×
اجتماعی
شناسه خبر : 201982
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/09/11 ساعت 15:13
برگزاری ششمین جلسه رسیدگی به پرونده چای دبش

برگزاری ششمین جلسه رسیدگی به پرونده چای دبش

ششمین جلسه رسیدگی به پرونده چای دبش به ریاست قاضی پسندیده برگزار شد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: ششمین جلسه رسیدگی به پرونده موسوم به چای دبش در شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی ویژه رسیدگی به جرایم اخلال‌گران کلان و عمده در نظام اقتصادی به ریاست قاضی پسندیده برگزار شد.

 ششمین جلسه رسیدگی به پرونده موسوم به چای دبش در شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی ویژه رسیدگی به جرایم اخلال‌گران کلان و عمده در نظام اقتصادی به ریاست قاضی پسندیده، مستشاران دادگاه، نماینده دادستان، متهمان، وکلای آنها، شکات پرونده، نمایندگان سازمان‌های گزارش دهنده، بانک‌های شاکی، بانک مرکزی و گمرکات برگزار شد.

قاضی در ابتدای جلسه دادگاه اظهار کرد: در جلسات گذشته دادگاه رسیدگی به پرونده دبش کیفرخواست قرائت و شکایت شکات ارائه شد. دادگاه با توجه به اینکه در خصوص متن شکایت، مستندات و ادله آنها نیاز به اطلاعات بیشتری داشت، مکاتباتی را با بانک‌های شاکی و دیگر سازمان‌های گزارش دهنده از جمله گمرکات کشور انجام داد و یکی از موارد مورد تقاضا، ارسال پاسخ این استعلامات به طور مستند و دقیق، در چند روز آینده به دادگاه است.

وی ادامه داد: در جلسات گذشته اظهارات ۳ نفر از متهمان پرونده پس از تفهیم اتهام استماع و دلایل و ادله مورد نظر آنها به دادگاه ارائه شد، همچنین وکلای متهم‌ها به دفاع از آنها پرداختند.

در ادامه جلسه دادگاه یکی دیگر از متهمان پرونده دبش با دستور قاضی در جایگاه حاضر شد و پس از تفهیم اتهام مندرج در کیفرخواست، به سوالات مطرح شده پاسخ داد و در ادامه وکیل متهم در جایگاه حاضر شد و مطالبی را در دفاع از موکل خود بیان کرد.

 همچنین متهم ردیف پنجم پرونده که مسئول تهیه صورت‌های مالی در گروه دبش بود در جایگاه حاضر و به دفاع از خود در رابطه با اتهامات مطرح شده در کیفرخواست پرداخت و به سوالات قاضی پسندیده پاسخ داد، همچنین وکیل متهم نیز در دفاع از اتهامات موکلش توضیحاتی را به دادگاه ارائه کرد.

همچنین نماینده یکی از متهمان حقوقی پرونده در جایگاه حاضر شد و با توجه به کیفرخواست صادره دفاعیات خود را بیان کرد، در ادامه نیز وکیل متهم به دفاع از موکل خود پرداخت.

سپس قاضی پسندیده تذکر داد: به دلیل اینکه رسیدگی به پرونده طبق ترتیب متهمان در کیفرخواست و براساس اشخاص حقوقی متهم در پرونده است، تمام متهمان حقوقی پرونده، باید نماینده‌ای به دادگاه معرفی کنند تا دادگاه در روند تفهیم اتهامات با مشکل مواجه نشود.

وی افزود: دادگاه به متهم ردیف اول در خصوص تکلیف به استرداد منابع ارزی یا کالای موضوع منابع ارزی اخطار می‌دهد، زیرا هرچه که به فرایند پایان جلسات رسیدگی نزدیک می‌شویم اهمیت این موضوع بیشتر می‌شود. بر اساس استعلاماتی که از دادسرا دریافت کرده‌ایم، در مدت زمان تحقیقات برای متهم ردیف اول امکان تماس تلفنی و تصویری با اشخاص خارجی برقرار بوده و وکلای متهم ردیف اول به نمایندگی از وی برای پیگیری این موضوع، مراجعات مکرری به خارج از کشور داشتند ولی هیچ کدام نتیجه‌ای نداشته است، بنابراین دادگاه تکلیف دارد این موضوع را مجدداً به متهم اخطار دهد و تفهیم کند که در خصوص استرداد این منابع ارزی کلان که در حال حاضر در اختیار وی است، تلاش کنید.

