×
سیاسی
شناسه خبر : 202384
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/09/13 ساعت 21:08
هیئت دولت به دستیار هوش مصنوعی مجهز می‌شود

هیئت دولت به دستیار هوش مصنوعی مجهز می‌شود

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور از تجهیز هیئت دولت به دستیار هوش مصنوعی خبر داد.

نورنیوز- گروه سیاسی: حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور امروز در نخستین رویداد هوش مصنوعی با رویکرد زنجیره تامین انرژی و آب با هدف بررسی اقدامات، دورنمای هوش مصنوعی در سطح صنایع زیرساختی و زنجیره تأمین انرژی و آب و بررسی چالش‌های اجرای پروژه‌های هوش مصنوعی، اظهار داشت: با توجه به اینکه هفته پژوهش از دانشگاه‌ها خواسته می‌شود تا دستیار هوش مصنوعی برای رئیس جمهور تدوین کنند، بنابراین می‌خواهیم این فناوری به عنوان یک دستیار هوشمند کنار ایشان باشد و برای هر وزیر و معاونان رئیس جمهور نیز یک دستیار هوش مصنوعی خواهیم داشت.

وی در خصوص رابطه با توسعه هوش مصنوعی در کشور، افزود: با تصویب طرح جامع هوش مصنوعی، کشور وارد مرحله جدیدی از توسعه این فناوری شده، همچنین راه‌اندازی اولین مزرعه GPU در سال ۱۴۰۴ گام مهمی در جهت تقویت زیرساخت‌های محاسباتی برای تحقیقات و توسعه در حوزه هوش مصنوعی است.

افشین خاطرنشان کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان به‌عنوان موتور محرک اقتصاد دانش‌بنیان، از حمایت‌های ویژه‌ای برخوردار خواهند بود، تدوین برنامه‌های حمایتی جدید، اصلاح فرآیند‌های ارزیابی، تسهیل دسترسی به منابع مالی و ایجاد شبکه‌های همکاری بین شرکت‌ها از جمله این برنامه‌ها است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری از تدوین دستیار هوش مصنوعی برای رئیس‌جمهور، در آینده‌ای نزدیک خبر داد و ادامه داد: می‌خواهیم این فناوری به عنوان یک دستیار هوشمند کنار ایشان باشد و برای هر وزیر و معاونان رئیس جمهور نیز یک دستیار هوش مصنوعی خواهیم داشت.

افشین تصریح کرد: در رابطه با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان به‌عنوان موتور محرک اقتصاد دانش‌بنیان، از حمایت‌های ویژه‌ای برخوردار خواهند بود در همین راستا تدوین برنامه‌های حمایتی جدید، اصلاح فرآیند‌های ارزیابی، تسهیل دسترسی به منابع مالی و ایجاد شبکه‌های همکاری بین شرکت‌ها از جمله این برنامه‌ها است.

وی در رابطه با برخی از چالش‌های پیش روی توسعه فناوری در ایران گفت: کمبود نیروی انسانی متخصص، تحریم‌ها و محدودیت‌های بین‌المللی از جمله این چالش‌ها هستند ،با این حال، ظرفیت‌های بالای کشور در حوزه فناوری و وجود نخبگان جوان، فرصت‌هایی را برای پیشرفت در این حوزه به وجود آورده که باید از آن‌ها حمایت کرد.

معاون علمی رئیس‌جمهور نیز بر اهمیت جذب متخصصان ایرانی مقیم خارج از کشور تاکید کرد و گفت: ارائه طرح بازگشت متخصصان به شورای عالی انقلاب فرهنگی را در دستور کار داریم که برخی افراد وقتی دو تابعیتی هستند، بتوانند در هیئت علمی‌ها حضور داشته باشند.

