×
اقتصادی
شناسه خبر : 201216
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/09/06 ساعت 12:29
فیلترشکن‌ها دلیل افت کیفیت اینترنت

وزیر ارتباطات:

فیلترشکن‌ها دلیل افت کیفیت اینترنت

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات یکی از دلایل کندی اینترنت را استفاده از فیلترشکن ها عنوان کرد.

نورنیوز-گروه اقتصادی: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: بخشی از افت کیفیت اینترنت به دلیل استفاده از فیلترشکن‌هاست. در این زمینه با انجام کار تحلیلی و میدانی و احصای موارد از سوی شرکت ارتباطات زیرساخت، آسیب شناسی نهایی به مراجع مختلف ارسال شده است.

 «ستار هاشمی» امروز (سه شنبه) در حاشیه نشست با اعضای اتاق بازرگانی ایران در جمع خبرنگاران افزود: به‌طور موازی گلوگاه‌هایی نیز در شبکه وجود دارد که در حال رفع آنها هستیم؛ بخشی از این گلوگاه‌ها به زیرساخت‌های ارتباطی استان‌ها برمی‌گردد.

وی با اشاره به اینکه در سفر استانی به خراسان رضوی قول داده ایم که زیرساخت انتقال در هشت ماه آینده ۱۰۰ درصد افزایش یابد، گفت: در استان های دیگر نیز توسعه زیرساخت ها را انجام خواهیم داد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به توسعه ارتباطات بین المللی در حوزه تجارت اشاره کرد و ادامه‌داد: ارتقاء نیاز به تامین تجهیزات و نصب و راه‌اندازی دارد که این امر به صورت طبیعی زمان می‌برد، اما در دستور کار است.

وی با اشاره به توسعه صادرات و تسهیل روابط، بیان‌داشت: از زمانی که مسئولیت وزارت ارتباطات را بر عهده گرفته ام ۲ سفر به یکی از کشورهای همسایه و آمریکای لاتین داشتیم،بسترهای خیلی خوبی در این کشورها برای استفاده از خدمات و محصولاتی که در کشور ما توسعه پیدا می‌کند، وجود دارد.

هاشمی ابراز داشت: در دولت، حضور بخش خصوصی در کشورهای مختلف را دنبال می کنیم، همچنین نگاه ویژه‌ای به دیپلماسی فناوری داریم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات عنوان‌کرد: یکی از ظرفیت‌هایی که ما در این خصوص داریم، کمک به شکل گیری زیست بوم فناوری در داخل کشور و در عرصه بین‌الملل است که در این زمینه معاونت فناوری وزارت ارتباطات به صورت مشخص ماموریت دارد تا شاهد گشایش در این امر باشیم.

تحقق برنامه هفتم بدون مشارکت بخش خصوصی امکان‌پذیر نیست

وی با اشاره به تکالیف برنامه هفتم توسعه در حوزه ارتباطات، گفت: تحقق برنامه هفتم بدون مشارکت بخش خصوصی امکان‌پذیر نیست. در جلسه ای که با حضور نمایندگان و اعضای اتاق بازرگانی داشتیم، دغدغه‌ها و راهکارها را شنیدیم که برای وزارتخانه راهگشا خواهد بود.

هاشمی تاکید کرد: در این جلسه موضوع اقتصاد دیجیتال و رشد آن مورد تاکید قرار گرفت، راهکارهای متعددی برای رشد اقتصاد دیجیتال وجود دارد که یکی از این موضوعات، ورود به بازار رسمی و ورود به بورس است.

وی ابراز امیدواری کرد:‌ در جلسات کارشناسی و تخصصی موضوع تسریع شود تا در آینده نزدیک شاهد حضور کسب و کارها و شرکت های دانش بنیان با سرعت بیشتری در فضای بورسی و جذب سرمایه باشیم.

