×
ورزشی
شناسه خبر : 202189
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/09/12 ساعت 18:38

الاهلی 2 - 2 استقلال /آبی‌پوشان بازهم متوقف شدند +فیلم

داور چینی بازی تیم‌های استقلال و الاهلی سوت پایان بازی را به صدا درآورد و دیدار این دو تیم با نتیجه 20 بر 2 تمام شد.

نورنیوز- گروه ورزشی: استقلال در شبی که نیاز مبرم به پیروزی داشت و سه امتیاز مسابقه با الاهلی می‌توانست تاثیر به‌سزایی در صعود نماینده کشورمان داشته باشد به تساوی ۲ بر ۲ رضایت داد.

پس از ارسال کرنر به روی دروازه و برخورد حسینی با ایوان تونی، ما نینگ چینی یک خطای پنالتی دیگر به سود الاهلی اعلام کرد که ایوان تونی در دقیقه ۸۶ آن را نیز به گل تبدیل کرد.


 

پس از اینکه سانتر ابوالفضل جلالی در دقیقه ۵۱ با ضربه سر فرانک کسیه برگشت داده شد، توپ در پشت محوطه جریمه به محمدحسین اسلامی رسید که شلیک تماشایی و روی پای این بازیکن به یک سوپرگل دیدنی تبدیل شد.


 

داور چینی مسابقه در آخرین لحظات نیمه اول پنالتی به سود الاهلی اعلام کرد و با وارد شدن توپ از روی نقطه پنالتی به دروازه استقلال دو تیم با نتیجه تساوی ۱ بر ۱ به رختکن رفتند.


 

پس از خطا به روی ماشاریپوف در مرکز میدان، رامین رضاییان در دقیقه ۴۲ با یک ضربه بلند توپ را به روی دروازه ارسال کرد که مرادمند روی خط محوطه جریمه با ضربه سر توپ را برای رافائل سیلوا فرستاد و دیگر مدافع پیش تاخته استقلال با یک شوت دقیق روی پا موفق شد دروازه را باز کرده و گل نخست بازی را به ثمر برساند.


 

در دقیقه ۲۹ روی یک حرکت تیمی از سمت راست، پاس در عرضی به ماشاریپوف رسید که شوت او از دقت کافی برخوردار نبود و از بالای دروازه به بیرون رفت.

در دقیقه ۲۵ در شرایطی که ارسال خطرناک رامین رضاییان به روی دروازه در حال تبدیل به یک موقعیت خوب برای استقلال می شد اما به دلیل خطای مرادمند به روی ایبانز، ما نینگ چینی دستور به توقف بازی داد.

در دقیقه ۱۶ ارسال کرنر رامین رضاییان به روی دروازه با ضربه سر روزبه چشمی همراه شد ولی توپ این بازیکن بجای دروازه، به سمت تیر دوم رفت.

در دقیقه ۲ بازیکنان الاهلی در محوطه جریمه استقلال موقعیت خطرناکی را توسط تونی خلق کردند که حسینی توپ را گرفت.

در دقیقه ۴ شوت محکم سمیحان النابت را حسینی مهار کرد.

استقلال تهران امشب در یکی از مهم‌ترین بازی‌های فصل خود در لیگ نخبگان آسیا به مصاف الاهلی عربستان می‌رود. آبی‌پوشان پس از پشت سر گذاشتن دوره‌ای بحرانی با پنج شکست متوالی، در دو بازی اخیر عملکرد امیدوارکننده‌ای داشتند؛ آن‌ها توانستند مس رفسنجان را با یک گل شکست دهند و مقابل پاختاکور ازبکستان به تساوی بدون گل برسند. با این حال، استقلال همچنان در جدول لیگ نخبگان وضعیت خوبی ندارد و برای حفظ شانس صعود به مرحله بعد، به کسب امتیاز در این دیدار حیاتی نیاز دارد.

تیم فوتبال استقلال تهران در دور ششم لیگ نخبگان آسیا امروز دوشنبه ۱۳ آذر از ساعت ۱۹:۳۰ در ورزشگاه ملک عبدالله و با قضاوت «مانینگ» میهمان الاهلی عربستان خواهد بود.

