×
اجتماعی
شناسه خبر : 201915
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/09/11 ساعت 10:05

تاثیر 60 درصدی امتحانات نهایی در کنکور «قطعی» شد

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش گفت: تاثیر 60 درصدی امتحانات نهایی در کنکور «قطعی» است.

نورنیوز-گروه اجتماعی: رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش با بیان اینکه در حال حاضر تکلیف وزارت آموزش و پرورش تولید سوابق تحصیلی برای دانش‌آموزان است گفت: برای پایه یازدهم ۲۰ درصد و برای پایه دوازدهم تاثیر ۴۰ درصدی امتحانات نهایی در کنکور قطعی است لذا دانش آموزان با اطمینان خاطر بدانند هیچ تغییری در تصمیم امسال گرفته نشده و تمام فرایندهای آزمون نهایی در خود آموزش و پرورش اتفاق می‌افتد.

محسن زارعی ، درباره برنامه‌های وزرات آموزش و پرورش برای افزایش میانگین معدل دانش آموزان در امتحانات نهایی گفت: برای این کار باید برنامه منسجمی درنظر گرفته شود؛ ابتدای سال بخشنامه‌ای مبتنی بر تحلیل نتایج امتحانات سال گذشته در نظر گرفته شد تا برنامه‌ریزی‌های امسال براساس آن انجام شود و نشان دهد عملکرد دانش‌آموزان در چه دروسی ضعیف و در چه موضوعاتی اشکال داشتند تا در جهت رفع آن قدم برداشت؛ همچنین بر لزوم توانمندسازی همکاران و تقویت دانش‌آموزان بر موضوعات درسی باید تمرکز شود.

وی به موضوع «راهنمای عمل» به عنوان مبنایی برای طراحی سوالات آزمون‌های نهایی در جهت افزایش میانگین نمرات دانش‌آموزان اشاره کرد و افزود: لازم است با همکاری سازمان پژوهش و دبیرخانه‌ها بسته‌های آموزشی برای همکاران و دانش آموزان تولید شود که چارچوب سوالات آزمون نهایی را توضیح دهند و ارزشیابی‌های مستمر و آزمون‌های نوبت اول بر اساس همین چهارچوب راهنمای عمل طراحی شود تا دانش آموزان نسبت به آزمون‌های نهایی آشنایی پیدا کنند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش همچنین به موضوع تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور اشاره کرد و ادامه داد: در حال حاضر تکلیف وزارت آموزش و پرورش تولید سوابق تحصیلی مشخص است. امسال تغییری در مصوبه کنکور ایجاد نخواهد شد زیرا تغییرات قبل از شهریور باید اتفاق بیفتد و اطلاع رسانی انجام شود.

وی با بیان اینکه تاثیر ۶۰ درصدی سوابق تحصیلی برای کنکور قطعی است عنوان کرد: برای پایه یازدهم ۲۰ درصد و برای پایه دوازدهم تاثیر ۴۰ درصدی سوابق تحیصلی لحاظ است لذا دانش آموزان با اطمینان خاطر بدانند هیچ تغییری در تصمیم امسال گرفته نشده و تمام فرایندهای آزمون نهایی در خود آموزش و پرورش اتفاق می‌افتد و سهم آن‌ها کاملاً محفوظ است.

