×
بین الملل
شناسه خبر : 201729
تاریخ انتشار : شنبه 1403/09/10 ساعت 10:02
چرا مخالفان سوری به حجم انبوهی از تسلیحات و پهپاد دسترسی دارند؟

رای الیوم؛

چرا مخالفان سوری به حجم انبوهی از تسلیحات و پهپاد دسترسی دارند؟

مخالفان مسلح سوری حمله غافلگیرکننده ای علیه نیروهای ارتش سوریه با سلاح‌های سنگین انجام داده و به نظر می‌رسد که خیلی سریع پیشروی می‌کنند و به داخل حلب رسیده و فیلم هایی از ورود این افراد به داخل شهر منتشر شده است. درباره این حمله و زمان آن و حامیان آن سئوالات زیادی مطرح است.

نورنیوز-گروه بین الملل: روزنامه رای الیوم در مطلبی با اشاره به یورش تروریستها در شمال غرب سوریه آورده است: مخالفان مسلح سوری حمله غافلگیرکننده ای علیه نیروهای ارتش سوریه با سلاح‌های سنگین انجام داده و به نظر می‌رسد که خیلی سریع پیشروی می‌کنند و به داخل حلب رسیده و فیلم هایی از ورود این افراد به داخل شهر منتشر شده است. درباره این حمله و زمان آن و حامیان آن سئوالات زیادی مطرح است.

این رسانه نوشت: ارتش سوریه در بیانیه ای از مقابله نیروهای مسلح این کشور در حومه های حلب و ادلب با این حمله گسترده گروههای تروریستی تحت لوای هیات تحریر الشام (جبهه النصره سابق) تروریستی خبر داده است که در حمله خود از انواع سلاح سنگین و متوسط و نیز پهپاد استفاده می کند و بر شمار انبوهی از تروریست های خارجی استوار است.

در این بیانیه از خسارات و تلفات سنگین وارده به تروریستها و کشته و زخمی شدن صدها نفر از آنها خبر داده شده و اینکه تجهیزات زرهی آنها درهم شکسته و چندین پهپاد تروریستها منهدم شده است. در ادامه بیانیه بر تداوم تقویت نیروهای در محورهای مختلف درگیری و ارسال تجهیزات به منظور مقابله و سد کردن پیشروی ها تروریستها خبر داده شده و اینکه نیروهای ارتش سوریه موفق به بازپس گیری برخی مواضع از دست رفته طی ساعات گذشته شده اند و اینکه مقابله با تروریستها تداوم خواهد داشت.

ارتش سوریه درباره افتادن در دام رسانه ای هشدار داده است و اینکه گروههای تروریستی در شبکه های رسانه ای خود اخبار و اطلاعات و فیلم های گمراه کننده ای پخش می کنند که هدفشان ترساندن شهروندان سوری است و ارتش از مردم خواسته که به این اخبار گمراه کننده توجه و اخبار را مراجع رسمی دنبال کنند.

روزنامه رای الیوم در ادامه مطلب خود آورده است: سوالی که مطرح است این حمله آیا ارتباطی به مخالفت دمشق با عادی سازی روابط با آنکارا دارد یا اینکه این گروههای مسلح خودسرانه و از بیم توافق سوری - ترکی دست به این حمله زده اند؛ به ویژه که هیات تحریر الشام مخالف عادی سازی روابط میان سوریه و ترکیه است.

این رسانه آورده است: حجم تسلیحاتی که معارضان سوری با آن می‌جنگند بسیار انبوه و گسترده است و بدون حمایت خارجی امکان دسترسی به آنرا نداشته است. از سویی در اختیار داشتن پهپاد سئوال برانگیز است و اذهان را به سمت پهپادهای ترکیه سوق می‌دهد.  «رامی عبدالرحمن» مدیر مرکز دیده بان حقوق بشری وابسته به مخالفان سوری خارج نشین در این باره گفت: «نبرد از پیش تدارک دیده شده بود و هیات تحریر الشام با حمایت خارجی دست به این حمله زده است. قبل از این حمله افسرانی از کشورهای اروپای شرقی به هیات تحریر الشام درباره نحوه استفاده از پهپاد آموزش داده اند».

