×
بین الملل
شناسه خبر : 201540
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/09/08 ساعت 20:14
حمله ارتش سوریه به مواضع تروریست‌ها در حومه حلب، ادلب و حماه

حمله ارتش سوریه به مواضع تروریست‌ها در حومه حلب، ادلب و حماه

بیش از یکصد و پنجاه تروریست وابسته به گروهک تحریر الشام و متحدانش در جریان درگیری با ارتش سوریه و متحدانش در جبهه‌های جنوب شرق ادلب و غرب حلب در شمال سوریه به هلاکت رسیدند.

 نورنیوز-گروه بین الملل: ارتش سوریه و متحدانش امروز، همزمان با هدف قرار دادن مواضع گروه‌های تروریستی در «دارة عزة» و «قباتان الجبل» در حومه غربی حلب، نبردهای شدیدی را در برخی از محورهای حومه حلب و ادلب انجام دادند.

به گزارش الاخباریه، ارتش سوریه در جریان این درگیری ها، چندین منطقه را که از آنها عقب نشینی کرده بود را باز پس گرفت.

گروه‌های تروریستی وابسته به «جبهه النصره» که در حومه حلب و ادلب واقع شده‌اند، در یک جبهه گسترده با تعداد زیادی تروریست و با استفاده از سلاح‌های متوسط و سنگین، روستاها و شهرک های امن و مراکز نظامی را هدف قرار دادند.

در همین رابطه، خبرگزاری سانا وابسته به دولت سوریه گزارش داد نیروهای مسلح ارتش به این حمله تروریستی پاسخ دادند و درگیری ها، همچنان ادامه دارد.

میدان درگیری صبح امروز میان ارتش سوریه و گروه‌های تروریستی به سمت محورهای شرق شهر ادلب پس از تشدید حملات تروریست‌ها به محور شرقی شهر ادلب در جنوب سراقب گسترش یافت و ارتش شروع به هدف قرار دادن گروه های تروریستی و انهدام تجهیزات آنان کرده است.

در حومه غربی حلب، هواپیماها و توپخانه‌های ارتش سوریه از صبح امروز با تحرکات تروریست‌ها در تعدادی از محورها از جمله قبتان الجبل، «بسرطون» و «کفرناها»، مقابله کرده است.

روسیا الیوم نسخه عربی خبرگزاری راشاتودی روسیه نیز صبح امروز پنجشنبه گزارش داد، فرماندهی کل ارتش و نیروهای مسلح سوریه در بیانیه ای اعلام کرد: گروههای تروریستی با نقض آشکار توافق کاهش تنش، تحت لوای آنچه جبهه النصره تروریستی نامیده می‌شود، در حومه حلب و ادلب، حمله بزرگی در جبهه ای گسترده را صبح چهارشنبه ۲۷ نوامبر ۲۰۲۴ با خط گیری و دستور حامیان منطقه ای و بین المللی به روستاهای و شهرک ها و مواضع نظامی در حومه حلب و ادلب، انجام دادند.

در این بیانیه آمده است: نیروهای مسلح با این حمله تروریستی مقابله کرده و درگیری همچنان ادامه دارد و گروه های تروریستی متحمل تلفات و خسارات سنگین شدند و نیروهای ما با آتشبار و با همکاری نیروهای دوست در حال مقابله با آنها به منظور برگرداندن اوضاع به حالت قبل هستند.

براساس توافق سال ۲۰۱۷ میلادی میان ایران، روسیه و ترکیه به عنوان کشورهای ضامن صلح آستانه، چهار منطقه امن در سوریه (کاهش تنش) ایجاد شد.

سه منطقه در سال ۲۰۱۸ میلادی به کنترل ارتش سوریه درآمد اما منطقه چهارم که استان ادلب در شمال غربی سوریه، بخش‌هایی از استان‌های لاذقیه، حما و حلب را در بر می‌گیرد، هنوز در دست گروه‌های تروریستی قرار دارد و گفته می‌شود که کنترل این منطقه بیشتر در اختیار گروه تروریستی تحریرالشام (جبهه النصره) است.

اواخر تابستان سال ۲۰۱۸ میلادی، سران روسیه و ترکیه در سوچی روسیه به توافقی دست یافتند که طی آن ترکیه وعده داد، بدون خون ریزی، تروریست‌های مستقر در این منطقه را خارج یا خلع سلاح کند، اتفاقی که از دید ناظران، تا امروز رخ نداده است و تروریست‌ها در این منطقه، هر از گاهی به نیروهای نظامی سوریه یا پایگاه روسیه در اطراف این منطقه حمله می‌کنند.

حمله تروریست‌ها به مناطق شیعه‌نشین «نبل» و «الزهرا» در شمال حلب

تروریست‌ها امشب دو منطقه شیعه نشین «نبل» و «الزهرا» واقع در شمال حلب را هدف قرار دادند.

 تروریست ها درحالی که از دیروز عملیات بزرگ برای ورود به حلب را آغاز کرده‌اند، دو شهر کوچک شیعه نشین حومه حلب را بار دیگر هدف قرار دادند.

عناصر تروریست دیروز هم نبل و الزهرا را آماج حملات خمپاره ای و موشکی قرار داده بودند.

این حملات درحالی انجام شده که در نبل و الزهرا هیچ مرکز نظامی و امنیتی وجود ندارد و در سال های جنگ نیز تروریست ها برای مدت زیادی این مناطق کوچک را محاصره کرده بودند و قصد داشتند به این دو منطقه که شیعیان در آن زندگی می کردند، حمله کنند.

