×
بین الملل
شناسه خبر : 201742
تاریخ انتشار : شنبه 1403/09/10 ساعت 10:47
از نقض آتش‌بس تا راهپیمایی به یاد شهدا

چهارمین روز آتش‌بس در لبنان؛

از نقض آتش‌بس تا راهپیمایی به یاد شهدا

با گذشت سه روز از آتش بس که چهارشنبه گذشته میان لبنان و رژیم صهیونیستی برقرار شد، تل آویو بارها آن را نقض کرده و مانع بازگشت ساکنان مناطق جنوبی لبنان به خانه و کاشانه خود می‌شود و مراسم یادبود برای شهدا برگزار می‌کنند.

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش العربی الجدید، ارتش اشغالگر اسرائیل به نقض آتش بس در لبنان ادامه داده و از زمان برقراری آتش بس در چهارشنبه گذشته، چندین بار آن را نقض کرده است.

نظامیان اشغالگر اقدام به تیراندازی با سلاح سنگین از مرکز استقرار خود در حومه شهرک «مارون الراس» در جنوب لبنان به سمت بیمارستان «بنت جبیل» و برخی محله های این شهر کردند. همچنین ارتش رژیم صهیونیستی اقدام به شلیک گلوله منور بر فراز منطقه «مرجعیون» تا «تل حمامص» کرد و یک پهپاد اسرائیلی موشکی به الخیام شلیک کرد.

به نوشته این منبع ، ارتش اشغالگر روز جمعه همچنین ادعا کرد که جنگندهایش یک سکوی موشکی متحرک حزب الله را در جنوب لبنان هدف قرار داده است اما به مکان آن اشاره نکرد.

العربی الجدید ادامه داد: ارتش رژیم صهیونیستی از ساکنان بیش از ۶۰ روستا در نزدیکی مرز فلسطین اشغالی خواسته که به آنجا بازنگردند زیرا به ادعای آن، منطقه ممنوعه است و به این ترتیب ارتش این رژیم مانع از بازگشت دهها نفر از ساکنان روستاهای جنوبی لبنان به خانه و کاشانه خود تا اطلاع ثانوی شده است.

العربی الجدید گزارش داد: شمار شهدا و مجروحان لبنانی از زمان شروع جنگ تا روز چهارشنبه گذشته به سه هزار و ۹۶۱ شهید و ۱۶ هزار و ۵۲۰ زخمی رسیده است. سازمان بلایای لبنان از کاهش شمار آوارگان پس از اجرایی شدن آتش بس در روز چهارشنبه خبر داد.

مقام آمریکایی در بیروت

این رسانه نوشت: روز جمعه «جاسپر جفرز» رئیس کمیته نظارت پنج جانبه مسئول اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ متشکل از لبنان، اسرائیل، فرانسه، نیروهای یونیفل و آمریکا به لبنان سفر و با جوزف عون فرمانده ارتش لبنان دیدار کرد و در این دیدار اوضاع کلی و سازوکارهای هماهنگی میان طرفهای مربوطه در راستای تامین امنیت و ثبات و راههای حمایت از ارتش لبنان برای مقابله با چالشهای جاری مورد رایزنی قرار گرفت.

برگزاری مراسم ختم سید مقاومت

العربی الجدید گزارش داد: این در حالی است که قرار است مراسم بزرگداشت و ختم شهید سید حسن نصرالله دبیرکل سابق حزب الله که در جریان حمله هوایی به ضاحیه در ۲۷ سپتامبر گذشته به شهادت رسید، امروز برگزار شود. این مراسم در ضاحیه بیروت و تحت عنوان از نور تا نور از ساعت ۵ و ۴۵ دقیقه عصر شنبه برگزار خواهد شد و حامیان حزب الله در مرکز ترور وی یعنی مکان سابق دفتر حزب الله در حاره حریک حضور به هم خواهند رسانید.

راهپیمایی با شمع به یاد شهدا در نبطیه

العربی الجدید ادامه داد: صدها نفر از ساکنان شهر «نبطیه» در جنوب لبنان جمعه شب با روشن کردن شمع، یاد شهدای حملات ۶۶ روزه رژیم صهیونیستی به لبنان را گرامی داشتند. این افراد با در دست داشتن شمع و تصاویر شهدا، در میانه ویرانه های برجا مانده از حمله رژیم صهیونیستی، مسیری را پیمودند.

از نقض آتش‌بس تا راهپیمایی به یاد شهدا
 

العربی الجدید گزارش داد: با اجرایی شدن آتش بس در لبنان بیشتر مراکز اسکان آوارگان در شهر صیدا بسته شده و تنها شماری از خانواده هایی که خانه آنها ویران شده در سه مرکز حضور دارند، این افراد نمی دانند که در صورت ترک این مراکز به کجا باید بروند.

به گزارش ایرنا، ارتش رژیم صهیونیستی از زمان لازم الاجرا شدن توافق آتش بس در بامداد چهارشنبه، با انجام عملیات نظامی در خاک لبنان،به کرات این توافق را نقض کرد.

