×
بین الملل
شناسه خبر : 202067
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/09/12 ساعت 09:25
کمک پدر به پسر؛  عفو هانتر بایدن از اتهامات مالکیت سلاح و مالیات/ترامپ: نقض عدالت است

کمک پدر به پسر؛ عفو هانتر بایدن از اتهامات مالکیت سلاح و مالیات/ترامپ: نقض عدالت است

هانتر بایدن از اتهامات مالیاتی و مالکیت اسلحه توسط پدرش عفو شد.

 نورنیوز-گروه بین الملل: جو بایدن رئیس جمهور آمریکا روز یکشنبه برخلاف وعده‌های گذشته خود، هانتر بایدن پسرش را از اتهامات مالیاتی و مالکیت اسلحه عفو کرد.

 رئیس جمهور دموکرات آمریکا پیشتر گفته بود که پسرش را پس از محکومیت در دو پرونده در ایالتهای دلاور و کالیفرنیا عفو نمی کند یا مجازات او را کاهش نخواهد داد.

این اقدام هفته‌ها قبل از آغاز دادگاه هانتر بایدن در پرونده اسلحه و اعتراف به اتهامات مالیاتی و کمتر از دو ماه قبل از بازگشت دونالد ترامپ رئیس‌جمهور منتخب به کاخ سفید صورت می‌گیرد.

این اقدام بایدن به یک جنجال حقوقی طولانی مدت برای پسر وی پایان می دهد. هانتر در دسامبر ۲۰۲۰ و یک ماه پس از پیروزی جو بایدن در سال ۲۰۲۰ ابراز کرد که تحت بازجویی فدرال است.

در ماه ژوئن، در حالیکه هانتر در پرونده مالکیت غیرقانونی اسلحه در دلاور محاکمه می شد، بایدن در مصاحبه با شبکه ای بی سی عفو یا کاهش مجازات پسرش را رد کرد.

اخیراً نیز کارین ژان پی یر سخنگوی کاخ سفید، عفو یا کاهش مجازات بایدن جوان را رد کرد و گفت: «این سوال چندین بار از ما پرسیده شده است. پاسخ ما همچنان منفی است.»

پیش از این هانتر بایدن پسر جو بایدن رئیس جمهور کنونی دموکرات آمریکا اعلام کرد که حاضر است در پرونده فرار مالیاتی به جرم خود اعتراف کند تا محاکمه نشود.

هانتر بایدن ۵۴ ساله متهم است که در دهه گذشته ۱.۴ میلیون دلار مالیات پرداخت نکرده و به جای آن پول را صرف زندگی لوکس و مصرف مواد مخدر کرده است.

زمانی که متهم می داند که محاکمه به احتمال زیاد منجر به مجرم شناخته شدنش خواهد شد، می تواند از به اصطلاح «اعتراف آلفورد» استفاده کند، حتی اگر بر بی گناهی خود اصرار کند.

هانتر بایدن بخش زیادی از سال ۲۰۲۴ را در دادگاه گذرانده و در دلاور به دروغ گفتن در مورد مصرف مواد مخدر خود هنگام خرید اسلحه محکوم شده است که یک جرم جنایی در آمریکا محسوب می شود.

ترامپ عفو هانتر بایدن را «نقض عدالت» نامید

 رئیس جمهوری منتخب آمریکا به عفو هانتر بایدن واکنش نشان داد.

به گزارش  از ای بی سی نیوز، دونالد ترامپ، رئیس جمهوری منتخب آمریکا نسبت به اقدام جو بایدن، رئیس جمهوری کنونی این کشور برای عفو فرزندش، هانتر بایدن واکنش نشان داد و آن را نقض عدالت خواند.

ترامپ در این ارتباط به زندانیان ششم ژانویه که سال ها است در حبس به سر می برند اشاره کرد و افزود که جو بایدن از عدالت سواستفاده کرده و عفو او شامل حال این زندانیان نشده است.

ترامپ در ماه های گذشته اعلام کرده بود که روند عفو هانتر بایدن موضوعی است که باید در دوران دوم ریاست جمهوری او در کاخ سفید مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

بایدن با امضای فرمان عفو پسرش، احتمال زندانی شدن وی برای مدت طولانی را از بین برد.

تابستان گذشته، هانتر بایدن در سه فقره جرم مربوط به خرید و حمل سلاح گرم در حالی که به مواد مخدر نیز اعتیاد داشت، مجرم شناخته شد و با دو پرونده قضایی محکوم شده بود.

گزارش ها حاکی از آن است که هانتر بایدن در ماه سپتامبر بعد از یک محاکمه طولانی، پذیرفت که به ۹ جرم در امور مالیاتی نیز اعتراف کند.

ای بی سی نیوز در همین ارتباط نوشت که در پرونده مالیاتی هانتر بایدن، او به ۱۷ سال حبس و پرداخت ۱.۳۵ میلیون دلار محکوم شد. محکومیت او در پرونده سلاح گرم نیز ۲۵ سال حبس در پی داشت. قرار بود که در هفته آینده (۱۲ و ۱۶ دسامبر) هانتر برای هر دو پرونده و صدور حکم نهایی، جداگانه محاکمه شود.

زاخارووا: عفو هانتر بایدن خلاف دموکراسی است

 سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه در واکنش به عفو هانتر بایدن، این اقدام رئیس‌جمهوری آمریکا را خلاف دموکراسی دانست.

به گزارش  تاس، ماریا زاخارووا،سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه از امضای حکم عفو هانتر بایدن، توسط پدرش جو بایدن رئیس جمهوری کنونی آمریکا انتقاد کرد و آن را خلاف دموکراسی دانست.

