×
سیاسی
شناسه خبر : 201599
تاریخ انتشار :

سفر عراقچی به قم / دیدار با آیات عظام

سید عباس عراقچی وزیر امورخارجه کشورمان امروز جمعه برای زیارت حرم حضرت معصومه (س) و دیدار و گفتگو با چندتن از مراجع تقلید به قم سفر کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی:  سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان  در این سفر  با آیت الله عبدالله جوادی آملی از مراجع تقلید در قم دیدار کرد.

سخنان وزیر امور خارجه در پایان سفر به قم 

 وزیر امور خارجه در پایان سفر یک روزه به قم، به اهم مسائل مطرح شده در دیدار خود با شماری از علما و مراجع تقلید از جمله گزارشی از فعالیت‌های ۱۰۰ روزه این وزارتخانه در دولت وفاق ملی اشاره کرد.

 سید عباس عراقچی روز جمعه در پایان سفر یک روزه خود به قم، در گفت‌وگو با خبرنگاران، با اشاره به دیدارهای خود با شماری از علما و مراجع تقلید و نشست با جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، بیان کرد: تحولات اخیر در منطقه از جمله مسائل مربوط به ویژه سوریه از مباحث مهم دیدارهای امروز بود.
وی با اشاره به تبادل نظر و پاسخ به سوالات علما و مراجع در خصوص مباحث بین المللی و منطقه‌ای، خاطرنشان کرد: روابط با کشورهای اروپایی، مسائل هسته‌ای، شورای حکام و غیره از مباحثی بود که مورد توجه مراجع، علما و اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بود.
وزیر امور خارجه با تأکید بر اصول سه‌گانه عزت، حکمت و مصلحت، بهره‌گیری از ظرفیت‌های دیپلماتیک برای تقویت جایگاه ملت ایران در عرصه‌های منطقه‌ای و بین‌المللی را از اولویت‌های اساسی دستگاه دیپلماسی کشور دانست.

وی گفت: در این دیدارها با ارائه گزارشی از عملکرد ۱۰۰ روزه وزارت امور خارجه، به تلاش‌های انجام‌شده در مقابله با جنگ‌افروزی‌های رژیم صهیونیستی و حمایت از مردم مظلوم فلسطین و لبنان در برابر جنایات و تجاوزات رژیم اشغالگر اشاره کرده و بر عزم دولت چهاردهم برای تداوم سیاست همسایگی و ارتقای روابط با کشورهای همسایه و مسلمان تاکید کرده است.

وزیر امور خارجه همچنین با اشاره به نقش کلیدی دیپلماسی عمومی و رسانه‌ای در تحقق اهداف سیاست خارجی، از آمادگی وزارت امور خارجه برای استفاده از ظرفیت‌های حوزه علمیه و مراکز فکری و گفتمانی در قم، جهت تقویت و پیشبرد برنامه‌های دیپلماسی عمومی کشور خبر داد.

وزیر امورخارجه با آیت الله اعرافی دیدار کرد

دکتر عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان با آیت الله اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه کشور دیدار و گفتگو کرد.

دکتر عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه برنامه های سفر به قم و دیدار با مراجع عظام تقلید و علما، که امروز جمعه نهم آذر انجام شد با حضور در دفتر مدیر حوزه‌های علمیه کشور با آیت الله علیرضا اعرافی دیدار و گفتگو کرد.

وزیر امورخارجه در این دیدار گزارشی از برنامه‌ها و فعالیت‌های این وزارتخانه در حوزه تعاملات بین المللی به ویژه ارتباط با همسایگان و کشورهای منطقه و همچنین اوضاع لبنان و غزه ارائه داد.

آیت‌الله جوادی آملی: مردمان بزرگ‌زاده ایران، سرمایه‌ای بالاتر از نفت و گاز هستند

 آیت الله عبدالله جوادی آملی از مراجع تقلید گفت که مردمان ایران، بزرگ و بزرگ ‌زاده هستند و ایران بالاتر از نفت و گاز و منابع عظیم خدادادی خود، این مردم بزرگ را دارد که باید قدر آنها را بدانیم.

