×
سیاسی
شناسه خبر : 201322
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/09/07 ساعت 09:30
مخالفان می‌خواهند دولت را زمینگیر کنند

آیت‌الله محسن غرویان*

مخالفان می‌خواهند دولت را زمینگیر کنند

از همان زمان انتخابات و برنامه مناظره‌های تبلیغاتی رؤسای جمهور، کاندیداها کسانی بودند که صریحاً خطاب به آقای پزشکیان گفتند ما نمی‌گذاریم شما رئیس‌جمهور شوید.

نورنیوز-گروه سیاسی: هر چند که این حرف یک نفر نبود بلکه حرف همان جبهه مقابل آقای پزشکیان بود و این موضع‌گیری همچنان ادامه دارد. اکنون نیز در مجلس همان طیف فکری که تلاش می‌کرد تا پزشکیان رئیس‌جمهور نشود این رویه را ادامه می‌دهند و اینهایی که در مجلس شلوغ و سر و صدا می‌کنند تیم همان تفکر هستند و این واقعیتی است که همه مردم هم اینها را می‌شناسند و اهل فن و سیاست در کشور این مساله را کامل درک می‌کنند.

 البته رئیس‌جمهور نیز باید مراد خود از وفاق ملی را توضیح دهد و فکر نکند که جناح رقیب، دولت را از نظر تفکر سیاسی اجتماعی می‌پذیرد. آقای پزشکیان باید استانداران، فرمانداران و مدیران را از همین طیف فکری خودش انتخاب می‌کرد و اینگونه نیست که اداره کشور مثل یک شرکت سهامی باشد که بگویند وفاق ملی برقرار بکنیم و سهم همه جناح‌های رقیب و گروه‌های مخالف و کانون‌های قدرتی که الان در برابر آقای پزشکیان مقاومت می‌کنند را هم بدهیم.

آقای پزشکیان باید همان تفکر خودش را بر اساس قول‌هایی که به مردم داد و مردم هم بر همان اساس رای دادند پیاده کند. به هر جهت معنای وفاق ملی در حال منحرف شدن و انحراف تفسیری است و مخالفان نیز از این شرایط سوءاستفاده می‌کنند. سهم خواهی می‌کند می‌خواهند نیروهای خودشان و مدیران را از جناح خودشان سر کارها قرار دهند و به هر حال دولت را به یک نحوی زمینگیر کنند و سنگ‌اندازی کنند.

این معنای وفاق ملی نیست و آقای پزشکیان به عنوان نماینده اکثریت ملت باید همان آرمان‌ها و تفکرات خودش را با نیروهایی که بتوانند با وی همراهی داشته باشند پیش ببرد.  واجب نیست افرادی که مخالف دولت هستند روی کار بیایند تا سنگ اندازی کنند و مانع پیشرفت کشور شوند.

آقای پزشکیان درخواست همکاری و مشارکت را داده و اعلام آمادگی کرده برای اینکه اگر کسی اندیشه‌ای دارد و از هر جناحی به نفع مصالح کشور بیاید طرح بدهد و با دولت همکاری کند. اما این بدین معنا نیست که زمینه نفوذ رقبا و تفکر رسمی را که مردم دوست نداشتند دوباره فراهم شود تا کشور دوباره دچار تنش و کندی شود.

الان خیلی از این مشکلاتی که ما می‌بینیم مثل گرانی ارز، طلا سکه و... اینها عوامل خارجی دارد اما برخی ناجوانمردانه آن را به حساب آقای پزشکیان و دولتش می‌گذارند در حالی که اهل فن می‌دانند که اقتصاد کشور از اقتصاد جهانی تاثیر می‌پذیرد و هیچ کشوری نمی‌تواند بگوید اقتصاد من هیچ وابستگی به محرک‌های بیرونی و عوامل بیرون از کشور ندارد.

تجارت امروز در عرصه بین‌الملل تاثیر دارد و یک سری از این عوامل بیرونی هستند و این رقبا که به هر حال نوعی با آقای پزشکیان تقابل دارند اینها را به حساب دولت می‌نویسند.

رقبا در داخل برای اینکه دولت را زمینگیر کنند وقایعی را رقم می‌زنند که بگویند دولت آقای پزشکیان نمی‌تواند اینها را حل کند در حالی که اینها این چنین نیست که ۱۰۰درصد دست اراده آقای پزشکیان یا آقای ظریف و... باشد. این مساله را هم باید ما در مساله وفاق ملی در نظر بگیریم.

