×
بین الملل
شناسه خبر : 201540
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/09/08 ساعت 20:14
حمله ارتش سوریه به مواضع تروریست‌ها در حومه حلب، ادلب و حماه

حمله ارتش سوریه به مواضع تروریست‌ها در حومه حلب، ادلب و حماه

بیش از یکصد و پنجاه تروریست وابسته به گروهک تحریر الشام و متحدانش در جریان درگیری با ارتش سوریه و متحدانش در جبهه‌های جنوب شرق ادلب و غرب حلب در شمال سوریه به هلاکت رسیدند.

 نورنیوز-گروه بین الملل: ارتش سوریه و متحدانش امروز، همزمان با هدف قرار دادن مواضع گروه‌های تروریستی در «دارة عزة» و «قباتان الجبل» در حومه غربی حلب، نبردهای شدیدی را در برخی از محورهای حومه حلب و ادلب انجام دادند.

به گزارش الاخباریه، ارتش سوریه در جریان این درگیری ها، چندین منطقه را که از آنها عقب نشینی کرده بود را باز پس گرفت.

گروه‌های تروریستی وابسته به «جبهه النصره» که در حومه حلب و ادلب واقع شده‌اند، در یک جبهه گسترده با تعداد زیادی تروریست و با استفاده از سلاح‌های متوسط و سنگین، روستاها و شهرک های امن و مراکز نظامی را هدف قرار دادند.

در همین رابطه، خبرگزاری سانا وابسته به دولت سوریه گزارش داد نیروهای مسلح ارتش به این حمله تروریستی پاسخ دادند و درگیری ها، همچنان ادامه دارد.

میدان درگیری صبح امروز میان ارتش سوریه و گروه‌های تروریستی به سمت محورهای شرق شهر ادلب پس از تشدید حملات تروریست‌ها به محور شرقی شهر ادلب در جنوب سراقب گسترش یافت و ارتش شروع به هدف قرار دادن گروه های تروریستی و انهدام تجهیزات آنان کرده است.

در حومه غربی حلب، هواپیماها و توپخانه‌های ارتش سوریه از صبح امروز با تحرکات تروریست‌ها در تعدادی از محورها از جمله قبتان الجبل، «بسرطون» و «کفرناها»، مقابله کرده است.

روسیا الیوم نسخه عربی خبرگزاری راشاتودی روسیه نیز صبح امروز پنجشنبه گزارش داد، فرماندهی کل ارتش و نیروهای مسلح سوریه در بیانیه ای اعلام کرد: گروههای تروریستی با نقض آشکار توافق کاهش تنش، تحت لوای آنچه جبهه النصره تروریستی نامیده می‌شود، در حومه حلب و ادلب، حمله بزرگی در جبهه ای گسترده را صبح چهارشنبه ۲۷ نوامبر ۲۰۲۴ با خط گیری و دستور حامیان منطقه ای و بین المللی به روستاهای و شهرک ها و مواضع نظامی در حومه حلب و ادلب، انجام دادند.

در این بیانیه آمده است: نیروهای مسلح با این حمله تروریستی مقابله کرده و درگیری همچنان ادامه دارد و گروه های تروریستی متحمل تلفات و خسارات سنگین شدند و نیروهای ما با آتشبار و با همکاری نیروهای دوست در حال مقابله با آنها به منظور برگرداندن اوضاع به حالت قبل هستند.

براساس توافق سال ۲۰۱۷ میلادی میان ایران، روسیه و ترکیه به عنوان کشورهای ضامن صلح آستانه، چهار منطقه امن در سوریه (کاهش تنش) ایجاد شد.

سه منطقه در سال ۲۰۱۸ میلادی به کنترل ارتش سوریه درآمد اما منطقه چهارم که استان ادلب در شمال غربی سوریه، بخش‌هایی از استان‌های لاذقیه، حما و حلب را در بر می‌گیرد، هنوز در دست گروه‌های تروریستی قرار دارد و گفته می‌شود که کنترل این منطقه بیشتر در اختیار گروه تروریستی تحریرالشام (جبهه النصره) است.

اواخر تابستان سال ۲۰۱۸ میلادی، سران روسیه و ترکیه در سوچی روسیه به توافقی دست یافتند که طی آن ترکیه وعده داد، بدون خون ریزی، تروریست‌های مستقر در این منطقه را خارج یا خلع سلاح کند، اتفاقی که از دید ناظران، تا امروز رخ نداده است و تروریست‌ها در این منطقه، هر از گاهی به نیروهای نظامی سوریه یا پایگاه روسیه در اطراف این منطقه حمله می‌کنند.

حمله تروریست‌ها به مناطق شیعه‌نشین «نبل» و «الزهرا» در شمال حلب

تروریست‌ها امشب دو منطقه شیعه نشین «نبل» و «الزهرا» واقع در شمال حلب را هدف قرار دادند.

 تروریست ها درحالی که از دیروز عملیات بزرگ برای ورود به حلب را آغاز کرده‌اند، دو شهر کوچک شیعه نشین حومه حلب را بار دیگر هدف قرار دادند.

عناصر تروریست دیروز هم نبل و الزهرا را آماج حملات خمپاره ای و موشکی قرار داده بودند.

این حملات درحالی انجام شده که در نبل و الزهرا هیچ مرکز نظامی و امنیتی وجود ندارد و در سال های جنگ نیز تروریست ها برای مدت زیادی این مناطق کوچک را محاصره کرده بودند و قصد داشتند به این دو منطقه که شیعیان در آن زندگی می کردند، حمله کنند.