رای الیوم در ادامه نوشت: موضع روسها چیست؟ «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین گفت که کشورش از مقامات سوری می خواهد که فورا نظم را در اطراف حلب در شمال سوریه برقرار کنند و روسیه حمله مخالفان سوری را حمله به حاکمیت سوریه می داند. گفته شد که «بشار اسد» رئیس جمهور سوریه روز پنجشنبه به مسکو رفته و با «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری روسیه دیدار کرده است و برآوردها این است که درگیری غافلگیرکننده در حومه حلب و ادلب محور این سفر ناگهانی بوده است اما پسکوف در پاسخ به سئوالات خبرنگاران در این باره گفت که او درباره حضور رئیس جمهور سوریه در مسکو حرفی برای گفتن ندارد.

این روزنامه در ادامه به واکنش «عباس عراقچی» وزیر خارجه ایران در محکومیت این حملات و اینکه طرحی آمریکایی - صهیونیستی پس از شکست در لبنان و فلسطین است و مکالمه عراقچی با همتای سوری و تاکید بر حمایت ایران از دولت سوریه اشاره کرده است.

رای الیوم ادامه داد: موضع عراق چیست؟ جنبش النجباء عراق از بازگشت خود به سوریه به منظور درهم کوبیدن تروریستها خبر داد و «عبدالقادر الکربلایی» معاون نظامی این جنبش گفت که بازگشت گروههای تروریستی به سوریه یعنی بازگشت مقاومت اسلامی برای درهم کوبیدن این این گروهها است و میدان بهترین گواه و دلیل است.

این روزنامه با طرح سوالی درباره دست داشتن رژیم صهیونیستی در حملات تروریست ها در سوریه نوشت: آیا رژیم اسرائیل در این حمله دست دارد؟ پس از تهدید اخیر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر این رژیم علیه بشار اسد مبنی بر اینکه با آتش بازی می کند، روزنامه صهیونیستی «تایمز اسرائیل» به نقل از یک منبع نظامی بارز نوشت که «ارتش اسرائیل به زدن محموله های سلاح به لبنان اکتفا نخواهد کرد و نظام سوریه تاوان حمایت از حزب الله را خواهد داد.» و این موضوع تفسیر این اقدام غافلگیرکننده مخالفان سوری برای اشغال حلب است.

رای الیوم در پایان نوشت: به هر حال به نظر می‌رسد که سوریه در حال بازگشت به یک تنش و درگیری شدید است و سوری ها وارد فاز انتظار جدید شده اند.


