×
اجتماعی
شناسه خبر : 201743
تاریخ انتشار : شنبه 1403/09/10 ساعت 10:41
آغاز طرح معاینه فنی رایگان موتورسیکلت‌

آغاز طرح معاینه فنی رایگان موتورسیکلت‌

مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از آغاز طرح معاینه فنی رایگان موتورسیکلت‌ در پایتخت خبر داد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران گفت: طرح معاینه فنی رایگان موتورسیکلت‌ها در سه مکان در محدوده منطقه ۱۲ از امروز /شنبه/ ۱۰ آذر آغاز شده و به مدت دو ماه (۱۰ بهمن) در مرحله اول ادامه دارد.

سیدمحمدمهدی میرزایی قمی در خصوص جزییات اجرای طرح کنترل ارشادی و معاینه فنی موتورسیکلت ها در محدوده منطقه ۱۲ افزود: سه واحد سیار با هماهنگی پلیس راهور تهران بزرگ و شهرداری منطقه ۱۲ در ضلع جنوب غربی میدان امام خمینی، ضلع شمال میدان بهارستان و ضلع شمال غربی میدان محمدیه مستقر شده‌اند.

وی اظهار کرد: استقرار سه خط سیار معاینه فنی موتورسیکلت مجهز به تجهیزات روز دنیا در منطقه ۱۲ شهرداری پایتخت برای نخستین بار در کشور توسط ستاد معاینه فنی خودروهای تهران انجام می‌شود ضمن اینکه ۱۱ خط معاینه فنی در مراکز شهر آماده ارائه خدمات لازم فنی به موتورسواران هستند.

میرزایی قمی ادامه داد: این طرح با تامین ۳ خط سیار معاینه فنی موتورسیکلت توسط ستاد معاینه فنی خودروهای تهران و تامین اعتبار لازم برای انجام رایگان معاینه فنی موتورسیکلت‌ها توسط شهرداری اجرایی شده است.

به گفته وی، اجرای این طرح در دو ماه ۱۰ آذر تا ۱۰ بهمن تنها به صورت ارشادی انجام می‌شود و پس از آن موتورسیکلت‌های فاقد گواهی معاینه فنی در صورت تردد در محدوده بازار توسط پلیس راهور متوقف و اعمال قانون خواهند شد.

مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران با بیان اینکه در این مدت انجام معاینه فنی موتورسیکلت‌ها در این سه مرکز سیار رایگان است، گفت: اطلاع رسانی جامعی درباره اجرای این طرح انجام شده و با استفاده از ظرفیت رسانه‌های جمعی و تبلیغات شهری تلاش شده شهروندان بخصوص موتورسواران به صورت عمومی از جزییات آن مطلع شوند.

میرزایی‌قمی با بیان اینکه از ۵ آذر شهرداری نسبت به اکران شهری این طرح در بیش از ۱۰۰ فضای تبلیغاتی (عرشه پل‌ها - تابلوهای پرتابل شهری) اقدام کرده است، تاکید کرد: مطابق قانون داشتن گواهی معاینه فنی برای موتورسیکلت‌ها الزامی است.

مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران با تاکید بر اینکه موتورسیکلت به عنوان یک وسیله نقلیه از قانون معاینه فنی مستثنی نیست، افزود: موتورسیکلت‌ها در انتشار سالانه آلاینده‌های گازی با سهم ۲۱.۳ درصد در رتبه دوم و در تولید ذرات معلق با سهم ۱۰.۱ درصد در رتبه سوم قرار دارند.

وی یادآور شد: بنابر اعلام پلیس در سال ۱۴۰۲ در شهر تهران ۴۶ درصد از کل تصادفات فوتی و ۶۴ درصد از کل تصادفات جرحی مربوط به موتورسواران بوده و در یک دهه اخیر سهم موتورسیکلت در جابجایی‌های روزانه شهر تهران از حدود ۷ درصد به ۱۳ درصد رسیده و پیش بینی می‌شود این سهم به ۱۵ درصد نیز افزایش پیدا کند.

