×
سیاسی
شناسه خبر : 201752
تاریخ انتشار : شنبه 1403/09/10 ساعت 11:24
زمان پاسخ‌گویی و حسابرسی جنایات رژیم صهیونیستی فرار رسیده است

نامه غریب‌آبادی به ۴ مقام عالی سازمان ملل برای اخراج رژیم صهیونیستی از کمیسیون مقام زن؛

زمان پاسخ‌گویی و حسابرسی جنایات رژیم صهیونیستی فرار رسیده است

دبیر ستاد حقوق بشر در نامه‌ای به چهار مقام عالی سازمان ملل اعلام کرد که اکنون زمان پاسخ‌گویی و حسابرسی جنایات رژیم صهیونیستی از جمله اخراج این رژیم از کمیسیون مقام زن سازمان ملل متحد فرا رسیده است.

نورنیوز-گروه سیاسی: کاظم غریب آبادی در نامه‌ای به «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد، «باب رائه» رئیس شورای اجتماعی و اقتصادی سازمان ملل متحد، «عبدالعزیز ام الواصل» رئیس کمیسیون مقام زن سازمان ملل متحد و «ولکر تورک» کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد، اظهار داشت: حضور رژیم جنایتکار صهیونیستی که به اذعان مراجع حقوق بشری بین‌المللی، کارشناسان مستقل سازمان ملل متحد و فعالان مستقل حقوق بشری، غزه را به قتلگاه شهروندان غیرنظامی به ویژه زنان و کودکان بدل ساخته در کمیسیون مقام زن سازمان ملل متحد که ماهیت آن وظایفی از جمله ترویج حقوق زنان و دختران و جلوگیری از خشونت و تبعیض علیه آنان را بر عهده دارد، نقطه پایانی بر اعتبار نهادهای بین‌المللی و امید به اثرگذاری آنها در هنگامه بحران‌ها و تهدیدهای انسانی به حساب می‌آید.

غریب آبادی یادآور شد: تنها کافی است بدون تعصب و منطبق بر انصاف و عدالت به بخشی از آمار منتشر شده درباره گستره و ابعاد جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه غیرنظامیان به ویژه زنان و کودکان در غزه و لبنان نگاهی بیندازیم و به این پرسش پاسخ دهیم که کدام عقل سلیم و وجدان بیدار بشری می‌تواند عضویت عامل و مسبب این جنایات ضدانسانی و ضدحقوق بشری در یک نهاد بین‌المللی نظارتی، حمایتی و ارتقایی برای حقوق زنان و دختران را بپذیرد!؟

طبق گزارش دفتر کمیسر عالی حقوق بشر در  ۸ نوامبر ۲۰۲۴، حدود ۷۰ درصد از کشته‌ شدگان در غزه را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند و حدود ۸۰ درصد قربانیان طی حملات به ساختمان‌های مسکونی و اماکن مشابه آن جان خود را از دست داده‌اند.

دبیر ستاد حقوق بشر در این نامه خاطرنشان کرد:‌ تعداد قربانیان حملات تجاوزکارانه ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی در غزه به بیش از ۴۴ هزار شهید و بیش از ۱۰۴ هزار مجروح رسیده است و همانطور که دفتر کمیسر عالی حقوق بشر نیز در گزارش ۸ نوامبر ۲۰۲۴ اعلام کرده است، «حدود ۷۰ درصد از این کشته‌ شدگان را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند و حدود ۸۰ درصد قربانیان طی حملات به ساختمان‌های مسکونی و اماکن مشابه آن جان خود را از دست داده‌اند».