گزارش رسانه‌های صهیونیستی از حجم خسارت حملات حزب‌الله

مقامات و رسانه‌های صهیونیستی از میزان خسارات ناشی از عملیات حزب‌الله در شهرک‌های صهیونیست‌نشین در شمال سرزمین‌های اشغالی پرده برداشته و نسبت به ازسرگیری حملات مقاومت لبنان در آینده ابراز نگرانی کردند.

شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی در این باره اعلام کرد: ارتش اسرائیل تمام ۶۰ روز برنامه‌ریزی شده در توافق برای خروج کامل از جنوب لبنان را در این منطقه نخواهد ماند و آماده خروج زودهنگام برای غرق نشدن در باتلاق لبنان است.

در همین راستا، «یاکر سگو» معاون فرمانده تیپ نهال و سرهنگ ذخیره در ارتش رژیم صهیونیستی نیز اذعان کرد: حزب‌الله بازخواهد گشت و زیرساخت‌های آن با وجود هدف قرار گرفته شدن بازسازی خواهد شد.

«آمنون آبراموویچ» تحلیلگر مسائل سیاسی شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی نیز درباره خسارات وارده به این رژیم در نتیجه عملیات حزب‌الله تأیید کرد که حدود ۲۴۰ هزار دونم در منطقه «الجلیل» سوخته است که این مساحت چهار برابر مساحت تل‌آویو است.

وی درباره بازگشت شهرک‌نشینان به شمال فلسطین اشغالی نیز گفت: توافق آتش‌بس و کابینه، امنیت شهرک‌نشینان را تامین نکرده است و این درحالی است که برنامه بازگرداندن آنها از اول فوریه ۲۰۲۵ آغاز می‌شود.

این شبکه همچنین به میزان خسارات وارده به شهرک‌های صهیونیست‌نشین اشاره و اعلام کرد: بیش از ۴۰۰۰ واحد مسکونی در طول جنگ به طور کامل ویران شدند و بیش از ۵۰۰ واحد مسکونی نیاز به بازسازی اساسی دارند و همچنین واحدهای دیگری نیز باید به صورت جزئی بازسازی شوند.

در همین زمینه، «ایتان داویدی» رئیس شورای شهرک «مرگلیوت» نیز گفت: «من نسبت به آتش‌بس با لبنان احساس امنیت نمی‌کنم. ساکنان چگونه به شمال باز خواهند گشت؟

وی افزود: در شمال هیچ جاده و زیرساختی وجود ندارد و شهرک‌هایی وجود دارد که نمی‌توان به آنها بازگشت و به طور کامل ویران شده‌اند.

آمریکا شامگاه سه‌شنبه ششم آذر از دستیابی به توافق آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و حزب‌الله پس از چند ماه جنگ خبر داد.

پس از اعلام «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر توافق آتش‌بس میان لبنان و رژیم صهیونیستی، این توافق صبح چهارشنبه (هفتم آذر) وارد فاز اجرایی شد. به گفته بایدن، قرار است نظامیان رژیم صهیونیستی از جنوب لبنان خارج شوند و ارتش لبنان در مرزهای این کشور و فلسطین اشغالی مستقر شود.


اخبار مرتبط
4 دلیلی که نتانیاهو آتش بس را قبول کرد
پنج‌شنبه 1403/09/08 ساعت 20:57
عبدالباری عطوان؛
4 دلیلی که نتانیاهو آتش بس را قبول کرد
عبدالباری عطوان تحلیلگر نامدار عرب با تاکید بر اینکه نتانیاهو از تحقق اهداف خود ناامید شده و تن به توافق داد، به چهار دلیل اصلی تن دادن نتانیاهو به توافق آتش بس پرداخت.
نقض آتش‌بس در جنوب لبنان/ فاش شدن بندهای محرمانه توافق آتش بس در لبنان
پنج‌شنبه 1403/09/08 ساعت 17:18
دومین روز آتش‌بس و موج بازگشت لبنانی‌ها به کشورشان
نقض آتش‌بس در جنوب لبنان/ فاش شدن بندهای محرمانه توافق آتش بس در لبنان
در دومین روز آتش بس میان رژیم صهیونیستی و لبنان در حالی شروع شده است که موج بازگشت آوارگان این کشور به دیار و کاشانه خود ادامه دارد.
نخستین روز آتش‌بس در جنوب بیروت/ پیروز نبرد اسرائیل و لبنان کیست
چهارشنبه 1403/09/07 ساعت 23:39
نخستین روز آتش‌بس در جنوب بیروت/ پیروز نبرد اسرائیل و لبنان کیست
اجرای توافق آتش‌بس و پایان بیش از یک سال درگیری میان رژیم صهیونیستی و لبنان، می‌تواند آغاز روند بازگشت صلح به منطقه قلمداد شود اگر جامعه جهانی و نهادهای بین‌المللی بتوانند اشغالگری‌ و جنگ‌طلبی تل‌آویو را مهار کنند.
نظرات