*استاد حوزه و دانشگاه


نظرات

آخرین اخبار
هشدار انصارالله به عربستان؛ یمن در اوج آمادگی نظامی است
موتور طلا دوباره روشن شد؛ سرمایه‌ها به بازار برگشتند
صرب‌الاجل نهایی خروج نظامیان آمریکایی از عراق
گفت‌وگوی دقیقه نودی عراقچی و وزیر پاکستانی
اختصاص 7 همت برای مطالبات رتبه‌بندی فرهنگیان
اوپک:تولید نفت ایران در ژوئیه صعودی شد
انفجار مرگبار در بلوچستان پاکستان؛ 18 شورشی کشته شدند
سرمربی سابق کرواسی هدایت اماراتی‌ها را بر عهده گرفت
نورنما | دلم یک «یا رضا » می خواهد و یک پنجره فولاد ...
واکنش حماس به بستن مسجد ابراهیمی
جنگ با ایران، اقتصاد تاجیکستان را تحت فشار گذاشت
هویتی نشأت‌گرفته از پیوند سنجیده شعر و آواز
پیش بینی قیمت دلار فردا پنجشنبه 22 مرداد/ دلار افت می کند؟
هشدار روسیه درباره تأثیر جنگ ایران بر همکاری‌های خزر
پیام تبریک آیت‌الله حسینی بوشهری به محسن رضایی
وزن‌کشی تیم ملی کشتی پهلوانی ایران در ترکیه
غلامحسین محمدی سرپرست سازمان تأمین اجتماعی شد
اعزام حداکثری ناوگان حمل‌ونقل عمومی برای جابه‌جایی زائران مشهد مقدس
زیردریایی هسته‌ای کره جنوبی، منطقه را بی‌ثبات می‌کند
2200 طرح مدرسه‌سازی در راه است؛ هزاران کلاس آماده می‌شود
تردید آمریکا در دفاع مقابل تلافی‌جویی‌های ایران
آخرین وضعیت پاک‌سازی آلودگی نفتی در سواحل قشم و هنگام
آماده‌باش ویژه پلیس برای موج میلیونی سفر به مشهد
آب چغندر چگونه فشار بارداری بر کلیه‌ها را کم می‌کند؟
دستور جدید واشنگتن به سفارتخانه‌ها در غرب آسیا
امنیت، کارآمدی و بقا با جوان‌گرایی در حکمرانی
معمار اقتصاد نوین چین درگذشت
تاریخ دربی پایتخت مشخص شد
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه 22 مرداد/ طلا گران می شود؟
جزییات و شرایط برخورداری از بازنشستگی مشاغل سخت وزیان آور
فرجام قمه‌کشی و عربده‌کشی در خیابان‌های تهران
شکستن چارچوب «توافق چارچوب» از سوی صهیونیست‌ها
هشدار هند به چین؛ آرامش در مرز شرط بهبود روابط است
ایران و پاکستان در نقش عقبه راهبردی یکدیگر
برنامه قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد فردا پنجشنبه 22 مرداد اعلام شد
گام جدید ایران برای ورود به بانک توسعه نوین بریکس
بکارگیری زیرساخت‌های کانتینری برای پرتاب‎‌های فضایی
روسیه و قرقیزستان وارد رزمایش نظامی مشترک شدند
درخواست آمریکا از اوکراین برای توقف حملات به نفتکش‌ها در دریای سیاه
پهلوان آواز ایران درگذشت
بازگشایی تنگه هرمز آسان نخواهد بود
جزئیات آتش‌سوزی در مجتمع خلیج فارس قشم
رونمایی از مشعل بازی‌های آسیایی 2026؛ تلفیق تکنولوژی و تاریخ در آیچی-ناگویا
تأکید پزشکیان بر حکمرانی محله‌محور در حوزه سلامت با ظرفیت بسیج
هشدار هواشناسی استان مرکزی: گردوخاک و افزایش ابر در راه است
افزایش دما در تهران؛ پیش‌بینی هوای 38 درجه برای روزهای آینده
درخشش دختران وزنه‌بردار ایران در آسیا
افت شدید تردد در تنگه هرمز؛ کاهش عبور کشتی‌ها به 9 فروند در روز
صدای انفجار در جاسک؛ مردم از نزدیک شدن به منطقه خودداری کنند
نورنما | یادگار عاشقانه امیر حیدری و همسرش در حرم امام رضا(ع)