×
بین الملل
شناسه خبر : 202001
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/09/11 ساعت 18:01
بشار اسد: تروریست‌ها فقط حرف زور را می‌فهمند

بشار اسد: تروریست‌ها فقط حرف زور را می‌فهمند

رئیس‌جمهور سوریه در واکنش به حملات تروریست‌ها در مناطق شمالی این کشور، تاکید کرد که تروریست‌ها فقط زبان زور را می‌فهمند و ارتش سوریه با همین زبان، آنها را از بین خواهد برد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: بشار اسد، تماس تلفنی را از طرف بدرا گومبا، سرپرست ریاست جمهوری آبخازیا دریافت کرد.

گومبا در این تماس تلفنی تاکید کرد که کشورش در تمامی حملات تروریستی سازماندهی شده علیه سوریه، در کنار دمشق می‌ایستد و از دولت، مردم و رهبری این کشور حمایت می‌کند.

بشار اسد نیز تاکید کرد: تروریسم فقط زبان زور را می‌فهمد و این زبانی است که ما بدون توجه به حامیان آن، به واسطه همین زبان تروریست‌ها را در هم می‌شکنیم و از بین خواهیم برد.

وی گفت: تروریست‌ها نماینده مردم یا نهادهای دولت نیستند، آنها فقط نماینده طرف‌هایی هستند که از آنها حمایت می کنند.

رئیس جمهوری سوریه خاطرنشان کرد: ما به دفاع از ثبات و تمامیت ارضی کشور ادامه خواهیم داد و با متحدانمان قادریم به تروریست‌ها و کسانی که از آنها حمایت می‌کنند ضربه بزنیم.

گروه‌های تروریستی از بامداد چهارشنبه با حمایت برخی از کشورها و ورود نیروهای تازه نفس خارجی، اقدام به حمله گسترده به مواضع ارتش سوریه در مناطق شمال غرب، غرب و جنوب غرب حلب کردند.

این عملیات نظامی تروریست‌ها علیه مواضع ارتش سوریه، توافق آتش‌بس منعقد شده در سال ۲۰۲۰ را نقض کرد زیرا این منطقه، مشمول توافقنامه «کاهش تنش» است که با تضمین ترکیه در شهر آستانه امضا شد و شامل مناطقی در ادلب، حومه حلب و بخش‌هایی از حماه و لاذقیه نیز می‌شود.

فرماندهی کل ارتش و نیروهای مسلح سوریه در آخرین بیانیه خود اعلام کرد که گروه‌های تروریستی همچنان از طریق رسانه‌های خود و در راستای جنگ رسانه‌های هماهنگ و سازمان یافته به انتشار اخبار دروغ می‌پردازند تا از این طریق، روحیه ملت و ارتش قهرمان سوریه را درهم بشکنند.

این بیانیه می‌افزاید: این گروه‌ها از حوادث اخیر در شهر حلب و تمرکز برخی از رسانه‌های جهانی و عربی بر انتشار همه اخبار بدون دقت در صحت این اخبار سوء استفاده کرده و حج عظیمی از اخبار دروغ و شایعه را درباره شهرهای سوریه منتشر می‌کنند.

در ادامه این بیانیه آمده است: فرماندهی ارتش و نیروهای مسلح از مردم سوریه می‌خواهد که به این رسانه‌ها توجه نکرده و اخبار منتشر شده در صفحات آنها را جدی نگیرند؛ ارتش سوریه همواره حضوری قدرتمندی در دفاع از کشور و شهروندان در مقابل تروریسم و حامیان آن داشته و خواهد داشت.

