×
بین الملل
شناسه خبر : 202001
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/09/11 ساعت 18:01
بشار اسد: تروریست‌ها فقط حرف زور را می‌فهمند

بشار اسد: تروریست‌ها فقط حرف زور را می‌فهمند

رئیس‌جمهور سوریه در واکنش به حملات تروریست‌ها در مناطق شمالی این کشور، تاکید کرد که تروریست‌ها فقط زبان زور را می‌فهمند و ارتش سوریه با همین زبان، آنها را از بین خواهد برد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: بشار اسد، تماس تلفنی را از طرف بدرا گومبا، سرپرست ریاست جمهوری آبخازیا دریافت کرد.

گومبا در این تماس تلفنی تاکید کرد که کشورش در تمامی حملات تروریستی سازماندهی شده علیه سوریه، در کنار دمشق می‌ایستد و از دولت، مردم و رهبری این کشور حمایت می‌کند.

بشار اسد نیز تاکید کرد: تروریسم فقط زبان زور را می‌فهمد و این زبانی است که ما بدون توجه به حامیان آن، به واسطه همین زبان تروریست‌ها را در هم می‌شکنیم و از بین خواهیم برد.

وی گفت: تروریست‌ها نماینده مردم یا نهادهای دولت نیستند، آنها فقط نماینده طرف‌هایی هستند که از آنها حمایت می کنند.

رئیس جمهوری سوریه خاطرنشان کرد: ما به دفاع از ثبات و تمامیت ارضی کشور ادامه خواهیم داد و با متحدانمان قادریم به تروریست‌ها و کسانی که از آنها حمایت می‌کنند ضربه بزنیم.

گروه‌های تروریستی از بامداد چهارشنبه با حمایت برخی از کشورها و ورود نیروهای تازه نفس خارجی، اقدام به حمله گسترده به مواضع ارتش سوریه در مناطق شمال غرب، غرب و جنوب غرب حلب کردند.

این عملیات نظامی تروریست‌ها علیه مواضع ارتش سوریه، توافق آتش‌بس منعقد شده در سال ۲۰۲۰ را نقض کرد زیرا این منطقه، مشمول توافقنامه «کاهش تنش» است که با تضمین ترکیه در شهر آستانه امضا شد و شامل مناطقی در ادلب، حومه حلب و بخش‌هایی از حماه و لاذقیه نیز می‌شود.

فرماندهی کل ارتش و نیروهای مسلح سوریه در آخرین بیانیه خود اعلام کرد که گروه‌های تروریستی همچنان از طریق رسانه‌های خود و در راستای جنگ رسانه‌های هماهنگ و سازمان یافته به انتشار اخبار دروغ می‌پردازند تا از این طریق، روحیه ملت و ارتش قهرمان سوریه را درهم بشکنند.

این بیانیه می‌افزاید: این گروه‌ها از حوادث اخیر در شهر حلب و تمرکز برخی از رسانه‌های جهانی و عربی بر انتشار همه اخبار بدون دقت در صحت این اخبار سوء استفاده کرده و حج عظیمی از اخبار دروغ و شایعه را درباره شهرهای سوریه منتشر می‌کنند.

در ادامه این بیانیه آمده است: فرماندهی ارتش و نیروهای مسلح از مردم سوریه می‌خواهد که به این رسانه‌ها توجه نکرده و اخبار منتشر شده در صفحات آنها را جدی نگیرند؛ ارتش سوریه همواره حضوری قدرتمندی در دفاع از کشور و شهروندان در مقابل تروریسم و حامیان آن داشته و خواهد داشت.