جو بایدن روز یکشنبه برخلاف وعده‌های گذشته خود، هانتر بایدن پسرش را از اتهامات مالیاتی و مالکیت اسلحه عفو کرد.

رئیس جمهوری دموکرات آمریکا پیشتر گفته بود که پسرش را پس از محکومیت در دو پرونده در ایالت های دلاوِر و کالیفرنیا عفو نمی کند یا مجازات او را کاهش نخواهد داد.

این اقدام هفته‌ها قبل از آغاز دادگاه هانتر بایدن در پرونده اسلحه و اعتراف به اتهامات مالیاتی و کمتر از دو ماه قبل از بازگشت دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری منتخب به کاخ سفید صورت می‌گیرد.

این اقدام بایدن به یک جنجال حقوقی طولانی مدت برای پسر وی پایان می دهد. هانتر در دسامبر ۲۰۲۰ و یک ماه پس از پیروزی جو بایدن در سال ۲۰۲۰ ابراز کرد که تحت بازجویی فدرال است.

در ماه ژوئن، در حالی که هانتر در پرونده مالکیت غیرقانونی اسلحه در دلاور محاکمه می شد، بایدن در مصاحبه با شبکه ای بی سی عفو یا کاهش مجازات پسرش را رد کرده بود.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
کشف نوعی سلول ایمنی «انتحاری» در کرم‌های پلاناریا
رئیس‌جمهور بولیوی وضعیت اضطراری اعلام کرد
اردوغان: آنها که قوی نیستند جایگاهی در میز مذاکره ندارند
هلند به باشگاه 100تایی‌های جام جهانی پیوست
عکس های منتخب جام جهانی 2026 - روز نهم
ناتوانی ارتش اسرائیل در ورود به ارتفاعات نبطیه
دستور عارف برای بسیج همگانی در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
بدرقه تیم ملی فوتبال به لس‌آنجلس با حضور تاج
دستگیری 17 نفر از مزدوران شبکه خرابکاری آمریکایی-صهیونیستی در ایلام
توقف ناگهانی قلب جادویی؛ فرناندو گاگو در اتاق عمل
واشنگتن تسلیم شد
تیراندازی در آمریکا 13 مجروح بر جای گذاشت
مالکی: تفاهمنامه آسیب دیده؛ ادامه مذاکرات به رفتار آمریکا بستگی دارد
کشف دستکند زیرزمینی باستانی در الیگودرز+ جزئیات
اولین تجربه بازیگری شروین؛ آیا «بُن سای» جادوی جدید او خواهد بود؟
توفان لاله‌های نارنجی در هیوستون و انتقام از سوئد
حملات هوایی اسرائیل به اردوگاه البریج در غزه/شهادت تصویربردار شبکه الجزیره
مخبر: اگر توافق روی کاغذ بماند، جریان انرژی خاورمیانه متوقف می‌شود
شاپور رحیمی؛ اسطوره موسیقی در ICU بستری شد
اظهارات مهدی محمد نبی درباره تبعیض‌های فیفا علیه ایران
پاسخ عضو کمیته رسانه‌ای مذاکرات به ادعاهای اخیر نبویان+ اطلاعیه صدا و سیما
حماس: توافق ملی پیش از انتخابات شورا، حیاتی است
نبطیه لبنان زیر آتش سنگین/ دستور نتانیاهو و کاتس برای توقف حملات به لبنان!
نورنما | آتش سوزی مهیب معبد چوبی 124 ساله در اوبیهیرو ژاپن
نرخ جدید خرید مرغ مازاد تصویب شد
رونالدینیو در 46 سالگی به مستطیل سبز بازگشت
قدردانی رئیس‌جمهور از نقش سازنده اسلام آباد در روند دیپلماتیک منجر به توافق پایان جنگ
بلیت پخش سینمایی بازی ایران و بلژیک چقدر فروخت؟
قلعه‌نویی: تیم ملی ایران برای تاریخ‌سازی مقابل بلژیک آماده است
امکان استعلام ممنوع‌الخروجی قضایی فراهم شد
کالاهای لبنانی دوباره به بازارهای عربستان سرازیر شدند
انتقاد ایران از محدودیت استرالیا علیه پزشکان منتقد رژیم صهیونیستی
شفاف سازی ایران خودرو درباره قیمت جدید محصولات+ نامه
ادعای جدید سنتکام درباره تنگه هرمز
الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است
ادعای ترامپ : می توانم جلوی حمله اسرائیل به لبنان را بگیرم
مشکل منیرالحدادی برای ماندن در استقلال حل شد
نشست سران قوا در نهاد ریاست‌جمهوری برگزار شد
ترامپ : اگر من نبودم اسرائیل وجود نداشت
اعتراف رابرت مالی به شکست آمریکا در جنگ با ایران
ممنوعیت عزاداری حسینی در بحرین برای چهارمین روز متوالی
اعتراف ترامپ به ناکامی در جنگ: با ادامه بمباران تنگه هرمز باز نمی‌شد
جرمی دوکو به بازی با ایران نمی‌رسد؟
ترامپ : بزرگ ترین پل ایران را هدف قرار دادیم تا به جلسه مذاکره باز گردند
ایتالیا در مراسم روز استقلال آمریکا شرکت نمی کند!
کنایه ترامپ به نتانیاهو با انتشار یک مقاله
سخنگوی دولت به مخالفان مذاکره: برنامه عملی‌تان برای کشور چیست؟
ادعای تکراری ترامپ : ایران را از نظر نظامی شکست دادیم
فعالیت‌های سفارت ایتالیا در تهران از سر گرفته شد
نورنما | دکتر مصطفی چمران: سیمای شریف یک انقلابی عدالت خواه