×
ورزشی
شناسه خبر : 202117
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/09/12 ساعت 12:39
دنیامالی: دوپینگ در ایران تبدیل به جرم می‌شود

دنیامالی: دوپینگ در ایران تبدیل به جرم می‌شود

وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه دوپینگ در ایران تبدیل به جرم می‌شود، گفت: هدف ما این است که با وضع قوانین داخلی تا حد زیادی از دوپینگ پیشگیری کنیم. تست‌های ما چند برابر خواهد شد و شورای عالی دوپینگ نیز به زودی برگزار می‌شود که چند وزیر در آن عضو هستند.

نورنیوز-گروه ورزشی: وزیر ورزش و جوانان در پنجمین نشست تخصصی با فدراسیون‌ها گفت: به دنبال این هستیم که قانون سخت‌گیرانه‌ داخلی برای دوپینگ لحاظ کنیم و دوپینگ به منزله جرم تلقی شود چراکه ورزش پاک برای ما مهم است.

در فاصله ۶۵۵ روز مانده به بازی‌های آسیایی ناگویا نشست تخصصی فدراسیون ووشو به ریاست وزیر ورزش و جوانان در محل وزارتخانه برگزار شد.

دنیامالی در این نشست اظهار داشت: امیدوارم به برکت همین ایام بتوانیم به صورت متمرکز کنار ورزشکاران باشیم که آنها بتوانند در میادین مختلف موفق شوند و منجر به عزت ملی و خوشحالی مردم شود.

وزیر ورزش و جوانان با اشاره به شرایط سخت ووشو در سال‌های گذشته اظهار داشت: ووشو در سالیان گذشته شرایط دشواری داشت و به لحاظ امکاناتی ورزشکاران این رشته به سختی تلاش می‌کردند. الان نسبت به گذشته شرایط خیلی بهتر شده ولی بازهم کافی نیست و باید شرایط بهتری برای درخشش ووشوکاران فراهم کنیم. باید شأن ورزشکاران حفظ شود و امکانات درخور این فدراسیون را فراهم کنیم.

وی همچنین با اشاره به تحلیل‌هایی که در این جلسه برای حضور ووشو در بازی‌های آسیایی مطرح شد خاطرنشان کرد: درباره این رشته و موفقیت‌های کسب شده در این جلسه صحبت شد اما من اعتقاد دارم مسئولیت روی دوش رشته‌هایی چون ووشو بسیار سخت است. انتظار از ووشو بسیار بالا است و همین امر کار ووشو را برای بازی‌های آسیایی ناگویا سخت می‌کند. ووشو در برخی سال‌ها نوسان داشته ولی به طور کل در چند سال گذشته توانسته سیر صعودی را حفظ کند.

دنیامالی همچنین با اشاره به وضعیت رشته کوراش اظهار داشت: تلاش می‌کنیم با تعاملی که با استاندار و مسئولین خراسان شمالی خواهیم داشت زمینه توسعه و رشد این رشته را فراهم کنیم چراکه رشته کوراش ظرفیت بالایی در کشور ما دارد و استان خراسان شمالی مهد این رشته است. کوراش برای ما بسیار حائز اهمیت است و هدف ما این است که در بازی‌های کشورهای اسلامی نتیجه درخور را کسب کنیم. به دنبال یک کار ویژه در رشته کوراش هستیم.

وی با اشاره به موفقیت‌های به دست آمده توسط بانوان در این رشته تالو و ساندا در سال‌های گذشته اظهار داشت: در حوزه بانوان انتظارها از رشته ووشو بالا است. پیش از درخشش بیشتر درخصوص خواهران منصوریان بود ولی الان حوزه بانوان گسترده‌تر شده است. انتظار ما از فدراسیون ووشو این است که حوزه بانوان همچنان در محوریت باشد. مدال نقره و برنز هم برای ما اهمیت دارد ولی هیچ وزنی به ما نمی‌دهد. این مدال طلا است که تعیین کننده است.

دنیامالی بیان کرد: روحیه جنگندگی بانوان ایران در رشته‌های ووشو باید به صورت ویژه به آن پرداخت شود و ما می‌توانیم از این طریق تصویر بهتر و واقعی‌تری از زنان ایران را در دنیا نشان دهیم. وقتی انتظار داریم که ووشوکاران در مسابقات موفق شوند باید حمایت بیشتری نیز از آنها انجام شود. مسابقات جوانان تاشکند برای ما حائز اهمیت است و باید در رشته‌های مختلف در تاشکند بدرخشیم.

وزیر ورزش و جوانان همچنین در بخش دیگری از صحبت‌های خود خطاب به مدیران وزارت ورزش، کمیته ملی المپیک و فدراسیون‌های ورزشی با اشاره به اهمیت موضوع مبارزه با دوپینگ خاطرنشان کرد: به دنبال این هستیم که قانون سخت‌گیرانه‌ داخلی برای دوپینگ لحاظ کنیم و از این به بعد دوپینگ به منزله جرم تلقی شود چراکه ورزش پاک برای ما مهم است. فدراسیون‌های جهانی قوانینی را درخصوص دوپینگ تصویب کردند که خیلی سخت‌گیرانه است و شامل فدراسیون‌ها، ورزشکاران، مربیان و در نهایت کشورها خواهد شد.