 این مرجع تقلید روز جمعه در دیدار سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه با وی، با بیان اینکه هیچ هدفی وسیله را توجیه نمی‌کند، اظهار کرد: یک بیان نورانی حضرت سیدالشهداء دارد که فرمود هیچ کسی ممکن نیست با گناه به مقصد برسد «مَنْ حَاوَلَ أَمْراً بِمَعْصِیةِ اللَّهِ کَانَ أَفْوَتَ لِمَا یرْجُو وَ أَسْرَعَ لِمَجِی‏ءِ مَا یحْذَر»؛ این منطق، منطق باطلی است که هدف، وسیله را توجیه می ‌کند؛ اگر کسی خواست به مقصد برسد، از راه باطل نمی ‌شود به مقصد رسید. این کلام یک کلام جهانی است.

استاد برجسته حوزه علمیه قم بیان کرد: ما هرجا آسیب دیدیم به خاطر این بود که یا بیراهه رفتیم یا راه دیگران را بستیم، این کشور بالاتر از نفت و گاز و منابع عظیم خدادادی خود، مردمی بزرگ دارد که باید قدر آنها را بدانیم.

وی‌ادامه داد: ما مردم ایران مردمی بزرگ و بزرگ زاده ایم، ما نه یعنی حوزویان، ما نه یعنی دانشگاهیان، ما یعنی مردم ایران؛ شما اگر سرتاسر آمریکا را بگردید یک اثر باستانی در آن نمی‌بینید، اما هر کجای ایران قدم بگذارید اثری از آثار هنری و باستانی در آن می بینید، با مردم ایران نباید کوچکی کرد، نباید بی اخلاقی و بد رفتاری کرد.

این مرجع تقلید افزود: کشور با این عظمت را باید با بزرگواری اداره کنیم؛ مکتب زنده است و باید به دیگران منتقل شود؛ مردم نیز می دانند که باید به قانون کشور احترام گذاشت و لذا اگر ببینند که در کشور نجومی و اختلاسی نیست، آنها نیز به قانون احترام می گذارند.

وی در توصیه‌ای به وزارت خارجه بیان داشت: شما باید این قدرت را داشته باشید که جهانی فکر کنید و جهانی هم عمل کنید.

استاد برجسته حوزه علمیه قم دامه داد: در تاریخ بدتر از اعراب جاهلیت نداشتیم، اما همین پیامبر گرامی اسلام وقتی با این بت پرست ها و مشرکین پیمانی را بستند، نقض عهد نکردند؛ ﴿فَمَا استَقاموا لَکُم فَاستَقیموا لَهُم﴾، تا وقتی بر پیمان و عهد خود مانده اند، شما نیز بر پیمان وعهد خود بمانید، تا تیری به سمت شما نزدند، دست به اسلحه نبرید، اگر با کفار هم عهد بستید پای امضای خود بایستید، این حرف ها، حرفهای جهانی است.

وی بیان کرد: وقتی به مولا امیرالمومنین گفتند که شما فرمانده لشکر هستید و باید اسب تندرو داشته باشید، فرمود که من نیازی به اسب تندرو ندارم چون من نه از صحنه جنگ فرار میکنم که نیاز به آن داشته باشم و نه اگر کسی از دست من فرار کرد، او را تعقیب میکنم؛ ما با داشتن چنین مکتبی نباید بیراهه برویم و یا راه کسی را ببندیم،

در این دیدار سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه، ضمن ارائه گزارشی با بیان اینکه ما به مردم و استعدادهای عظیم علمی آنها متکی هستیم، بیان داشـت: هر چند در دنیا قدرت نظامی و اقتصادی جای خود را دارد، اما دنیا، دنیای ایده ها و ابتکارات است و ما سعی می کنیم از استعدادها و امکانات خوبی که در ایران در دست داریم به نحو احسن استفاده کنیم.

دیدار وزیر امور خارجه با آیت الله مکارم شیرازی

 سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان روز جمعه در قم با آیت الله ناصر مکارم شیرازی از مراجع تقلید دیدار کرد.

