×
اجتماعی
شناسه خبر : 201913
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/09/11 ساعت 10:02
خودروهای شوتی شناسنامه‌دار می شوند

خودروهای شوتی شناسنامه‌دار می شوند

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از شناسنامه دار شدن خودروهای شوتی خبرداد و گفت:مشخصات خودروهای شوتی با بهره گیری از سامانه های هوشمند ثبت می شود.

نورنیوز-گروه اجتماعی: رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا در یاداشتی بااشاره به چالش های خودروهای شوتی از شناسنامه دار کردن این خودرو ها خبر داد و اعلام کرد: مشخصات خودروهای شوتی با بهره گیری از سامانه های هوشمند ثبت می شود و با توجه به تردد این خودروها مبدا و مقصد آنها شناسایی می شود و در نهایت خودروهای شوتی توقیف و با راننده خودروی شوتی و صاحب امتیاز آن برابر مقررات برخورد لازم خواهد شد.

سردار حسین رحیمی در این یادداشت نوشت:« خودروهای قاچاق‌بر یا همان شوتی در سال های  اخیر مشکلات متعددی را در حوزه های مختلف ترافیکی ، اجتماعی ، اقتصادی به وجود آورده است؛ خودروهای شوتی با سرعت های سرسام آور و حرکات مخاطره آمیز علاوه بر اینکه جان خود را به مخاطره می اندازند بلکه جان  دیگران را نیز به خطر می اندارند.

خودروهای شوتی معلول علت های مختلفی است که یکی از مهمترین دلایل شکل گیری این پدیده شوم ، نابهنجار و خطرناک وجود برخی افراد منفعت طلب و فرصت طلب است که تلاش دارند تا اموالی را که به صورت قاچاق تهیه نموده اند را تیکه تیکه و خرد خرد وارد کشور نمایند و برای انجام این موضوع از هر وسیله و امکانی بهره می گیرند که در این میان استفاده از خودرو های شوتی یکی از متداول ترین و راحت ترین راه انتقال کالای قاچاق به جای جای کشور است پدیده ای که مشکلات متعددی را به دنبال دارد.

خودروهایی که برای رساندن سفارش به مقصد، قید جان و سلامت و آرامش و امنیت خود و دیگران را می زنند و با سرعت های خیلی زیاد و انجام تخلفات مکرر و پی در پی و پشت سر هم ، همه تلاش خود را بکار می گیرند تا بار خود را به مقصد برسانند و این در حالی است که این افراد شاید در بسیاری از موارد از نتایج اقدام خود اطلاع لازم را نداشته باشند بلکه صرفا هدف آنها کسب سود های آنچنانی باشد که صرفا با چند ساعت رانندگی به جیب می زنند و حتی کار خود را نوعی تلاش برای کسب درآمد بدانند اما این در حالی است که کسب درآمد از طریق کارهایی که موجبات زحمت و اذیت و گرفتاری را برای دیگران به همراه داشته باشد را نمی توان درآمدی مشروع و حلال بدانیم .
 
از این رو برای مقابله با این پدیده بغرنج و ناخوشایند که مشکلات متعددی را در حوزه ترافیکی و ... به همراه دارد پلیس امنیت اقتصادی فراجا طرح های مختلفی را برای مقابله با خودروهای شوتی در سطح سراسری، منطقه ای و استانی اجرا می کند که از جمله این طرح ها شناسنامه دار کردن خودروهای شوتی است.

مشخصات خودروهای شوتی با بهره گیری از سامانه های هوشمند ثبت می شود و با توجه به تردد این خودروها مبدا و مقصد آنها شناسایی می شود و با توجه به اطلاعات به دست آمده در نهایت خودروهای شوتی توقیف و با راننده خودروی شوتی و صاحب امتیاز آن برابر مقررات برخورد لازم خواهد شد  و انبار های محل نگهداری اجناس نیز بسته خواهند شد.

متاسفانه خودروهای شوتی علاوه بر اینکه در وهله اول جان و سلامت خود را به خطر می اندازند به موازات آن جان و سلامت و امنیت روانی و احساس امنیت راهها و شهروندان را به مخاطره می اندازند از این رانندگان خودروهای شوتی باید بدانند که خواسته و نا خواسته و یا دانسته و ندانسته علاوه بر اینکه ، اقتصاد کشور را به چالش می کشاند از سوی دیگر امنیت راهها و مسیرهای تردد را مختل می سازند و با اقدامات خود سلامت و امنیت و آرامش خاطر شهروندان را به مخاطره می اندازد.