رژیم کودک‌کش صهیونیستی در هر ۱۰ دقیقه یک کودک را در غزه می‌کشد

وی ادامه داد: رژیم کودک کش صهیونیستی در هر ۱۰ دقیقه یک کودک را در غزه می کشد و تاکنون بیش از ۱۷ هزار کودک فلسطینی در جریان این کشتار وحشیانه به شهادت رسیده‌اند و بیش از ۲۵۵ هزار کودک فلسطینی در غزه پدر و یا مادر خود را از دست داده‌اند همچنین صدها نوزاد در مدت کوتاهی پس از تولد در پی بمباران کور مناطق مسکونی، بیمارستان‌ها، مدارس، چادرهای آوارگان و نابودی امکانات بهداشتی و درمانی، جان خود را از دست داده‌اند.

۶۲۰ هزار دانش‌آموز و دانشجو در غزه برای دومین سال متمادی از تحصیل بازمانده‌اند

غریب آبادی افزود: تخریب نظام‌مند نظام آموزشی و به‌طور خاص کشتار هدفمند دانشگاهیان، معلمان و دانش آموزان در غزه عامدانه توسط رژیم صهیونیستی دنبال شده و نزدیک به ۹۰ درصد از ساختمان‌های مدارس در غزه ازجمله مدارس دولتی، خصوصی و سازمانی به طور کامل ویران شده‌اند؛ بیش از ۱۰ هزار دانش‌آموز به شهادت رسیده و بیش از ۱۳ هزار نفر دیگر مجروح شده‌اند، ۱۲ دانشگاه و مؤسسه آموزش عالی در غزه به طور کامل نابود شده است و ۶۲۰ هزار دانش‌آموز و دانشجو در غزه برای دومین سال متمادی از تحصیل بازمانده‌اند.

دبیر ستاد حقوق بشر گفت: آمار مورد اشاره به هیچ وجه بیانگر عمق جنایات وحشیانه رخ داده در غزه نیست و رژیم صهیونیستی با نابود کردن شبکه اینترنت، قطع برق و تخریب زیرساخت‌ها و کشتار خبرنگاران و سانسور شدید خبری، مانع از مخابره شدن همه اطلاعات و داده‌های فجایع رخ داده، شده است و این جنایات به غزه محدود نمی‌شود و الگوی رفتاری صهیونیست‌ها در تجاوز به رفح و لبنان نیز تسری داده شده است.

براساس گزارش سازمان یونیسف، بیش از ۱.۳ میلیون نفر در لبنان آواره شده‌اند و تعداد کودکان آواره در لبنان به بیش از ۴۰۰ هزار نفر رسیده و با آواره شدن تعداد زیادی از خانواده‌ها، وضعیت تحصیلی ۳۸۷ هزار کودک تحت تأثیر قرار گرفته است.

وی اضافه کرد:‌ بر اساس آمار موجود، از زمان آغاز تجاوزات رژیم اشغالگر صهیونیستی به لبنان، بیش از ۲۰۰ کودک قتل عام شده و هزاران کودک دیگر زخمی شده‌اند. براساس گزارش سازمان یونیسف «بیش از ۱.۳ میلیون نفر در لبنان آواره شده‌اند و تعداد کودکان آواره در لبنان به بیش از ۴۰۰ هزار نفر رسیده است. با آواره شدن تعداد زیادی از خانواده‌ها، وضعیت تحصیلی ۳۸۷ هزار کودک تحت تأثیر قرار گرفته است».

وضعیت وخیم زنان باردار در لبنان در اثر تجاوزات رژیم صهیونیستی

غریب آبادی گفت: در این گزارش به وضعیت وخیم زنان لبنانی به ویژه زنان باردار در اثر تجاوزات و بمباران منازل مسکونی توسط رژیم صهیونیستی نیز اشاره و تأکید شده است که «زنان باردار در لبنان در بسیاری از موارد امکان دسترسی به خدمات بهداشتی و درمانی را ندارند و آوارگی و آسیب ناشی از جنگ و بمباران، خطرات سلامت باروری را در زنان افزایش داده و معضلاتی چون افزایش موارد سقط جنین ناشی از استرس زایمان زودرس و مرده به دنیا آمدن نوزادان و خطر مرگ مادران را به طرز چشمگیری افزایش داده است».

