×
سیاسی
شناسه خبر : 201251
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/09/06 ساعت 23:00
آتش بس و حقایقی که هرگز تغییر نخواهند کرد

آتش بس و حقایقی که هرگز تغییر نخواهند کرد

هرگونه آتش‌بس احتمالی در لبنان نتیجه اقتدار حزب‌الله و شکست صهیونیست‌ها و حامیان آن‌هاست و نه یک امتیازدهی به بیروت و منطقه برای پایان جنگ.

نور نیوز-گروه سیاسی: آتش بس کلید واژه‌ای است که در یکی دو روز اخیر در ابعاد گسترده‌ای از سوی مقامات و رسانه‌های عبری و غربی برجسته سازی می‌گردد. آتش بس ادعایی که در قبال لبنان و رژیم صهیونیستی مطرح می‌شود و تلاش دارند تا آن را یک اقدام بسیار بزرگ از سوی غرب معرفی نمایند که سایر معادلات منطقه و جهان نیز باید بر اساس آن شکل گیرد و اجرا شود.

در همین راستا در کنار مقامات آمریکایی، دفتر ریاست جمهوری فرانسه در بیانیه‌ای اعلام کرد که مذاکرات درباره آتش‌بس در لبنان پیشرفت چشمگیری داشته است.آنالنا بائربوک وزیر امور خارجه آلمان ادعا کرد که شتاب به سمت آتش‌بس در لبنان افزایش یافته است و دستیابی به توافق اکنون نسبت به چند روز یا هفته پیش نزدیک‌تر است.مایک هرتزوگسفیر رژیم صهیونیستی در واشنگتن ادعا کرد که توافق آتش بس برای پایان دادن به درگیری‌ها بین رژیم اسرائیل و حزب الله می تواند طی چند روز به دست آید.

بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در واکنش به گزارش‌ها درباره پیشنهاد توافق آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و حزب‌الله لبنان، خطاب به تل‌آویو گفت که بهانه‌ای برای مخالفت ندارد و باید به ادامه درگیری‌ها خاتمه دهد. پیش از این نیز در خبری که رسانه‌های غربی نیز در ابعاد گسترده‌ای آن را بازنشر دادند، رسانه آمریکایی آکسیوس به نقل از یک مقام ارشد آمریکایی اعلام کرد که رژیم اسرائیل و لبنان با شرایط آتش بس برای پایان دادن به درگیری موافقت کرده اند.  این رسانه به نقل از یک مقام اسرائیلی تایید کرد که کابینه این رژیم سه شنبه تشکیل جلسه خواهد داد.

این مواضع به اصطلاح صلح طلبانه از سوی غربی‌ها و صهیونیست‌ها در حالی مطرح می‌شود که سوای اجرایی شدن یا نشدن آتش بس ادعایی چند حقیقت کلیدی وجود دارد که با آتش بس تغییری در آنها ایجاد نخواهد شد و صهیونیست‌ها و غربی‌ها نمی‌توانند از زیر بار آن شانه خالی کنند.

نخست آنکه هرگونه برقراری آتش بس میان لبنان و رژیم صهیونیستی نه برگرفته از دیپلماسی غربی و یا سازمان ملل بلکه برگرفته از مقاومت حزب الله است که تمام معادلات صهیونیست‌ها را بر هم زده و عملا تسلیم اجباری این رژیم را رقم زده است. هر چند صهیونیست‌ها هزاران لبنانی را به خاک و خون کشیده و صدها هزار نفر را آواره و ویرانی گسترده‌ای را در لبنان ایجاد کرده است اما در وادی میدان این حزب الله که سرنوشت جنگ را تعیین کرده است. از یک سو رژیم صهیونیستی پس از دو ماه با چندین لشگر و تیپ گولانی نتوانسته پیشروی در خاک لبنان داشته باشد و از سوی دیگر موشک‌های مقاومت عملا غافلگیری‌های سنگینی به رژیم صهیونیستی تحمیل کرده است چنانکه یک شنبه حزب الله توانست با بیش از ۵۰ عملیات در یک روز این رژیم را غافلگیری و حتی به اشدود نیز برد موشک‌های خود را برساند.

