×
اقتصادی
شناسه خبر : 201908
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/09/11 ساعت 09:42
حمایت گروه مبارزه با پولشویی اوراسیا از ایران

برای خروج از لیست پرخطر؛

حمایت گروه مبارزه با پولشویی اوراسیا از ایران

گروه منطقه‌ای مبارزه با پولشویی اوراسیا در بیانیه نشست پایانی خود از تلاش‌های جمهوری اسلامی ایران برای بهبود نظام مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم ملی خود استقبال کرد و بر تعهد اعضا در خصوص کمک فنی به ایران جهت خروج از لیست کشورهای پرخطر تأکید کرد.

نورنیوز-گروه اقتصادی: به دنبال ارایه‌های متعدد اقدامات کشور در حوزه مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم به‌ویژه در طول دو سال گذشته، توسط نمایندگان جمهوری اسلامی ایران در نشست‌های گروه منطقه‌ای مبارزه با پولشویی اوراسیا (EAG) اعضای اصلی این گروه متشکل از روسیه، بلاروس، هند، چین، قرقیزستان، قزاقستان، تاجیکستان، ترکمنستان و ازبکستان و برخی اعضا ناظر به‌ویژه ژاپن به‌عنوان رئیس گروه منطقه‌ای مبارزه با پولشویی آسیا و اقیانوسیه (APG) حمایت خود از اقدامات جمهوری اسلامی ایران را اعلام و متعهد شدند در خروج جمهوری اسلامی ایران از لیست کشورهای پرخطر FATF مشارکت و کمک فنی ارائه کنند.

در بیانیه و مصوبات نشست پایانی اجلاس گروه منطقه‌ای مبارزه با پولشویی اوراسیا (EAG) که روز جمعه ۹ آذرماه و با حضور «هادی خانی» معاون وزیر اقتصاد و دبیر شورای‌عالی پیشگیری و مقابله با جرایم پولشویی و تأمین مالی تروریسم جمهوری اسلامی ایران اعلام و امروز رسماً در تارنمای گروه منطقه‌ای مبارزه با پولشویی اوراسیا (EAG) منتشر شد، به‌صراحت بر تعهد اعضا در خصوص کمک فنی به ایران جهت خروج از لیست کشورهای پرخطر تأکید شد.

در فرازی از این بیانیه آمده است: اجلاس اصلی، مشارکت‌های اعضای ناظر را شنید و از تجربه‌های ارائه شده تشکر کرد و در خصوص همکاری‌های بیشتر ابراز امیدواری کرد.

«اجلاس اصلی از تلاش‌های جمهوری اسلامی ایران برای بهبود نظام مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم ملی خود استقبال کرد و تصمیم گرفت به ایران کمک‌های فنی در رابطه با ارائه گزارش پیشرفت به گروه مرور همکاری‌های بین‌المللی فاتف (ICRG) ارائه کند همچنین به ایران جهت حذف از فهرست کشورهای پرخطر FATF کمک کند.»

این تصمیم در حضور سایر اعضای ناظر نظیر بانک جهانی، صندوق بین‌المللی پول، سازمان همکاری‌های شانگهای، نمایندگان کمیته‌های سازمان ملل، FATF، بانک توسعه آسیایی، آمریکا، ژاپن، امارات و دیگر کشورها به تصویب رسید و در بیانیه پایانی اجلاس ۴۱ این گروه درج شد.

لازم به ذکر است که گروه منطقه‌ای مبارزه با پولشویی (EAG) در نشست پایانی نیز رسماً با اهدای لوح تقدیر به معاون وزیر اقتصاد و دبیر شورای‌عالی پیشگیری و مقابله با جرایم پولشویی و تأمین مالی تروریسم، از اقدامات جمهوری اسلامی ایران در انجام مأموریت‌های مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم در منطقه اوراسیا قدردانی کرد.


نظرات

آخرین اخبار
توصیه‌های تغذیه‌ای برای ماه رمضان
کدام کشورها رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان ممنوع کرده‌اند؟
توزیع 100 آمبولانس جدید در طرح ارتقای اورژانس
رایزنی غریب آبادی با سفرای روسیه و چین درباره گفتگوهای ژنو
علی کریمی تهدید به سوزاندن قرآن کرد
آمریکا پایگاه نظامی با 5000 سرباز در غزه می‌سازد
فیفا به غزه کمک می‌کند
اردوغان: ترکیه ناوهواپیمابر بومی می سازد
صدرنشینی مس کرمان در لیگ برتر هندبال
واکنش حماس به نشست شورای صلح غزه در واشنگتن
اتصال شبکه بانکی به سیستم استعلام وضعیت طرح دعوای چک
بحران غزه تنها با رویکرد ترامپ قابل حل بود
معترضان آمریکایی:غزه فروشی نیست!
خروج بخشی از نیروهای آلمان از اربیل
6 هکتار از اراضی تالاب انزلی طعمه حریق شد
10 مصدوم در تصادف بزرگراه آیت‌الله سعیدی
آمریکایی‌ها خواهان پایان جنگ‌ و مداخلات خارجی هستند
سفر هیأت عراقی به ایران برای تأمین گاز
مخالفت قانونگذاران آمریکایی با سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ علیه ایران
آغاز ثبت‌نام تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی کشور
گزارش تصویری| محفل انس با قرآن با حضور رهبر انقلاب
ونس هیات صلح غزه را به عنوان پیروزی دولت ترامپ تبلیغ کرد
گفتگوی سفرای ایران، روسیه و چین در وین با گروسی
دستگیری 34 اغتشاشگر و تروریست خیابانی
معاون رئیس‌جمهور: هدف دولت توزیع عادلانه ثروت ملی است
سرمایه‌گذاری 10 میلیارد دلاری امریکا برای بازسازی غزه
اروگوئه به دنبال برگزاری دیدار دوستانه با ایران؟
تعجب فرانسه از حضور نماینده کمیسیون اتحادیه اروپا در شورای صلح
برنامه لیگ برتر والیبال در رمضان اعلام شد
باشگاه استقلال اطلاعیه داد
نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است
شتاب‌ ساخت آزادراه قائم‌شهر-ساری با بودجه 500میلیاردی
اسارت بیش از 9300 فلسطینی و عرب در زندان‌های رژیم صهیونیستی
دیپلماسی تنها مسیر پایدار برای حل مساله هسته‌ای ایران
حال و هوای تئاترهای خصوصی در آخرین ماه سال
بازدید وزیر ارتباطات ایران از نمایشگاه هوش مصنوعی هند
معاونت کمیته ویژه منشور ملل متحد به ایران رسید
قیمت نفت باز هم بالا رفت
بارندگی کم و وضعیت دشوار منابع آبی پایتخت
نقش 10 سرویس اطلاعاتی خارجی در اغتشاشات دی ماه
افززایش تعداد شهدای غزه در ماه رمضان
روابط ایران و مصر وارد مرحله جدید شد
اعلام قیمت جدید مرغ توسط وزارت جهادکشاورزی + جدول
برخورد رو‌در‌رو کمپرسی و سواری در شمال اردبیل
اعطای تسهیلات 40 میلیاردی فناوران
صرفه‌جویی 1.2 میلیارد متر مکعب در مصرف سوخت نیروگاه‌ها
انهدام باند قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت در کشور
چرخش محمدصلاح به سوی عربستان
سرمربی پرسپولیس: ناراحتی ما از باخت بیشتر از هواداران است
شکست نابغه ایرانی در تورنمنت تنیس میلیون‌دلاری