×
سیاسی
شناسه خبر : 202135
تاریخ انتشار :

گفت‌وگوی تلفنی امیر قطر با رئیس‌جمهور

پزشکیان: ‌سران کشورهای منطقه برای تأمین امنیت پیش‌قدم شوند

مسعود پزشکیان رئیس جمهوری اسلامی ایران و شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر صبح دوشنبه طی تماس تلفنی درباره آخرین وضعیت تحولات غزه، لبنان و سوریه و همچنین روابط دوجانبه ایران و قطر گفت و گو کردند.

نورنیوز-گروه سیاسی:  پزشکیان در این گفت و گوی تلفنی با اشاره به تحرکات گروهک‌های تروریستی در شمال سوریه، با بیان اینکه شیوع نا امنی و تروریسم در منطقه به نفع هیچ کشوری نیست و برای مقابله با این پدیده شوم همه کشورهای منطقه باید نقش آفرینی و مشارکت کنند، تصریح کرد: ما خواستار منطقه‌ای امن با حفظ حریم و تمامیت ارضی کشورهای اسلامی و زندگی توام با صلح و آرامش برای همه ملتهای منطقه هستیم و در این راستا لازم است سران کشورهای منطقه پیش از آنکه بیگانگان به خود اجازه مداخله دهند برای تأمین امنیت منطقه پیش قدم شوند.

رئیس جمهور در ادامه تلاش ها و نقش محوری قطر به عنوان میانجی در بحران‌های منطقه‌ای بویژه در قبال غزه را شایسته قدردانی دانست و افزود: امیدواریم این اراده و عزم شما در ایجاد صلح در منطقه استمرار داشته باشد و بتوانیم با کمک یکدیگر ضمن تقویت وحدت و انسجام میان کشورهای اسلامی، وضعیت صلح و امنیت منطقه را نیز بهبود ببخشیم.

پزشکیان همچنین به نقش رژیم صهیونیستی در گسترش ناامنی و تروریسم در جهان اسلام اشاره کرد و گفت‌: ما معتقدیم رژیم صهیونیستی نمی‌خواهد ملت های مسلمان در صلح و آرامش باشند و همین امر پرهیز از اختلاف و ایجاد همگرایی و وحدت در میان امت اسلامی را بسیار ضروری و با اهمیت می‌سازد.

 رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود به روابط بسیار خوب ایران و قطر و توافقات صورت گرفته میان دو کشور در سفر اخیر خود به دوحه اشاره کرد و گفت: ما مصمم به اجرای این توافقات هستیم و در همین راستا هیئت بلند پایه اقتصادی ما برای شرکت در کمیسیون اقتصادی مشترک دو کشور و بررسی راهکارهای تسریع در اجرای توافقات به قطر خواهد آمد.

«شیخ تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطرنیز در این مکالمه تلفنی با تأکید بر اینکه قطر درخصوص مسایل منطقه بویژه درباره غزه، لبنان و همچنین ضرورت حفظ تمامیت ارضی سوریه با جمهوری اسلامی ایران دارای اشتراک مواضع است، بر استمرار همکاری‌ها و رایزنی‌ها میان دو کشور برای حل این مسایل تأکید کرد و گفت: ما معتقدیم آنچه در سوریه در حال رخ دادن است نشان می‌دهد که ثبات و امنیت در سوریه حاصل نمی‌شود مگر با گفتگو و راه حل سیاسی و در این راستا ما برای نقش آفرینی در برقراری آرامش در سوریه از طریق توافق سیاسی آمادگی کامل داریم.