ضربه زدن به اقتصاد و معیشت مردم و به تعطیلی کشاندن مراکز تولیدی، افزایش تصادفات جاده ای، تهدید سلامت و امنیت سایر شهروندان هر کدام به تنهایی جرم بزرگی است که توامان توسط رانندگان خودرو های شوتی ایجاد می شود و این افراد باید بدانند که با اقدام مجرمانه خود چه مشکلات بزرگی را برای کشور ایجاد می کنند.»


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پهپاد هیدروژنی چین رکورد طولانی‌ترین پرواز را شکست
روبات انسان‌نما به یوتیوبر شلیک کرد!
اختراع «سپر صوتی» برای کاهش حواس‌پرتی مبتلایان بهADHD
نخستین واکسن تک‌دوز تب دنگی در جهان تأیید شد
خوراکی‌های پرمصرف با قند پنهان؛ تهدیدی خاموش برای سلامت
درمان پیش‌دیابت خطر بیماری‌های قلبی را نصف می‌کند
تقویت نیروی دریایی روسیه، نگرانی جدید ناتو
واردات برنج و گوشت از مرزها تحت تأثیر گرانی دلار
عون تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان را محکوم کرد
فرانسه به حمایت از اوکراین ادامه می دهد
پاپ: زندان‌ها در جهان بیش از ظرفیت‌شان پر شده‌اند
درگیری مرزی میان ارتش لبنان و نیروهای سوریه
فریدزاده: سینمای ایران به کاخ جشنواره نیاز دارد
ایتالیا خواستار استقلال امنیتی اروپا از آمریکا شد
اینتر پس از 3 سال، جنوا را در خانه‌اش شکست داد
دادگاه اسرائیل درخواست لغو جلسه محاکمه نتانیاهو را رد کرد
بایرن مونیخ با پنالتی در خانه از شکست فرار کرد
عضو شورای شهر: خطر فرونشست در پایتخت جدی‌تر شده است
سخنگوی صنعت آب: کشور هنوز از خشکسالی عبور نکرده است
اعلام قیمت شیر خام و 4 محصول لبنی
ترامپ در حال پاکسازی قومی در آمریکا است
تحویل بالگردهای بلک‌هاوک افغانستان از آمریکا به پرو
کارگروه ویژه احیای نان کامل در کشور تشکیل شد
القسام: ترور فرماندهان بر عزم مقاومت می‌افزاید
واکنش «ترامپ» به حمله به مراسم یهودیان در استرالیا
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران با قاطعیت از حزب‌الله حمایت می‌کند
عارف: تولیدکنندگان شیر، قیمت را متعادل کنند
افزایش قیمت دارو کمتر از نرخ تورم/ بیمه‌ها هزینه‌ها را پوشش می‌دهند
کامران فانی کتابشناس پیشکسوت درگذشت/کتابخانه کامران فانی اهدا شد
نشست اضطراری وزیر راه در پی هشدار قرمز بارش‌های سنگین در 4 استان
رئیس‌جمهور: نباید درآمد اصلاح قیمت سوخت برای بخش‌های دیگر خرج شود
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی
کلیات بودجه سال 1405 در جلسه هیأت دولت تصویب شد
معمای «جغد قرمز»
موجودی کالاهای اساسی در بنادر و گمرکات به 5 میلیون تن رسید
شوک بزرگ ستاره خارجی به استقلال پیش از بازی با خیبر
ادامه حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی
عکس های منتخب هفته جهان،14 دسامبر 2025
قیمت آجیل مخلوط شب یلدا اعلام شد
تأیید نتایج نهایی انتخابات پارلمانی از سوی دادگاه فدرال عراق
غریب‌آبادی: جنگ و تجاوزگری رژیم صهیونیستی و آمریکا، مهم‌ترین چالش جهان است
قالیباف: کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
تراکتور با شکست پیکان به مسیر برد بازگشت
رفع مشکلات تامین ارز نهاده‌های دامی توسط سران قوا
شناسایی بیش از 1200 واحد صنعتی آلاینده در پایتخت
فوتسال بانوان پاکستان به مربی ایرانی سپرده شد
مرگ جنجالی خواننده ترک؛ دخترش بازداشت شد
زلنسکی آماده دادن امتیازات بزرگ است
سقوط قهرمان کشتی؛ کورتانیدزه راهی زندان شد
بومی‌سازی فناوری به روایت مرکز تحقیق و نوآوری همراه اول در نمایشگاه «تستا»
X
آگهی تبلیغاتی