×
بین الملل
شناسه خبر : 201984
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/09/11 ساعت 15:32
انعکاس تحولات سوریه در روزنامه‌های ترکیه

انعکاس تحولات سوریه در روزنامه‌های ترکیه

تحولات سوریه در رسانه‌های ترکیه با توجه به اهمیت آن و نیز نقش‌آفرینی دولت ترکیه در این زمینه بازتاب قابل توجهی داشت.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: بحران جنگ در سوریه که از روز چهارشنبه بار دیگر و در پی  پیشروی گروه‌های تروریستی به مناطق مرکزی این شهر اوج گرفت، در بسیاری از رسانه‌‌های خبری جهان و منطقه بازتاب یافت. روزنامه‌های ترکیه هم به بررسی این رویداد از زوایای مختلف پرداختند. 

روزنامه ینی‌شفق (yenisafak) در گزارش‌های متفاوت به بررسی تحولات میدانی و سیاسی درگیری‌ها پرداخت و با تیتر «همه چیز در سه روز تغییر کرد» به استقبال تحولات رفت. در بخشی از گزارش این روزنامه به ادعاهای کودتا در دمشق اشاره و درباره دلایل سقوط حلب اشاره شده است. 

روزنامه جمهوریت (CUMHURİYET) با تیتر «چشم‌ها گرد شد» تحولات سوریه و سرعت سقوط حلب به دست نیروهای مخالف و تروریست‌ها را مورد بررسی قرار داده است. در گزارش این روزنامه که با تصویری از سقوط مجسمه بشار اسد در شهر حلب منتشر شده است، به تازه‌ترین تحولات سوریه و نیز گفت‌وگوی هاکان فیدان وزیر امور خارجه این کشور با همتای روس خود پرداخته شده است. 

روزنامه آیدین‌لیک وطن (AYDINLIK VATAN) تیتر نخست خود را به درگیری‌های سوریه اختصاص و از طرح آمریکا برای متحدسازی تحریر‌الشام و شماری از احزاب کرد مخالف ترکیه خبر داده است. در بخشی از گزارش این روزنامه می‌خوانیم: «سازمان های تروریستی در سوریه بار دیگر با هدف «اسرائیل دوم» بسیج شدند. در حالی که هیات تحریر الشام مناطق تحت کنترل خود را به سمت حلب و حما و لاذقیه گسترش داد، PKK/PYD (دو حزب کرد مخالف ترکیه) نیز از رقه به حلب آمد. گام بعدی ایالات متحده و اسرائیل ایجاد یک اداره مشترک بین این دو است.  

روزنامه حریت (HÜRRİYET )هم تیتر و عکس نخست خود را به تحولات سوریه اختصاص داده و تیتر «در حلب پرچم افراشتند» به حضور نیروهای ارتش آزاد سوریه در این شهر پس از هشت سال پرداخته است. این روزنامه در گزارش خود تحولات میدانی در حلب را مورد بررسی قرار داده و هدف نهایی گروه‌های تروریستی را از حمله به حلب و حما و حمص، اشغال دمشق دانسته است. 

روزنامه ملیت (MİLLİYET) هم سه موضوع مهم دررابطه با تحولات سوریه را مورد بررسی قرار داده است: ۱)در میان مکان هایی که تروریسم در آن مستقر است، «تل رفعت» و «منبج» به عنوان اهداف طرح عملیات تکمیلی ترکیه برجسته هستند که پس از تصرف حلب توسط HTS (تحریرالشام) این سازمان تروریستی کارایی خود را در این دو منطقه افزایش داد. ۲)این احتمال وجود دارد که روسیه و سوریه عملیات بمباران سنگینی را علیه HTS انجام دهند در این ارضی ۳.۵ میلیون نفر زندگی می کنند و در صورت بمباران احتمال ایجاد موج جدیدی از مهاجرت وجود دارد و ترکیه در حال اتخاذ تدابیر احتیاطی برای توقف حرکت احتمالی مهاجرت در داخل سوریه است. ۳) ترکیه تحرکات گروه‌های تروریستی در نبل‌ والزهرا و مناطق صنعتی حلب را که ارتش سوریه از آن‌ها عقب‌نشینی کرده است به دقت زیر نظر دارد. 

روزنامه آکشام (AKŞAM) هم در صفحه نخست خود با تیتر «روز بحرانی در حلب» به بررسی تحرکات گروه‌های تروریستی در این شهر سوریه پرداخت.