نظرات

آخرین اخبار
فروش 42 هزار سکه در نخستین عرضه اوراق سلف
آخرین قیمت خودروهای سایپا امروز پنجشنبه 19 شهریور 1405؛ عبور شاهین اتوماتیک از 3 میلیارد
وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات از ناترازی برق کشور برطرف شد
انصارالله شهر راهبردی المخا را فتح کرد؛ پیشروی 2600 کیلومتری در سواحل غربی یمن
جنگی که آمریکا را مجبور به بازآرایی می کند؛ مرحله بعدی چیست؟
آخرین اخبار از تأمین اجتماعی ؛ تصمیم جدید برای وصول حق‌بیمه و مطالبات کارفرمایان
هجوم مرغ‌های مینا به مزارع خراسان‌شمالی؛ کلزا و کاملینا در امان نماندند
جنگ اراده‌ها و محاسبات ناکارآمد دشمن
طناب کشی عراقی ها برسر دو ضرب الاجل
60 هزار برق غیرمجاز در تهران شناسایی شد؛ کشف ماینر غیرمجاز در چاه‌ کشاورزی!
روایت معاون نیروی دریایی ارتش از شهید سلیم‌زاده؛ خلبانی که تحرکات آمریکا را رصد می‌کرد
تک ضرب | غزال تیزپای بد دهن فوتبال ایران !
جزئیات آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکا/انفجار در قشم و سیریک، ادعای ترامپ و موضع پاکستان
قیمت طلا امروز پنجشنبه 19 شهریور 1405 + قیمت طلای 18 عیار
مسی از رونالدو عبور کرد؛ رکورد تاریخی 1350 مشارکت در گل
آخرین قیمت محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه 19 شهریور؛ گرانترین محصول 7 میلیارد تومان
جدول پخش فیلم‌های تلویزیونی پنجشنبه 19 شهریور؛ از «دوازدهمین مرد» تا «اخراجی‌ها 2»
شروع تلخ ایران در بازی‌های آسیایی؛ شکست تیم ملی بسکتبال مقابل قطر
هپاتیت B در ایران مهار شد؛ کدام گروه سنی هنوز در معرض خطر است؟
جزئیات ضربه موشکی ایران به پایگاه آمریکا در اردن؛ 9 هواپیمای نظامی آسیب دیدند
آرمان‌گرایی که خیال‌پرداز نبود
سقوط سهام آسیا در سایه نفت 100 دلاری؛ بازارها در شوک جنگ و تورم
کابوس تازه مستأجرها؛ مسکن بیش از 70 درصد درآمد خانوار را می‌بلعد
توقف فروش بلیت قبض روح خبرساز شد؛ پاسخ اداره کل هنرهای نمایشی
آخرین وضعیت ترافیک جاده های کشور؛ بارش پراکنده و مه‌گرفتگی در محورهای شمالی
جدول پخش زنده بازی‌های امروز پنجشنبه 19 شهریور؛ ساعت بازی بایرن، رم و منچستریونایتد
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 19 شهریور /بارش شدید و وزش باد در ارتفاعات+ وضعیت استان ها
برنامه کامل بازی‌های امروز لیگ برتر پنجشنبه 19 شهریور ؛ ساعت بازی استقلال و پیکان
از دیزل 6 دلاری آمریکا تا گاز 80 یورویی اروپا؛ بازار از جنگ جلو زده است
سناتور آمریکایی: جنگ ترامپ قیمت انرژی را بالا برد
قشقاوی: قطعنامه ضدایرانی بی‌هزینه نخواهد بود
پاسخ ایران به اتهام‌های بی‌اساس شورای وزیران خارجه اتحادیه عرب
عارف: ملت ایران بر حقوق هسته‌ای خود ایستاده است
آکسیوس: ترامپ دیگر حتی در میان جمهوری‌خواهان هم تنهاست
گیلان به بالگرد اطفای حریق مجهز شد
استقبال کشورهای عربی و اسلامی از تحریم‌های انگلیس علیه اسرائیل
لیورپول 2-1 اتلتیکو مادرید/ لیورپول برنده جدال تماشایی در آنفیلد
ایران برای توقف جنگ 6 شرط گذاشت؛ پیام اخیر آمریکا به تهران چه بود؟
هواپیمای حامل زلنسکی مورد اصابت پهپاد قرار گرفت
کارخانه فولکس‌واگن در خدمت گنبد آهنین اسرائیل
توقیف موتور سیکلت سنگین قاچاق در مرند
سفیر پاکستان : ایران و آمریکا به تفاهم نزدیک‌تر می‌شوند
سردار آزمون به تیم ملی برگشت
پیام تسلیت مسئولان کرمانشاه برای شهادت مرزبان هنگ مرزی پاوه
کشف 11 تن چوب و زغال قاچاق در کرمانشاه
توقیف 16 خودروی شوتی در زابل
سپتامبر سیاه برای آمریکا؛ نفت 100 دلاری، گازوئیل 6 دلاری و اوراق 5 درصدی
بقایی: حمله می‌کنند، بعد ایران را به شورای امنیت می‌فرستند!
انفجار نارنجک در مهران؛ یک کشته و 2 مأمور زخمی شدند
بارسلونا 5-1 فاینورد/گام محکم بارسا در لیگ قهرمانان اروپا+ فیلم گلها