آیت الله ناصر مکارم شیرازی از مراجع تقلید با اشاره به سابقه عهدشکنی های آمریکا و غرب در مسائل مختلف جهانی و نیز ارتباط با ایران، تاکید کرد که با آمریکا و غرب باید بر اساس سوءظن و عدم اعتماد عمل کرد.

 این مرجع تقلید روز جمعه در دیدار عباس عراقچی وزیر امور خارجه با وی، مقاومت حزب الله لبنان را سرچشمۀ پیروزی بر اسرائیل دانست و اظهار کرد: آنچه سبب آتش بس میان اسرائیل و لبنان شد، مقاومت حزب الله بود و إن شاءالله با مقاومت گروه های مبارز فلسطینی، شاهد شکست اسرائیل و آتش بس در غزه باشیم.

استاد برجسته حوزه علمیه قم گفت: البته نمی توان به اسرائیل اطمینان کرد و ما ضمن اظهار خوشوقتی نسبت به برقراری آتش بس، باید احتیاط های لازم در مورد اسرائیل را هم داشته باشیم.

وی بر جبران تلفات و خرابی های گسترده حملات اسرائیل به غزه و لبنان تاکید و خاطرنشان کرد: با برقراری آتش بس باید نسبت به تسکین قلوب خانواده های داغدار و همچنین بازسازی و جبران ضایعات اقدام مناسب انجام شود.

آیت الله مکارم شیرازی به خسارت ها و تلفات ارتش اسرائیل هم اشاره کرده و افزود: این درسی محسوب می شود که بدانند حملات آنها بدون پاسخ نمی ماند.

وی بر حمایت قاطع از مقاومت مردم سوریه در مقابل حملات اخیر به شهر حلب تأکید کرد و افزود: اسرائیل ممکن است با ایجاد آتش بس در لبنان، در پی کشاندن جبهۀ جنگ به سوریه باشد، بنابراین باید تدبیر اساسی دربارۀ سوریه اندیشید و از مقاومت و نیروهای سوری قاطعانه حمایت کرد.

وی با اشاره به حکم دیوان کیفری بین المللی مبنی بر دستگیری نتانیاهو (بعنوان جنایتکار جنگی) ، اظهار کرد: بیش از صد کشور اظهار داشتند که در صورت ورود نتانیاهو به کشورشان، او را دستگیر کرده و تحویل دادگاه بین المللی خواهند داد، ولی آمریکا تصریح می کند که به این حکم عمل نمی کند و باز دست از حمایت از سران اسرائیل بر نمی دارد و این نشان می دهد که اسرائیل همان آمریکاست و آمریکا همان اسرائیل.

آیت الله مکارم شیرازی در ادامه به آغاز مذاکرات با کشورهای اروپایی اشاره کرد و یادآور شد: در مذاکرات بخصوص مذاکرات بین المللی طرفی پیروز است که محکم و قوی ظاهر شود و هر چه استحکام بیشتر باشد، امید پیروزی نیز بیشتر است.

وی تأکید کرد: باید توجه داشت که اینها افرادی مرموز هستند که گاهی با کم و زیاد کردن یک واو، ماهیت قرارداد را دگرگون می کنند، لذا نباید خوش بینی و حسن ظن به آنها داشته باشیم، بلکه باید با سوء ظن و عدم اعتماد با آنها برخورد کرد.

آیت الله مکارم شیرازی در ادامه انتخاب سفیران را مهم دانست و تصریح کرد: باید سفیرانی آگاه، قوی و کارآمد انتخاب شود و انتخاب آنها بر اساس مصالح کشور باشد نه فعالیت های انتخاباتی.

وی در پایان این دیدار، ضمن دعا برای موفقیت دکتر عراقچی و مجموعۀ تحت مدیریت وی، خاطرنشان کرد: إن شاءالله با درایت و کیاست و روحیۀ بسیار خوبی که دارید، بتوانید در این مسئولیت مهم، وظایف خود را به خوبی انجام دهید و مشمول الطاف الهی باشید.

وزیر امور خارجه با آیت الله سبحانی دیدار کرد

سفر عراقچی به قم / دیدار با آیات عظام
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان روز جمعه در قم با آیت الله جعفر سبحانی از مراجع تقلید دیدار و گفتگو کرد.

