×
سیاسی
شناسه خبر : 202135
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/09/12 ساعت 14:13

گفت‌وگوی تلفنی امیر قطر با رئیس‌جمهور

پزشکیان: ‌سران کشورهای منطقه برای تأمین امنیت پیش‌قدم شوند

مسعود پزشکیان رئیس جمهوری اسلامی ایران و شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر صبح دوشنبه طی تماس تلفنی درباره آخرین وضعیت تحولات غزه، لبنان و سوریه و همچنین روابط دوجانبه ایران و قطر گفت و گو کردند.

نورنیوز-گروه سیاسی:  پزشکیان در این گفت و گوی تلفنی با اشاره به تحرکات گروهک‌های تروریستی در شمال سوریه، با بیان اینکه شیوع نا امنی و تروریسم در منطقه به نفع هیچ کشوری نیست و برای مقابله با این پدیده شوم همه کشورهای منطقه باید نقش آفرینی و مشارکت کنند، تصریح کرد: ما خواستار منطقه‌ای امن با حفظ حریم و تمامیت ارضی کشورهای اسلامی و زندگی توام با صلح و آرامش برای همه ملتهای منطقه هستیم و در این راستا لازم است سران کشورهای منطقه پیش از آنکه بیگانگان به خود اجازه مداخله دهند برای تأمین امنیت منطقه پیش قدم شوند.

رئیس جمهور در ادامه تلاش ها و نقش محوری قطر به عنوان میانجی در بحران‌های منطقه‌ای بویژه در قبال غزه را شایسته قدردانی دانست و افزود: امیدواریم این اراده و عزم شما در ایجاد صلح در منطقه استمرار داشته باشد و بتوانیم با کمک یکدیگر ضمن تقویت وحدت و انسجام میان کشورهای اسلامی، وضعیت صلح و امنیت منطقه را نیز بهبود ببخشیم.

پزشکیان همچنین به نقش رژیم صهیونیستی در گسترش ناامنی و تروریسم در جهان اسلام اشاره کرد و گفت‌: ما معتقدیم رژیم صهیونیستی نمی‌خواهد ملت های مسلمان در صلح و آرامش باشند و همین امر پرهیز از اختلاف و ایجاد همگرایی و وحدت در میان امت اسلامی را بسیار ضروری و با اهمیت می‌سازد.

 رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود به روابط بسیار خوب ایران و قطر و توافقات صورت گرفته میان دو کشور در سفر اخیر خود به دوحه اشاره کرد و گفت: ما مصمم به اجرای این توافقات هستیم و در همین راستا هیئت بلند پایه اقتصادی ما برای شرکت در کمیسیون اقتصادی مشترک دو کشور و بررسی راهکارهای تسریع در اجرای توافقات به قطر خواهد آمد.

«شیخ تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطرنیز در این مکالمه تلفنی با تأکید بر اینکه قطر درخصوص مسایل منطقه بویژه درباره غزه، لبنان و همچنین ضرورت حفظ تمامیت ارضی سوریه با جمهوری اسلامی ایران دارای اشتراک مواضع است، بر استمرار همکاری‌ها و رایزنی‌ها میان دو کشور برای حل این مسایل تأکید کرد و گفت: ما معتقدیم آنچه در سوریه در حال رخ دادن است نشان می‌دهد که ثبات و امنیت در سوریه حاصل نمی‌شود مگر با گفتگو و راه حل سیاسی و در این راستا ما برای نقش آفرینی در برقراری آرامش در سوریه از طریق توافق سیاسی آمادگی کامل داریم.

