×
بین الملل
شناسه خبر : 201742
تاریخ انتشار : شنبه 1403/09/10 ساعت 10:47
از نقض آتش‌بس تا راهپیمایی به یاد شهدا

چهارمین روز آتش‌بس در لبنان؛

از نقض آتش‌بس تا راهپیمایی به یاد شهدا

با گذشت سه روز از آتش بس که چهارشنبه گذشته میان لبنان و رژیم صهیونیستی برقرار شد، تل آویو بارها آن را نقض کرده و مانع بازگشت ساکنان مناطق جنوبی لبنان به خانه و کاشانه خود می‌شود و مراسم یادبود برای شهدا برگزار می‌کنند.

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش العربی الجدید، ارتش اشغالگر اسرائیل به نقض آتش بس در لبنان ادامه داده و از زمان برقراری آتش بس در چهارشنبه گذشته، چندین بار آن را نقض کرده است.

نظامیان اشغالگر اقدام به تیراندازی با سلاح سنگین از مرکز استقرار خود در حومه شهرک «مارون الراس» در جنوب لبنان به سمت بیمارستان «بنت جبیل» و برخی محله های این شهر کردند. همچنین ارتش رژیم صهیونیستی اقدام به شلیک گلوله منور بر فراز منطقه «مرجعیون» تا «تل حمامص» کرد و یک پهپاد اسرائیلی موشکی به الخیام شلیک کرد.

به نوشته این منبع ، ارتش اشغالگر روز جمعه همچنین ادعا کرد که جنگندهایش یک سکوی موشکی متحرک حزب الله را در جنوب لبنان هدف قرار داده است اما به مکان آن اشاره نکرد.

العربی الجدید ادامه داد: ارتش رژیم صهیونیستی از ساکنان بیش از ۶۰ روستا در نزدیکی مرز فلسطین اشغالی خواسته که به آنجا بازنگردند زیرا به ادعای آن، منطقه ممنوعه است و به این ترتیب ارتش این رژیم مانع از بازگشت دهها نفر از ساکنان روستاهای جنوبی لبنان به خانه و کاشانه خود تا اطلاع ثانوی شده است.

العربی الجدید گزارش داد: شمار شهدا و مجروحان لبنانی از زمان شروع جنگ تا روز چهارشنبه گذشته به سه هزار و ۹۶۱ شهید و ۱۶ هزار و ۵۲۰ زخمی رسیده است. سازمان بلایای لبنان از کاهش شمار آوارگان پس از اجرایی شدن آتش بس در روز چهارشنبه خبر داد.

مقام آمریکایی در بیروت

این رسانه نوشت: روز جمعه «جاسپر جفرز» رئیس کمیته نظارت پنج جانبه مسئول اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ متشکل از لبنان، اسرائیل، فرانسه، نیروهای یونیفل و آمریکا به لبنان سفر و با جوزف عون فرمانده ارتش لبنان دیدار کرد و در این دیدار اوضاع کلی و سازوکارهای هماهنگی میان طرفهای مربوطه در راستای تامین امنیت و ثبات و راههای حمایت از ارتش لبنان برای مقابله با چالشهای جاری مورد رایزنی قرار گرفت.

برگزاری مراسم ختم سید مقاومت

العربی الجدید گزارش داد: این در حالی است که قرار است مراسم بزرگداشت و ختم شهید سید حسن نصرالله دبیرکل سابق حزب الله که در جریان حمله هوایی به ضاحیه در ۲۷ سپتامبر گذشته به شهادت رسید، امروز برگزار شود. این مراسم در ضاحیه بیروت و تحت عنوان از نور تا نور از ساعت ۵ و ۴۵ دقیقه عصر شنبه برگزار خواهد شد و حامیان حزب الله در مرکز ترور وی یعنی مکان سابق دفتر حزب الله در حاره حریک حضور به هم خواهند رسانید.

راهپیمایی با شمع به یاد شهدا در نبطیه

العربی الجدید ادامه داد: صدها نفر از ساکنان شهر «نبطیه» در جنوب لبنان جمعه شب با روشن کردن شمع، یاد شهدای حملات ۶۶ روزه رژیم صهیونیستی به لبنان را گرامی داشتند. این افراد با در دست داشتن شمع و تصاویر شهدا، در میانه ویرانه های برجا مانده از حمله رژیم صهیونیستی، مسیری را پیمودند.

از نقض آتش‌بس تا راهپیمایی به یاد شهدا
 

العربی الجدید گزارش داد: با اجرایی شدن آتش بس در لبنان بیشتر مراکز اسکان آوارگان در شهر صیدا بسته شده و تنها شماری از خانواده هایی که خانه آنها ویران شده در سه مرکز حضور دارند، این افراد نمی دانند که در صورت ترک این مراکز به کجا باید بروند.