آیت الله نوری همدانی: درعین توجه به بدعهدی آمریکا و اروپا، باید با جهان ارتباط داشته باشیم

 آیت الله نوری همدانی از مراجع تقلید در دیدار وزیر خارجه تاکید کرد: ارتباط با کشورهای همسایه و منطقه را تقویت کنید و با در نظر گرفتن مصالح و منافع کشور با دنیا ارتباط داشته باشیم البته بد عهدی آمریکا و اروپا را فراموش نکنیم.

 آیت الله حسین نوری همدانی روز جمعه در دیدار سید عباس عراقچی با وی، گفت: امروز تقویت محور مقاومت لازم و ضروری است و با توجه به سابقه اسرائیل نباید به آتش بس اسرائیل اعتماد کرد.
وی تصریح کرد: با توجه به وحشیگری اسرائیل نباید به آتش بس اسرائیل دلخوش باشیم. اسرائیل یک رژیم نامشروع است و از هیچ جنایتی دریغ نمی‌کند، امروز تقویت سوریه در مقابل تکفیری‌ها بسیار مورد توجه باشد.

سفر+عراقچی+به+قم+/+دیدار+با+آیات+عظام

آیت الله نوری همدانی، ارتباط سازنده با کشورهای همسایه و منطقه بر اساس حفظ منافع ملی و عزّت ایران اسلامی را یکی از اولویت‌های مهم برشمرده و افزود: شما باید برای ارتباط و هماهنگی با کشورهای منطقه و همسایه تلاش بیشتری داشته باشید و این ارتباط موجود گسترده‌تر شود و با دنیا نیز با در نظر گرفتن منافع ملی و عزّت کشور و در نظر داشتن مصلحت، ارتباط داشته باشید، اما به این نکته توجه کنیم که امریکا و چند کشور اروپائی همیشه بدعهدی کرده اند، خصوصاً امریکا در طی این چند سال همیشه به ما ضربه زده و همیشه هم به فکر نقشه جدید علیه ایران است.

وی در ادامه تاکید کرد که همه دنیا هم می دانند آمریکا به هیچ قرارداد و عهدی پایبند نیست، لذا نباید بار دیگر به آمریکا اعتماد کرد بلکه باید وحدت با کشورهای دوست و کشورهای اسلامی خود را بیشتر تقویت کنیم.

مرجع تقلید شیعیان با تقدیر از تلاش‌ها و فعالیت‌های صورت گرفته در خصوص جبهه مقاومت گفت: باید از تلاش‌های جنابعالی در این چند ماه اخیر تشکر کنم، خصوصاً از سفر به موقع جنابعالی به لبنان در آن شرایط سخت و خطرناک، که موجب تقویت حزب الله بود.

گفتنی است در این دیدار عراقچی با اشاره به وضعیت موجود گزارشی از فعالیت‌ها و عمل کرد وزارت امور خارجه پرداخت و خاطرنشان کرد: پذیرش آتش بس از سوی اسرائیل به دلیل شکست و تلفات سنگینی بوده که حزب الله لبنان وارد آورد و به هیچ وجه نمی توان به رژیم غاصب اسرائیل اعتماد کرد.

شرکت در نشست جامعه مدرسین حوزه علمیه قم از دیگر برنامه های وزیر امور خارجه کشورمان است.

