×
سیاسی
شناسه خبر : 201439
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/09/07 ساعت 20:48
غریب‌آبادی: سلاح شیمیایی رژیم صهیونیستی تهدیدی برای امنیت بین‌المللی است

غریب‌آبادی: سلاح شیمیایی رژیم صهیونیستی تهدیدی برای امنیت بین‌المللی است

معاون حقوقی وزارت خارجه گفت: زرادخانه سلاح‌های کشتارجمعی رژیم صهیونیستی، شامل سلاح شیمیایی، تهدیدی جدی برای صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی است.

نورنیوز- گروه سیاسی: کاظم غریب‌آبادی، معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه کشورمان که جهت شرکت در بیست و نهمین نشست سالانه کنفرانس دولت‌های عضو کنوانسیون سلاح‌های شیمیایی به لاهه هلند سفر کرده است، در این کنفرانس به سخنرانی پرداخت.

اهم اظهارات وی در بیست و نهمین کنفرانس سالانه کشورهای عضو کنوانسیون منع سلاح‌های شیمیایی در لاهه به شرح ذیل است:

رژیم صهیونیستی با حمایت بی‌قید و شرط برخی کشورهای غربی به‌ویژه آمریکا، به جنایات خود در فلسطین و لبنان همچنان ادامه داده و متاسفانه از مصونیت برخوردار است.

شورای امنیت سازمان ملل متحد باید برای اعمال تحریم‌های مؤثر علیه رژیم صهیونیستی مطابق فصل هفتم منشور سازمان ملل اقدام کند و تمامی دولت‌ها باید از هرگونه همکاری اقتصادی، نظامی و تسلیحاتی با این رژیم خودداری کنند.

استفاده رژیم صهیونیستی از تسلیحات شیمیایی و سایر مواد خطرناک، از جمله فسفر سفید و اورانیوم ضعیف‌شده، علیه مردم بی‌دفاع فلسطین و لبنان را محکوم می‌کنیم و از مدیرکل سازمان منع سلاح‌های شیمیایی درخواست می‌کنیم تا تحقیقات جامعی در این زمینه انجام داده و تدابیر لازم را برای حفاظت از قربانیان اتخاذ کند.

زرادخانه سلاح‌های کشتارجمعی رژیم اسرائیل، شامل سلاح شیمیایی، تهدیدی جدی برای صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی است. از این‌رو، تحقق جهان شمولی کنوانسیون و فشار جامعه بین‌المللی به رژیم صهیونیستی جهت الحاق به این کنوانسیون و قرار دادن تمامی تاسیسات شیمیایی خود تحت نظارت سازمان منع سلاح‌های شیمیایی ضروری است.

آمریکا تاریخچه‌ای از عدم پایبندی به کنوانسیون دارد و در سال ۲۰۰۳ پس از تهاجم به عراق به بهانه انهدام سلاح‌های کشتار جمعی، آمریکا با شرکایش با شش سال تاخیر اقدام به انتقال و انهدام سلاح‌های شیمیایی کشف شده در عراق بدون اطلاع سازمان منع سلاح‌های شیمیایی کرد.

جمهوری اسلامی ایران در همانند ایام طی سوالاتی، نقض مکرر کنوانسیون توسط آمریکا و شرکایش را به اطلاع این کشور و سایر اعضای این سازمان رسانده است. آمریکا هیچ وقت جواب قانع کننده‌ای به سوالات اصولی جمهوری اسلامی ایران نداده است.

همچنین جمهوری اسلامی ایران در سال ۲۰۰۴ و ۲۰۰۸، آمریکا را درخصوص نقض کنوانسیون در زمینه‌های کمک به تسلیحات محرمانه سلاح‌های شیمیایی رژیم صهیونیستی و همچنین سایر سلاح‌های ممنوعه بر اساس کنوانسیون مورد سوال قرار داد که هیچ وقت جواب قانع کننده‌ای دریافت نکرد.

این که آمریکا برای انحراف افکار عمومی از استفاده گسترده رژیم صهیونیستی از فسفر سفید ساخت آمریکا و سایر تسلیحات ممنوعه علیه مردم بی‌گناه غزه و لبنان و استفاده مکرر گروه‌های تروریستی مورد حمایت آمریکا از جمله داعش در سوریه و عراق، دیگر کشورها را متهم می‌نماید، مایه تاسف جدی است.

برخی کشورها بویژه آلمان و آمریکا، به عنوان تأمین‌کنندگان اصلی مواد شیمیایی به رژیم بعث عراق، در جنایات شیمیایی علیه مردم ایران شریک جرم هستند. این کشورها باید به خاطر اقدامات غیرقانونی خود در سطح بین‌المللی پاسخگو باشند و نسبت به جبران خسارت قربانیان شیمیایی ایران اقدام کنند.