«شیخ تمیم بن حمد آل ثانی» در ادامه سطح عالی روابط دوجانبه میان ایران و قطر را مورد تاکید قرار داد و ضمن ابراز خرسندی از توافقات صورت گرفته میان دو کشور در سفر اخیر دکتر پزشکیان به قطر تصریح کرد: ما این توافقات را نوید دهنده آینده‌ای روشن برای روابط دو کشور می‌دانیم و پیگیر اجرای کامل این توافقات هستیم.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
کسب 3 طلا و یک نقره توسط تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی
انتقاد درویش از زنوزی؛ اگر حق با شماست، چرا دنبال مصالحه‌اید؟
سرژ اوریه در آستانه پیوستن به پرسپولیس+ عکس
تکذیب شایعات پرآبی سدهای تهران:/وضعیت منابع آبی بحرانی است
رژیم صهیونیستی تهدید کرد؛ کشتی «حنظله» را توقیف می کنیم
کریستیانو رونالدو همچنان در رتبه اول پردرآمدترین فوتبالیست‌ های جهان
احداث سازه مجاور برج آزادی بدون تایید میراث فرهنگی!
تخت‌روانچی: غنی‌سازی باید جزء جدایی‌ناپذیر هر توافقی باشد/مذاکره باید برد-برد باشد
ورود 117 کامیون کمک بشردوستانه به نوار غزه
ایران در عملیات «بشارت فتح» به پایگاه العدید چه چیزی را هدف قرار داد؟+فیلم
سردار ابن‌رضا جانشین وزیر دفاع شد
نورنما | کودکان چه نقشی در جنگ دارند؟
یک کفش کتانی، راز سرقت میلیاردی در تهران را فاش کرد
اربعین زنان؛ کنشگری خیر دینی زنان ایرانی عراقی در آیین پیاده‌روی اربعین
امیدی تازه در درمان تومورهای مقاوم
دستور وزیر کشور برای پیگیری حادثه زاهدان/عارف و اژه‌ای پیام دادند، مولوی عبدالحمید بیانیه
عکس های منتخب ایران، شنبه 4 مرداد 1404
چرخش خطرناک قدرت؛ از دوحزبی‌گری تا فاشیسم
دوربین‌ شهروندان راست می‌گوید یا آمار و تحلیل دولت؟
زلزله 4.7 ریشتری در عسلویه/ تاسیسات نفت و گاز آسیبی ندیدند
قدرت‌نمایی هواوی با رونمایی از سیستم پیشرفته‌تر از انویدیا
چگونه با پویش «کلیک امن» پلیس فتا گرفتار کلاهبرداران اینترنتی نشویم؟
جزئیات زمانبندی جدید دانشگاه آزاد برای جاماندگان امتحانات نیمسال دوم
مسیر اربعین برای مشمولان فاقد معافیت در اربعین 1404 بسته است!
ماکرون در مورد ایران با سران آلمان و انگلیس رایزنی کرد
600 جایگاه CNG در جنگ 12 روزه گاز رایگان عرضه کردند
نصب سیستم اعلان عمومی آژیر هشدار در تهران آغاز شد
«ابرقویی‌نژاد» به پرسپولیس پیوست
ایرانخودرو نصف مشتریانش را از دست داد!
توضیحات سخنگوی سپاه درباره نقش شهدای اقتدار در توسعه قدرت‌ دفاعی ایران
نوراینفو | دانستنی‌هایی در مورد سفر اربعین
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 4 مرداد 1404
کاهش 100 میلیون متر مکعبی ذخایر سد کرج نسبت به پارسال +فیلم
عملیات تروریستی در زاهدان؛ حلقه تکمیلی جنگ ترکیبی علیه ایران
برانکو: از ایران پیشنهاد دارم!
بیانیه 191 فعال سیاسی و فرهنگی: «روز ایستادن پای ایران است»
نخست‌وزیر مالزی: اسرائیل باید از سازمان ملل اخراج شود + فیلم
انقلاب در حمل‌ونقل پایتخت با تاکسی اینترنتی شهرداری تهران
ترجیحات ایران و اروپا در استانبول
طرح بیمه رانندگان کامیون در مجلس کلید خورد
کمیته بین‌المللی صلیب سرخ: هیچ عذری برای آنچه در غزه می‌گذرد پذیرفتنی نیست
قیمت دلار امروز شنبه 4 مرداد 1404
نبرد نان؛ نقشه جدید قدرت از مزرعه تا مرزهای ژئوپلیتیک
کشتی «حنظله» با وجود تهدید توسط 30 پهپاد به غزه نزدیک می‌شود
یمن باز هم با موشک «فلسطین 2» به اسرائیل حمله کرد
ترامپ: «در آستانه تحقق بزرگ‌ترین توافق تجاری با اروپا هستیم»
قیمت خودرو امروز شنبه 4 مرداد 1404
سخنگوی شورای نگهبان: طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی در شورای نگهبان تایید شد
نظارت ویژه بر 600 مجتمع خدماتی در مسیر زائران اربعین
فروش ارز اربعین از امروز در 4 بانک کلید خورد +جزئیات
X
آگهی تبلیغاتی