این خبر تکمیل می شود 


نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
برد 10 گله بایرن مونیخ در جام باشگاه‌های جهان
فرودگاه بن‌گوریون در تل‌آویو مورد اصابت موشک ایران قرار گرفت
تصاویری از عبور موشکهای ایران از فراز مسجدالاقصی به سمت اهداف رژیم صهیونیستی
گزارش تصویری | تجاوز رژیم صهیونیستی به منطقه مسکونی غیر نظامی در تهران
لحظه اصابت مستقیم موشک ایران به حیفا+ فیلم
مصدومیت 5 دانشجوی خارجی در حمله امروز رژیم صهیونیستی به تهران
موج تازه حملات موشکی ایران به اراضی اشغالی آغاز شد+فیلم
سازمان ملل در تهران: کنار مردم ایران ایستاده‌ایم
گنبد طلایی حرم مطهر رضوی و حضور انبوه زائران در صحن‌های این آستان مقدس+ فیلم
تصویر پدافند هوایی درشرق تهران در برابر تجاوزات اسرائیل
خنثی‌سازی بمب در شهرری و دستگیری عوامل انفجار پالایشگاه
پدافند سپاه زنجان دو پهپاد متخاصم رژیم صهیونیستی را ساقط کرد
تردد در مرز ایران و ترکیه بدون محدودیت در جریان است
آماده‌سازی مرز شلمچه برای ورود روزانه 15 هزار نفر ازحجاج ایرانی
جاده چالوس یک‌طرفه شد
تصاویر منتشر شده از اسرائیل پس از حمله موشکی امروز
ساعات کاری میادین میوه و تره‌بار تهران اعلام شد
دیپلماسی فعال ایران پس از تجاوز رژیم صهیونیستی
تصاویر فعالیت مداوم پدافند مشهد در محدوده فرودگاه هاشمی‌نژاد
انفجار و آتش سوزی در 2 نقطه در شهر مشهد
پرتابه دستی در محوطه وزارت اطلاعات؛ هیچ اصابتی به ساختمان نداشت
تهران هدف حمله رژیم صهیونیستی؛ خسارت‌ها جبران می‌شود
ادامه بی‌وقفه توزیع سوخت در کشور +فیلم
یارانه نقدی دهک‌های یک تا 3 واریز شد +جزییات واریز
ترامپ: حمله به ایران لازم بود تا به توافق نزدیک شویم
مراسم تشییع شهدای حملات اخیر در روز سه‌شنبه لغو شد+جزییات
عملیات ترمیم لوله آب در میدان قدس آغاز شده است؛ آب قطع نشده
درگیری موفق پدافند قم با پهپادهای اسرائیلی؛ اهداف متخاصم منهدم شدند
بورس‌ فردا و پس‌فردا هم تعطیل شد
لیست غایبان بزرگ جام جهانی باشگاه‌ها؛ رونالدو، صلاح، نیمار و دیگر ستارگان
ترامپ: ایران و اسرائیل باید به توافق برسند
خسارت خانه‌ها و خودروها از سوی دولت پرداخت می‌شود
ژنرال صهیونیست: موشک‌های رهگیر کافی برای مقابله با موشک‌های بالستیک ایران نداریم
آرامش در حوزه سلامت؛ تأمین کامل دارو و تجهیزات پزشکی در کشور
واکنش نایب رئیس باشگاه اینتر به غیبت «مهدی طارمی» در جام باشگاه‌ها
تکذیب هرگونه حادثه در اراضی شهر فرودگاهی امام خمینی(ره)
هشدار دادستانی کل کشور درباره همکاری با رژیم صهیونی
سخنگوی آموزش‌وپرورش از لغو همه آزمون‌های مدارس کشور خبر داد
لیست جدید شهدای حملات ظالمانه رژیم صهیونیستی +اسامی شهیدان
پزشکیان: اگر تجاوزها تکرار شود، پاسخ‌هایی کوبنده‌تر در انتظار متجاوزان خواهد بود
قطعنامه تاریخی سنای پاکستان: حمله اسرائیل جنایت جنگی است
زمان پیش‌فروش حضوری و غیرحضوری بلیت قطارها اعلام شد+جزییات
نحوه بازگشت اولین گروه حجاج ایرانی اعلام شد
شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ٰنشست اضطراری برگزار می‌کند
پدافند ایران در تبریز با تجاوز هوایی مقابله کرد؛ هیچ انفجاری در شهر رخ نداد
نتانیاهو بعد ازحملات موشکی ایران از مخفیگاه خود بیرون آمد!
13 مدال طلا و نقره برای نمایندگان ایران در مسابقات قایقرانی قهرمانی آسیا
واکنش قاطع عراق به حمله رژیم صهیونیستی
دستگیری 2 نفر از اعضای تیم تروریستی موساد +فیلم و جزئیات
آتش سوزی شب گذشته در دو مخزن ذخیره سوخت در تهران/ مخازن آسیبی ندیدند + عکس
X
آگهی تبلیغاتی