×
بین الملل
شناسه خبر : 202273
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/09/13 ساعت 10:32
رایزنی بلینکن با اسرائیل درباره آتش‌بس در غزه/همکاری با قطر، ترکیه و مصر برای تبادل اسرا

رایزنی بلینکن با اسرائیل درباره آتش‌بس در غزه/همکاری با قطر، ترکیه و مصر برای تبادل اسرا

آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا و ران درمر، وزیر امور راهبردی رژیم صهیونیستی با یکدیگر دیدار و درخصوص اهمیت آزادی اسرای صهیونیست نزد جنبش حماس و پایان جنگ غزه تبادل نظر کردند.

نورنیوز-گروه بین الملل: منابع خبری گزارش دادند که وزیر خارجه آمریکا و وزیر امور راهبردی رژیم صهیونیستی در مورد اهمیت پایان جنگ در غزه گفت وگو کردند.

 به گزارش  الجزیره، آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا و ران درمر، وزیر امور راهبردی رژیم صهیونیستی با یکدیگر دیدار و درخصوص اهمیت آزادی اسرای صهیونیست نزد جنبش حماس و پایان جنگ غزه تبادل نظر کردند.

دو طرف همچنین درمورد چگونگی ترسیم نقشه راهی برای مرحله پسا جنگ رایزنی کردند.

بلینکن تاکید کرد که ترسیم این نقشه راه برای امنیت رژیم صهیونیستی بسیار مهم است.

وزیر خارجه آمریکا و وزیر صهیونیست درمورد اوضاع انسانی در نوار غزه هم گفت وگو کردند و بلینکن تاکید کرد که (رژیم) اسرائیل باید اقدامات بیشتری برای تسهیل روند رساندن کمک ها به مناطق مختلف غزه اتخاذ کند.

براساس این گزارش، دو وزیر آمریکایی و صهیونیستی بر اهمیت اجرای آتش بس در لبنان نیز تاکید کردند.

آنتونی بلینکن بار دیگر تاکید کرد که کشورش تعهد قاطعانه نسبت به امنیت اسرائیل در برابر تهدیدات ایران و گروه های مورد حمایت ایران دارد.

جنگ غزه وارد چهارصد و بیست و چهارمین روز خود شد و این در حالی است که بیش از دو ماه از جنایت پاکسازی نژادی ارتش رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان در شمال غزه می‌گذرد که این جنایت بیش از ۳۷۰۰ شهید و مفقود و نیز ۱۰۰۰۰ زخمی برجای گذاشته است و ۱۷۵۰ نفر نیز بازداشت شده اند.

رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرده است. طی این مدت ۷۰ درصد از منازل و زیرساخت‌های نوار غزه به شدت آسیب دیده‌اند و محاصره رقت بار و بحران انسانی شدید در کنار قحطی و گرسنگی بی‌سابقه، جان ساکنان این منطقه را تهدید می‌کند.

با وجود همه این جنایت‌ها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده که پس از ۱۳ ماه جنگ، هنوز نتوانسته است به اهداف خود از این جنگ یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه برسد.

همکاری واشنگتن با قطر، ترکیه و مصر برای انعقاد قرارداد تبادل اسیران در غزه

کاخ سفید اعلام کرد که آمریکا با قطر، ترکیه و مصر برای دستیابی به توافق آتش‌بس در نوار غزه همکاری می‌کند و به رغم کارشکنی رژیم صهیونیستی، حماس را مانع اصلی دستیابی به توافق در غزه دانست.

وبگاه آمریکایی آکسیوس به نقل از یک منبع آگاه گزارش داد که «جیک سالیوان»، مشاور امنیت ملی آمریکا، «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا را در آنگولا همراهی نکرد و برای ادامه کار بر روی معامله تبادل اسرا  در نوار غزه، در واشنگتن ماند.

«دونالد ترامپ»، رئیس جمهور منتخب آمریکا نیز گفته اگر بازداشت شدگان در نوار غزه قبل از مراسم تحلیف وی در ۲۰ ژانویه آزاد نشوند، در خاورمیانه «جهنم» به پا خواهد شد.

در این رابطه جبش مقاومت اسلامی (حماس) - عصر دوشنبه - اعلام کرد که از اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون ۳۳ اسیر اسرائیلی کشته شده‌اند و تایید کرد که بیشتر آنها در بمباران مناطق مختلف نوار غزه توسط ارتش اسرائیل جان خود را از دست داده‌اند.

در تل‌آویو، رسانه رسمی این رژیم به نقل از یک منبع آگاه از مذاکرات با حماس گزارش داده مذاکرات در مرحله خوشبینانه‌ای قرار ندارد، اما در بحث تبادل اسرا پیشرفت‌هایی داشته است.

این منبع گفت که حماس بر توقف جنگ اصرار دارد و خاطرنشان کرد که برخی از وزرای دولت تل‌آویو مخالف جنبه‌های سیاسی مذاکرات هستند.