شرایط چنان است که رسانه‌های عبری زبان گزارش دادند که حمله پهپادی حزب الله باعث هدف قرار گرفتن یک پروژه به ارزش میلیاردها دلار در منطقه طل شمایم شده است. در این شرایط صهیونیست‌ها و غرب دیگر گزینه‌ای جز آتش بس ندارند چرا که آنها فقط زبان زور را متوجه می شوند و حزب‌الله به خوبی با این زبان آنها سخن گفته است. بر این اساس اولین حقیقت غیر قابل تغییر آن است که هر آتش بسی نتیجه مقاومت حزب الله است و نه رایزنی‌های افرادی همچون عاموس هوکشتاین فرستاده آمریکا که بیشتر به دنبال باج‌خواهی از لبنان به نفع صهیونیست‌ها بوده اند.

دوم آنکه حقیقت مهم دیگر فاجعه انسانی تحمیلی به غزه است که در هفته‌های اخیر در قالب نسل کشی در شمال غزه جریان دارد. مسئدود سازی ارسال کمک‌های غذایی و اجرای طرح ژنرال‌ها بخش کوچکی از این جنایت است که با حمایت غرب صورت می‌گیرد. نکته مهم آن است که صهیونیست‌ها و غرب نمی‌توانند با بزرگنمایی آتش بس لبنان و نمایش دروغین دیپلماسی صلح بر این جنایت سرپوش گذارند قطعا زمانی آتش بس واقعی در لبنان برقرار و حزب الله به حملات علیه رژیم صهیونیستی پایان می‌دهد که ازادی غزه و پایان این نسل کشی رسما صورت گیرد. شمال غزه امروز رنجگاهی برای بشریت است که غرب با سلطه رسانه‌ای و یا جیغ‌های بنفش آتش بس نمی‌تواند بر آن سرپوش گذارد و خواستار بی تقاوتی جهانیان نسبت به آن و آزادی عمل صهیونیست‌ها برای استمرار این جنایت به بهانه برهم نخورد توافق آتش بس لبنان گردد.

سوم آنکه جهان امروز خواستار بازداشت و مجازات و در نهایت اعدام سران رژیم صهیونیستی از جمله نتانیاهو است. هر چند که حکم اخیر دیوان کیفری بین‌المللی درباره بازداشت نتانیاهو و گالانت نقطه عطفی در اقدامات این دادگاه است اما چنانکه افکار عمومی جهان و ازادی خواهان تاکید دارند بازداشت و اعدام نتانیاهو و سایر سران جنایتکار صهیونیستی راهی است که باید پیموده شود و همه کشورها موظف به اجرای آن هستند چنانکه سازمان دیده‌بان حقوق بشر بر ضرورت حمایت همه کشورها از جمله کشورهای اتحادیه اروپا از حکم دیوان بین‌المللی کیفری برای بازداشت بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی تاکید کرد و خواستار تدابیری از سوی این اتحادیه در مقابل تحریم احتمالی این دیوان از سوی آمریکا شد.

این مطالبه جهانی حقیقتی است که آمریکا و اروپا نمی‌توانند با جوسازی رسانه‌ای و جنگ ادراکی و با کلید واژه‌هایی همچون مقابله با عوامل نتیجه نرسیدن آتش بس، حفظ آتش بس ، امتیازدهی به تل آویو مبنی بر مجازات نکردن نتانیاهو در ازای آتش بس لبنان و... نمی‌توانند بر آن سرپوش گذارند. غرب نمی‌تواند انتظار داشته باشد که با آتش بس که صهیونیست‌ها و حامیانش به دلیل ناتوانی در برابر حزب‌الله اجبارا به آن تن داده‌اند به ابزار باج‌خواهی و بستن پرونده سران جنایت کار صهیونیستی در مجامع جهانی مبدل مبدل سازند. بازداشت و اعدام نتانیاهو خواست جهانی است که هیچ آتش بسی چه در لبنان و چه غزه نمی‌تواند مانع از اجرایی آن شود و غرب نمی‌تواند چنین توهمی را در ازای آتش بس لبنان داشته باشد.

