×
سیاسی
شناسه خبر : 201425
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/09/07 ساعت 19:03
گروه 7 با اتخاذ سیاستی غیراخلاقی جای جنایتکار و قربانی را عوض کرده است

گروه 7 با اتخاذ سیاستی غیراخلاقی جای جنایتکار و قربانی را عوض کرده است

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: گروه 7 با اتخاذ سیاستی غیرمسئولانه، غیر اخلاقی، مغایر با قواعد حقوق بین‌الملل و مضر به حال صلح و امنیت منطقه‌ای، و نادیده گرفتن کامل جنایات رژیم صهیونیستی در منطقه، جای جنایتکار و قربانی را عوض کرده است.

نورنیوز- گروه سیاسی: اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه ادعاهای بی‌اساس مندرج در بخشی از بیانیه روز گذشته وزرای خارجه گروه ۷ در رم علیه جمهوری اسلامی ایران را کاملاً مردود و محکوم دانست.

سخنگوی وزارت امور خارجه با تاکید بر اینکه آنچه در این بیانیه آمده انعکاسی از رویکردهای غیرقانونی، ناعادلانه، یکجانبه‌گرایانه، تبعیض‌آمیز و زورمدارانه گروه ۷، به‌ویژه برخی اعضای آن است که آسیب‌های غیر قابل جبرانی متوجه صلح و امنیت بین‌المللی کرده است، تصریح کرد: نمونه آشکار آثار این رویکرد غیرمسئولانه به شکل حمایت همه جانبه برخی اعضای گروه ۷ از نسل‌کشی و جنگ‌افروزی رژیم اشغالگر اسرائیل در غزه و لبنان متبلور شده است.

بقایی افزود: اعضای متنفذ گروه ۷ متأسفانه اصل حاکمیت قانون در روابط بین‌الملل را با رفتارهای دوگانه و گزینشی خود در قبال موضوعات مختلف بین‌المللی به شدت مخدوش کرده‌اند.

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به خواست جامعه بشری برای توجه به عدالت، انصاف و احترام به شأن انسانی و رعایت اصول و قواعد حقوق بین‌الملل تاکید کرد: گروه ۷ نه جامعه بین‌المللی را نمایندگی می‌کند و نه اینکه با توجه به عملکرد مزورانه‌اش در قبال نقض‌های فاحش حقوق بشر و حقوق بشردوستانه در جهان به خصوص در فلسطین اشغالی و لبنان، جایگاه اخلاقی برای موعظه‌گری برخوردار است.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی همچنین ادعاهای بی‌اساس و تکراری مندرج در بیانیه فوق مبنی بر ارسال سلاح از سوی ایران به روسیه، تنش‌زایی در منطقه و وضعیت حقوق بشر در ایران را قویاً مردود دانست و در خصوص حق مشروع جمهوری اسلامی ایران در مقابل هرگونه تجاوز خارجی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران بر اساس حق ذاتی دفاع از خود - که اصلی تثبیت‌شده در منشور ملل متحد و حقوق بین‌الملل است - محق به پاسخ به تجاوز رژیم صهیونیستی علیه حاکمیت ملی و تمامیت ارضی ایران است.

