×
سیاسی
شناسه خبر : 202287
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/09/13 ساعت 12:20

پزشکیان در سی و یکمین همایش ملی و دوازدهمین همایش بین‌المللی بیمه و توسعه:

خدمت رسانی عادلانه از سوی بیمه‌های درمانی در کشور وجود ندارد

رئیس‌جمهور با تاکید بر لزوم اجرای عدالت در ارائه‌ خدمات بیمه‌ای به همه اقشار مردم، تصریح کرد: در کشور همه بیمه هستند اما به لحاظ جغرافیایی، خدمت‌رسانی عادلانه از سوی بیمه‌های درمانی در کشور وجود ندارد.

نورنیوز-گروه سیاسی:   مسعود پزشکیان در سی و یکمین همایش ملی و دوازدهمین همایش بین‌المللی بیمه و توسعه که صبح امروز سه‌شنبه در مرکز همایش‌های بین‌المللی برج میلاد تهران برگزار شد، گفت: آنچه که شما به عنوان شعار برای این همایش در نظر گرفته‌اید یعنی رضایتمندی و جلب اعتماد مردم موضوعی است که من در همه جلسات به مدیران و وزرا توصیه می‌کنم. حضرت امیر در نامه‌ای که به مالک اشتر می‌نویسد به او تاکید می‌کند که به دنبال جلب رضایت مردم باشد و این بهترین ذخیره به عنوان عمل صالح برای او خواهد بود. اگر می‌خواهیم حکومت، اسلامی باشد باید انصاف را رعایت کنیم تا مردم به آرامش برسند.

رئیس جمهور در ادامه با تاکید بر نگاه یکسان حاکمیت به همه مردم گفت: اگر منِ مدیر همان امکاناتی را که به اطرافیان و هم‌گروه‌ها و به دسته و جناح خود می‌دهم همان‌ها را هم به سایر مردم بدهم رفتار منصفانه خواهم داشت و در این صورت مردم هم از ما راضی می شوند.

 پزشکیان در بخش دیگری از سخنان خود درباره موضوع بیمه گفت: هم اکنون به مردم در قالب بیمه خدماتی ارائه می‌شود که به نظر من به شکل عادلانه نیست، آن کسی که در شهرهای بزرگ زندگی می‌کند به اندازه آن افرادی که در مناطق محروم هستند بیمه می‌دهد در حالی که دسترسی به خدمات برای همه یکسان نیست. 

رئیس جمهور به بیمه تکمیلی اشاره کرد و گفت: بیمه تکمیلی همان زیرمیزی‌ است و در واقع همان خدماتی که در بیمارستان‌های دولتی داده می‌شود با هزینه‌های چند برابر در بیمارستان‌های خصوصی داده می‌شود و بیمه تکمیلی هم آن را پوشش می‌دهد، با همین ساختار است که می‌بینیم برخی در بیمارستان‌های دولتی زیرمیزی دریافت می‌کنند. این کار به نظر من نوعی عدم تعادل و بی‌انصافی است و به نگاه غیرمدیریتی ما برمی‌گردد.

 پزشکیان تاکید کرد: در حوزه بهداشت و درمان باید در چارچوب مشخصی همه خدمات بگیرند نه اینکه در مناطق محروم مردمی که صدایشان بلند نمی‌شود هیچ خدماتی نگیرند و آنها که صدایشان بلند است و در شهرهای بزرگ زندگی می‌کنند به خاطر صدای بلندشان خدمات بیشتری بگیرند. من همواره گفته‌ام که خطر، فقرا و گرفتاران را بیشتر تهدید می‌کند.

رئیس جمهور در ادامه افزود: بیمه علمی است که با عدد و رقم سر و کار دارد و همانطور که در گفتگوی تلویزیونی دیشب گفتم معتقدم با عدد و رقم نمی‌توان دعوا کرد، همه از ناترازی‌ها سخن می‌گوییم و در عین حال توصیه می‌کنیم که کسی به آنها دست نزند با این حساب باید چکار کنیم؟ اجازه بدهیم ناترازی‌ها بماند؟ من معتقدم باید به دنبال راه چاره بود و با دانش و انسان کاردان می‌توان برای این مشکلات راه حل پیدا کرد، به شرط آنکه درباره راه حل‌ها اطلاع‌رسانی شود. شما کارشناسان کمک کنید که بتوانیم ناترازی‌های موجود را حل کنیم چرا که نمی‌توان به همین شیوه ادامه داد.

 پزشکیان در ادامه اظهار داشت: ما 100 الی 150 میلیارد دلار یارانه‌ را غیرمنصفانه توزیع می‌کنیم و این نه عدالت است نه انصاف نه مدیریت. باید بپذیریم که این روند را اصلاح کنیم و این کار را با گفتگو با مردم انجام دهیم.