روزنامه اسرائیلی یدیعوت آحارونوت نیز نوشت که مقامات ستاد ارتش به رهبری سیاسی اطلاع دادند که شرایط برای انعقاد توافق با حماس پس از پایان جنگ لبنان و حوادث سوریه و همچنین تغییر در دولت آمریکا مناسب است.

«یسرائیل کاتس» وزیر جنگ این رژیم نیز گفته که بازگرداندن اسرا مهمترین وظیفه اسرائیل است و برای اجرای آن هر کاری انجام خواهد داد.


کلید واژگان
غزهآتش‌بسبلینکن
نظرات

آخرین اخبار
انفجار نارنجک در مهران؛ یک کشته و 2 مأمور زخمی شدند
بارسلونا 3-1 فاینورد/گام محکم بارسا در لیگ قهرمانان اروپا+ فیلم گلها
جایزه 110 میلیون یورویی برای فاتح لیگ قهرمانان
خشم معترضان در اسلوونی؛ ضرورت تعطیلی سفارت رژیم صهیونیستی + فیلم
واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام علیه ایران
رایزنی عراقچی و سفیر ایران در پاکستان
تأکید عارف بر نقش رهبری شهید انقلاب در پیشرفت علمی کشور
پزشکیان: کارآمدی دستگاه‌ها باید به رضایت مردم منجر شود
نگرانی سازمان ملل از تشدید تنش‌ها در تنگه هرمز
اسب ترکمن در مسیر ثبت یک رویداد ملی
آغاز پرداخت خسارت سیل‌زدگان مازندران
ارتش لبنان: اسرائیل 7700 بار توافق چارچوب را نقض کرده است
مدنی‌زاده به هند رسید؛ رایزنی اقتصادی ایران در بریکس
مخبر: ترامپ تازه می‌فهمد با چه قدرتی طرف است
صرفه‌جویی 15 میلیون لیتری بنزین با برقی‌سازی تاکسی‌های اینترنتی
آیت‌الله جنتی: نبرد اقتصادی به روحیه جهادی و فرماندهی نیاز دارد
معاون حقوقی رئیس‌جمهور: واگذاری اختیارات به استانداران در جنگ کارآمدی خود را نشان داد
سفیر ایران: تحریم‌ها حقوق بنیادین ملت‌ها را تضعیف می‌کند
ایران برای توقف جنگ 6 شرط گذاشت؛ پیام اخیر آمریکا به تهران چه بود؟
در نشست شورای حکام چه اتفاقی افتاد؟
حمله اسرائیل به جنوب لبنان؛ یک شهید و 2 زخمی
حضور جنجالی نتانیاهو در جنوب سوریه
واکنش ایران به قطعنامه خصمانه شورای حکام
برقی‌سازی ناوگان برای کاهش آلودگی هوا در اولویت قرار گرفت
برخورد تریلی با اتوبوس در جاده سبزوار
بیانیه مشترک ایران، روسیه و چین علیه قطعنامه ضدایرانی
نفوذ گوگل در هوش مصنوعی و نیروگاه‌های اتمی فنلاند
نورویدئو | ایران؛ از هدف «درس عبرت» تا کابوس انتخاباتی ترامپ
هشدار درباره سوء استفاده رژیم صهیونیستی از خلأ امنیتی در جنوب لبنان
مصر و بحرین خواستار کاهش تنش در منطقه شدند
عکس های منتخب ایران؛ چهارشنبه 18 شهریور 1405
پیشنهاد کرملین برای دور جدید مذاکرات سه‌جانبه اوکراین
استاندار تهران: انشعابات مدارس نباید قطع شود
ترکیب بارسلونا مقابل فاینورد مشخص شد
حمایت شورای همکاری خلیج فارس از تحریم محصولات شهرک‌نشینان
ترافیک سنگین، چالوس و تهران-شمال را یکطرفه کرد
درگیری سعودی‌ها و اماراتی‌ها در جنوب یمن
ترکیب احتمالی لیورپول و اتلتیکو مادرید در بازی امشب
میدری: 7000 تعاونی منحل‌شده تعیین تکلیف می‌شوند
آلمان تماس مرتس و ترامپ را به تعویق انداخت
فروش 41 هزار سکه بانک مرکزی در نخستین عرضه اوراق سلف
کشف هزار تن قیر احتکارشده در سامان
سند برای ساختمان‌های فاقد پایان‌کار به‌زودی صادر می‌شود
هشدار کرملین؛ قیمت گاز اروپا هنوز به اوج نرسیده است
کشف تأسیسات جدید هسته‌ای کره شمالی در یونگ‌بیون
پنج لایه پاسخ؛ روایتی که هنوز تمام نشده است
54حمله هوایی سعودی در 12 ساعت؟/ پاسخ یمن
«اعتماد»؛ مستندی برای شناخت سناریوهای نفوذ آمریکا
وزیر دفاع پاکستان: در میانجیگری ایران و آمریکا روی لبه تیغ هستیم
اظهارات قابل تأمل وزیر دفاع پاکستان درباره حملات سعودی و دفاع یمنی