آخرین اخبار
دو نفتکش سعودی در دریای سرخ هدف قرار گرفتند
توافق هسته‌ای آمریکا و عربستان تهدیدی برای اسرائیل است
افزایش حملات پهپادی به روسیه در آستانه انتخابات دوما
هماهنگی ایران و عراق برای تردد روان زائران اربعین از مرز سومار
حمله به ایران آزمونی برای آینده حقوق بین‌الملل است
مذاکرات لبنان و اسرائیل ماه آینده از سر گرفته می‌شود
توان بومی ایران معادلات نبرد فناورانه را تغییر داد
پایانِ عصرِ اجاره‌نشینی در فضا؛ نقشه راه سه‌گانه ایران برای تسخیر مدار ژئو
فرارِ مس از نبردِ آبادان؛ فدراسیون در انتظار صدور حکمِ نهایی صعودِ نفت
اولیانوف:ایران مذاکره را می‌پذیرد، اما اولتیماتوم نه
هشدار غریب‌آبادی به اروپا: پایگاه‌دادن به متجاوز، شما را در جنگ شریک می‌کند
تاکید قطر و سوریه بر ضرورت کاهش تنش‌ها در منطقه
تغییر مسیر نفتکش‌ها پس از هشدار انصارالله
مأموریت غیرممکن در اوکراین؛ آیا ترامپ می‌تواند گره کورِ پنجمین سال جنگ را باز کند؟
سردرگمی واشنگتن پس از ضربات پشیمان‌کننده
هفتمین خرید پرسپولیس قطعی شد؛ اخباری با قراردادی دو ساله آمد
رئیس پارلمان لبنان:اسرائیل هنوز آتش‌بازی می‌کند
افشاگری بقائی از سکوت مرگبار کنگره آمریکا در قبال جنایات «میناب» و «لامرد»
واکنش انصارالله به بیانیه‌های عربی؛ این مواضع روایت آمریکا و عربستان است
نقض گسترده آتش‌بس در لبنان؛ ارتش اسرائیل جنوب این کشور را هدف قرار داد
اطلاعیه مهم پرسپولیس درباره بیرانوند؛ رأی محرومیت هنوز معتبر است
پزشکیان: اعتماد متقابل شرط احیای روابط ایران و آلمان است
طوفان گردوخاک در سیستان؛ دید افقی در زهک به 400 متر سقوط کرد
واکنش قاطع قرارگاه خاتم الانبیاء به تهدید ترامپ
یارانه کدام دهک ها 3 برابر می شود؟ + فیلم
خبر خوش برای صنعتگران: قطعی برق صنایع در مرداد و شهریور ممنوع شد
ادای احترام به تابوت‌ها؛ ترامپ باز هم با لفاظی سعی در پنهان کردن شکست دارد
اعترافِ تلخ به بهای خونین جنگ؛ آیا ترامپ قاتلِ سربازان خودش است؟
پشت پرده دیدار مقام سنتکام با فرمانده ارتش لبنان
قالیباف: اگر نفت ما صادر نشود، هیچ‌کس نفت نخواهد فروخت
حادثه مرموز برای جنگنده نیروی دریایی آمریکا؛ نقص فنی یا هدف قرار گرفتن؟
پزشکیان: پاکستان را کشوری دوست، برادر و شریک قابل اعتماد می‌دانیم
عکس های منتخب ایران، چهارشنبه 31 تیر 1405
بازگشت دراماتیک «برزیل ایران» به لیگ برتر؛ حکم صعود صنعت نفت امضا شد
چرا هواپیمای فوق‌پیشرفته ناتو ناگهان تغییر مسیر داد؟
ترامپ چه رازی را با تهدید کلنگ فاش کرد؟
زمان اعلام نتایج آزمون سمپاد و نمونه دولتی مشخص شد
پوتین: اقتصاد روسیه همچنان باثبات است؛ بحران سوخت موقتی است
ورود 4 هزار اتوبوس جدید به کشور؛توافق بزرگ برای توسعه حمل و نقل عمومی
آخرین آمار شهدا و مجروحان حملات آمریکای متجاوز به ایران
لاوروف: ادامه خصومت‌ها در هرمز تبعات منطقه‌ای خواهد داشت
تهدید یمن، گلوگاه انرژی جهان را نشانه رفت
کالاس در نقش توجیه‌گر آمریکا: تنگه هرمز باید بدون هزینه عبور برای کشتی ها باشد
تغییرات در فرماندهان ارتش اوکراین
نورنما | رونمایی چین از خودروی پرنده
ابراز نگرانی یونسکو درباره نابودی آثار باستانی لبنان در حملات رژیم صهیونیستی
نگرانی اسرائیل از توافق هسته‌ای آمریکا و عربستان
هزینه واقعی جنگ ایران بسیار بیشتر از گزارش هگست است
تأیید مرگ سومین نظامی آمریکایی
قهرمان 18 ساله ژیمناستیک تهران پس از سانحه تمرین درگذشت