بقایی تصریح کرد: متأسفانه گروه ۷ با اتخاذ سیاستی غیرمسئولانه، غیر اخلاقی، مغایر با قواعد حقوق بین‌الملل و مضر به حال صلح و امنیت منطقه‌ای، و نادیده گرفتن کامل جنایات رژیم صهیونیستی در منطقه، جای جنایتکار و قربانی را عوض کرده و اتهامات را متوجه گروه‌های اصیل مقاومت که بر اساس حقوق بین‌الملل از حق مبارزه مشروع برای نیل به حق تعیین سرنوشت و رهاندن ملت‌های خود از یوغ اشغالگری و حاکمیت آپارتاید و استعماری برخوردارند نموده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه در پایان تاکید کرد جمهوری اسلامی ایران با وقوف نسبت به مسئولیت‌های خود در قبال امنیت و ثبات منطقه، از هیچ کوششی در این زمینه فروگذار نمی‌کند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
نخست وزیر لبنان: مشکلات جنوب، دغدغه تمام کشور است
وقوع چند انفجار در بحرین
میان سند و سایه؛ پرونده‌ای که دوباره زنده شد
مرگ 3 نفر در تصادف شاخ‌به‌شاخ دو پراید
گزارش فائو: ثبات نسبی اما بالا در قیمت جهانی مواد غذایی
احتمال رعد و برق و گرد و خاک در نیمه شمالی تهران
جلسه ویژه مجلس با وزیر نفت درباره ناترازی انرژی
بورس در اولین روز هفته صعودی ماند
انتقاد شدید معاون وزیر خارجه از گزارش جدید آژانس و تحرکات شورای حکام
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران‌(147) «خرم آباد»
ماجرای بازداشت مهاجم تیم عراق در ورود به آمریکا چه بود؟
نورنما | کوچه دو طبقه در کاشان
چگونه پهپادهای ارزان ایران معادلات نبرد را تغییر دادند؟
احداث مسیر جایگزین پل B1 در البرز آغاز شد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 16 خرداد 1405
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 16 خرداد 1405 + جدول قیمت ها
اعتراف وزیر انرژی آمریکا: کاهش قیمت بنزین بدون توافق با ایران ممکن نیست
مقام عراقی: بغداد از پرداخت عوارض تنگه هرمز مستثنی است
موفقیت تاریخی ناسا : جت X-59 دیوار صوتی را شکست
«تهران کنارت» پرمخاطب‌ترین فیلم هفته با 87 هزار مخاطب
تاوان حمایت از تل‌آویو؛ برلین از قطار قدرت جا ماند
بازگشت پرویز ثابتی به سینما؛ فیلم جدید درباره ساواک کلید خورد
چرا پنتاگون ارسال موشک‌های تاماهاک به آلمان را لغو کرد؟
افت شدید محبوبیت رئیس‌جمهور آمریکا در نظرسنجی‌ها
افزایش 21 درصدی کرایه اتوبوس و ناوگان مسافری از امروز
جدول کامل کنسرت‌های تهران و تبریز منتشر شد؛ از علیرضا قربانی تا کینگ رام
آغاز صدور احکام جدید بازنشستگان تأمین اجتماعی + زمان واریز معوقات فروردین و اردیبهشت
مطالبات گندم‌کاران هنوز پرداخت نشده است
شرایط ثبت‌نام و قیمت 5 خودروی وارداتی در طرح جدید فروش اعلام شد
جزئیات وام مسکن 400 میلیونی برای خانواده‌های دارای فرزند اعلام شد
تماس‌های فشرده رئیس پارلمان لبنان با مقامات آمریکایی فاش شد
قرارداد 2 میلیارد دلاری آمریکا برای فروش پدافند ضد پهپاد به کویت
انتقاد تند عضو کنگره آمریکا از نتانیاهو و نفوذ تل‌آویو در واشنگتن
چرا پنتاگون از فعالیت‌های اطلاعاتی اسرائیل نگران شده است؟
چرا برخی افراد پس از طلاق دچار افسردگی و اضطراب می‌شوند؟
صعود تکواندو ایران در رنکینگ جهانی؛ زندی شماره یک المپیک شد
بغداد زمان خروج نیروهای ائتلاف آمریکایی را اعلام کرد
تصادف مرگبار سمند در نجف‌آباد؛ 3 فوتی و 1 مصدوم
دو بزنگاه کنونی دشمن در جنگ ترکیبی
کاهش قیمت نفت متوقف شد؛ برنت به 92 دلار رسید
تداوم تنش آبی در پایتخت با وجود افزایش بارندگی‌ها؛ تهران همچنان در مرز تنش آبی
ابهام امنیتی ترامپ و راهبرد فرسایش ایران
زاینده رود تا سه ماه آینده جاری است
دو برداشت از توافق
کیفیت هوای اصفهان به مرز بحران رسید
قیمت دلار توافقی امروز شنبه 16 خرداد 1405
کوبا؛ تایوانِ کارائیب؟
جزئیات صدور ویزای تیم ملی ایران برای جام جهانی ؛ چه کسانی ویزا نگرفتند؟
قیمت گوشت قرمز امروز 16 خرداد 1405 + جدول
پیش‌فروش بلیت قطارهای مسافری برای 17 تا 31 خرداد آغاز شد