×
سیاسی
شناسه خبر : 201250
تاریخ انتشار :

در دیدار اعضای شورای مرکزی خانه احزاب:

پزشکیان: تغییر نیاز به زمان دارد/ انتقادها را می‌پذیریم

پزشکیان گفت: ما به همه تعهدات خود با مردم پایبندیم، اما قطعا تغییر نیاز به زمان دارد و به صورت دفعی اتفاق نخواهد افتاد،

نورنیوز-گروه سیاسی: رئیس جمهور هرگونه افزایش قیمت بی‌ضابطه به ویژه در سبد معیشتی مردم را غیرقانونی و غیرقابل قبول دانست و برخورد قاطع دولت با گران‌فروشی را مورد تأکید قرار داد و گفت: انتقادها را با جان و دل می‌پذیریم، اما معتقدم اگر اختلاف را کنار بگذاریم و به جای بهانه‌جویی‌ها دست در دست هم بدهیم، قطعا خواهیم توانست بر همه مشکلات غلبه کنیم.

دکتر مسعود پزشکیان در دیدار اعضای شورای مرکزی خانه احزاب ایران که شامگاه‌ دوشنبه برگزار شد، ضمن تشریح و تبیین برخی اقدامات مهم دولت در مدت کوتاه 100 روز گذشته، از جمله ایجاد وفاق و گفتمان مشترک با ارکان حاکمیت برای اصلاح ساختار انتصاب مدیران، برنامه‌ریزی برای تحول در نظام آموزش و مسایل جوانان و ریل‌گذاری برای تحقق اهداف سند چشم‌انداز به ویژه در بخش اقتصاد کشور گفت: دولت در بحث انتصاب مدیران که فرآیند نسبتا زمانبری هم بود توانست با ایجاد همدلی و زبان و نگاه مشترک با دیگر ارکان حاکمیت، افراد را بر اساس شایستگی و به دور تعصبات قومی، مذهبی و جنسیتی انتخاب کند، همچنان که برای محرومیت‌زدایی از آموزش و تحول در محتوای آموزشی راهکارها و برنامه‌های کوتاه مدت و میان مدت تعریف شده و پیگیری مسایل و مطالبات جوانان برای اولین‌بار با اولویت در دستور کار شورای‌عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفته است.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه ما به همه تعهدات خود با مردم پایبندیم، اما قطعا تغییر نیاز به زمان دارد و به صورت دفعی اتفاق نخواهد افتاد، تصریح کرد: همه این اقدامات مهم و مثبت به سادگی اتفاق نیفتاده و حاصل ساعت‌ها جلسه و نشست برای رسیدن به تفاهم و نزدیک کردن نگاه‌ها و رویکردها بوده و از سوی دیگر پشتیبانی و حمایت رهبری معظم انقلاب اسلامی هم در این راستا بسیار موثر بوده است.

دکتر پزشکیان در ادامه به تلاش و برنامه‌ریزی برای حل مشکلات کلان و ناترازی‌های بزرگ به ویژه در بخش انرژی و پولی اشاره کرد و با تأکید بر اینکه بنای دولت از ابتدا صداقت و شفافیت با مردم بوده است، تصریح کرد: دولت با تمام توان به دنبال برنامه‌ریزی و ایجاد راهکارهای علمی، عملیاتی و مبتنی بر عدالت برای رفع این ناترازی‌هاست و در این راستا حتما برای هر تصمیم و اقدامی با مردم سخن خواهیم گفت.

رئیس جمهور عامل اصلی بروز این ناترازی‌ها در اقتصاد کشور را ساختار ناعادلانه توزیع منابع کشور دانست و گفت: امروز مهمترین دغدغه بنده به عنوان رئیس جمهور تحقق عدالت است و اگر قرار است دولت در برق، آب، گاز، بنزین و دیگر بخش‌ها یارانه‌ای بدهد، من این یارانه را بر اساس عدالت میان همه مردم توزیع خواهم کرد.