نور نیوز
نظرات

آخرین اخبار
ارتش: پهپاد «لوکاس» دشمن در جزیره قشم ساقط شد
مخالفت پکن با حمله به تاسیسات اتمی ایران
تداوم خدمات‌رسانی ستاد سفر به مسافران نوروزی در پایتخت
الگوی انسجام ملی در بیانات رهبر شهید (ره)
اعلام نرخ حق بیمه سلامت 1405 بر اساس دهک‌های درآمدی
ولایتی: هرگونه تجاوز زمینی، دفاع مقدس رمضان را تاریخی می‌کند
دستور عارف برای تأمین کالاهای اساسی و تسهیل ترخیص در شرایط جنگی
محکومیت جهانی اعمال محدودیت بر مسجدالاقصی و کلیسای «قیامت»
پیکر مطهر شهید دریابان تنگسیری در آبادان تدفین می‌شود
اعتراف ارتش اسرائیل به کشته شدن 4 نظامی در نبرد جنوب لبنان
آریا یوسفی: تیم ملی در جام جهانی افتخارآفرینی می‌کند
عاملان حمله لانچری به یک نهاد در تهران اعدام شدند
تعیین زمان جلسه انتخاب رئیس‌جمهور عراق در پارلمان
قدردانی رئیس‌جمهور از ایستادگی مردم عراق در کنار ایران
همکاری اطلاعاتی با رژیم صهیونیستی مجازات اعدام دارد
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ بمباران حسینیه اعظم زنجان
ترخیص بیش از 2.2 میلیون تن کالای اساسی از گمرکات کشور
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 11 فروردین 1405+جدول
موج 88 وعده صادق اجرا شد/ضربات مهلک سپاه به اهداف تروریست‌های آمریکایی- صهیونی
دولت در تأمین نیازهای اساسی کشور بدون اختلال تلاش می‌کند
نزدیکتر بیایید؛ کلاه سبزها مشتاقانه در انتظارتان هستند!
نزدیک تر بیایید.... منتظرتان هستیم
پیام تسلیت رئیس سازمان محیط‌زیست در پی شهادت نیروهای منابع طبیعی
جنایات دشمنان بر رسوایی آن‌ها می‌افزاید
اعلام انجام پنج عملیات علیه پایگاه‌های آمریکا توسط مقاومت اسلامی عراق
دشمنان آرزوی تسلط بر تنگه هرمز را به گور می‌برند/پای هر متجاوزی را قطع می‌کنیم
دفاع مقدس سه ‌هزار ساله
چرخه فضیلت‌مند امنیت ملی و پیشرفت اقتصادی
توضیح شرکت توزیع برق تهران درباره اختلال صبحگاهی
ارائه 25 هزار خدمت فوری و شناسایی بیش از هزار پرونده سایبری در یک ماه
حمله پهپادی به نفتکش کویتی در نزدیکی دوبی
جهاد کشاورزی تهران: مرغ در بازار به اندازه کافی موجود است
سیاست نامه | وقتی دشمن سیاست عقلانی را ترور کرد
اخراج یک دیپلمات بریتانیایی به اتهام جاسوسی در روسیه
افزایش 40درصدی آمار اهدای خون در 10 روز اول جنگ
سازمان هواشناسی اعلام کرد: باران و برف در اکثر مناطق کشور
محبوبیت ترامپ به کمتر از 40 درصد رسید
سناتور روس: ایران بارها قربانی تجاوز آمریکا یا اسرائیل شد،‌ اما کسی جرأت حمله به کره شمالی
امتحانات هماهنگ کشوری دوره متوسطه اول لغو شد/اعلام زمان جدید برگزاری امتحانات
روسیه: آژانس اتمی به‌دلیل تهدیدات آمریکا حملات ژوئن 2025 به ایران را محکوم نکرد
مِرتس و الشرع: بمباران ایران تغییری در حاکمیت ایجاد نمی‌کند و راهگشا نیست
پیام فرمانده اسبق نیروی دریایی سپاه در پی شهادت سردار تنگسیری
سی‌ان‌ان به نقل از منابع آگاه در دولت آمریکا: واشنگتن همچنان به دنبال گفت وگو با ایران است
جزئیات قطعی موقت برق در برخی مناطق تهران اعلام شد/برق مناطق شرق تهران وصل شد
وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی تلفات این رژیم در جنگ رمضان را اعلام کرد
فایننشال تایمز: ایران می‌تواند از جنگ قدرتمندتر خارج شود
رضا نصری: اگر ترامپ تهدیدش در «جنگ زیرساخت‌ها» را عملی کند...
پیام مجلس خبرگان رهبری در پی شهادت دریابان تنگسیری
سناتور آمریکایی: پیش از اینکه هزینه‌ها گران‌تر از این شود باید جنگ با ایران را تمام کنیم
ادعای وال استریت ژورنال: ترامپ حاضر به پایان جنگ است