قربانیان سلاح‌های شیمیایی در ایران هنوز از تحریم‌های غیرقانونی کشورهای غربی در زمینه تامین دارو و تجهیزات پزشکی رنج می‌برند، سازمان منع تسلیحات شیمیایی برای حمایت از این قربانیان باید تلاش های جدی و موثری را به عمل آورد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
با شکستن شیشه جلو هواپیما چه اتفاقی خواهد افتاد؟
کشف راز اقلیم باستانی زمین با گیاهان 400 میلیون‌ ساله
اسنپ‌چت به موتور جست‌وجوی هوش مصنوعی مجهز می‌شود
آیا ورزشکاران جوان باید کراتین مصرف کنند؟
کاهش اعتیاد به گوشی با قاب فولادی
مکرون «بدترین» رئیس‌جمهور فرانسه در 60 سال اخیر
گوترش: جهان در جلوگیری از گرمایش زمین شکست خورده است
رسانه‌های اسرائیلی: حملات به لبنان با هماهنگی آمریکا انجام می‌شود
ویتکاف موسسه صلح نوبل را به تقلب علیه ترامپ متهم کرد!
پهپاد، فرودگاه سوئد را تعطیل کرد
اقدام خصمانه وزارت خزانه داری آمریکا علیه افراد مرتبط با حزب‌الله
هشدار اتحادیه اروپا درباره رقابت‌ تسلیحاتی جدید میان روسیه و آمریکا
عون: حملات امروز اسرائیل، یک جنایت کامل است
هکرهای ایرانی به ایمیل جان بولتون دست یافته‌اند
مذاکرات استانبول متوقف شد
اعلام لیست نامزدهای بهترین بازیکن سال/نبود دو بازیکن مطرح در لیست فیفا
کاهش 140 میلیارد مترمکعبی بارش‌های کشور
هشدار مصر نسبت به اعزام نیروی بین‌المللی برای خلع سلاح حماس
نگرانی ناتو از «همکاری بی‌سابقه» ایران و روسیه
استاندار تهران: حریم پایتخت خط قرمز دولت است
اکسیوس: قزاقستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد
خداحافظی «عموری» از فوتبال
ویتکاف مدعی پیوستن کشوری دیگر به توافق سازش با اسرائیل شد
مرزبانان پاکستان و افغانستان به روی هم آتش گشودند
تظاهرات بزرگ ضد ترامپ در واشنگتن دی سی
پیروزی والیبال زیر 16 سال دختران آسیا مقابل استرالیا
مسئول لبنانی: حملات دشمن ما را نمی‌ترساند
پزشکیان: افتخار من به نسل جوانی است که آینده را خواهد ساخت
گزارش تصویری | درون گنجینه فرعون مصر
کاهش 10 درصدی پروازهای آمریکا به دلیل تعطیلی دولت
پیروزی تیم ملی والیبال ایران مقابل قطر
تعویض رایگان قطعه معیوب 3 خودرو از سوی ایران خودرو
نجات 8 نفر از جمله یک کودک دو ساله در آتش‌سوزی یک ساختمان اداری
عناوین سلطنتی شاهزاده انگلیسی رسماً لغو شد
خرسندی ترامپ از بازنشستگی پلوسی
رئیس‌جمهور: اختلافات و دعواهای جناحی را کنار بگذاریم
رونالدو: جنون قهرمانی در جام‌جهانی ندارم
نماینده حزب‌الله: رژیم صهیونیستی تعهدی به توقف عملیات‌های خصمانه ندارد
واکنش قالیباف به انتخاب شهردار نیویورک
راه‌های جایگزین برای تردد در روز جمعه در اطراف میدان انقلاب
پول زائرانی که زمینی از عربستان بازگشتند، پس داده شد
ترکیه اس-400 را رها نمی‌کند و بر سر اف-16 چانه می‌زند
وزیر اقتصاد: گمرکات به بخش خصوصی واگذار می شود
جدول لیگ برتر ایران در پایان دیدارهای امروز
موافقت «نیروهای پشتیبانی سریع» با آتش بس در سودان
سینمای ایران در جاده موفقیت اوراسیا
قیمت‌ ارز ترجیحی تغییری نکرده است
گونه جدید کرونا با «گلودرد تیغی» در حال گسترش است+فیلم
حماس: اقدام بن‌گویر در النقب، تجلی آشکار تروریسم سازمان‌یافته است
پزشکیان: تفرقه در امت اسلام، خواست صهیونیسم جهانی است
X
آگهی تبلیغاتی