دبیر ستاد حقوق بشر تصریح کرد: دیگر بر هیچ کسی پوشیده نیست که رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان در سطحی بسیار گسترده به نقض قواعد بنیادین حقوق بین الملل، منشور ملل متحد، حقوق بین المللی بشر و حقوق بشردوستانه بین‌المللی دست زده و در سایه حمایت های مادی و معنوی آمریکا و برخی کشورهای غربی مرتکب جنایات جنگی، جنایت علیه بشریت، پاکسازی قومی، تبعیض نژادی و نسل زدایی شده است و با نقض فاحش کنوانسیون‌های چهارگانه ژنو در رابطه ‌با کشتار زنان و کودکان، موجب رنج بسیار افراد تحت حمایت در غزه و لبنان شده است.

غریب آبادی اظهار داشت: علاوه بر این جنایات، این رژیم به نقض تمام عیار سازوکارهای حمایتی مربوط به نیروهای صلحبان و نهادهای سازمان ملل نیز دست زده است. جرایمی از قبیل ممنوع کردن فعالیت‌های آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطین (آنروا) و کشتار صدها نفر از کارکنان سازمان ملل متحد در غزه، حملات به نیروهای صلحبان سازمان ملل در لبنان، پاره کردن منشور سازمان ملل متحد و اعلام دبیرکل سازمان ملل به عنوان عنصر نامطلوب و بی اعتنایی کامل به قرارهای موقت دیوان بین‌المللی دادگستری و ... در این خصوص قابل اشاره است. بی‌تردید، امروز زمان پاسخ‌گو نمودن و حسابرسی به جنایات رژیم صهیونیستی از جمله اخراج این رژیم از سازمان ملل متحد فرا رسیده است.

وی با اشاره به دستور دیوان بین‌المللی دادگستری درباره جنایات رژیم صهیونیستی، افزود: بعد از دو دستور موقت دیوان بین المللی دادگستری و مقرر شدن «اقدامات اضطراری و موقت» در توقیف جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و رفح که مصداق جنایت نسل‌کشی نیز است، رأی مشورتی اخیر این دیوان در غیرقانونی اعلام کردن اشغالگری رژیم صهیونیستی در فلسطین و حکم دستگیری نخست وزیر و وزیر جنگ سابق این رژیم جنایتکار توسط دیوان بین المللی کیفری، اکنون زمان آن فرا رسیده است که به عضویت این رژیم کودک و زن‌ کش در کمیسیون مقام زن پایان داده شود.

دبیر ستاد حقوق بشر گفت: بسیار فاجعه آمیز خواهد بود، چنانچه این رژیم مجدد برای عضویت در این کمیسیون نامزد شود؛ از اعضای شورای اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد قاطعانه انتظار می‌رود تا تعهد خود به منشور ملل متحد و حقوق بشر را نشان داده و مانع از تداوم این وضعیت اسفناک شوند.

غریب آبادی خاطرنشان کرد: پرواضح است با توجه به فجایع شنیع ضدانسانی و ضدحقوق بشری رژیم صهیونیستی به ویژه علیه زنان و کودکان، این رژیم نه‌تنها امروز بلکه هیچگاه نباید امکان و مجوز عضویت مجدد در نهادهای حقوق بشری از جمله کمیسیون مقام زن سازمان ملل متحد را بیابد. در این راستا، اخیراً مطالبه جدی برای توقف حضور رژیم صهیونیستی در مجمع عمومی سازمان ملل متحد نیز توسط طیف وسیعی از اعضای سازمان ملل متحد مطرح شده است. مقاومت و ایستادگی همگانی و منزوی ساختن هرچه بیشتر، تنها راه متوقف ساختن ماشین کشتار این رژیم جنایتکار است.