وی به برخی اقدامات عملیاتی برای تحقق اهداف بلندمدت در حوزه فناوری اشاره و افزود: تقویت آموزش عالی با تکیه سرمایه‌گذاری در آموزش عالی و تربیت نیروی انسانی متخصص در حوزه‌های مختلف فناوری، حمایت از پژوهش و نوآوری همراه با ایجاد مراکز تحقیقاتی مجهز و حمایت از پژوهشگران و نوآوران، تسهیل تجاری‌سازی فناوری و ایجاد بستر مناسب برای تجاری‌سازی دستاورد‌های پژوهشی، توسعه پارک‌های علم و فناوری در جهت تقویت عملکرد آنها، ترویج فرهنگ نوآوری و کارآفرینی همراه با ایجاد فرهنگ نوآوری و کارآفرینی در جامعه از جمله این اقدامات عملیاتی است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
ماجرای انفجار مهیب در بندرعباس چیست؟
پیگیری وضعیت هنرمندان موسیقی بازداشت‌شده آغاز شد
فروش بلیت و انحصار پخش زنده جشنواره فیلم فجر در «آیگپ»
گزارش تصویری | تجدید میثاق هیئت دولت با آرمان‌های امام راحل و شهدای انقلاب اسلامی
آخرین وضعیت رضا امیرخانی پس از سانحه سقوط + امیرخانی از بیمارستان مرخص شد
گزارش تصویری | حضور رهبر معظم انقلاب در مرقد بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران
نسل تازه فجر؛ آزمون بزرگ فیلم‌اولی‌ها
رایزنی های مصر برای کاهش تنش‌های منطقه‌ای
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 11 بهمن 1404+ جدول
با کالابرگ از فروشگاه‌های با قیمت پایین خرید کنید
مرغ ارزان شد؛ افزایش تولید، بازار را آرام کرد
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت عالم متعهد حجت‌الاسلام آقای عبدخدائی
پادکست | تکنیک تنفسی نظامی ها برای آرامش در شرایط استرس زا
وام ازدواج 1405 تا 50 درصد افزایش می‌یابد
جزئیات پرونده 17 پزشک بازداشت شده اعلام شد
مصرف گاز خانگی رکورد تاریخی زد
فرماندار قصرشیرین: انفجارها ناشی از رزمایش ارتش بود
ونزوئلا قانون عفو عمومی را احیا می‌کند
مرکز ملی پاسخ بحران در ایران ایجاد می‌شود
موافقت واشنگتن با فروش بسته تسلیحاتی 9 میلیارد دلاری به عربستان
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 11 بهمن1404+جدول
نتانیاهو به مقر پلیس احضار می‌شود
سخنگوی مجلس: پرداخت کالابرگ الکترونیکی تنها راه حفظ قدرت خرید مردم است
مردی 48 ساعت بدون ریه زنده ماند
طارمی، «فرمانده آرام» المپیاکوس در لیگ قهرمانان اروپا
ترامپ آماده اعلام استقرار نیروی ثبات بین‌المللی در غزه
قیمت گوشت قرمز امروز 11 بهمن 1404 + جدول قیمت ها
بازیگر فیلم تنها در خانه درگذشت
قتل عجیب زن ایرانی در متروی هامبورگ آلمان
راهبرد جدید بانک مرکزی در سیاست های ارزی ؛ میزان عرضه از تقاضای ارز پیشی گرفت
هشدار رسانه انگلیسی به ترامپ درباره عواقب حمله به ایران
زلزله‌ای که گاوصندوق‌ها را شکست
قهرمان کشتی آسیا در انفجار گاز جان باخت
امیر سرلشکر حاتمی : نیروهای مسلح در آمادگی کامل دفاعی و نظامی قرار دارند
هشدار نسبت به وزش باد شدید در تهران
آمریکا نفت ونزوئلا را جایگزین نفت روسیه در هند کرد
معمای امنیت منطقه‌ای
ناوهای هواپیمابر ایران؛ شوک راهبردی برای دکترین دریایی آمریکا
سازمان ملل: شورای صلح ترامپ برای منافع شخصی او است
به دلِ ترس باید زد
توافق از مسیر تهدید؟
تعطیلی موقت دولت آمریکا
آخرین وضعیت عفونت‌های تنفسی در ایران
سقوط شدید طلا و نقره در بازارهای جهانی
خشم رئیس از بازیکنان رئال مادرید
پایان شیرین 17 پرونده قصاص در ندامتگاه قزلحصار
برنامه آموزش و پرورش برای تداوم آموزش در شرایط بحرانی و خاص
حاجی بابایی: جنگ رسانه‌ای؛ اولویت اصلی دشمن علیه ایران است
بررسی نحوه واگذاری مدیریت ایران خودرو و حمایت از تجمعات در دستور کار مجلس
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 11 بهمن 1404+ جدول