رئیس جمهور در پایان بر انصاف و عدالت تاکید کرد و گفت: ما که به دولت آمدیم مثل قبلی‌ها نگفتیم همه را بیرون بریزید و تلاش کردیم منصفانه برخورد کنیم شما هم با مردم منصفانه رفتار کنید.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
امنیت غذایی در گرو سوءمدیریت وزارت جهاد
تنیسور ایرانی با پیروزی مقابل روسیه فینالیست شد
یک رسوایی اخلاقی دیگر در ارتش اسرائیل
وزر و وبال «مسیر ترامپ»
چه معاملاتی از مالیات بر سوداگری و سفته بازی معاف است؟
ثبت‌نام آزمون استخدامی بانک مرکزی آغاز شد+ لینک سایت
خرازی: امیدواریم دولت ارمنستان نگرانی‌های ایران را برطرف کند
تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «پاسیاد پسر خاک» منتشر می‌شود
هوش مصنوعی انتخاب رشته کنکور را هموار کرد
چرا انتشار تصویر سفیر اسرائیل در امارات جنجالی شد؟
آلمان از هماهنگی اروپا و نقش آمریکا در حمایت از اوکراین استقبال کرد
زمان افتتاح مسیر رفت فاز دوم آزادراه تهران-شمال اعلام شد
مذاکره پس از جنگ دوم؟
کاخ سفید تکذیب کرد!
درس‎های استراتژیک هفت‎گانه در جنگ 12 روزه
اقتصاد، سلامت و زندگی؛ قربانیان پنهان آلودگی هوا
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(70) «بشاگرد»
میراث ایستادگی؛ از اردوگاه‌های بعث تا میدان جنگ 12 روزه
واریز سود سهام عدالت 1403 چه زمانی آغاز می شود؟
سخنگوی وزارت خارجه ایران: با چشمانی باز تحولات قفقاز را رصد می‌کنیم
دعوت ترامپ از رهبران اروپایی برای نشست مشترک با زلنسکی در کاخ سفید
دلیل هجمه کاتس علیه شیخ نعیم قاسم چیست؟
هری کین و دیاز، فرشته‌های نجات بایرن در شب تاریخی سوپرجام + خلاصه بازی
جزییات شهادت مأمور انتظامی در درگیری مسلحانه ایرانشهر+ فیلم لحظه به شهادت رسیدن استوار
واگذاری مسکن به نخبگان قطعی شد/ بیشترین تقاضا در کدام استان است؟
نورنما | 26 مرداد سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی گرامی باد
برنامه مسابقات ورزشی امروز یکشنبه 26 مرداد + پخش زنده
امروز، آخرین مهلت انتخاب گروه آزمایشی کنکوری‌ها
اختلال موقت در حرکت قطارهای خط 5 متروی تهران/ شرکت مترو توضیح داد
وضعیت آب و هوا امروز یک‌شنبه 26 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
تصویرسازی از ایران فرهنگی با دیپلماسی اسکار
علیه رهبری به نام رهبری
منچسترسیتی با گل‌های فراوان ولورهمپتون را در هم کوبید
از سرگیری پروازهای «قطر ایرویز» به ایران پس از دو ماه وقفه
«شال سیاه» به اسکار نزدیک‌تر شد
حمایت تلویحی ترامپ از تجزیه خاک اوکراین
آغاز کوچ اجباری در غزه؛ ارتش اسرائیل دستور تخلیه شهر را صادر کرد
سه فوتبالیست ایرانی در فهرست بهترین‌های آسیا/نام چه کسانی در این لیست قرار دارد؟
چین راهی فینال بسکتبال کاپ آسیا شد/ تلاش شاگردان مانولوپولوس برای مقام سومی
وقوع انفجار شدید در مرکز دمشق
قیمت بنزین سوپر وارداتی از مرز 50 هزار تومان عبور می‌کند؟
زلنسکی با واگذاری دونباس به روسیه مخالفت کرد
قطع سهمیه آرد 138 نانوایی در تهران؛ رئیس اتحادیه برکنار شد
تضمین حضور معلم در تمام کلاس‌ها؛ هیچ کلاسی بدون معلم نخواهد بود
تصمیم‌های نسنجیده ترامپ و ریسک پیامدهای آن
آمریکا صدور ویزای سفر برای ساکنان غزه را تعلیق کرد
مقام صهیونیستی: به ازای هر کشته اسرائیلی در 7 اکتبر باید 50 فلسطینی کشته شود!
یارانه مردادماه به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های یک تا 3 واریز شد
تاس: همکاری اقتصادی با روسیه به سود آمریکاست
تهدید تعرفه 50 درصدی آمریکا بر 70 درصد کالاهای صادراتی هند
X
آگهی تبلیغاتی