ترکیب استقلال برای این بازی به شرح زیر است:

حسین حسینی، رافایل سیلوا، روزبه چشمی، محمدحسین مرادمند، اندونگ، ابوالفضل جلالی، آرش رضاوند، رامین رضائیان، محمدحسین اسلامی، بلانکو و جلال الدین ماشاریپوف.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
فلج شدن زندگی شهرک‌نشینان صهیونیست در پی اعتصاب گسترده
آیین وداع با پیکر شهید اسماعیل پاشایی در بهارستان برگزار شد
متهم 27 هزار میلیاردی بازداشت و به کشور بازگردانده شد
کمبود 100 هزار پرستار در کشور؛ فرمول پرداخت اضافه‌کاری‌ها تغییر کرد؟
حمله موشکی یمن به اراضی اشغالی؛ تنش‌ها افزایش یافت
مرگ یک آتش نشان در آتش سوزی کنگان
توقف مذاکرات تجاری واشنگتن و دهلی‌نو؛ آمریکا گفت‌وگوها را لغو کرد
تیم ملی بسکتبال ایران عنوان سوم کاپ آسیا را کسب کرد
نتانیاهو: جنگ تا شکست کامل حماس ادامه دارد
حادثه گروگان‌گیری در تهران؛ انگیزه مالی 2500 دلار
رئیس‌جمهور راهی نیویورک می شود
قیمت دلار و سایر ارزها امروز ‎یکشنبه 26 مرداد 1404+جدول
قیمت خودرو امروز یکشنبه 26 مرداد 1404 +جدول
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 26 مرداد 1404 +جدول
نایب قهرمانی علی یزدانی در تورنمنت تنیس صربستان
بورس سبز شد؛ شاخص 45 هزار واحد رشد کرد
کوچ اجباری غزه؛ تکرار نکبت تاریخی
بازنگری ضروری است؛ به شرط تدبیر
مداردیپلماسی | سفر لاریجانی به عراق و لبنان برای حفظ موازنه قدرت در منطقه
انتقاد شدید شومر: فروختن اوکراین جایزه صلح نوبل می خواهد؟
هلاکت 6 تروریست در عملیات سپاه در سیستان و بلوچستان
ملیکا برون عنوان خانم‌گل رقابت‌های جهانی کانوپولو را کسب کرد
سرقت 3 کیلویی طلا در تاریکی قطعی برق گرگان
ترامپ در انتظار برگزاری نشست پوتین - زلنسکی
پزشکیان: از سوزاندن 700 میلیون دلار ثروت ملی در سال جلوگیری شد
لاریجانی: دشمن 10 سال برای حمله برنامه‌ریزی کرد اما در برابر مقاومت ایران ناکام ماند
امنیت غذایی در گرو سوءمدیریت وزارت جهاد
یک رسوایی اخلاقی دیگر در ارتش اسرائیل
وزر و وبال «مسیر ترامپ»
چه معاملاتی از مالیات بر سوداگری و سفته بازی معاف است؟
ثبت‌نام آزمون استخدامی بانک مرکزی آغاز شد+ لینک سایت
خرازی: امیدواریم دولت ارمنستان نگرانی‌های ایران را برطرف کند
تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «پاسیاد پسر خاک» منتشر می‌شود
هوش مصنوعی انتخاب رشته کنکور را هموار کرد
چرا انتشار تصویر سفیر اسرائیل در امارات جنجالی شد؟
آلمان از هماهنگی اروپا و نقش آمریکا در حمایت از اوکراین استقبال کرد
زمان افتتاح مسیر رفت فاز دوم آزادراه تهران-شمال اعلام شد
مذاکره پس از جنگ دوم؟
کاخ سفید تکذیب کرد!
درس‎های استراتژیک هفت‎گانه در جنگ 12 روزه
اقتصاد، سلامت و زندگی؛ قربانیان پنهان آلودگی هوا
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(70) «بشاگرد»
میراث ایستادگی؛ از اردوگاه‌های بعث تا میدان جنگ 12 روزه
واریز سود سهام عدالت 1403 چه زمانی آغاز می شود؟
سخنگوی وزارت خارجه ایران: با چشمانی باز تحولات قفقاز را رصد می‌کنیم
دعوت ترامپ از رهبران اروپایی برای نشست مشترک با زلنسکی در کاخ سفید
دلیل هجمه کاتس علیه شیخ نعیم قاسم چیست؟
هری کین و دیاز، فرشته‌های نجات بایرن در شب تاریخی سوپرجام + خلاصه بازی
جزییات شهادت مأمور انتظامی در درگیری مسلحانه ایرانشهر+ فیلم لحظه به شهادت رسیدن استوار
واگذاری مسکن به نخبگان قطعی شد/ بیشترین تقاضا در کدام استان است؟
X
آگهی تبلیغاتی