×
فرهنگی
شناسه خبر : 201933
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/09/11 ساعت 10:51
رونمایی از اشیاء جدید در موزه مصرشناسی تورین

رونمایی از اشیاء جدید در موزه مصرشناسی تورین

«موزه مصرشناسی تورین»‌ مصادف با دویستمین سالگرد تاسیس این موزه مجموعه‌ای از اشیاء جدید و نمایشگاه هنرمندان معاصر رونمایی کردند.

نورنیوز-گروه فرهنگی : «موزه مصرشناسی تورین»‌ به عنوان قدیمی‌ترین موزه مصرشناسی جهان به بهانه دویستمین سالگرد تاسیس از گالری‌های جدید رونمایی کرد.

«موزه مصرشناسی تورین»‌ واقع در مرکز شهر تاریخی «تورین»‌ در ایتالیا، قدیمی‌ترین موزه جهان محسوب می‌شود که کاملا به تاریخچه مصر باستان اختصاص دارد. امسال مصادف با دویستمین سالگرد تاسیس این موزه است و مسئولان آن در ماه نوامبر از گالری‌های بازسازی‌شده جدیدی به همراه مجموعه‌ای از اشیاء جدید و نمایشگاه هنرمندان معاصر رونمایی کردند.

این موزه که در ساختمان کاخ قرن هفدهمی «Collegio dei Nobili» قرار دارد،‌ خانه بیش از ۴۰ هزار اثر تاریخی است که  از جمله آنها به بقایای مومیایی‌شده، متون مهم پاپیروسی، یک مقبره کامل که به صورت یکجا در اوایل قرن بیستم میلادی به موزه منتقل شده است و یک مجسمه مرموز به شکل یک زن که به خدایان مِمفیس پیشکش شده بود، می‌توان اشاره کرد.

یک گالری جدید به نام «گالری پادشاهان» که در راستای پروژه توسعه،‌ توسط استودیوی هلندی (OMA) ایجاد شده،‌ از بیستم نوامبر به روی عموم مردم باز شده است. فعالیت «OMA» فضای گالری موزه را دو برابر کرده است. همچنین یک ورودی مستقیم جدید به «معبد اللیسیا» (Ellesyia) اضافه شده است. این معبد که با تراشیدن سنگ ساخته شده است،‌ در ابتدا در نزدیکی محوطه باستان‌شناسی «قصر ابریم» قرار داشت اما پس از تلاش‌های ایتالیا برای نجات معابد منطقه «نوبه»‌ از خطر سیل، به ایتالیا اهدا شد.

«گالری پادشاهان» شامل چندین مجسمه باستانی ارزشمند است، که از جمله آن‌ها به نمونه‌هایی از شهر باستانی مصر «تبس» (که اکنون اقصر نام دارد) می‌توان اشاره کرد.  چیدمان قبلی موزه طوری طراحی شده بود به جای اینکه مجسمه‌ها را به عنوان قهرمانان محض یک منظره معاصر به نمایش بگذارد، تلاش شده بود تا آنها را دوباره به بافت اصلی تبسی خود متصل کند. «OMA» به منظور زمینه‌سازی بهتر این مجسمه‌ها، طراحی خود را حول محور گذار از تاریکی به روشنایی متمرکز کرده است.

چیدمان مجسمه‌ها طوری است که سفر به یک معبد مصر باستان را شبیه‌سازی کنند و بازدیدکنندگان از نخستین سالن نمایشگاه بین دو مجسمه ابوالهول، که در کنار آن مجسمه‌هایی الهه «سخمت» قرار دارند، عبور می‌کنند. این ماجراجویی با مجسمه فرعون «ستی دوم» که در اصل در ورودی پرستشگاه کوچک پادشاه در معبد «کرنک» در اقصر پیدا شد، به پایان می‌رسد.

به گزارش ایسنا، معماری اصلی باروک قصر «Collegio dei Nobili» که در سال 1678 میلادی انجام شد نیز به عنوان بخشی از طراحی مجدد به طور کامل نمایان شده است. طراحی‌های قرن هفدهمی دارای طاق‌ها و پنجره‌های بلندی است که نور را به فضای گالری می‌رساند و پنجره‌های بزرگی که به رهگذران اجازه می‌دهد مجسمه‌های تاریخی را ببینند.

