×
بین الملل
شناسه خبر : 201356
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/09/07 ساعت 11:37
تحلیلگران صهیونیست: توافق آتش بس یک توافق «ناقص» است

تحلیلگران صهیونیست: توافق آتش بس یک توافق «ناقص» است

شماری از تحلیلگران، سیاستمداران و مقامات رژیم صهیونیستی در پی اجرای رسمی آتش بس در جبهه لبنان به کابینه این رژیم حمله کرده و توافق آتش بس را یک توافق «ناقص»، «شکست امنیتی و سیاسی» و «اشتباه تاریخی» برای تل آویو توصیف کردند.

نورنیوز-گروه بین الملل:  «امیر بوخبوط» تحلیلگر امور نظامی رژیم صهیونیستی در گفت وگو با پایگاه خبری صهیونیستی «واللا» این رژیم درباره مفاد آتش بس بین گفت: اشکالاتی در توافق آتش بس با لبنان وجود دارد؛ چرا برای ایجاد یک منطقه حائل به مدت یک یا دو سال پافشاری نکردند؟ اگر نیروهای حزب الله پرچم خود را بر روی حصارکشی ها برافراشتند چه اتفاقی رخ خواهد داد؟

وی افزود: متاسفانه نیروی های حزب الله به مکانی بازخواهند گشت که از همانجا به ما حمله کردند. یادآوری می کنم که در جنگ اول لبنان جنبش فتح از این کشور خارج شد، اما چرا؟ چون ما فرودگاه ها و گذرگاه ها را محاصره کردیم.

این تحلیلگر نظامی صهیونیست افزود: همه می پرسند به چه دلیل و چرا اکنون با لبنان آتش بس شد؟ جواب ساده است؛ فشارهای شدید آمریکا باعث این توافق شد.

امیر بوخبوط تاکید کرد: مساله غم انگیزتر این است که لبنان در آستانه یک تغییر راهبردی سیاسی و دیپلماتیک بود و آمریکا در این زمینه حتی یک قدم به جلو بر نداشت. دستاورهای بزرگ و راهبردی در جبهه شمالی رخ داد اما نباید فراموش کنیم که میان امنیت و احساس امنیت تفاوت وجود دارد.

«نفتالی بنت» نخست وزیر سابق و «آویگدور لیبرمن» وزیر جنگ اسبق رژیم صهیونیستی نیز در صفحات شخصی خود در شبکه ایکس، توافق با لبنان را «شکستی امنیتی» توصیف کردند.

توافق آتش بس در لبنان بدون در نظر گرفتن مساله اسیران صهیونیست در نوار غزه درحالی انجام شد که خانواده های اسرای صهیونیست در نوار غزه از «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی خواسته بودند که قبل از دریافت تضمین آزادی بستگان اسیر خود در نوار غزه، این توافق را امضا نکند.

لیبرمن در توییت دیگری در شبکه ایکس نوشت: نتانیاهو آرامش کوتاه مدت در شمال (سرزمین های اشغالی) را می خرد و به جای آن در بلند مدت آسیب گسترده ای به امنیت اسرائیل وارد می کند.

او افزود: نتانیاهو گفت که جنگ تا زمان پیروزی مطلق ادامه خواهد داشت اما مشخص نکرد که چه کسی پیروز خواهد شد.

در راستا، «یائیر لاپید» رئیس جناح اپوزیسیون رژیم صهیونیستی تاکید کرد: کابینه اسرائیل به سمت آتش بس رفت و در تبدیل کردن دستاوردهای نظامی به دستاوردهای سیاسی شکست خورد.

او گفت: هر توافقی با حزب الله لکه ننگ را پاک نخواهد کرد و باید توافقی برای بازگشت اسرا و تمام اسرائیلی ها به خانه های خود امضا شود.

«ایتامار بن گویر» وزیر تندروی امنیت داخلی رژیم صهیونیستی هم گفت: توافق بین اسرائیل و لبنان اهداف جنگ مبنی بر بازگرداندن ساکنان شمال (سرزمین های اشغالی) به خانه های خود در امنیت و آرامش را محقق نمی کند.