چهارم آنکه برخی گمانه زنی‌ها مطرح است که غرب با تحرکاتی همچون رویکرد به آتش بس در لبنان، از سرگیری مذاکرات با ایران آن هم پس از صدور قطعنامه خصمانه در شورای حکام و اعمال برخی تحریم‌های هوایی و دریایی، به دنبال منصرف سازی ایران از اجرای وعده صادق 3 است. این سناریو مطرح است که غرب به خوبی می‌داند که توان حمایت از رژیم صهیونیستی در برابر ابتکار عمل و اقتدار ایران در وعده صادق 3را نخواهد داشت لذا پس از شکست دیپلماسی زیاده خوانه به دنبال برخی تحرکات عملی برای منحصرف سازی ایران از پاسخ به تجاوز 5 ابان این رژیم است. رویکرد به برگزاری مذاکرات پس از مدت‌هث وقفه در سطح معاونین سیاسی ایران و تروئیکای اروپایی، ادعای آتش بس لبنان و به اصطلاح اقدام برای افزایش ارسال کمک‌ها به غزه و... ابعاد این طراحی زیاده خواهانه عنوان می‌گردد.

 نکته مهم آن است که اولا آتش بس در لبنان برگرفته از اقتدار حزب الله و شکست صهیونیست‌ها و حامیانش است و نه یک امتیازدهی به بیروت و منطقه برای پایان جنگ ثانیا، حق ایران مبنی بر پاسخگویی به تجاوز رژیم صهیونیستی اصلی است که هیچ عامل و مولفه و امتیازی نمی‌تواند مانع آن شود و قطعا این امر باید اجرایی شود تا از یک سو بازدارندگی ایران تقویت گردد و از سوی دیگر درسی باشد برای صهیونیست‌ها و حامیانشان که بیشتر از این امنیت منطقه را تهدید نکند.

چنانکه سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح نیز تاکید کرده است: «صهیونیست‌ها خطوط قرمز جمهوری اسلامی را رد کردند و جمهوری اسلامی ایران هیچگاه تعرض به خاک خود را بر نمی‌تابد و بی پاسخ نمی‌گذارد و لذا پاسخ به تجاوز اخیر اسرائیل ورای تصورات سران این رژیم طرح ریزی شده است.» این حق و حقیقتی است که به هیچ عنوان قابل بازگشت نخواهد و اجرایی شدن آن یک ضرورت و حق غیر قابل بازگشت است.

