×
سیاسی
شناسه خبر : 201250
تاریخ انتشار :

در دیدار اعضای شورای مرکزی خانه احزاب:

پزشکیان: تغییر نیاز به زمان دارد/ انتقادها را می‌پذیریم

پزشکیان گفت: ما به همه تعهدات خود با مردم پایبندیم، اما قطعا تغییر نیاز به زمان دارد و به صورت دفعی اتفاق نخواهد افتاد،

نورنیوز-گروه سیاسی: رئیس جمهور هرگونه افزایش قیمت بی‌ضابطه به ویژه در سبد معیشتی مردم را غیرقانونی و غیرقابل قبول دانست و برخورد قاطع دولت با گران‌فروشی را مورد تأکید قرار داد و گفت: انتقادها را با جان و دل می‌پذیریم، اما معتقدم اگر اختلاف را کنار بگذاریم و به جای بهانه‌جویی‌ها دست در دست هم بدهیم، قطعا خواهیم توانست بر همه مشکلات غلبه کنیم.

دکتر مسعود پزشکیان در دیدار اعضای شورای مرکزی خانه احزاب ایران که شامگاه‌ دوشنبه برگزار شد، ضمن تشریح و تبیین برخی اقدامات مهم دولت در مدت کوتاه 100 روز گذشته، از جمله ایجاد وفاق و گفتمان مشترک با ارکان حاکمیت برای اصلاح ساختار انتصاب مدیران، برنامه‌ریزی برای تحول در نظام آموزش و مسایل جوانان و ریل‌گذاری برای تحقق اهداف سند چشم‌انداز به ویژه در بخش اقتصاد کشور گفت: دولت در بحث انتصاب مدیران که فرآیند نسبتا زمانبری هم بود توانست با ایجاد همدلی و زبان و نگاه مشترک با دیگر ارکان حاکمیت، افراد را بر اساس شایستگی و به دور تعصبات قومی، مذهبی و جنسیتی انتخاب کند، همچنان که برای محرومیت‌زدایی از آموزش و تحول در محتوای آموزشی راهکارها و برنامه‌های کوتاه مدت و میان مدت تعریف شده و پیگیری مسایل و مطالبات جوانان برای اولین‌بار با اولویت در دستور کار شورای‌عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفته است.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه ما به همه تعهدات خود با مردم پایبندیم، اما قطعا تغییر نیاز به زمان دارد و به صورت دفعی اتفاق نخواهد افتاد، تصریح کرد: همه این اقدامات مهم و مثبت به سادگی اتفاق نیفتاده و حاصل ساعت‌ها جلسه و نشست برای رسیدن به تفاهم و نزدیک کردن نگاه‌ها و رویکردها بوده و از سوی دیگر پشتیبانی و حمایت رهبری معظم انقلاب اسلامی هم در این راستا بسیار موثر بوده است.

دکتر پزشکیان در ادامه به تلاش و برنامه‌ریزی برای حل مشکلات کلان و ناترازی‌های بزرگ به ویژه در بخش انرژی و پولی اشاره کرد و با تأکید بر اینکه بنای دولت از ابتدا صداقت و شفافیت با مردم بوده است، تصریح کرد: دولت با تمام توان به دنبال برنامه‌ریزی و ایجاد راهکارهای علمی، عملیاتی و مبتنی بر عدالت برای رفع این ناترازی‌هاست و در این راستا حتما برای هر تصمیم و اقدامی با مردم سخن خواهیم گفت.

رئیس جمهور عامل اصلی بروز این ناترازی‌ها در اقتصاد کشور را ساختار ناعادلانه توزیع منابع کشور دانست و گفت: امروز مهمترین دغدغه بنده به عنوان رئیس جمهور تحقق عدالت است و اگر قرار است دولت در برق، آب، گاز، بنزین و دیگر بخش‌ها یارانه‌ای بدهد، من این یارانه را بر اساس عدالت میان همه مردم توزیع خواهم کرد.

