×
بین الملل
شناسه خبر : 201654
تاریخ انتشار : جمعه 1403/09/09 ساعت 16:34
نمایندگان انگلیس خواستار تحریم اشغالگران صهیونیست

نمایندگان انگلیس خواستار تحریم اشغالگران صهیونیست

بیش از 60 نماینده مجلس عوام انگلیس خواستار تحریم و امتناع از انعقاد هرگونه قرارداد اقتصادی یا تجاری با رژیم صهیونیستی شدند.

نورنیوز-گروه بین الملل:  بیش از ۶۰ نماینده مجلس عوام انگلیس در نامه‌ای خواستار اعمال تحریم‌های همه جانبه علیه اشغالگران صهیونیست با توجه به نقض مکرر قوانین بین المللی در غزه شدند.

 نامه این نمایندگان انگلیسی پس از آن تهیه شده است که هفته گذشته دادگاه لاهه در خصوص صدور حکم بازداشت علیه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر و یوآو گالانت وزیر جنگ پیشین رژیم صهیونیستی به اتهام ارتکاب جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت در غزه تصمیم گیری کرد.

در این نامه تاکید شده است: حکم دادگاه لاهه الزامات روشنی برای انگلیس مشخص کرده تا اقدامات لازم را برای قطع روابط تجاری یا سرمایه گذاری با (رژیم) اسرائیل انجام دهد.

نمایندگان انگلیس در این نامه همچنین خواستار امتناع از انعقاد هرگونه قرارداد اقتصادی یا تجاری با رژیم صهیونیستی مرتبط با اراضی اشغالی شدند که حضور غیر قانونی آن در این سرزمین‌ها را تقویت می‌کند.

معترضان حامی فلسطین روز پنجشنبه در مقابل ساختمان‌های وزارت خارجه و بازرگانی انگلیس اجتماع کرده و خواستار تحریم فوری صادرات تسلیحات به رژیم صهیونیستی شدند.

آنها با حمل پرچم‌های فلسطین، ورودی به ساختمان این وزارتخانه را مسدود کردند و شعار سر داده و خواستار توقف فوری ارسال تسلیحات به اسرائیل شدند.

طی این تظاهرات که با حضور شدید پلیس برگزار شد، معترضان از دولت انگلیس خواستند که در نسل کشی غزه که در آن بیش از ۴۴ هزار نفر در حملات اسرائیل از هفتم اکتبر گذشته (پانزدهم مهر ۱۴۰۲) کشته شده‌اند، شریک نباشد.

یک گروه دیگر حامی فلسطین نیز در اعتراض به ادامه صادرات تسلیحات به رژیم اسرائیل، اعتراض مشابهی را در مقابل وزارت تجارت و بازرگانی انگلیس برگزار کرد.

طی این تظاهرات، دست‌کم دو معترض دستگیر شده‌اند.

دولت انگلیس دوم سپتامبر (۱۲ شهریور) اعلام کرد که ۳۰ مورد از ۳۵۰ مجوز صادرات تسلیحات خود به رژیم صهیونیستی را به حالت تعلیق در می‌آورد و هشدار داد که برخی صادرات تسلیحات انگلیس به اسرائیل ممکن است برای ارتکاب یا تسهیل تخلف جدی حقوق بشردوستانه بین المللی استفاده شود.

این ۳۰ مجوز شامل اجزای هواپیماهای نظامی، بالگردها، پهپادها و مواردی است که هدف گیری زمینی را تسهیل می‌کند و شامل قطعات مورد نیاز جنگنده‌های اف-۳۵ نمی‌شود.

رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخته است که بر اثر آن، افزون بر ویرانی‌های عظیم و قحطی مرگبار، بیش از هزاران فلسطینی که بیشتر آنها زن و کودک هستند، شهید و زخمی شده‌اند.

این رژیم پس از تبدیل نوار غزه به یک ویرانه، حملات گسترده‌ای را علیه مناطق مختلف جنوب لبنان آغاز کرده که با محکومیت جهانی مواجه است. پارلمان رژیم صهیونیستی نیز به تازگی برخلاف هشدار جامعه جهانی، قانونی را تصویب کرده است که به موجب آن فعالیت آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (UNRWA) در داخل فلسطین اشغالی ممنوع می‌شود.

این درحالیست که اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد دهم اکتبر گذشته (۱۹ مهر) و یک روز پس از هشداری که آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد در این زمینه صادر کرد، درباره تصویب این قانون به رژیم صهیونیستی هشدار دادند.