با توجه به آنچه ذکر شد می‌توان گفت که شکست صهیونیست‌ها و حامیانشان در برابر حزب‌الله، فاجعه انسانی در غزه ونسل کشی فلسطینی‌ها و لزوم مجازات عاملان و آمرانش، بازداشت و اعدام نتانیاهو و نیز اجرای وعده صادق 3 حقایقی غیر قابل انکار و گذشت هستند که هیچ جوسازی و بازی رسانه‌ای از جمله غوغاسالاری غرب در باب آتش بس نمی‌تواند تغییری در آنها ایجاد کند.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ترامپ از توقف موقت جنگ تایلند ـ کامبوج خبر داد
مردم از سفرهای غیرضروری به جاده‌های کوهستانی مازندران پرهیز کنند
سه ماهواره ایرانی به فضا پرتاب شدند/پرتاب 5 ماهواره تا پایان سال + فیلم
استقلال (0) – گل‌گهر (1) /شکست استقلال مقابل گل‌گهر در تهران+ فیلم گل
زلنسکی وارد میامی شد
پرسپولیس در آستانه نهایی کردن اردوی قطر
چین ظرفیت تولید کلاهک هسته‌ای خود را گسترش می‌دهد
پارلمان سومالی قطعنامه‌ای علیه تل‌آویو تصویب کرد
چرا اسرائیل به سومالی‌لند رسیده است؟
امیر نصیرزاده: حل مسائل راهبردی کشور بدون اتکا به ظرفیت علمی ممکن نیست
پادکست | تا حالا شده حس کنید توی زندانی گیر افتادید که اسمش “رنج”ه؟
افتتاح اولین داروخانه شیمی‌درمانی در بیمارستان شهدای هفتم‌تیر
شیخ نعیم قاسم: آمریکا و اسرائیل عامل بی‌ثباتی لبنان هستند
4 هزار استخدام پزشکی و دندانپزشکی بدون مصاحبه
آمریکا اتحاد دیرینه خود با اروپا را شکسته است
پزشکیان: معاونت راهبردی رصدخانه کارشناسی کشور است
لاوروف: اظهارات مقامات رژیم صهیونیستی علیه ایران نگران‌کننده است
«خون‌خانه» کمال تبریزی رسماً مجوز ساخت گرفت
احتمال برف، کولاک و انسداد راه‌ها در مناطق غربی/ هشدار بحران در 28 استان
بهرام بیضایی درگذشت/ پیام تسلیت پزشکیان
طارمی، ستاره ایرانی المپیاکوس/ از لقب شاهزاده تا الگوی رونالدو
سومالی با کوچ اجباری فلسطینی‌ها از غزه مخالفت کرد
حمله نیروهای الجولانی به معترضان در لاذقیه و حمص
پادکست | عزیزتر از جان !
انتشار پیش‌نویس مقررات جدید برای کنترل هوش مصنوعی انسان‌نما
رونمایی از دو گزینه خارجی پرسپولیس برای دفاع راست
عراقچی: جلوگیری از تجزیه یمن با گفتگو و وحدت احزاب یمنی ضروری است
پاسخ گروه سایبری «حنظله» به تکذیبیه دفتر نتانیاهو
پیش بینی وضعیت آب و هوا سیستان و بلوچستان فردا دوشنبه 8 دی 1404
آیت‌الله سیدعلی شفیعی دار فانی را وداع گفت
حدود 70 هزار شعبه اخذ رأی در سراسر کشور پیش‌بینی شد
سکوت وزارت جهاد کشاورزی و بلاتکلیفی بازار لبنیات
هنر در خدمت هویت و حقیقت
وزیر جهاد کشاورزی: ایستادگی وزارتخانه در برابر رانت و فساد ادامه دارد
پیش بینی وضعیت آب و هوا خوزستان فردا دوشنبه 8 دی 1404
گرامیداشت یاد شهدا با نامگذاری 14 معبر در پایتخت
آیا سدهای کشور از بحران خارج می‌شوند؟
پیش بینی وضعیت آب و هوا مازندران فردا دوشنبه 8 دی 1404
ارتش رژیم صهیونیستی به دنبال جذب فرزندان کارگران خارجی
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 7 دی 1404+ جدول
هشدار هواشناسی؛کاهش شدید دما در راه است
کشف 38 کیلوگرم شمش طلای قاچاق در فرودگاه مهرآباد
پزشکیان: 70 ردیف هزینه‌ای غیرضرور در بودجه 1405 حذف شد
بازدید پوتین از مرکز فرماندهی روسیه
پادکست | حضرت ایوب:پیامبر صبر و شکر
سختگیری پلیس تهران در روزهای آلوده
بودجه 1405 زیر ذره‌بین دیوان محاسبات
شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز یکشنبه 7 دی 1404
واردات خودرو با قطار کلید خورد
محمد بنا در فدراسیون آذربایجان حاضر شد
X
آگهی تبلیغاتی