قاضی پسندیده در پایان جلسه دادگاه اعلام کرد که جلسه بعدی دادگاه در زمان مقرر برگزار خواهد شد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
خطر آلودگی پلاستیکی برای قلب و عروق
انقلابی جدید در درمان پیرچشمی
جمع‌آوری 115 هزار خودروی چینی از بازار
درخواست 20 کشور اروپایی برای استرداد مهاجران غیرقانونی افغان
مرشایمر: تاماهاوک چاره مشکلات اوکراین نیست
اعتراضات در وین علیه جنگ اوکراین
مخالفت قطر با اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه، قدس و جولان اشغالی
افت شدید ورودی آب به سدها
183 هزار میلیارد تومان خسارت خاموشی در سال گذشته
وزیر کشور: خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ 12 روزه پرداخت می‌شود
مخالفت دولت لبنان با خواسته کاخ‌سفید درباره آینده حزب الله
مدودف: زلنسکی تحت هیچ شرایطی پیروز نخواهد شد
هشدار حزب‌الله: هر گونه کانال مذاکراتی با رژیم صهیونیستی مسدود خواهد شد!
وزیر آموزش و پرورش نیز به پویش «بساز مدرسه» پیوست
نامه به سران قوا‌؛ 95 میلیارد دلار ارز صادراتی بازنگشته است
احتمال سقوط قیمت نفت به 55 دلار
عکس های منتخب ایران، شنبه 26 مهر 1404
هاشمیان: نتیجه دیدار با خیبر عادلانه نبود
نتانیاهو با بازگشایی گذرگاه رفح مخالفت کرد
درویش استعفا کرد
احتمال دیدار ترامپ با رئیس کره شمالی قوت گرفت
ایران اقدام رژیم صهیونیستی در نقض آتش‌بس در غزه و کشتار زنان و کودکان را محکوم کرد
​​​​​​​نامه روسیه، ایران و چین درباره خاتمه قطعنامه 2231 به سازمان ملل
هاشمیان در آستانه برکناری !
هوای ناسالم تهران در روزهای آینده
پیام غریب آبادی درمورد دیپلماسی ایران و همگرایی کشورهای مستقل در دفاع از حاکمیت قانون
اعتراض به ترامپ هم‌زمان با هجدهمین روز از تعطیلی دولت
معاون رئیس‌جمهور: تعطیلی پنجشنبه‌ها فعلاً ممکن نیست
جدول لیگ برتر در هفته هفتم پس از بازی پرسپولیس
پایان 10 سالگی برجام در آینه رسانه‌های اروپا
اوربان: دیدار پوتین-ترامپ، شانس توافق درباره اوکراین را افزایش می‌دهد
آغاز بازگشایی گذرگاه رفح از دوشنبه
پزشکیان: در کنار رسیدگی به تخلفات افراد، اجازه ندهیم حقوق او تضییع شود
2-0 | سیتی بدون رودری هم درخشان است
بزرگداشت استاد محمود فرشچیان در وین؛ شاعر رنگ و عشق در خاطره‌ها ماندگار خواهد ماند
رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، گروسی و ویتکاف
خیبر (2)- پرسپولیس (1) | پرسپولیس در دقیقه 97 تسلیم خیبر شد + خلاصه بازی
1-0 | پیکان هم در برابر آلومینیوم شکست خورد+ خلاصه بازی
کشته و زخمی شدن 210 تن در حملات پاکستان به اسپین‌بولدک افغانستان
واگذاری سایپا رسما کلید خورد
47 بار نقض آتش بس در غزه از سوی رژیم صهیونیستی
عارف: المپیک 2028 فرصت حیثیتی برای کشورمان است
چرا برای پرونده نیشکر هفت‌تپه کیفرخواست جدید صادر شده است؟
برقراری پرواز رشت- آستراخان از فردا
پیروزی پرگل تیم فوتبال نوجوانان مقابل قرقیزستان در بیشکک
زلزله‌ای به بزرگی 6.2 ریشتر جنوب فیلیپین را لرزاند
حمله پهپادی رژیم اسرائیل به جنوب لبنان
مطالبات گندمکاران تسویه شد
واکنش حماس به تشدید حملات صهیونیست ها به کرانه باختری
اخراج ژنرال ارشد چین و 8 مقام نظامی دیگر به‌اتهام فساد
X
آگهی تبلیغاتی