وی گفت: هدف ما این است که با وضع قوانین داخلی تا حد زیادی از دوپینگ پیشگیری کنیم. تست‌های ما چند برابر خواهد شد و شورای عالی دوپینگ نیز به زودی برگزار می‌شود که چند وزیر در آن عضو هستند. در بحث مبارزه با دوپینگ هدف ما این است که بتوانیم بازدارنده باشیم‌. باید شرایطی را ایجاد کنیم که ورزشکاران به سمت دوپینگ نروند و درخصوص استفاده از مکمل‌ها دقت بیشتری داشته باشند.

خسروی‌فا: عملکرد فدراسیون ووشو روبه جلو است

محمود خسروی وفا رییس ‌کمیته ملی المپیک در این نشست ضمن اشاره به عملکرد مثبت فدراسیون ووشو گفت: فدراسیون ووشو از کادر مجرب،فنی و ظرفیت ورزشی بالایی برخوردار است و در بازیهای آسیایی ناگویا می‌توان روی این فدراسیون حساب کرد.

وی افزود: این فدراسیون حرکت رو به جلو دارد و تا به امروز توانسته خوب عمل کند. این فدراسیون از ظرفیت بالایی برخوردار است و قطعا شاهد درخشش ورزشکاران فدراسیون‌ووشو در بازیهای آسیایی ۲۰۲۶خواهیم بود. 

خسروی‌وفا تاکید کرد: با توجه به ظرفیت ‌های موجود در ووشو و توان مدال‌آوری این فدراسیون در بودجه سال آینده قطعا این فدراسیون را ویژه خواهیم دید. 

اسبقیان: ورزشکاران  در مورد دوپینگ آگاهی داشته باشند

در ادامه نشست سید محمد شروین اسبقیان معاون توسعه ورزش قهرمانی با تاکید بر موضوع دوپینگ و هماهنگی لازم با فدراسیون پزشکی ورزشی اظهار داشت: فدراسیون‌ها و ورزشکاران باید با با فدراسیون پزشکی ورزشی ارتباط ویژه داشته باشند. قهرمانان و ورزشکاران باید در مورد دوپینگ آگاهی کامل داشته باشند تا در میادین ورزشی دچار مشکل نشویم.

وی موضوع فرهنگی را در فدراسیون‌ها مورد توجه قرار داد و افزود: باید پیوست فرهنگی در رویدادها به صورت جدی انجام شود و نباید از این‌ مهم غافل شویم و نظارت بر اردوهای تیم‌های ‌ملی و رفتار حرفه‌ای ورزشکاران را در دستور کار قرار دهیم. 

فریبا محمدیان: بانوان‌ ووشوکار اتفاقات خوبی را در بازیهای آسیایی رقم خواهند زد

در ادامه این نشست فریبا محمدیان معاون توسعه ورزش بانوان با اشاره به برنامه ‌محورو هدفمند بودن  عملکرد فدراسیون ووشو اظهار داشت: از زحمات رییس فدراسیون و کادر فنی این فدراسیون در حهت عملکرد مثبت در بحث‌مدال‌آوری قدردانی میکنم و امیدوارم همواره شاهد درخشش ورزشکاران این رشته باشیم.

وی ادامه داد: روند مدال‌آوری فدراسیون ووشو طی ۴دوره اخیر که ۱۶ سال است، روند پایداری بوده است و در رشته تالو ،ساندا و کوراش در بازیهای آسیایی ۲۰۲۶ از بانوان با توجه به ظرفیت ‌های موجود توقع مدال‌آوری داریم و ان شاءالله اتفاقات خوبی در ناگویا رقم خواهد خورد.  

امیرصدیقی: تلاش می‌کنیم و می‌جنگیم که بتوانیم بهترین نتیجه را کسب کنیم

در ادمه این نشست امیرصدیقی رییس فدراسیون ووشو با اشاره به عملکرد این رشته اظهار داشت: در چهار دوره گذشته  در بازیهای اسیایی ۲۰۲۲ ایران با کسب ۷مدال بهترین نتیجه را در بازیهای آسیایی هانگژو کسب کردو رتبه دوم را از نظر تعداد مدالها را تیم ملی کشورمان از آن خود کردند.

وی ادامه داد: رقیب اصلی ایران در این رشته تیمهای کشورهای چین و ازبکستان هستند که برای اینکه بتوانیم بیشترین مدال و بهترین نتیجه را کسب کنیم باید از سد این دو تیم بگذریم.تلاش میکنیم ومی‌جنگیم که بتوانیم نتیجه خوب کسب کنیم.

صدیقی حضور مربیان ایرانی را در راس تیمهای ملی این فدراسیون مورد توجه قرار دادو افزود: افتخار میکنیم که کسب این مدال ‌آوریها با هدایت و رهبری مربیان ایرانی کسب شد.