دکتر پزشکیان در این راستا از تشکیل کارگروهی ویژه با 15 کمیته جهت احصای راهکار و برنامه‌ریزی برای 4 مسئله مهم اقتصاد کشور و معیشت مردم به ویژه اقشار آسیب‌پذیر، سرمایه‌گذاری و تولید، تورم و ناترازی خبر داد و از همه صاحب نظران، کارشناسان و دانشگاهیان برای کمک به دولت در این زمینه دعوت کرد.

رئیس جمهور همچنین هرگونه افزایش قیمت بی‌ضابطه به ویژه در سبد معیشتی مردم را غیرقانونی و غیرقابل قبول دانست و برخورد قاطع دولت با گران‌فروشی را مورد تأکید قرار داد.

دکتر پزشکیان در بخش دیگری از سخنان خود در جمع شورای مرکزی خانه احزاب ایران، ساختار اداری و اجرایی کشور را نیازمند تحول و اصلاح بر مبنای عدالت در جذب و به کارگیری نیروی انسانی دانست و گفت: دولت همچنین به دنبال تدوین دستورالعمل اجرایی برای مدیران دولت است که بر اساس آن همه مدیران در نظام اجرایی با پرهیز از اقدامات پراکنده و سلیقه‌ای اهداف دولت به ویژه در اجرای سند چشم‌انداز را پیگیری و دنبال کنند.

رئیس جمهور در ادامه بر اهمیت نقش و جایگاه احزاب در ایجاد همگرایی و هم‌افزایی در جامعه و افزایش مشارکت و همراه کردن مردم با حاکمیت در مسیر پیشرفت کشور تأکید کرد و گفت: همه انتقادها را با جان و دل می‌پذیریم، اما معتقدم اگر اختلاف را کنار بگذاریم و به جای بهانه‌جویی‌ها دست در دست هم بدهیم، قطعا خواهیم توانست بر همه مشکلات غلبه کنیم.

دکتر پزشکیان در پایان اظهار داشت: من ایرانی را دوست دارم که سربلند، سرافراز و برترین در دنیا باشد و برای رسیدن به این هدف والا و مهم به کمک همه نیازمندیم و هر که با ما در این مسیر همگام و هم قدم باشد دست او را به گرمی می‌فشاریم.

پیش از سخنان رئیس جمهور قدرتعلی حشمتیان رئیس خانه احزاب و حبیب‌الله بوربور، حسین کمالی، علی صوفی، علیرضا متانی، حسین کنعانی مقدم، عبدالحسین روح الامینی، مصطفی کواکبیان، فرید شهاب، جعفر خدا قلی‌زاده، حسن بیادی و خانم‌ها مدارایی و جعفری به نمایندگی از احزاب اصولگرا، اصلاح طلب و مستقلین و اعتدالیون به بیان نظرات، دیدگاه‌ها و دغدغه‌های خود درباره مسایل مختلف از جمله لزوم اصلاح اساسی قانون احزاب کشور، بازنگری در لایحه جرم سیاسی، اهتمام دولت به مسئله کاهش تورم، تأکید بر مدیریت یکپارچه در کشور، لزوم پیکربندی ایده و رویکرد وفاق ملی با پیوست‌های اجتماعی و رسانه‌ای، بررسی و امکان‌سنجی مهندسی مجدد فرآیندهای سیاسی در کشور، توجه ویژه دولت به طرح‌های کلان ملی، پیگیری مشکلات جوانان در بخش ازدواج، مسکن و اشتغال، توجه به مسایل بازنشستگان و مناطق محروم کشور و پیگیری لایحه تأمین امنیت زنان پرداختند.  


نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پزشکیان راهی بندرعباس شد
6 دلیل که احتمال موفقیت مذاکرات با ترامپ را تقویت می‌کند
دیپلماسی کشور به مذاکرات هسته‌ای گره نخورده است
پیوست رسانه‌ای‌ حلقه مفقوده مدیریت بحران
سازمان تأمین اجتماعی جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان در سال 1404 را اعلام کرد/ جزئیات افزایش
واکنش‌های جهانی به انفجار در بندر شهید رجایی همچنان ادامه دارد
«قتل در سکوت مسجد؛ معمای خونین لاگراند کومب»
صعود پرسپولیس به نیمه نهایی با شکست حریف ژاپنی
آوار نسل کشی در غزه؛ خاک‌سپاری انسانیت در رم
نورنما | خرید جنگنده رافال؛گام بلند عراق در مدرن سازی نیروی هوایی
یک ماه فرصت طلایی برای تمدید بیمه شخص ثالث بدون جریمه!
خاموشی VAR در دیدار فولاد و تراکتور؛ چالشی برای فوتبال ایران
ریمونتادا از نوع آبی اناری + فیلم بالا بردن جام قهرمانی
دفترچه انتخاب رشته دکتری اصلاح شد؛ مراقب تغییرات باشید!
راک‌استار تاریخ رسمی انتشار GTA 6 را فاش کرد
هشدار درباره مصرف بی‌رویه بتن؛ ساختمان‌های ایران در معرض فاجعه زلزله
سرنخ‌های مرموز در پرونده شهادت محیط‌بان گلستان
افزایش سقف تسهیلات ودیعه مسکن به 200 همت در سال 1404+ جدول مبالغ جدید
تغییر ساعت کاری ادارات از خردادماه
راز مفقودی 2 ساله پزشک تبریزی آشکار شد
آخرین امار متوفیان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی +اسامی
مواجهه صالحی و ترامپ در مراسم تشییع پاپ فرانسیس+ فیلم
سوگواری پراحساس بوشهری‌ها برای بندرعباسی ها+ فیلم
کارت‌ ورود به جلسه کنکور 1404 فردا منتشر می‌شود
مداردیپلماسی | چند مسیر،یک هدف نقشه دیپلماسی چند لایه ایران
انفجار در بندر شهید رجایی؛ حادثه یا طراحی؟
شرایط پیش فروش دو خودرو پر طرفدار سایپا اعلام شد
وحشت در ونکوور؛ خودرو مرگ به جشنواره آمد! + فیلم
برنامه مسابقات امروز 7 اردیبهشت + پخش زنده
3 روز عزای عمومی در هرمزگان
آخرین جزییات انفجار مهیب در بندر شهید رجایی بندر عباس/افزایش آمار جانباختگان
لحظه‌شماری برای نتایج / قرعه کشی ایران‌خودرو امروز برگزار می‌شود
وضعیت آب و هوا امروز 7 اردیبهشت + وضعیت استانها
حملۀ موشکی مجدد یمن به رژیم صهیونیستی
امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام طرح یسنا! +مشمولین و مبلغ پرداختی
قتل‌های ناموسی؛ زخم کهنه‌ای بر روان و فرهنگ جامعه ایران
خلاصه بازی رئال مادرید (2) - بارسلونا (3) | جام را آبی اناری ها در آغوش گرفتند!
ابراز هم دردی اهالی فوتبال برای حادثه دردناک بندر شهید رجایی
صنعت نفت آبادان هم راهی نیمه نهایی شد.
بیانیه وزارت امور خارجه عربستان سعودی در پی حادثه انفجار بندر شهید رجایی بندرعباس
نورنما | واژگونی کشتی حمل صدها گوسفنددر خلیج عدن
نشست خبری استقلال - پیکان؛ صحبت های جالب دین محمدی و مجتبی جباری
اطلاعیه شرکت توانیر درباره احتمال محدودیت برق
گزارش عراقچی از دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان+فیلم
انفجار امروز بندر شهید رجایی موج عجیبی ایجاد کرد+ فیلم
آخرین وضعیت آتش‌سوزی در بندر شهید رجایی + فیلم
نوسان شبانه قیمت دلار پس از تحولات منطقه‌ای + جدول قیمتها
پادکست | هنر گفت و گوی مؤثر در خانواده
نتیجه نهایی :استقلال1 -پیکان 0 | جباری ناجی استقلال شد + خلاصه بازی
نتیجه نهایی سپاهان 2 - ملوان 4 | ملوان صعود کرد + خلاصه بازی
X
آگهی تبلیغاتی