×
سیاسی
شناسه خبر : 201217
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/09/06 ساعت 12:38
سرلشکر باقری: تعرض به خاک بی‌پاسخ نمی‌ماند

سرلشکر باقری: تعرض به خاک بی‌پاسخ نمی‌ماند

سرلشکر باقری اضافه کرد: جمهوری اسلامی ایران هیچگاه تعرض به خاک خود را بر نمی‌تابد و بی پاسخ نمی‌گذارد و در این مورد نیز حتماً واکنش مناسبی خواهد داشت.

نورنیوز- گروه سیاسی: رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: صهیونیستها با این اقدام خطوط قرمز جمهوری اسلامی را رد کردند، جمهوری اسلامی ایران هیچگاه تعرض به خاک خود را بر نمی‌تابد و بی پاسخ نمی‌گذارد و پاسخ به تجاوز اخیر اسرائیل نیز ورای تصورات سران این رژیم طرح ریزی شده است.

 سردار سرلشکر محمد باقری رئیس ستادکل نیروهای مسلح در جمع فرماندهان عالی نیروهای مسلح به استیصال و درماندگی این روزهای رژیم صهیونیستی در دو جبهه غزه و جنوب لبنان اشاره کرد و گفت: ارتش رژیم صهیونیستی علی رغم همه جنایاتی که علیه غیرنظامیان در لبنان و نوار غزه انجام داده، نتوانسته به هیچ کدام از اهداف اعلامی خود برسد. از این‌رو با حمایت و همراهی همه‌جانبه‌ی نظامی و سیاسی امریکای جنایتکار و متحدانش با هدف گسترش جنگ و اخلال در امنیت منطقه و در سایه خواب و سکوت مرگبار مجامع به اصطلاح حقوق بشری با قلدری و زیر پا گذاشتن تمام قوانین و قواعد بین‌المللی به نسل‌کشی وحشیانه‌ی ملت بی‌پناه فلسطین و مردم لبنان پرداخته و بسیاری را از خانه و کاشانه آواره کرده است.

وی ادامه داد: مهمترین هدف آنها از جنگ در لبنان، رویای تثبیت امنیت شمال سرزمین‌های اشغالی و بازگرداندن سکنه این مناطق بود، که این امر نه تنها محقق نشده، بلکه با ناامنی‌های گسترده در شهرهای بزرگی مثل حیفا و تل آویو هم روبروست.

سرلشکر باقری افزود: ارتش رژیم صهیونیستی مهمترین هدف  از حمله به نوار غزه را آزادسازی اسرا اعلام کرده بود؛ اما اینک پس از گذشت 14 ماه از عملیات طوفان‌الاقصی نه تنها نتوانستند حتی نشانی از محل نگهداری این اسرا پیدا کنند، بلکه بعد از چند ماه جنگ تمام عیار، نخست وزیر این رژیم مجبور شد برای آزادی اسرای‌شان جایزه اعلام کند.

رئیس ستاد

کل نیروهای مسلح همچنین درباره تجاوز اخیر این رژیم به کشورمان که به شهادت چهار نفر از نیروهای پدافند هوایی ارتش انجامید، تصریح کرد: صهیونیستها با این اقدام خطوط قرمز جمهوری اسلامی را رد کردند، اما بدانند که  نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر اخلاق و آموزه‌های دینی و بر اساس قوانین بین‌المللی، در راستای دفاع از تمامیت ارضی، به دور از تعلّل و تعجیل و با دقت و درایت و در زمان مناسب پاسخ پشیمان‌کننده و متفاوتی را به متجاوزین خواهد داد.

سرلشکر باقری اضافه کرد: جمهوری اسلامی ایران هیچگاه تعرض به خاک خود را بر نمی‌تابد و بی پاسخ نمی‌گذارد و در این مورد نیز حتماً واکنش مناسبی خواهد داشت.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به دو عملیات وعده صادق، تصریح کرد: همانطور که این دو عملیات به لحاظ تاکتیک و شکل اجرا و حتی نوع تسلیحات بکار رفته در آنها با یکدیگر متفاوت بود، پاسخ به تجاوز اخیر اسرائیل نیز ورای تصورات سران این رژیم طرح ریزی شده است.

