×
بین الملل
شناسه خبر : 201540
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/09/08 ساعت 20:14
حمله ارتش سوریه به مواضع تروریست‌ها در حومه حلب، ادلب و حماه

حمله ارتش سوریه به مواضع تروریست‌ها در حومه حلب، ادلب و حماه

بیش از یکصد و پنجاه تروریست وابسته به گروهک تحریر الشام و متحدانش در جریان درگیری با ارتش سوریه و متحدانش در جبهه‌های جنوب شرق ادلب و غرب حلب در شمال سوریه به هلاکت رسیدند.

 نورنیوز-گروه بین الملل: ارتش سوریه و متحدانش امروز، همزمان با هدف قرار دادن مواضع گروه‌های تروریستی در «دارة عزة» و «قباتان الجبل» در حومه غربی حلب، نبردهای شدیدی را در برخی از محورهای حومه حلب و ادلب انجام دادند.

به گزارش الاخباریه، ارتش سوریه در جریان این درگیری ها، چندین منطقه را که از آنها عقب نشینی کرده بود را باز پس گرفت.

گروه‌های تروریستی وابسته به «جبهه النصره» که در حومه حلب و ادلب واقع شده‌اند، در یک جبهه گسترده با تعداد زیادی تروریست و با استفاده از سلاح‌های متوسط و سنگین، روستاها و شهرک های امن و مراکز نظامی را هدف قرار دادند.

در همین رابطه، خبرگزاری سانا وابسته به دولت سوریه گزارش داد نیروهای مسلح ارتش به این حمله تروریستی پاسخ دادند و درگیری ها، همچنان ادامه دارد.

میدان درگیری صبح امروز میان ارتش سوریه و گروه‌های تروریستی به سمت محورهای شرق شهر ادلب پس از تشدید حملات تروریست‌ها به محور شرقی شهر ادلب در جنوب سراقب گسترش یافت و ارتش شروع به هدف قرار دادن گروه های تروریستی و انهدام تجهیزات آنان کرده است.

در حومه غربی حلب، هواپیماها و توپخانه‌های ارتش سوریه از صبح امروز با تحرکات تروریست‌ها در تعدادی از محورها از جمله قبتان الجبل، «بسرطون» و «کفرناها»، مقابله کرده است.

روسیا الیوم نسخه عربی خبرگزاری راشاتودی روسیه نیز صبح امروز پنجشنبه گزارش داد، فرماندهی کل ارتش و نیروهای مسلح سوریه در بیانیه ای اعلام کرد: گروههای تروریستی با نقض آشکار توافق کاهش تنش، تحت لوای آنچه جبهه النصره تروریستی نامیده می‌شود، در حومه حلب و ادلب، حمله بزرگی در جبهه ای گسترده را صبح چهارشنبه ۲۷ نوامبر ۲۰۲۴ با خط گیری و دستور حامیان منطقه ای و بین المللی به روستاهای و شهرک ها و مواضع نظامی در حومه حلب و ادلب، انجام دادند.

در این بیانیه آمده است: نیروهای مسلح با این حمله تروریستی مقابله کرده و درگیری همچنان ادامه دارد و گروه های تروریستی متحمل تلفات و خسارات سنگین شدند و نیروهای ما با آتشبار و با همکاری نیروهای دوست در حال مقابله با آنها به منظور برگرداندن اوضاع به حالت قبل هستند.

براساس توافق سال ۲۰۱۷ میلادی میان ایران، روسیه و ترکیه به عنوان کشورهای ضامن صلح آستانه، چهار منطقه امن در سوریه (کاهش تنش) ایجاد شد.

سه منطقه در سال ۲۰۱۸ میلادی به کنترل ارتش سوریه درآمد اما منطقه چهارم که استان ادلب در شمال غربی سوریه، بخش‌هایی از استان‌های لاذقیه، حما و حلب را در بر می‌گیرد، هنوز در دست گروه‌های تروریستی قرار دارد و گفته می‌شود که کنترل این منطقه بیشتر در اختیار گروه تروریستی تحریرالشام (جبهه النصره) است.