رییس فدراسیون ووشو برای حضور در بازیهای آسیایی ۲۰۲۶برنامه ریزی های لازم صورت گرفته و تلاش داریم در این رویداد مهم از نام ایران دفاع کنیم.

به گزارش ایسنا، صدیقی در پایان با اشاره به زیرساخت‌های لازم برای این رشته گفت:برای بهبود زیرساخت‌ها کمپ‌تیمهای‌ملی را در بحنورد راه اندازی کردیم،تا ورزشکاران با فراغ بال راحت‌تری به ورزش بپردازند.


نظرات

آخرین اخبار
کامبک تماشایی ژاپن؛ فرانسه در نبرد پنج‌سته شکست خورد
تجاوز دوباره ارتش رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
وال‌استریت ژورنال: مذاکرات ایران-آمریکا لغو شده/نیویورک تایمز: لغو نشده!
ورود هیأت‌های خارجی به ایران برای مراسم تشییع رهبر شهید از جمعه
واکنش نتانیاهو به اظهارات اردوغان
نزاع خانوادگی دو کشته بر جای گذاشت+ جزئیات حادثه
وزارت بهداشت لبنان: شمار شهدای حملات اسرائیل به 4247 نفر رسید
مهار آتش در میانکاله؛ پایان یک بحران زیست‌محیطی
انگلیس: اجرای توافق ایران و آمریکا برای امنیت منطقه ضروری است
سقوط مرگبار هواپیما در فرانسه+ جزئیات حادثه
انتشار جزئیات جدید از توافق چارچوب میان لبنان و اسرائیل
سرمربی کره‌جنوبی پس از ناکامی در جام جهانی استعفا کرد
بستری رایگان کودکان زیر 7 سال ادامه دارد
آغاز پیش‌فروش بلیت حمل و نقل عمومی برای مراسم تشییع رهبر شهید
حمله دوباره اسرائیل به لبنان؛ تشدید تنش در مرزهای جنوبی
سالروز بمباران شیمیایی سردشت؛ تأکید وزارت خارجه بر پیگیری عاملان جنایت
پلیس راه یزد خودروی راننده 13 ساله را متوقف کرد
انتخابات نیویورک از تغییر نگاه آمریکا به اسرائیل خبر می‌دهد
ابراز نگرانی مشترک پاکستان و عربستان از تشدید تنش‌های منطقه
انتظاری که از خبرگان داریم...
ورود 958 میلیارد تومان پول حقیقی به صندوق‌های طلا در یک روز
نتانیاهو برای حفظ کنترل حزب لیکود وارد نبردی سرنوشت‌ساز شد
ترافیک سنگین در محورهای کندوان و هراز؛ رانندگان با احتیاط تردد کنند
سفیر آمریکا: احتمال اقدام علیه زیرساخت‌های ایران در تنگه هرمز وجود دارد!
ایتالیا خواستار خویشتنداری ایران و آمریکا شد
گزارش تصویری | زلزله ویرانگر در ونزوئلا
تجمع مخالفان توافق لبنان و رژیم صهیونیستی مقابل کاخ ریاست‌جمهوری
قدردانی وزیر ورزش از ملی‌پوشان؛ شما دل ملت ایران را شاد کردید
واکنش تند اسرائیل به ترکیه پس از به رسمیت شناختن نسل‌کشی ارامنه
نورنما | سردشت در غبار خردل ; تسلیت به مظلومیت یک شهر
نماینده پارلمان لبنان: توافق، ادامه اهداف دشمن در خارج از میدان نبرد است
مسیرهای دسترسی به مراسم وداع و تشییع امام شهید اعلام شد
اختلال خدمات کارت‌محور بانک ملی برطرف شد
واکنش متفاوت یک نویسنده فرانسوی به حذف ایران از جام جهانی
پوتین: غرب به‌دنبال بی‌ثبات‌سازی روسیه است
هند محدودیت تردد کشتی‌های خود در تنگه هرمز را لغو کرد
تأکید رئیس جمهور عراق بر حل‌وفصل اختلافات به روش‌های دیپلماتیک
این مارک از پودر لاغری و چاقی غیرمجاز است
آغاز پروازهای تهران-دبی از فردا
واکنش مشاور رهبر انقلاب به فشارها علیه حزب‌الله لبنان
تردد کشتی‌های تجاری در تنگه هرمز افزایش یافت
سرمربی اتریش ادعای تبانی مقابل الجزایر را رد کرد
بازداشت 47 متهم از نمایندگان و مسئولان عراقی به اتهام فساد
جنجال بزرگ جام جهانی 2026؛ شایعه تبانی در بازی اتریش و الجزایر و حذف ایران
تنبیه حذف از جام جهانی؛ پرواز چارتر تیم ملی اروگوئه لغو شد
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت بیستم
پیروزی ایران مقابل کوبا در لیگ ملت‌های والیبال
هشدار پلیس درباره وام‌های فوری در فضای مجازی؛ فریب تبلیغات را نخورید
توافق دولت لبنان با رژیم صهیونیستی محکوم و چیزی جز تسلیم نیست
قالیباف: پایان جنگ لبنان در صدر تفاهم‌نامه ایران و آمریکا قرار دارد