دکتر پزشکیان در این راستا از تشکیل کارگروهی ویژه با 15 کمیته جهت احصای راهکار و برنامه‌ریزی برای 4 مسئله مهم اقتصاد کشور و معیشت مردم به ویژه اقشار آسیب‌پذیر، سرمایه‌گذاری و تولید، تورم و ناترازی خبر داد و از همه صاحب نظران، کارشناسان و دانشگاهیان برای کمک به دولت در این زمینه دعوت کرد.

رئیس جمهور همچنین هرگونه افزایش قیمت بی‌ضابطه به ویژه در سبد معیشتی مردم را غیرقانونی و غیرقابل قبول دانست و برخورد قاطع دولت با گران‌فروشی را مورد تأکید قرار داد.

دکتر پزشکیان در بخش دیگری از سخنان خود در جمع شورای مرکزی خانه احزاب ایران، ساختار اداری و اجرایی کشور را نیازمند تحول و اصلاح بر مبنای عدالت در جذب و به کارگیری نیروی انسانی دانست و گفت: دولت همچنین به دنبال تدوین دستورالعمل اجرایی برای مدیران دولت است که بر اساس آن همه مدیران در نظام اجرایی با پرهیز از اقدامات پراکنده و سلیقه‌ای اهداف دولت به ویژه در اجرای سند چشم‌انداز را پیگیری و دنبال کنند.

رئیس جمهور در ادامه بر اهمیت نقش و جایگاه احزاب در ایجاد همگرایی و هم‌افزایی در جامعه و افزایش مشارکت و همراه کردن مردم با حاکمیت در مسیر پیشرفت کشور تأکید کرد و گفت: همه انتقادها را با جان و دل می‌پذیریم، اما معتقدم اگر اختلاف را کنار بگذاریم و به جای بهانه‌جویی‌ها دست در دست هم بدهیم، قطعا خواهیم توانست بر همه مشکلات غلبه کنیم.

دکتر پزشکیان در پایان اظهار داشت: من ایرانی را دوست دارم که سربلند، سرافراز و برترین در دنیا باشد و برای رسیدن به این هدف والا و مهم به کمک همه نیازمندیم و هر که با ما در این مسیر همگام و هم قدم باشد دست او را به گرمی می‌فشاریم.

پیش از سخنان رئیس جمهور قدرتعلی حشمتیان رئیس خانه احزاب و حبیب‌الله بوربور، حسین کمالی، علی صوفی، علیرضا متانی، حسین کنعانی مقدم، عبدالحسین روح الامینی، مصطفی کواکبیان، فرید شهاب، جعفر خدا قلی‌زاده، حسن بیادی و خانم‌ها مدارایی و جعفری به نمایندگی از احزاب اصولگرا، اصلاح طلب و مستقلین و اعتدالیون به بیان نظرات، دیدگاه‌ها و دغدغه‌های خود درباره مسایل مختلف از جمله لزوم اصلاح اساسی قانون احزاب کشور، بازنگری در لایحه جرم سیاسی، اهتمام دولت به مسئله کاهش تورم، تأکید بر مدیریت یکپارچه در کشور، لزوم پیکربندی ایده و رویکرد وفاق ملی با پیوست‌های اجتماعی و رسانه‌ای، بررسی و امکان‌سنجی مهندسی مجدد فرآیندهای سیاسی در کشور، توجه ویژه دولت به طرح‌های کلان ملی، پیگیری مشکلات جوانان در بخش ازدواج، مسکن و اشتغال، توجه به مسایل بازنشستگان و مناطق محروم کشور و پیگیری لایحه تأمین امنیت زنان پرداختند.  


نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پیرترین کروکودیل جهان با 10 هزار بچه! + فیلم
ضربه مهلک اطلاعاتی ایران به قلب پروژه هسته‌ای اسرائیل
روند نزولی طلای جهانی؛ کاهش چشمگیر قیمت‌ها در بازارها
خط و نشان وزیر برای نرخ گذاری بلیط های اربعین +فیلم
نان به نرخ روز در تهران مشخص شد!
چرا بنیامین فرجی از انتخابی تیم ملی تنیس روی میز کنار کشید؟
رونالدو در نشست خبری فینال پرتغال - اسپانیا
این بار فابیو کاریله و ادامه بلاتکلیفی نیمکت آبی‌پوشان
زمان پرکردن خلأهای قانونی برای حمایت از زنان فرا رسیده است
استخدام 100 هزار نفر در راه است + فیلم
ترامپ: آمریکا می‌تواند بدون هر کسی دوام بیاورد، جز من!
غنی‌سازی 60درصدی ممنوع نیست!
بازگشت یکی از متهمان پرونده دوومیدانی به ایران
شبح کرونای جدید چینی بار دیگر کابوس جهان خواهد شد؟
افزایش 5 برابری نصب کنتورهای هوشمند؛ گامی بزرگ در مدیریت مصرف برق
دو دختر تکواندوکار نوجوان در تهران ناپدید شدند
یک‌سال فرصت برای دانشجویان فارغ‌التحصیل جهت تعیین وضعیت سربازی
صنعت هسته‌ای ایران نه با جنگ دست آمریکا می‌افتد و نه با مذاکره
تهران تا کی خنک می‌ماند؟
کشف 109 کیلو مواد افیونی در غرب تهران؛ ضربه سنگین به باندهای قاچاق مواد مخدر
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 17 خرداد 1404
دسته‌بندی واحدهای سیاسی جهان بعد از عملیات وعده صادق: کشورهای اتمی، غیراتمی و ایران!
سیاوش سیاهی در فینال ژیمناستیک آسیا مدال برنز گرفت
ادای احترام قهرمانانه؛ تقدیم مدال نقره به الهه حسین‌نژاد +فیلم
نهادهای حقوق بشری: اسرائیل از گرسنگی سلاح ساخته است
نورنما | هنرنمایی دیدنی رونالدینیو در زمین فوتسال
ترامپ اجرای ممنوعیت تیک‌تاک را تا کی به تعویق می‌اندازد؟
پشت‌پرده هراس‌افکنی آمریکا در آستانه نشست شورای حکام
تجمع هواداران استقلال مقابل باشگاه در اعتراض به وضعیت نقل‌وانتقالات+ فیلم
تهران: غنی‌سازی 60 درصدی حق قانونی ماست
اسپالتی بعد از شکست مقابل نروژ: مسئولیت با من است!
جزئیات تکان‌دهنده جدید از نحوه قتل الهه توسط قاتل بیرحم؛ «مقاومت کرد، کشتمش»
دیگر زلزله غافلگیرمان نمی‌کند
باخت تلخ مقابل قطر و سئوالاتی که باید پاسخ داده شود!
جزئیات چرایی لغو بازسازی صحنه قتل الهه حسین‌نژاد
جدول گروه ‌B انتخابی جام جهانی 2026 آسیا با صدر نشینی کره جنوبی
جدول گروه A انتخابی جام جهانی 2026 آسیا بعد از هفته نهم | صدرنشینی ایران
اجازه نمی‌دهم ایران اورانیوم غنی کند
آیا خانواده الهه باید برای قصاص، نصف دیه قاتل را بدهند؟
حزب سوم را با نام "آمریکا" تشکیل می دهیم
یکشنبه، فینال مهیج لیگ ملت‌های اروپا 2025 در مونیخ
نتیجه بازی های دیروز - مقدماتی جام جهانی 2026 اروپا | جمعه 16 خرداد
محصولات سایپا با شرایط جدید به متقاضیان عرضه می شود + زمان و لینک ثبت نام
کلاهبردارهای مجازی به خانواده مرحومه الهه حسین‌نژاد هم رحم نکردند!
بازنشستگان تأمین اجتماعی آماده سفر رایگان شوند +مقاصد سفر و شرایط ثبت‌نام
جزئیات زمین‌لرزه بامداد امروز در سردشت بهبهان
ترامپ: درگیر ایرانم و وقتی برای فکر کردن به ماسک ندارم +فیلم
قهرمان ملی در برابر حریف آخر تاب نیاورد! + علت مرگ
ترامپ: دوشنبه در لندن با چین توافق تجاری می‌کنیم
محله نازی‌آباد در شوک قتل شبانه؛ ماجرای پدری که رفت و نیامد
X
آگهی تبلیغاتی