فرماندهی کل ارتش و نیروهای مسلح سوریه در پایان این بیانیه تاکید کرد که مقابله با گروه‌های تروریستی با موفقیت و قاطعانه در جریان است و به زودی ضد حمله برای بازپس گیری همه مناطق و پاکسازی آن از لوث تروریسم، آغاز خواهد شد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پهپاد هیدروژنی چین رکورد طولانی‌ترین پرواز را شکست
روبات انسان‌نما به یوتیوبر شلیک کرد!
اختراع «سپر صوتی» برای کاهش حواس‌پرتی مبتلایان بهADHD
نخستین واکسن تک‌دوز تب دنگی در جهان تأیید شد
خوراکی‌های پرمصرف با قند پنهان؛ تهدیدی خاموش برای سلامت
درمان پیش‌دیابت خطر بیماری‌های قلبی را نصف می‌کند
تقویت نیروی دریایی روسیه، نگرانی جدید ناتو
واردات برنج و گوشت از مرزها تحت تأثیر گرانی دلار
عون تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان را محکوم کرد
فرانسه به حمایت از اوکراین ادامه می دهد
پاپ: زندان‌ها در جهان بیش از ظرفیت‌شان پر شده‌اند
درگیری مرزی میان ارتش لبنان و نیروهای سوریه
فریدزاده: سینمای ایران به کاخ جشنواره نیاز دارد
ایتالیا خواستار استقلال امنیتی اروپا از آمریکا شد
اینتر پس از 3 سال، جنوا را در خانه‌اش شکست داد
دادگاه اسرائیل درخواست لغو جلسه محاکمه نتانیاهو را رد کرد
بایرن مونیخ با پنالتی در خانه از شکست فرار کرد
عضو شورای شهر: خطر فرونشست در پایتخت جدی‌تر شده است
سخنگوی صنعت آب: کشور هنوز از خشکسالی عبور نکرده است
اعلام قیمت شیر خام و 4 محصول لبنی
ترامپ در حال پاکسازی قومی در آمریکا است
تحویل بالگردهای بلک‌هاوک افغانستان از آمریکا به پرو
کارگروه ویژه احیای نان کامل در کشور تشکیل شد
القسام: ترور فرماندهان بر عزم مقاومت می‌افزاید
واکنش «ترامپ» به حمله به مراسم یهودیان در استرالیا
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران با قاطعیت از حزب‌الله حمایت می‌کند
عارف: تولیدکنندگان شیر، قیمت را متعادل کنند
افزایش قیمت دارو کمتر از نرخ تورم/ بیمه‌ها هزینه‌ها را پوشش می‌دهند
کامران فانی کتابشناس پیشکسوت درگذشت/کتابخانه کامران فانی اهدا شد
نشست اضطراری وزیر راه در پی هشدار قرمز بارش‌های سنگین در 4 استان
رئیس‌جمهور: نباید درآمد اصلاح قیمت سوخت برای بخش‌های دیگر خرج شود
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی
کلیات بودجه سال 1405 در جلسه هیأت دولت تصویب شد
معمای «جغد قرمز»
موجودی کالاهای اساسی در بنادر و گمرکات به 5 میلیون تن رسید
شوک بزرگ ستاره خارجی به استقلال پیش از بازی با خیبر
ادامه حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی
عکس های منتخب هفته جهان،14 دسامبر 2025
قیمت آجیل مخلوط شب یلدا اعلام شد
تأیید نتایج نهایی انتخابات پارلمانی از سوی دادگاه فدرال عراق
غریب‌آبادی: جنگ و تجاوزگری رژیم صهیونیستی و آمریکا، مهم‌ترین چالش جهان است
قالیباف: کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
تراکتور با شکست پیکان به مسیر برد بازگشت
رفع مشکلات تامین ارز نهاده‌های دامی توسط سران قوا
شناسایی بیش از 1200 واحد صنعتی آلاینده در پایتخت
فوتسال بانوان پاکستان به مربی ایرانی سپرده شد
مرگ جنجالی خواننده ترک؛ دخترش بازداشت شد
زلنسکی آماده دادن امتیازات بزرگ است
سقوط قهرمان کشتی؛ کورتانیدزه راهی زندان شد
بومی‌سازی فناوری به روایت مرکز تحقیق و نوآوری همراه اول در نمایشگاه «تستا»
X
آگهی تبلیغاتی