فرماندهی کل ارتش و نیروهای مسلح سوریه در پایان این بیانیه تاکید کرد که مقابله با گروه‌های تروریستی با موفقیت و قاطعانه در جریان است و به زودی ضد حمله برای بازپس گیری همه مناطق و پاکسازی آن از لوث تروریسم، آغاز خواهد شد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
زلنسکی شرط تازه‌ای برای گفت‌وگوهای سرزمینی مطرح کرد
صالح حردانی به 100 بازی با پیراهن استقلال رسید
چالش 2 حزب اصلی بر سر پست ریاست جمهوری عراق
تداوم تحرکات نظامیان صهیونیست در جنوب سوریه
پایان پلمب فدراسیون ژیمناستیک؛ تغییر مدیریت و آغاز فعالیت دوباره
پیام رئیس‌جمهور ایران به چین و تاکید بر تقویت همکاری‌های گردشگری و صنایع‌دستی
مدیرعامل کنترل کیفیت هوا: داده‌های سایت‌های خارجی قابل اعتماد نیست
288 هزار خانواده فلسطینی در غزه در سرما و باران رها شده‌اند
ناصر مسعودی خواننده‌ی پیشکسوت گیلان درگذشت
مجری آمریکایی فاکس‌نیوز : نتانیاهو دشمن تمدن غرب است
قطار مرگبار در چین 11 کارگر را زیر گرفت
ایستگاه مترو مریم مقدس شنبه افتتاح می‌شود
نیروی دریایی آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هر تجاوز احتمالی است
تورم در یک قدمی 50 درصدی شدن
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 6 آذر 1404+ جدول
مدرسه تلویزیونی جایگزین آموزش مجازی مدارس می‌شود
زلزله 6.6 ریشتری غرب اندونزی را لرزاند
آمریکا بررسی مهاجرت افغان‌ها را موقتاً متوقف کرد
پیام تبریک شمخانی به مناسبت هفتم آذر: دریا اگر لازم شود، میدان تصمیم خواهد بود
مقامات سوریه پس از تیراندازی درعا را منع تردد شبانه اعمال کردند
تورم سالانه آبان 1404 به 40.4 درصد رسید
کار و زندگی؛ دو عقربه، هزار روایت
شهادت یک مرزبان اهل سنت در حمله تروریستی سراوان
ترامپ از ژاپن خواست اختلاف با چین را تشدید نکند
معاون وزیر بهداشت: ای کاش خودروسازها بساطشان را جمع می‌کردند
ترامپ خواستار بازبینی کامل پناهندگان افغانستانی در آمریکا شد
از کل‌کل خیابانی تا قتل؛ پرونده جنجالی مرگ دختر جوان در شهرری
حمله پهپادی به میدان گازی کورمور در سلیمانیه+فیلم
اصلاح قیمت بنزین با هدف کنترل تورم و حمایت از معیشت است
نقدی بر طرح اصلاح قانون مهریه
پشت پرده تصمیم دولت استرالیا علیه ایران
قدم‌های کوچک برای حل مشکلات بزرگ
آغاز ثبت‌نام قطعی حج 1405 از 15 آذر
در هراس از نشانه‌گیری حزب‌الله
فرود از آسمان
تاکید وزیران خارجه ایران و فرانسه بر ضرورت کاهش تنش‌ها و تقویت صلح بین‌المللی
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |پنجشنبه 6 آذر
مظنون احتمالی تیراندازی در واشنگتن یک تبعه افغانستان است
پشت پرده 70 سال تصمیم‌های بنزینی؛ چرا همیشه دیر و پرهزینه؟
ساپینتو: نبردیم اما به شاگردانم افتخار می‌کنم
خروج آیفون‌ از بن بست / مصوبه‌ای تازه برای آیفون داران
پشت پرده تحرکات جدید؛ آیا اسرائیل دوباره به فکر حمله افتاده؟+فیلم
نامه ایران به شورای امنیت درباره نقش محوری آمریکا در تجاوز اسرائیل به تهران
آتش‌سوزی در یک ساختمان 9 طبقه در ولیعصر
رونالدو به اصفهان می‌آید؟
برنامه مسابقات ورزشی امروز پنجشنبه 6 آذر1404
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 6 آذر + وضعیت استان ها
سلاح سبز علیه آلزایمر؛ امیدی از دل طبیعت
قارچ دوست جدید قلب شما
هوش مصنوعی پیدا کردن اشیا به کمک نابینایان آمد
X
آگهی تبلیغاتی