هلاکت بیش از ۲۵۰ تروریست در دفع حملات به حلب سوریه

طبق گزارش منابع خبری سوری، تعداد تبعه‌های سوری در میان گروه‌های تروریستی که به حلب حمله کردند و به هلاکت رسیده‌اند، بیش از ۲۵۰ کشته است. در جریان دفع حملات تروریست‌ها به حلب، ده‌ها تروریست از تبعه‌های غیر سوری نیز کشته شده‌اند.

خبرنگار «اسپوتنیک»؛ مقادیر زیادی تجهیزات نظامی و شماری از نیروهای کوماندوی ارتش سوریه به محور غرب حلب اعزام شده است. ارتش سوریه نیز مواضع تروریست‌ها را در شهرکهای «الباره»، «دیر سنبل» و «معربلبیت» واقع در جنوب ادلب را هدف حملات توپخانه‌ای قرار داد. 

شبکه خبری المیادین؛ ارتش سوریه حملات موشکی گسترده‌ای به سمت مسیرهای امدادرسانی تروریست‌ها در فرودگاه نظامی « تفتناز»، در شرق ادلب، انجام داده است.

ارتش سوریه همچنین حملات متمرکزی به مواضع تروریست‌ها در غرب حلب انجام داده است. درگیریها همچنان ادامه دارد.


نظرات

آخرین اخبار
نیمه دوم /انگلیس (4) - فرانسه (1)
چت‌جی‌پی‌تی به والدین هشدار می‌دهد
هشدار مجدد آمریکا به شهروندان خود در منطقه غرب آسیا
افشاگری نیویورک‌تایمز از حملات ایران به پایگاه آمریکا در اردن
حمله آمریکا به حوالی سیریک/تکذیب تخلیه خارگ/ممنوعیت تردد غیرضروری در هرمزگان
هرتسوگ: عربستان حق توافق با ایران ندارد!
کبد چرب؛ بیماری خاموشی که به اپیدمی جهانی تبدیل شده است
ادعای سنتکام درباره ادامه محاصره دریایی ایران
نجباء: آمریکا هزینه دور زدن تنگه هرمز را از عراق می‌گیرد
بانک‌های خوزستان روز دوشنبه تعطیل هستند
شریعتی:حمله به اهداف‌ نفتی منطقه عامل بازدارنده آمریکاست
دزدی 15 میلیارد دلاری ترامپ از ونزوئلا
انصارالله: کشورهای میزبان پایگاه‌های آمریکا شریک تجاوز به ایران هستند
رهبر انقلاب: مردم مومن عراق در استقبال از قائد عظیم‌الشان شهید حماسه‌ای عظیم آفریدند
غریب‌آبادی: پیگیر خسارت‌ جنگ‌ها هستیم + فیلم
خبر قطع اینترنت تکذیب شد
موشکهای ایران‌ به ترامپ فهماند که جنگ، بازی کامپیوتری نیست!
پرسپولیس به دنبال بازیکن پیشین بارسلونا
چرا تنگه هرمز به محور اصلی تقابل ایران و آمریکا تبدیل شد؟
خروج هرمزگان از برنامه خاموشی برق کشور
پزشکیان: اتحاد و پرهیز از تفرقه رمز عبور از بزنگاه تاریخی است
زمان سفر نخست‌وزیر عراق به تهران مشخص شد
سقوط محبوبیت ترامپ؛ نارضایتی اقتصادی آمریکایی‌ها به اوج رسید
پاسخ نیروهای مسلح ایران به تجاوز جدید آمریکا؛ اعتراف سنتکام به هلاکت نظامیان آمریکایی
والیبال نوجوانان ایران قهرمان آسیا شد+ تبریک عارف
آماده‌باش کامل عراق برای اربعین؛ امنیت زائران در اولویت است
پروازهای ایران به دبی از سر گرفته شد
3 طلا و یک نقره ثمره تلاش زیست‌شناسان جوان ایران در جهان
عارف: آمریکا پیش از خشک شدن مرکب تفاهم‌نامه، تعهداتش را نقض کرد
دستور فتاح برای کمک به مناطق آسیب‌دیده و تامین آب شرب 20 روستای جاسک
افتخارآفرینی شیمی‌دان‌های جوان ایران در جهان؛ 4 مدال برای تیم ملی
ادارات هرمزگان فردا یکشنبه با 50 درصد ظرفیت فعالیت می‌کنند
والیبالیست های نوجوان ایرانی در تیم رویایی آسیا
اعتراف سنتکام به کشته‌شدن 2 نظامی آمریکایی در اردن
مهاجم گل‌گهر با سپاهان به توافق رسید
نادر غبیشاوی به استقلال پیوست
جنگ با ایران میراث ترامپ را نابود می‌کند
حادثه برای کشتی تجاری در نزدیکی سواحل عمان
اسرائیل هیوم: ترامپ تمایلی به دیدار با نتانیاهو ندارد
خیبر مدافع ذوب‌آهن را جذب کرد
مردم از تردد غیر ضرور در جاده‌های هرمزگان خودداری کنند
کمیته بین‌المللی المپیک قصدی برای محرومیت اینفانتینو ندارد!
تردد از تونل شهید میرزایی بندرعباس ممنوع شد
ایران در سید سوم فوتبال آسیایی ناگویا قرار گرفت
رهبر انقلاب: نقض تفاهم‌نامه بار دیگر نامعتبربودن امضای رئیس‌جمهور آمریکا را ثابت کرد
پشت پرده اعترافات ونس؛ سیاست یا عملیات روانی؟
بقائی:آمریکا با حمله به غیرنظامیان جنایت جنگی مرتکب شد
پخش رقابت فرانسه و انگلیس برای برنز جام جهانی از شبکه سه
هشدار یک مقام نظامی درباره پیامدهای حمله آمریکا به زیرساخت‌های ایران
لاوروف و امارات خواستار توقف درگیری‌ها در تنگه هرمز شدند