او افزود: باید یک کمربند امنیتی مخصوص برای ما به منظور عقب نشینی از لبنان ایجاد شود.

بن گویر گفت: توافق آتش بس یک اشتباه تاریخی است و این توافق بازگشت به مفهوم «سکوت در برابر سکوت» است.

«آرئیل کهانا» خبرنگار روزنامه صهیونیستی «اسرائیل هیوم» نزدیک به نتانیاهو نیز نوشت: دلایل موافق و مخالف آتش بس را شنیدم، هر دو قانع کننده هستند. خلاصه داستان این است که ما به یک دلیل به سمت آتش بس رفتیم؛ نتانیاهو خواستار این توافق است. یک مساله دیگری نیز وجود دارد، اگر لاپید، بنت، اولمرت، لیونی و یا هر مخالف دیگری به چنین توافقی دست می یافت، نتانیاهو به هر طریقی به آن ها هجوم می آورد.

همچنین رئیس شهرک صهیونیست نشین «مرگلیوت» با اشاره تلویحی به سرپیچی از توافق آتش بس به خاطر نبود امنیت برای شهرک نشینان در آینده و ترس از تکرار عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) در مرز شمال سرزمین های اشغالی با لبنان گفت: از ساکنان شمال می خواهم که به دستورات مبنی بر بازگشت به خانه های خود پیروی نکنند و نسبت به هفتم اکتبر جدید هشدار می دهم.

«نیر دفوری» تحلیلگر نظامی کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی در واکنش به توافق آتش بس گفت: نمی توانیم بگوییم که بر حزب الله پیروز شدیم بلکه ضربه سختی به آن وارد کردیم.

روزنامه صهیونیستی «معاریو» نیز از توافق آتش بس با لبنان انتقاد کرد و نوشت که نتانیاهو در «خلق توهمات و امور خیالی ماهر است».

این روزنامه افزود: نتانیاهو در وصف واقعیت های ناموجود و دادن وعده هایی که نمی توان به آن ها عمل کرد ماهر است اما واقعیت این است که اسرائیل قدرت نظامی و سیاسی برای نابودی حزب الله را ندارد و بهتر است به جای ترویج دروغ و توهم حقیقت را بگوییم.

«عاموس هوکشتاین» فرستاده ویژه آمریکا به لبنان ساعتی پیش گفت که آتش‌بس لبنان و رژیم اسرائیل دائمی است و به اقدامات خصمانه پایان می‌دهد.

وی افزود: باید همه بندها و اصول قطعنامه ۱۷۰۱ به همراه سازو کار نظارت که تضمین کننده آن است، اجرا شود و سازو کار نظارت بر اجرای آتش بس اکنون تأسیس می شود و برای جلوگیری از هرگونه نقض این آتش بس فعالیت می‌کند.

همزمان با اجرایی شدن آتش بس در جنگ جبهه لبنان، نتایج جدیدترین نظرسنجی در سرزمین های اشغالی نشان می دهد که اکثریت صهیونیستها معتقدند رژیم صهیونیستی نتوانست حزب الله را شکست دهد.

براساس این نتایج، ۶۰.۸ درصد از پرسش شوندگان گفتند که رژیم اسرائیل بر حزب الله پیروز نشده است.

به گزارش ایرنا، این نتایج همچنین نشان داد که فقط ۲۵.۸ درصد از پرسش شوندگان معتقدند که رژیم اسرائیل پیروز شده است و ۱۳.۴ درصد دیگر گفته اند که در این زمینه مطمئن نیستند. آتش بس در جبهه لبنان با انتقاد گسترده محافل سیاسی داخلی رژیم صهیونیستی روبرو شده و آنها چنین توافقی را شکست و ناکامی این رژیم توصیف کردند.