اواخر تابستان سال ۲۰۱۸ میلادی، سران روسیه و ترکیه در سوچی روسیه به توافقی دست یافتند که طی آن ترکیه وعده داد، بدون خون ریزی، تروریست‌های مستقر در این منطقه را خارج یا خلع سلاح کند، اتفاقی که از دید ناظران، تا امروز رخ نداده است و تروریست‌ها در این منطقه، هر از گاهی به نیروهای نظامی سوریه یا پایگاه روسیه در اطراف این منطقه حمله می‌کنند.

حمله تروریست‌ها به مناطق شیعه‌نشین «نبل» و «الزهرا» در شمال حلب

تروریست‌ها امشب دو منطقه شیعه نشین «نبل» و «الزهرا» واقع در شمال حلب را هدف قرار دادند.

 تروریست ها درحالی که از دیروز عملیات بزرگ برای ورود به حلب را آغاز کرده‌اند، دو شهر کوچک شیعه نشین حومه حلب را بار دیگر هدف قرار دادند.

عناصر تروریست دیروز هم نبل و الزهرا را آماج حملات خمپاره ای و موشکی قرار داده بودند.

این حملات درحالی انجام شده که در نبل و الزهرا هیچ مرکز نظامی و امنیتی وجود ندارد و در سال های جنگ نیز تروریست ها برای مدت زیادی این مناطق کوچک را محاصره کرده بودند و قصد داشتند به این دو منطقه که شیعیان در آن زندگی می کردند، حمله کنند.

هلاکت بیش از ۲۵۰ تروریست در دفع حملات به حلب سوریه

طبق گزارش منابع خبری سوری، تعداد تبعه‌های سوری در میان گروه‌های تروریستی که به حلب حمله کردند و به هلاکت رسیده‌اند، بیش از ۲۵۰ کشته است. در جریان دفع حملات تروریست‌ها به حلب، ده‌ها تروریست از تبعه‌های غیر سوری نیز کشته شده‌اند.

خبرنگار «اسپوتنیک»؛ مقادیر زیادی تجهیزات نظامی و شماری از نیروهای کوماندوی ارتش سوریه به محور غرب حلب اعزام شده است. ارتش سوریه نیز مواضع تروریست‌ها را در شهرکهای «الباره»، «دیر سنبل» و «معربلبیت» واقع در جنوب ادلب را هدف حملات توپخانه‌ای قرار داد. 

شبکه خبری المیادین؛ ارتش سوریه حملات موشکی گسترده‌ای به سمت مسیرهای امدادرسانی تروریست‌ها در فرودگاه نظامی « تفتناز»، در شرق ادلب، انجام داده است.

ارتش سوریه همچنین حملات متمرکزی به مواضع تروریست‌ها در غرب حلب انجام داده است. درگیریها همچنان ادامه دارد.