به گزارش ایرنا، صهیونیست‌ها با تحقیر جامعه بین المللی و نادیده گرفتن قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل متحد برای توقف فوری جنگ و دستورات دیوان بین المللی دادگستری درباره ضرورت جلوگیری از نسل کشی همچنان به جنایات خود در این منطقه ادامه می‌دهند.


نظرات

آخرین اخبار
اردوغان: تبدیل به لقمه‌ای برای تجزیه نخواهیم شد
وزیر جنگ آمریکا: نفت ونزوئلا در هرکجای جهان توقیف می‌شود
تلاش اسلام آباد برای فروش جنگنده به بنگلادش
اعلام شرایط دریافت وام 200 میلیون تومانی کامیونداران+ نحوه دریافت
اعتراف انگلیس به پشتیبانی از آمریکا در سرقت نفتکش‌ بلا 1
عکس های منتخب جهان،7 ژانویه 2026
3 استقلالی درخواست جدایی دادند/ ساپینتو موافقت کرد
نورنما | پاک‌سازی پنل‌های خورشیدی با استفاده از پهپاد
ترامپ دلیل دیگری برای حمله آمریکا به ونزوئلا اعلام کرد
انتقاد تاج از تیم فوتسال گیتی‌پسند؛ رفتارتان پذیرفتنی نیست
چقدر نقره در بازار بورس معامله شد؟
چین نفت ایران را جایگزین نفت ونزوئلا می کند
درگیری در سوریه 31 کشته و زخمی برجای گذاشت
فتاح به استقلال برگشت
تجمع آرام صنفی بازاریان رشت در میدان شهرداری پایان یافت
اطلاعیه فوری وزارت رفاه درباره جزئیات طرح جدید کالابرگ+ اعلام فروشگاه‌ها
پزشکیان به زودی با مردم سخن می‌گوید
جایزه 600 میلیونی جلال نصیب چه کسی شد؟
واکنش روسیه به توقیف نفتکش مارینرا
وقوع زلزله در ساری/ مازندران به حالت آماده‌باش درآمد
دستور ویژه پزشکیان به دستگاه‌های اجرایی
کودتا علیه رئیس‌جمهور بورکینافاسو خنثی شد
ثبت‌نام در رشته‌های بدون آزمون 1404 آغاز شد
افزایش تعداد یوزهای ایران
فرصت دوباره پلیس به نوجوانان شیرازی
آخرین اخبار از درگیری‌های لردگان؛ 2 نفر شهید و 30 نفر مجروح شدند
استاندار: در تهران کشته نداشتیم
ترامپ: من میلیون‌ها نفر را نجات دادم! ولی نروژ جایزه نوبل را به من نداد!
نورنما | ویدیوئی دیدنی از عکاسی حیات وحش
وقوع زلزله مهیب در فیلیپین
وزیر فرهنگ: ایران سرزمین سوژه برای مستندنگاری است
پیشنهاد پزشکیان برای ایجاد سرعت در اجرای پروژه‌ها
قیمت داروی «سیستاگون» به نرخ قبل بازگشت
صفحه اینستاگرام یک بلاگر بسته شد
توقیف نفتکش مارینرای ونزوئلا توسط آمریکا
باقری: مردمی‌ترین مواجهه با اعتراضات را در دولت پزشکیان می‌بینیم
آخرین اخبار از بازار طلا و سکه؛ ریزش شدید سکه امامی
اعلام آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور
ناتو: گرینلند آماده استقرار نیروهای نظامی آمریکایی است
سید عمار حکیم: هیچ حاکمیتی بدون تسلط بر حریم هوایی خود تکمیل نمی‌شود
پایان بازی بدون گل تیم ملی فوتبال امید ایران- کره جنوبی
اختصاص 2٫7 میلیارد دلار برای غنی‌سازی اورانیوم در آمریکا
ادعای ترامپ درباره تحویل نفت ونزوئلا به آمریکا، قیمت طلای سیاه را کاهش داد
پایان مهلت ادغام نیروهای قسد در ارتش سوریه
آیا اتاق مشترک، پیش‌درآمد جنگ بعدی است؟
لیدرهای اغتشاشات در زنجان دستگیر شدند
بولتون: ترامپ درکی از اوضاع ونزوئلا ندارد
آغاز فروش فوری خودرو اطلس به صورت قرعه کشی +جدول
گیلان گرم می‌شود
خروج یکی از بزرگترین بانک‌‌های پاکستان از افغانستان