به عنوان بخشی از بازگشایی این موزه، دو نمایشگاه هنر معاصر نیز ترتیب داده شده است.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
حقوق پزشکیان به حساب خیران مدرسه‌ساز واریز شد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 26 مهر + جدول
انرژی جهانی در چنبره‌ی سوخت‌های کهنه
مادورو برای جلوگیری از درگیری با آمریکا «همه چیز» را پیشنهاد داده است
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و افغانستان
شاخص کل بورس به کانال 3 میلیون واحد برگشت
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 26 مهر 1404
هوای 7 شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
نورنما | 22تا تیپ مختلف در یک انیمیشن!
مستندسازی تجاوز رژیم صهیونیستی برای تاریخ و دادگاه‌ها ضروری است
اولین طلای رویینگ ایران در قهرمانی آسیا 2025
کشته شدن 8 بازیکن ملی‌پوش کریکت در اثر حمله هوایی پاکستان
کواکبیان به 14 ماه حبس محکوم شد
برکناری رئیس کل بانک مرکزی تکذیب شد
چالش کمبود پرستار و کاهش تقاضا برای ورود به خدمت
یک نماینده سابق و یک نماینده فعلی مجلس به حبس محکوم شدند
افت رمزارزها، صعود بورس؛ تلاقی سرد و گرم بازارها
باند بین‌المللی قاچاق سیگار نقره‌داغ شد
رئیس‌زاده، رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی شد
بیانیه سفارت ایران در تایلند برای انقضای قطعنامه 2231
یورش گسترده نیروهای اشغالگر اسرائیلی به کرانه باختری
جزییات جدید از واریز معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی بالای 20 میلیون تومان
ادعای دوباره ترامپ: زمان پایان جنگ اوکراین و توافق رسیده است
نتانیاهو به دنبال جلو انداختن تاریخ انتخابات است
باند زورگیری در غرب تهران منهدم شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 26 مهر 1404+ ساعت بازی پرسپولیس
دستگیری ضارب روحانی امام‌زاده یحیی+فیلم
علت کمای ملی پوش والیبال مشخص شد
افسانه‌ای بر بام جهان ؛ اولین زن ایرانی در باشگاه 8000 متری‌ها
آتشفشان تفتان بیدار شد؟
معمای جنگ و صلح در غزه
ایران و روسیه؛ داستان همگرایی بازیگران مستقل
تعظیم تهران به نام مقدس مریم
هیأت پارلمانی ایران عازم ژنو شد
انتقال 4 زندانی ایرانی از جمهوری آذربایجان به کشور
جنگ هیبریدی روسیه در اروپا
رئیس‌جمهور برزیل عملیات نظامی آمریکا در کارائیب را محکوم کرد
قطعنامه 2231 به‌طور قطعی منقضی و خاتمه یافته است
اجرا نکردن قانون حجاب، مخالفت با اصل حجاب نیست
ریزش هم‌زمان طلا، نقره، نفت و بیت‌کوین
تماشای بارش شهابی در شامگاه سه‌شنبه
احساس می‌کنیم با حمله اسرائیل به قطر به ما خیانت شد
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 26 مهر+ وضعیت استان ها
پایان محدودیت‌های برجامی ایران با انقضای قطعنامه 2231
برجام تمام شد، ایران در مسیر جدید دیپلماسی مستقل
قاتلان خاموش ریه‌ها / عامل 85 درصد از سرطان‌های ریه کشف شد
طراحی هوشمند پپتیدها برای مقابله با مقاومت آنتی‌بیوتیکی
چهره پنهان مریخ: بادهایی به تندی 160 کیلومتر در ساعت
افق‌های تازه‌ای در پزشکی ترمیمی با رشد ساختارهای شبه‌جنین
کنار زدن موانع سنتی آموزش رشته کامپیوتر با استارتاپ CS12
X
آگهی تبلیغاتی