هلاکت بیش از ۲۵۰ تروریست در دفع حملات به حلب سوریه

طبق گزارش منابع خبری سوری، تعداد تبعه‌های سوری در میان گروه‌های تروریستی که به حلب حمله کردند و به هلاکت رسیده‌اند، بیش از ۲۵۰ کشته است. در جریان دفع حملات تروریست‌ها به حلب، ده‌ها تروریست از تبعه‌های غیر سوری نیز کشته شده‌اند.

خبرنگار «اسپوتنیک»؛ مقادیر زیادی تجهیزات نظامی و شماری از نیروهای کوماندوی ارتش سوریه به محور غرب حلب اعزام شده است. ارتش سوریه نیز مواضع تروریست‌ها را در شهرکهای «الباره»، «دیر سنبل» و «معربلبیت» واقع در جنوب ادلب را هدف حملات توپخانه‌ای قرار داد. 

شبکه خبری المیادین؛ ارتش سوریه حملات موشکی گسترده‌ای به سمت مسیرهای امدادرسانی تروریست‌ها در فرودگاه نظامی « تفتناز»، در شرق ادلب، انجام داده است.

ارتش سوریه همچنین حملات متمرکزی به مواضع تروریست‌ها در غرب حلب انجام داده است. درگیریها همچنان ادامه دارد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
امید به صعود تیم ملی ایران در جام جهانی 2026
عراقچی: دنبال توافق عادلانه هستیم
هشدار به صهیونیست‌ها: ایرانی‌ها پشت خط هستند
ترامپ به دنبال ارسال نیروی نظامی به پورتلند
عامل مجازی گروهک‌های تروریستی در کرمان دستگیر شد
زلنسکی: از اسرائیل سامانه پاتریوت دریافت کردیم
سید الحوثی: حسن نصرالله کابوس صهیونیست‌ها بود
رشد صددرصدی اعتبارات بخش گردشگری
هشدار مجدد عراقچی نسبت به پیامدهای فعال‌سازی مکانیزم ماشه
لاوروف: بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران و استفاده از مکانیسم پس‌گشت غیرقانونی است
ابزار خوشحالی پاشینیان از صلح ارمنستان ـ آذربایجان
المیادین آخرین تصویر از شهید سیدحسن نصرالله را منتشر کرد
کوثری: ایران برنامه‌های موشکی و هسته‌ای را کنار نمی‌گذارد
جدول لیگ برتر پس از اتمام بازی های هفته پنجم
پیکان برابر چادرملو متوقف شد
پزشکیان: سفر به نیویورک فرصتی برای تبیین مواضع ایران در سطح جهانی بود
واردات خودرو در 6 ماه اول سال برابر صفر
جمهوری اسلامی ایران همواره حامی لبنان مقتدر و عزتمند است
شرح وظایف جدید در شرایط بن‌بست دیپلماسی
حال سعید پیردوست رو به بهبود است
آژیر خطر برای ترامپ؛ رشد چشمگیر نارضایتی در پایگاه جمهوری‌خواهان
شیخ نعیم قاسم: راه و روش سید حسن نصرالله جاودان است/هرگز خلع‌سلاح مقاومت را نمی‌پذیریم
جاده چالوس یکطرفه شد
دکتر پزشکیان در بازگشت از نیویورک وارد تهران شد
رئیس جمهور لهستان: آماده گشودن فصل نوینی در مناسبات تاریخی و فرهنگی با ایران هستیم
مسدود شدن 4 میلیارد دلار کمک‌‌های خارجی آمریکا
سود سهام عدالت تا آخر هفته واریز می شود
عراقچی: تهدید علیه حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی ونزوئلا را محکوم می‌کنیم
سقف خرید و نگهداری تتر محدود شد
بهره‌برداری فاز نهایی‌ انتقال آب سد طالقان به کرج و تهران‌ تا نیمه مهرماه
لاریجانی با نخست وزیر لبنان دیدار کرد
ایران نه منزوی است و نه طالب جنگ
انزوای اسرائیل و ضرورت شکل‌گیری نظم نوین جهانی
چه خبر از آخرین آمار از بازسازی ساختمان‌ها و واحدهای آسیب دیده از جنگ 12 روزه؟
زمین‌لرزه 4.6 ریشتری گلستان را لرزاند
جدیدترین نقشه‌های پیش‌بینی فصلی بارش چه می گوید؟
درخواست نمایندگان مجلس انگلیس برای حمایت لندن از کاروان صمود
تداوم کاهش تورم اجاره مسکن در شهریور
رئال 2-5 اتلتیکو مادرید | ژابی در اولین دربی خود سنگین باخت+ خلاصه بازی
سازمان پزشکان بدون مرز فعالیت‌ خود در غزه را متوقف کرد
صعود مقتدرانه ایتالیا به فینال والیبال قهرمانی جهان
سیاست‌ های خرید تضمینی گندم در حال تغییر است
مادری که نجات بخش شد
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت مادر حدّاد عادل
ثبت سرعت 2.9 گیگا‌بیتی 5G همراه اول در بیرجند
دستور دادستانی برای تعیین تکلیف پارکینگ‌های متخلف تا پایان مهر
نگرانی صنعت پتروشیمی از کاهش تخصیص گاز در زمستان جاری
خیابانی در تهران به نام «فریدون شهبازیان» شد
دادن مجوز واردات برنج و نهاده‌ها به افراد خاص منجر به انحصار می‌شود
سالگرد شکست حصر آبادان؛ آغاز تغییر موازنه و بلوغ مقاومت
X
آگهی تبلیغاتی