نظرات

آخرین اخبار
توقف موقت عملیات توتال در خاورمیانه
اجتماع 10 کیلومتری امام رضایی‌‌ها برای ایران
پرسپولیس به همکاری خود با افشین پیروانی پایان داد
آیا جدایی امارات تولیدکنندگان دیگر را به ترک اوپک ترغیب می‌کند؟
احضار سفیر روسیه از سوی وزارت خارجه انگلیس
افشای جزئیات تازه درباره سقوط هواپیمای رئیس ستاد ارتش لیبی در ترکیه
کلاهبردار 480 میلیاردی در دام پلیس
تاکید آنکارا بر تمدید آتش‌بس میان ایران و آمریکا
جنوب لبنان زیر آتش صهیونیست‌ها
قیمت بنزین در آمریکا رکورد چهار ساله خود را زد
خلیج فارس، نمایشگاه مقاومت ملی و قدرت پاسخگویی ایران
فشار آمریکا بر دومین تولیدکننده بزرگ چین با توقف ارسال تراشه
اظهارات جدید گروسی درباره مکان ادعایی اورانیوم!
طلای بازی‌های ساحلی آسیایی به هندبال ایران رسید
اختلاف نظر مرتس و ترامپ در مورد جنگ علیه ایران
فوتبال ساحلی ایران بر بام آسیا ایستاد+فیلم
فرودگاه آبادان برای پروازهای داخلی آماده شد
تیم مذاکره‌کننده اوباما الگویی مناسب برای توافق با ایران
رسانه‌‎های عبری خبر دادند: نتانیاهو به واشنگتن می‌رود
زرادخانه هسته‌ای کره شمالی چالشی برای دفاع آمریکا
پسکوف: خروج امارات به معنای پایان اتحاد اوپک‌پلاس نیست
اسپانیا از نشست‌های وزارتی گروه 20 کنار گذاشته شد
حق مسکن از فروردین ماه محاسبه خواهد شد
چرا دلار دوباره صعودی شد؟
تونل های نیایش و توحید و پل صدر امشب مسدود می شوند
پرداخت وام یک میلیارد تومانی به کسبه بازارچه جنت از هفته آینده
تصویب برق ارزان‌تر برای کشاورزان و حق مسکن 3 میلیونی برای کارگران
بیمه‌گذاران بین‌المللی: بیمه کشتی‌ها منوط به هماهنگی با ایران است
تورم اسفند 1404 به چند درصد رسید؟
اسرائیل سد راه «ناوگان الصمود» می شود
کم سن‌ترین و مسن‌ترین شهدای جنگ 40 روزه، چند ساله بودند؟
نورنما | میناب جان داد
کارمزد جدید جایگاه‌های سی‌‌ان‌جی ابلاغ شد + تصویر
ترکیه محدودیت‌های فضای دیجیتال برای کودکان را تشدید می‌کند
اعلام آمار جدید مجروحان اسرائیلی در جنگ لبنان
پاسخ هواشناسی به ادعای تأثیر رادارها بر بارش‌های اخیر
قیمت جدید شکر اعلام شد
آیا نشست جده آغاز تحول در دکترین امنیتی کشورهای عربی منطقه بود؟
محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته در محورهای پرتردد اعلام شد
آسمان تهران نیمه‌ابری و همراه با باد و رگبار
«ساعت 25» با فصل سوم پس از هفت سال به تلویزیون بازگشت
خانواده سامسونگ سومین خانواده ثروتمند آسیا
پیام دبیرخانه شورای‌ عالی‌ امنیت‌ ملی به مناسبت چهلمین روز شهادت علی لاریجانی
افزایش پروازهای فرودگاه امام(ره) به 30 پرواز در روز
ترافیک سنگین در محورهای هراز و چالوس
ساکت‌ترین نقطه زمین کجاست؟
وزیر نفت: دنیا در مقابل ایران زانو زد
تولد 20 سالگی مترجم گوگل با یک قابلیت جدید
هشدار زرد هواشناسی در فارس
ممنوعیت تنظیم قولنامه برای املاک دارای سند سبز توسط مشاوران املاک