به گزارش ایرنا، ارتش رژیم صهیونیستی از زمان لازم الاجرا شدن توافق آتش بس در بامداد چهارشنبه، با انجام عملیات نظامی در خاک لبنان،به کرات این توافق را نقض کرد.

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از حجم خسارت حملات حزب‌الله

مقامات و رسانه‌های صهیونیستی از میزان خسارات ناشی از عملیات حزب‌الله در شهرک‌های صهیونیست‌نشین در شمال سرزمین‌های اشغالی پرده برداشته و نسبت به ازسرگیری حملات مقاومت لبنان در آینده ابراز نگرانی کردند.

شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی در این باره اعلام کرد: ارتش اسرائیل تمام ۶۰ روز برنامه‌ریزی شده در توافق برای خروج کامل از جنوب لبنان را در این منطقه نخواهد ماند و آماده خروج زودهنگام برای غرق نشدن در باتلاق لبنان است.

در همین راستا، «یاکر سگو» معاون فرمانده تیپ نهال و سرهنگ ذخیره در ارتش رژیم صهیونیستی نیز اذعان کرد: حزب‌الله بازخواهد گشت و زیرساخت‌های آن با وجود هدف قرار گرفته شدن بازسازی خواهد شد.

«آمنون آبراموویچ» تحلیلگر مسائل سیاسی شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی نیز درباره خسارات وارده به این رژیم در نتیجه عملیات حزب‌الله تأیید کرد که حدود ۲۴۰ هزار دونم در منطقه «الجلیل» سوخته است که این مساحت چهار برابر مساحت تل‌آویو است.

وی درباره بازگشت شهرک‌نشینان به شمال فلسطین اشغالی نیز گفت: توافق آتش‌بس و کابینه، امنیت شهرک‌نشینان را تامین نکرده است و این درحالی است که برنامه بازگرداندن آنها از اول فوریه ۲۰۲۵ آغاز می‌شود.

این شبکه همچنین به میزان خسارات وارده به شهرک‌های صهیونیست‌نشین اشاره و اعلام کرد: بیش از ۴۰۰۰ واحد مسکونی در طول جنگ به طور کامل ویران شدند و بیش از ۵۰۰ واحد مسکونی نیاز به بازسازی اساسی دارند و همچنین واحدهای دیگری نیز باید به صورت جزئی بازسازی شوند.

در همین زمینه، «ایتان داویدی» رئیس شورای شهرک «مرگلیوت» نیز گفت: «من نسبت به آتش‌بس با لبنان احساس امنیت نمی‌کنم. ساکنان چگونه به شمال باز خواهند گشت؟

وی افزود: در شمال هیچ جاده و زیرساختی وجود ندارد و شهرک‌هایی وجود دارد که نمی‌توان به آنها بازگشت و به طور کامل ویران شده‌اند.

آمریکا شامگاه سه‌شنبه ششم آذر از دستیابی به توافق آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و حزب‌الله پس از چند ماه جنگ خبر داد.

پس از اعلام «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر توافق آتش‌بس میان لبنان و رژیم صهیونیستی، این توافق صبح چهارشنبه (هفتم آذر) وارد فاز اجرایی شد. به گفته بایدن، قرار است نظامیان رژیم صهیونیستی از جنوب لبنان خارج شوند و ارتش لبنان در مرزهای این کشور و فلسطین اشغالی مستقر شود.


اخبار مرتبط
4 دلیلی که نتانیاهو آتش بس را قبول کرد
پنج‌شنبه 1403/09/08 ساعت 20:57
عبدالباری عطوان؛
4 دلیلی که نتانیاهو آتش بس را قبول کرد
عبدالباری عطوان تحلیلگر نامدار عرب با تاکید بر اینکه نتانیاهو از تحقق اهداف خود ناامید شده و تن به توافق داد، به چهار دلیل اصلی تن دادن نتانیاهو به توافق آتش بس پرداخت.
نقض آتش‌بس در جنوب لبنان/ فاش شدن بندهای محرمانه توافق آتش بس در لبنان
پنج‌شنبه 1403/09/08 ساعت 17:18
دومین روز آتش‌بس و موج بازگشت لبنانی‌ها به کشورشان
نقض آتش‌بس در جنوب لبنان/ فاش شدن بندهای محرمانه توافق آتش بس در لبنان
در دومین روز آتش بس میان رژیم صهیونیستی و لبنان در حالی شروع شده است که موج بازگشت آوارگان این کشور به دیار و کاشانه خود ادامه دارد.
نخستین روز آتش‌بس در جنوب بیروت/ پیروز نبرد اسرائیل و لبنان کیست
چهارشنبه 1403/09/07 ساعت 23:39
نخستین روز آتش‌بس در جنوب بیروت/ پیروز نبرد اسرائیل و لبنان کیست
اجرای توافق آتش‌بس و پایان بیش از یک سال درگیری میان رژیم صهیونیستی و لبنان، می‌تواند آغاز روند بازگشت صلح به منطقه قلمداد شود اگر جامعه جهانی و نهادهای بین‌المللی بتوانند اشغالگری‌ و جنگ‌طلبی تل‌آویو را مهار کنند.
نظرات