میرزایی قمی اضافه کرد: این اقدام با هدف ایجاد ساز وکارهای لازم برای تشویق و ترغیب موتورسیکلت سواران به رعایت الزامات قانونی با اولویت انجام دوره‌ای معاینه فنی، از طریق تسهیل در دسترسی به خدمات معاینه فنی و ارائه خدمات رایگان معاینه فنی به این وسایل نقلیه اجرا می‌شود.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
هشدار حماس درباره تعرض شهرک‌نشینان به مسجدالاقصی
هشدار دادگستری تهران درباره استفاده از استارلینک
منبع نظامی: حمله به پل یا نیروگاه ایران با پاسخ متقابل روبه‌رو می‌شود
رئیس دفتر سیاسی جدید حماس: اولویت ما توقف تجاوز به غزه است
هشدار کرملین به اروپا
ترامپ و آخرین برگ بازی؛ چرا رییس جمهور آمریکا به جنگ زیرساخت‌ها پناه برد؟
اسرائیل حق ارتکاب نسل‌کشی در غزه را نداشت
نورویدئو | اعترافی که روایت آمریکا را شکست
روابط با ایران در صدر اولویت‌های بغداد است
گلاب آدینه به دنبال سینمای صلح
جزییات اصلاح قانون پرداخت حق عائله‌مندی به بانوان شاغل و بازنشسته
تیر خلاص فیفا بر تنها روزنه امید استقلال
آتش‌سوزی گسترده در فرانسه و نروژ
تکرار تهدیدهای ترامپ علیه ایران
محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمال
سردارشکارچی: راهبرد ما اخراج آمریکا از غرب آسیاست
مس رفسنجان بازی پلی‌آف را تحریم کرد
چین مهم‌ترین عامل ثبات منطقه شرق آسیاست
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد 1405 منتشر شد
هدف اتحادیه اروپا از حضور دیپلماتیک خود در عمان چیست؟
فوریت پیگیری مشکلات زیرساختی استان‌های جنوبی
بورس قرمزپوش شد؛ شاخص کل 3572 واحد سقوط کرد
سفر نخست‌وزیر عراق به تهران
فروش 12 مدل خودروی وارداتی آغاز شد
بررسی خسارات صنایع خوزستان در جنگ رمضان
ادامه عملیات تنبیه دشمن متجاوز ؛حملات سنگین نیروهای مسلح به پایگاه‌های آمریکادرکویت و اردن
تخلفات در امتحانات نهایی شناسایی شد
قیمت نقره امروز چهارشنبه 31 تیر 1405 +جدول قیمت ها
واترپلوی جوانان ایران برابر چین مغلوب شد
قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه 31 تیر 1405+ جدول قیمت ها
رکوردی که هیچ استانی آرزوی شکستن آن را ندارد
سهمیه بنزین امشب شارژ می‌شود
آیا واشنگتن توان تشدید حملات به ایران را دارد؟
دستور پزشکیان برای برق صنایع؛ 7 تصمیم عملیاتی تصویب شد
قیمت جهانی نفت جهش کرد؛ برنت بالای 94 دلار ایستاد
آغاز ثبت‌نام چهل‌ و چهارمین جایزه کتاب سال 1405
حق پرستاری مددجویان بهزیستی افزایش یافت
بحران تحریم‌های کره شمالی؛ توقیف یک شناور توسط کره جنوبی
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 31 تیر 1405 +جدول قیمت ها
گزارش جنجالی فایننشال‌تایمز درباره دزدی نفتی آمریکا
نگرانی رژیم صهونیستی از توافق هسته‌ای عربستان
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 31 تیر 1405
راه‌اندازی قطار اکو در دستور کار ایران و پاکستان
رویترز: آمریکا نگران گسترش جبهه جدید در دریای سرخ است
7 راهکار طلایی برای کاهش مصرف برق کولر گازی در روزهای گرم تابستان
تهران در هرم گرما؛ دما 3 درجه بالا می‌رود
خالق ملودی جاودانه «پلنگ صورتی» درگذشت
افت شدید عبور کشتی‌ها از هرمز
تنگه هرمز اقتصاد ژاپن را لرزاند؛ رکورد کسری تجاری سامورایی‌ها
نورنما | آماده سازی قطعات تازه تفحص شده پیکر شهدای مدرسه میناب برای تشییع