سرلشکر باقری خاطرنشان کرد: نیروهای مسلح ایران سالهاست که دکترین دفاعی خود را بر مبنای پاسخ کوبنده، بازدارنده و در زمان مقتضی به بالاترین سطح تهدیدات دشمنان طراحی کرده است.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تاکید کرد: همانطور که فرمانده معظم کل قوا فرمودند، فرماندهان نظامی و مسئولان سیاسی ما در تعیین شکل و زمان این پاسخ نه تعلل خواهند کرد و نه شتاب‌زده خواهند شد، اما یک اصل در این میان تغییر ناپذیر است و آن اینکه رژیم اسرائیل حتماً بهای سنگین تعدی به خاک مقدس ایران را خواهد پرداخت.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پیروزی پرگل تیم فوتبال نوجوانان مقابل قرقیزستان در بیشکک
زلزله‌ای به بزرگی 6.2 ریشتر جنوب فیلیپین را لرزاند
حمله پهپادی رژیم اسرائیل به جنوب لبنان
مطالبات گندمکاران تسویه شد
واکنش حماس به تشدید حملات صهیونیست ها به کرانه باختری
اخراج ژنرال ارشد چین و 8 مقام نظامی دیگر به‌اتهام فساد
جاده چالوس یکطرفه شد
خیبر (0)- پرسپولیس (0) | مصاف در دژ فلک الافلاک
دوحه مقصد مشترک هیئت‌های طالبان و پاکستان
استاد دانشگاه تهران برنده جایزه دانشمند جوان یونسکو شد
بیانیه باشگاه الریان قطر درباره وضعیت صابر کاظمی
پوتین تا بوداپست با جنگنده‌ها اسکورت می شود
هشدار هواشناسی برای 4 استان؛ احتمال وقوع سیلاب و سرمازدگی باغات
پایان رزمایش مرکب دریایی ایران و آذربایجان در باکو
درگیری بر سر ارز، به قتل صراف انجامید
اعوجاج ترامپ میان تجارت جنگ و ژست صلح
دومین حادثه دریایی امروز شنبه در سواحل یمن
100 مورد نقض حقوق بشر دوستانه را مستند کرده‌ایم
تحویل پیکر 15 شهید فلسطینی در چهارمین مرحله از تبادل
شورای عالی روستاهای دریاپایه کشور تشکیل می‌شود
ماندگاری محصولات با پرتودهی نماد استفاده از دانش هسته‌ای است
تحریم‌ها، تهدیدی خاموش اما مرگبار برای سلامت جهانی
پکن به آمریکا: سیاست‌های قلدری تجاری را کنار بگذارید
احیای صلح و ثبات در مرزها محور مذاکرات با طالبان
هشدار پاکستان به هند: جایی برای جنگ در فضای هسته‌ای وجود ندارد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 26 مهر1404+ جدول
غرب و نقشه پنهان جنگ داخلی غزه
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(103) « بندر کنگان»
خرید بلیت بیش از یک کوپه قطار ممنوع شد
واردات گوشت از پاکستان و برزیل
تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت سردار علیرضا افشار
حمله به سفارت آمریکا در کلمبیا با تیر و کمان
معاون ترامپ برای پیگیری آتش‌بس غزه به اراضی اشغالی سفر می‌کند
تلخابی رییس فدراسیون بدنسازی شد
حقوق پزشکیان به حساب خیران مدرسه‌ساز واریز شد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 26 مهر + جدول
انرژی جهانی در چنبره‌ی سوخت‌های کهنه
مادورو برای جلوگیری از درگیری با آمریکا «همه چیز» را پیشنهاد داده است
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و افغانستان
شاخص کل بورس به کانال 3 میلیون واحد برگشت
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 26 مهر 1404
هوای 7 شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
نورنما | 22تا تیپ مختلف در یک انیمیشن!
مستندسازی تجاوز رژیم صهیونیستی برای تاریخ و دادگاه‌ها ضروری است
اولین طلای رویینگ ایران در قهرمانی آسیا 2025
کشته شدن 8 بازیکن ملی‌پوش کریکت در اثر حمله هوایی پاکستان
کواکبیان به 14 ماه حبس محکوم شد
برکناری رئیس کل بانک مرکزی تکذیب شد
چالش کمبود پرستار و کاهش تقاضا برای ورود به خدمت
یک نماینده سابق و یک نماینده فعلی مجلس به حبس محکوم شدند
X
آگهی تبلیغاتی