آخرین اخبار
یمن: حل مساله تنگه هرمز به پایان تجاوزات علیه ایران بستگی دارد
کارشناس حوزه انرژی: تولید بنزین در کشور با مشکل مواجه نمی‌شود
ایروانی: شورای امنیت باید اسرائیل را وادار به رعایت کامل آتش‌بس در لبنان کند
زاخارووا: آماده کمک به حل وضعیت وخیم در خاورمیانه هستیم
9 گل در 90 دقیقه! پاریسی ها مونیخی ها را میخکوب کردند
ذخایر راهبردی کالاهای اساسی در سطح بی‌سابقه
دلنوشته قالیباف برای رهبر شهید
جهش 24 درصدی قیمت انرژی در سال جاری
چارلز سوم: پیوند آمریکا و بریتانیا ناگسستنی است
رحمانی فضلی: ایران تسلیم خواسته‌های غیرقانونی نمی‌شود
پوتین درباره پیامدهای حمله پهپادی به پالایشگاه توآپس هشدار داد
مهار فشارهای تورمی در اولویت کار ملونی
دیدارهای دوستانه تیم ملی فوتبال لغو شد
حزب‌الله: مذاکرات مستقیم با اسرائیل به نفع مردم نیست
واکنش ترامپ به اظهارات مرتس درباره ایران: «او نمی‌داند چه می‌گوید»
ترکیه خواستار تضمین ادامه مذاکرات اسلام‌آباد شد
کریستی: ویتکاف و کوشنر به درد مذاکره با ایران نمی خورند
طرح مجدد دموکرات‌ها در سنا برای مهار جنگ ‌افروزی ترامپ علیه ایران
پدافند سفارت آمریکا در بغداد در پی رصد پهپاد فعال شد
خدمت اجباری سربازی، حریدی‌ها را باز به‌خیابان‌های تل‌آویو کشاند
ادعای مأمور سابق سی‌آی‌ای درباره ساختگی بودن سوءقصد به ترامپ
سقوط کم‌سابقه ذخایر گاز اروپا
هشدار سازمان ملل: وضعیت غزه و کرانه باختری در حال وخامت است
نورویدئو | محاصره ای که قبل از ایران جهان را هدف می گیرد !
ادعای مقام‌های غربی درباره همکاری روسیه در جنگ اخیر به ایران
توییت عراقچی نفت آمریکا را 3 رقمی کرد
اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
راه‌اندازی مسیرهای جدید ترانزیتی برای تجارت
توضیحات وزارت بهداشت درخصوص افزایش قیمت دارو
خبرنگار سی‌بی‌اس: ایران در وضعیت فروپاشی نیست
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید/6 نفر راهی بیمارستان شدند
تخفیف 30 درصدی در انتظار مشترکان کم مصرف برق
برقراری پرواز مستقیم تهران- شانگهای
روایت خبرنگاران خارجی از تنگه هرمز
حماس: دشمن به گسترش خط زرد به سمت غرب ادامه می‌دهد
اصلاح قانون حمل سلاح به زودی به صحن مجلس می‌رود
رئیسی: اجرای طرح پزشک خانواده وارد فاز سوم شد
دانشگاه شریف بازگشایی می‌شود
افسر بازنشسته آمریکایی: فروپاشی ایران توهم ترامپ است
صدها مقام و نظامی آمریکایی هدف حملات سایبری ایران
سناتور دموکرات: نحوه رهبری هگست خیانت پشت خیانت است
ازسرگیری پروازهای روسیه و چین به ایران پس از 2 ماه
وزارت بهداشت لبنان: شمار زخمی‌های حملات اخیر به 7863 نفر رسید
ترامپ: آمریکایی‌ها هیچ دوست نزدیک‌تری از بریتانیایی‌ها ندارند
پولیتیکو: ناتو در برابر ایران و روسیه آسیب‌پذیر است
برگزاری حضوری کلاس‌ها در دانشگاه‌های دور از مناطق درگیر
انتشار فایل صوتی سفیر بریتانیا جنجالی شد
اختیار اعلام فهرست گروه‌های تروریستی به شعام واگذار شد + تصویر
تحریم و فشار نظامی نتوانسته ایران را به فروپاشی اقتصادی بکشاند
رکوردزنی نیروگاه بیستون در فروردین