برنامه ریزی برای برگزاری آزمون‌های نوبت اول متوسطه‌های دوم تا ۲۴ دی 

به گزارش ایسنا، رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش با بیان اینکه بخشنامه‌ امتحانات نوبت اول ارسال شده است اظهار کرد: امتحانات برای پایه دوازدهم، کسانی که درس افتاده دارند از دوم دی ماه آغاز می‌شود، سایر پایه‌ها نیز توصیه شد تا ۲۴ دی ماه برنامه‌ریزی آزمون را انجام دهند.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تصادف مرگبار در بزرگراه شهید صیاد شیرازی
جایگاه‌های بنزین در حال تجهیز به طرح «کهاب»
آژیر خطر در سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمد
سفارت روسیه در سوئد دوباره هدف حمله پهپادی قرار گرفت
برملائی مأموریت‌های پنهان لندن در آسمان غزه
دریادار سیاری: با این مردم مقابل هیچ دشمنی شکست نخواهیم خورد
قیمت دلار و ارز امروز شنبه 16 شهریور 1404
ایران و آینده موبایل در مسیر 5G
ادامه فاجعه انسانی در غزه/بمباران مدرسه «الفارابی» و شهادت دهها غیرنظامی
مجلس حق پخش مسابقات ورزشی را به باشگاه‌ها داد
این همه یارانه می دهید، باز هم قیمت گوشت همسطح بازارهای جهانی است
دفتر نخست‌وزیر اوکراین به آتش کشیده شد
ساعت کاری مراکز تعویض پلاک به روال قبل برگشت
چگونه نماز آیات بخوانیم؟
جزئیات محکومیت قطعی متهمان پرونده بزرگ اختلاس منابع طبیعی
امشب چشم از ماه برندارید؛ طولانی‌ترین خسوف قرن در راه است
نورنما | تعقیب و گریز پلیس آمریکا
پیام معاون ترامپ در شبکه‌های اجتماعی جنجالی شد
فردا پیش فروش سکه در مرکز مبادله برگزار می‌شود
ریاکاری به سبک ترامپ؛ صلح در شعار و جنگ در عمل
پلیس راهور اعلام کرد: تغییر قانون؛ کلید صدور گواهینامه بانوان
وقتی سینما صدای عدالت می‌شود
بیماران سرطانی حتماً باید واکسن آنفولانزا تزریق کنند
مشارکت اوکراین و دانمارک در تولید موشک و پهپاد
برنامه مسابقات ورزشی امروز یکشنبه 16 شهریور
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 16 شهریور + جدول
تحولی شگفت انگیز در سرعت هوش مصنوعی با رایانه جدید نوری مایکروسافت
لبنان؛ همچنان در کانون طوفان
بار روغن زیتون، شیشه از آب درآمد
پیشنهاد تازه آمریکا به حماس برای توقف جنگ در غزه
حماس: آماده پذیرش آتش‌بس دائمی هستیم
اروپا به اوکراین دروغ می‌گوید، هیچ نیرویی برای نجات نمی‌آید
بررسی سه فوریتی طرح خروج از NPT در مجلس تکذیب شد
بازیکنان تیم ملی والیبال جوانان از سربازی معاف شدند
نخست‌وزیر ژاپن استعفا کرد
قیمت خودرو امروز یکشنبه 16 شهریورماه 1404 + جدول
ناوگان جهانی مقاومت
اروپا باید برای موفقیت دیپلماسی زمان و فضای لازم را ایجاد کند
عراقچی: اقدامات یکجانبه و قلدرمآبانه آمریکا محکوم است
خونریزی در سویداء سوریه ادامه دارد/شمار قربانیان به 2 هزار نفر رسید
فینال تاشکند ؛ آزمون بزرگ قلعه نویی
جنگندۀ آذربایجان در دست اوکراین؛ باکو به جبهه ضدروسی ورود کرده است؟
زمان واریز اعتبار «کالابرگ» به حساب دهک‌های4 تا 7 اعلام شد
اسرائیل به دنبال راه اندازی سازمان جدیدی برای جنگ رسانه‌ای جهانی
جزییات جدید از دستگیری راننده 206 چالوس+فیلم
توافق با ایران؟ دورنما تیره و تار است
خروج رسمی ماشاریپوف از فهرست استقلال
سرمایه‌داری ملی و بابک زنجانی
علت اختلال اینترنت در آسیا و اروپا چیست؟
تداوم نقض آتش بس؛ حملات توپخانه‌ای عربستان علیه غیرنظامیان یمن
X
آگهی تبلیغاتی