«شیخ تمیم بن حمد آل ثانی» در ادامه سطح عالی روابط دوجانبه میان ایران و قطر را مورد تاکید قرار داد و ضمن ابراز خرسندی از توافقات صورت گرفته میان دو کشور در سفر اخیر دکتر پزشکیان به قطر تصریح کرد: ما این توافقات را نوید دهنده آینده‌ای روشن برای روابط دو کشور می‌دانیم و پیگیر اجرای کامل این توافقات هستیم.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نیویورک‌تایمز: نفوذ اطلاعاتی ایران در ساختار داخلی اسرائیل فاش شد
زنگ خطر در نظام سلامت؛ 80 درصد داروخانه‌ها در معرض ورشکستگی
روبیو هشدار داد: این جنگِ ما نیست؛ باید به‌دنبال آتش‌بس باشیم
سفر هماهنگ زلنسکی و رهبران اروپایی به آمریکا برای حمایت از اوکراین
بیانیه وزارت امور خارجه در مورد محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و کوچاندن اجباری ساکنان غزه
ایجاد «اتاق امن» در مدارس؛ گامی برای افزایش امنیت دانش‌آموزان
تهدید وزیر جنگ اسرائیل پس از حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی
ویتکاف: پوتین آماده پذیرش تضمین‌های امنیتی برای اوکراین است
فلج شدن زندگی شهرک‌نشینان صهیونیست در پی اعتصاب گسترده
آیین وداع با پیکر شهید اسماعیل پاشایی در بهارستان برگزار شد
متهم 27 هزار میلیاردی بازداشت و به کشور بازگردانده شد
کمبود 100 هزار پرستار در کشور؛ فرمول پرداخت اضافه‌کاری‌ها تغییر کرد؟
مرگ یک آتش نشان در آتش سوزی کنگان
هشدار اقتصاددانان برنده نوبل به نخست‌وزیر اسرائیل: اقتصاد اسرائیل در مرز نابودی
توقف مذاکرات تجاری واشنگتن و دهلی‌نو؛ آمریکا گفت‌وگوها را لغو کرد
تیم ملی بسکتبال ایران عنوان سوم کاپ آسیا را کسب کرد
نتانیاهو: جنگ تا شکست کامل حماس ادامه دارد
حادثه گروگان‌گیری در تهران؛ انگیزه مالی 2500 دلار
رئیس‌جمهور راهی نیویورک می شود
قیمت دلار و سایر ارزها امروز ‎یکشنبه 26 مرداد 1404+جدول
قیمت خودرو امروز یکشنبه 26 مرداد 1404 +جدول
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 26 مرداد 1404 +جدول
نایب قهرمانی علی یزدانی در تورنمنت تنیس صربستان
بورس سبز شد؛ شاخص 45 هزار واحد رشد کرد
کوچ اجباری غزه؛ تکرار نکبت تاریخی
بازنگری ضروری است؛ به شرط تدبیر
مداردیپلماسی | سفر لاریجانی به عراق و لبنان برای حفظ موازنه قدرت در منطقه
انتقاد شدید شومر: فروختن اوکراین جایزه صلح نوبل می خواهد؟
هلاکت 6 تروریست در عملیات سپاه در سیستان و بلوچستان
ملیکا برون عنوان خانم‌گل رقابت‌های جهانی کانوپولو را کسب کرد
سرقت 3 کیلویی طلا در تاریکی قطعی برق گرگان
ترامپ در انتظار برگزاری نشست پوتین - زلنسکی
پزشکیان: از سوزاندن 700 میلیون دلار ثروت ملی در سال جلوگیری شد
لاریجانی: دشمن 10 سال برای حمله برنامه‌ریزی کرد اما در برابر مقاومت ایران ناکام ماند
امنیت غذایی در گرو سوءمدیریت وزارت جهاد
یک رسوایی اخلاقی دیگر در ارتش اسرائیل
وزر و وبال «مسیر ترامپ»
چه معاملاتی از مالیات بر سوداگری و سفته بازی معاف است؟
ثبت‌نام آزمون استخدامی بانک مرکزی آغاز شد+ لینک سایت
خرازی: امیدواریم دولت ارمنستان نگرانی‌های ایران را برطرف کند
تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «پاسیاد پسر خاک» منتشر می‌شود
هوش مصنوعی انتخاب رشته کنکور را هموار کرد
چرا انتشار تصویر سفیر اسرائیل در امارات جنجالی شد؟
آلمان از هماهنگی اروپا و نقش آمریکا در حمایت از اوکراین استقبال کرد
زمان افتتاح مسیر رفت فاز دوم آزادراه تهران-شمال اعلام شد
مذاکره پس از جنگ دوم؟
کاخ سفید تکذیب کرد!
درس‎های استراتژیک هفت‎گانه در جنگ 12 روزه
اقتصاد، سلامت و زندگی؛ قربانیان پنهان آلودگی هوا
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(70) «بشاگرد»
X
آگهی تبلیغاتی