نظرات

آخرین اخبار
دفتر نتانیاهو: دیدار با ترامپ در دستور کار است
برتری مصر مقابل استرالیا در نیمه اول
حریق جزئی در چهلستون اصفهان بدون خسارت مهار شد
پاسخ قالیباف به گزافه‌گویی ترامپ علیه مردم ایران
عراقچی میزبان نماینده ویژه نامیبیا در تهران شد
نکات مهم برای زائران و عزاداران آیین وداع رهبر شهید
راه اندازی بانک خون در مراکز درمانی مستقر در مصلی
عراقچی: رهبر شهید انقلاب همواره ایران را عزیز، سربلند و باصلابت می‌خواستند
پیام سخنگوی وزارت امور خارجه در فراق آقای شهید ایران
نقشه زائرشهرهای تهران برای اسکان زائران در مراسم امام شهید
پیش‌بینی 14 زائرسرای بزرگ در مبادی اصلی ورود به تهران
تهدید آمریکا علیه کشورها درباره مراسم ادای احترام به امام شهید
واکنش اندیشمند الجزایری به شهادت نوه امام شهید اسلام
پوستج‌اوغلو سرمربی النصر شد
قضاوت دیدار بزرگ جام جهانی به فغانی رسید
دیدار وزیر خارجه قزاقستان با وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
پزشکیان با سران کدام کشورهای حاضر در تهران دیدار کرد؟
تأکید تهران و اسلام‌آباد بر گسترش همکاری‌های دفاعی
تمام ظرفیت‌های امدادی کشور در آماده‌باش مراسم وداع
اختلاف برلین و واشنگتن بر سر هزینه‌های دفاعی ناتو
هشدار شدید یمن به عربستان؛ پاسخ قاطع در راه است
انهدام تیم تروریستی در تفتان؛ 2 تروریست کشته شدند
پزشکیان: تدبیر اقلیم کردستان توطئه‌ها در مرزهای غربی ما را خنثی کرد
فرمانده ارتش پاکستان با عراقچی دیدار کرد
شایعه درگذشت عطاالله مهاجرانی تکذیب شد
پرواز تهران–صنعا پس از 10 سال انجام شد
توسعه همکاری‌های اقتصادی و ترانزیتی ایران و ازبکستان باید شتاب بگیرد
دعوت ولایتی از مردم و جبهه مقاومت برای حضور در تشییع و وداع رهبر شهید
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت بیست و پنجم
اسرائیل ترور مقامات ایرانی را تکذیب کرد
رسانه صهیونیستی: قدرت نظامی مصر اسرائیل را نگران کرده است
قیمت طلا و سکه امروز 12 تیر 1405
پیکر شهید مصباح‌الهدی باقری‌کنی تشییع شد
قیمت خودرو در بازار آزاد امروز جمعه 12 تیر 1405 + جدول
تشییع رهبر شهید رقبای منطقه را کنار هم نشاند
مجموعه نمایشی «دیدار» روی آنتن شبکه یک می‌رود
رسانه آمریکایی: اروپا با پرداخت عوارض تنگه هرمز کنار آمد
7 خواننده مطرح با آلبوم «بدرقه» برای رهبر شهید ایران خواندند
جودت یلماز: ملت ترکیه در غم و اندوه ملت ایران شریک است
رهبر شهید تمدن ساز
چه رازی جهان را به تهران کشاند؟
سامانه 137 پلاس برای مراسم تشییع رهبر شهید فعال شد
استقرار 1500 دستگاه تاکسی‌ون رایگان + مسیرها
پزشکیان: ایران مقابل هیچ قلدری سرخم نمی‌کند
حمله نظامیان اسرائیلی به نمازگزاران در بیت‌لحم
رئیس پارلمان لبنان: اجرای تفاهم اسلام‌آباد تنها راه پایان اشغالگری است
دو زلزله پیاپی مرز فارس و هرمزگان را لرزاند
دعوت حزب مردم‌سالاری به حضور در تشییع رهبر شهید
مذاکرات ایران برای فروش نفت به شرکت‌های ژاپنی
اشک ملت‌ها بر پیکر رهبر شهید؛ ادای احترام شخصیت‌های سیاسی و مذهبی از سراسر جهان