت نیروی انسانی متخصص در حوزه‌های مختلف فناوری، حمایت از پژوهش و نوآوری همراه با ایجاد مراکز تحقیقاتی مجهز و حمایت از پژوهشگران و نوآوران، تسهیل تجاری‌سازی فناوری و ایجاد بستر مناسب برای تجاری‌سازی دستاورد‌های پژوهشی، توسعه پارک‌های علم و فناوری در جهت تقویت عملکرد آنها، ترویج فرهنگ نوآوری و کارآفرینی همراه با ایجاد فرهنگ نوآوری و کارآفرینی در جامعه از جمله این اقدامات عملیاتی است.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
استقبال اروپا از توافق پایان جنگ در غزه
حضور ورزشکاران 17 کشور در هفتمین دوره قهرمانی زورخانه‌ای
از پناهندگی تا نوبل
اقلیم کردستان هرگز منشاء تهدید علیه ایران نخواهد بود
محمود عباس از توافق توقف جنگ در غزه استقبال کرد
محدودیت دوباره شبکه های اجتماعی در افغانستان
محکومیت 23 هزار میلیارد تومانی برای قاچاقچیان 2 تن طلا
عادی سازی مصرف مواد مخدر در سریال‌ها و شبکه‌های خانگی
ادامه حملات رژیم صهیونیستی در غزه با وجود توافق آتش‌بس
برگزاری آزمون سراسری کارشناسان رسمی دادگستری
ارسال پیامک به برندگان قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد+ لینک سامانه
شب به یادماندنی هوشنگ مرادی در کرمان
نامزدهای نوبل ادبیات 2025 معرفی شدند
منطق «پهلوان پنبه »وحید
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(96) « بندرگز»
20 رقیب هادی چوپان در مسترالمپیا 2025 + چوپان و تابانی دو مدعی اصلی قهرمانی
انحراف مرگبار مینی‌بوس در محور آبادان–ماهشهر با 14مصدوم
حماس: 2 هزار اسیر فلسطینی در توافق جدید آزاد می‌شوند
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 17 مهر1404+ جدول
طرح استیضاح ماکرون در پارلمان فرانسه رد شد
شهادت پلیس مبارزه با مواد مخدر در درگیری با اشرار
عدالت در مسیر ناتمام؛ کدام استان‌ها هنوز گرفتار شکاف درآمدی‌اند؟
تنظیم نگرش‌ها پس از جنگ 12 روزه
لالیگا در میامی آمریکا !
کاهش نرخ بهره آمریکا و تنش‌های جهانی
بازتاب سخنان عراقچی در رسانه های غربی
بحران پنهان در قلب شهر
تجلیل از ایرج افشار در صدمین سال تولدش
بیانیه‌ای در تعارض با واقعیت‌های تاریخی و اصول حقوق بین‌الملل
حماس: توافق باید با نظارت و تضمین واقعی اجرا شود
رهبر انصارالله: اسرائیل با وجود حمایت جهانی در برابر غزه تسلیم شد
سفر قریب‌الوقوع ترامپ به خاورمیانه پس از توافق صلح غزه
10 هزار کشته در سوریه پس از سقوط دولت بشار اسد
پیام رهبر انقلاب به سی‌ودومین اجلاس سراسری نماز
اعتراف رسانه اسرائیلی: پس از دو سال جنگ، حماس شکست نخورد
جامعه‌شناسان، مشاوران صادق برای سیاست‌گذاری واقع‌گرایانه
لاوروف: طرح ترامپ باید برای فلسطینی‌ها قابل قبول باشد
ترامپ: توافق تاریخی میان حماس و اسرائیل امضا شد
توافق بر سر مفاد اجرای مرحله اول توافق آتش‌بس در غزه
برنامه پخش رقابت های مهم ورزشی امروز پنجشنبه 17 مهر
وضعیت آب و هوا امروز 17 مهر + وضعیت استانها
تصویب ممنوعیت تجارت سلاح با رژیم صهیونیستی در پارلمان اسپانیا
آمریکا 15 شرکت چینی را تحریم کرد
پروژه ملی «جی‌نف» رکن تحقق حکمرانی دیجیتال
کمبود نیرو در مرکز کنترل ترافیک هوایی فرودگاه نیوآرک آمریکا
غرب آسیا و ایران گرفتار تشدید خشکسالی و توفان
وقتی تجدیدپذیرها جای سوخت‌های فسیلی را می گیرند
صلح نوبل برای ترامپ؛ شاید وقتی دیگر
دستیار هوش مصنوعی وارد وزارت‌خانه‌ها می شود
رونالدو اولین بازیکن میلیاردر فوتبال جهان شد
X
آگهی تبلیغاتی