نظرات

آخرین اخبار
رئیس کل دادگستری تهران: 14 میلیون پرونده رسیدگی شد
اعلام آمادگی نیروهای مسلح برای مقابله با فساد سازمان‌یافته
بلوار پروین لرزید؛ جزئیات انفجار کپسول گاز در پایتخت
فوتبال ونزوئلا عزادار شد؛ مرگ تلخ ملی‌پوش 18 ساله در زلزله
خط‌کشی بهتر، راهکاری ساده برای کاهش تصادفات جاده‌ای
شب دیوانه‌وار جام جهانی؛ بلژیک پنج‌تایی کرد، فرانسه رقصید، کیپ‌ورد تاریخ ساخت
شهباز شریف: امنیت دریایی برای اقتصاد جهان حیاتی است
معاریو: نتانیاهو بزرگ‌ترین ضربه را به اسرائیل زد
ایران1 - 1مصر ؛ بازهم رامین رضاییان ناجی ایران شد؛ کی روش جواز صعود ایران را امضا می کند؟
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 6 تیر 1405 + جدول
قیمت گوشت قرمز امروز 6 تیر 1405 + جدول
آغاز مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد
قیمت طلای جهانی امروز شنبه 6 تیر 1405 / دلار قوی، طلا را عقب راند
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 6 تیر 1405 + وضعیت استانها
برنامه مسابقات ورزشی امروز 6 تیر 1405+ جدول پخش
متخصصان تغذیه: شکر به‌خودی‌خود سمی نیست
انفجار در سیریک پس از حمله آمریکا؛ سپاه مواضع نیروهای آمریکایی را هدف گرفت
هشدار پزشکان درباره سکته مغزی خفیف؛ انسداد موقت اما خطرناک
گرمازدگی را جدی بگیرید؛ تأخیر درمان به اندام‌های حیاتی آسیب بزند
پژوهش جدید راز بیماری نادر «MKD» را فاش کرد
این نوشیدنی‌ها قند خون را به‌سرعت بالا می‌برند
سازمان غذا و دارو درباره شامپوهای غیرمجاز هشدار داد
تکرار ادعای وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران
پرسپولیس ( 1) - چادرملو (2) / پرسپولیس به آسیا هم نرسید+ فیلم
کمک تحقیرآمیز دولت تروریست آمریکا به دولت غربگرای لبنان
بورکینافاسو روابط دیپلماتیک با فرانسه را قطع می‌کند
برگزاری یکصد و هجدهمین شب تجمعات خودجوش مردمی در سراسر کشور
حزب‌الله: توافق دولت لبنان با اسرائیل را نمی‌پذیریم
نتانیاهو توافق با لبنان را «دستاورد بزرگ» خواند
کهورک زاهدان دوباره داغ‌ترین نقطه ایران شد؛ دما به 50 درجه رسید
ادعای مقام‌های اسرائیلی درباره دستیابی به توافق چارچوبی با لبنان
از میدان جنگ تا میز مذاکره؛ هرمز تعیین‌کننده بازی جدید
ترامپ اروپا را به تعرفه 100 درصدی تهدید کرد
ششمین شب عزاداری حسینی در جوار محل شهادت قائد شهید برگزار شد
نورنما | شهادت امام سجاد(ع) وارث نهضت عاشورا تسلیت باد.
سرلشکر رضایی: اگر آمریکا و اسرائیل جنگ جدیدی آغاز کنند، تلفات وسیع خواهند داد
گروسی بار دیگر خواستار بازرسی‌های آژانس در ایران شد
ادامه شکنجه اسرای فلسطینی در زندان‌های اسرائیل
درخشش نوجوانان تکواندو کار ایران؛ دو مدال نقره به کاروان کشور رسید
ادعای رسانه‌ها درباره توافق تاریخی لبنان و اسرائیل
نگرانی کشورهای عربی خلیج فارس از پیامدهای توافق احتمالی ایران و آمریکا
کشته های زلزله ونزوئلا به 920 تن افزایش یافت
گزارش دیده‌بان حقوق بشر علیه دولت ترامپ؛ او تهدیدی برای دموکراسی است
بیانیه مقاومت اسلامی: ادعای اشغال ارتفاعات علی‌الطاهر صحت ندارد
دبیرکل سازمان ملل: اجرای گزینشی قوانین، نظم جهانی را از بین می‌برد
رایزنی تلفنی وزیر خارجه ایران با همتایان رومانی، مصر، امارات، پاکستان و انگلیس
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت امام جماعت مسجد ابوذر قرائت شد
پایان انتظار برای نیمکت تیم ملی هندبال؛ کلاییچ هدایت ایران را بر عهده گرفت
هشدار زرد هواشناسی برای اردبیل؛ رگبار و احتمال سیلاب از شنبه شب
موج گرمای بی‌سابقه اروپا قربانی گرفت؛ زندگی در چند کشور مختل شد