این عضو کابینه دولت چهاردهم، به ورود فناوری به صنایع مختلف اشاره کرد و گفت: ما نیازهای عدیده‌ای را در صنایع مختلف احساس کردیم و پیشنهادهای مشخصی را با همکاری اتاق بازرگانی و بخش خصوصی برای صنایع مختلف تنظیم خواهیم کرد و در هیات دولت نیز ما از این موضوع دفاع می‌کنیم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه‌داد: در خصوص ورود فناوری به صنایع مسائل را پیگیری می‌کنیم، وزرا همراهی خیلی خوبی با موضوعات هوشمندسازی و استفاده از هوش مصنوعی و بهره‌وری دارند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به فرودگاه کاشان
پاسخ ستاره فوتسال به تهدید عصر حجر ترامپ
ترامپ: چرا آنها تماس نمی گیرند؟
سردار شکارچی: راهبرد ما تنبیه متجاوز تا پشیمانی کامل است
علی‌اف: کمک‌های بشردوستانه به ایران ادامه خواهد یافت
آغاز موج 91وعده صادق 4/ هدف‌گیری ناوگروه آبراهام لینکلن توسط 4 موشک قدر
سفر 28 میلیون نفر از هموطنان در نوروز امسال
روسیه خطاب به آمریکا و اسرائیل: دست از «بازی با آتش» بردارید
حمله به شرکت آمریکایی Oracle در پاسخ به ترور دکتر خرازی و همسر ایشان
سقوط یک جنگنده پیشرفته دشمن در قشم با پدافند هوایی
هشدار عراقچی نسبت به تبعات صدور قطعنامه از سوی شورای امنیت درباره تنگه هرمز
انهدام یک پهپاد انتحاری رژیم صهیونیستی در قزوین
جنگ علیه ایران بدهی آمریکا را 295 میلیارد دلار بیشتر کرد
بحران سوخت در فرانسه
واکنش کنایه‌آمیز عراقچی به اظهارات ترامپ
هگست فرمانده کل نیروی زمینی ارتش آمریکا را برکنار کرد
تیم ملی کشتی فرنگی عازم قرقیزستان شد
نورنما | میدان تجریش ـ موکب دریاسالار شهید علی شمخانی
مخبر: حمله به شرکت‌های داروسازی جنگ تمام‌عیار است
مقام مستعفی سازمان ملل: بمباران پل «بی‌-1» ایران جنایت جنگی است
نخست‌وزیر ایرلند نسبت به تبعات تهدید اخیر ترامپ علیه ایران هشدار داد
ابراهیم رضایی: دشمن باید منتظر شگفتانه‌های دیگری در روزهای آینده باشد
نورنما | هجوم پهپادی ارتش به مقر جنگنده ها
حمله موشکی یمن به اهداف حیاتی اسرائیل
پلها مستحکم تر ساخته می شوند اما اعتبار و اعتماد به آمریکا هرگز ترمیم نمی شود
حمله به مرکز پشتیبانی ارتش آمریکا در بغداد
زمانی که نیاکان شما در عصر حجر بودند، ایران در قلب گهواره تمدن بود
فعال شدن عرضه شیرخشک یارانه‌ای در داروخانه‌ها
سفیر ایران در سازمان ملل در نامه به شورای امنیت حمله به انستیتو پاستور را محکوم کرد
احتمال بازگشایی دوطرفه جاده چالوس
برگزاری اردوی تیم ملی فوتبال در شمال
سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا: دشمن منتظر ضربات کوبنده‌تر ایران باشد
استعفای بوفون افسانه‌ای از تیم ملی فوتبال ایتالیا
سی‌وسومین موج تجمعات شبانه مردمی ایران
ادامه واکنش هنرمندان به تجاوز به خاک ایران
«لالایی» فریدون آسرایی برای کودکان میناب
تقدیر بقائی از حمایت مردم و نخبگان کشورهای مغرب عربی از ایران
تهدیدات ترمپ مصداق روشن قصد مجرمانه برای ارتکاب جنایات جنگی است
اعتراف ترامپ به ارتکاب یک جنایت جنگی دیگر
حملات موشکی سهمگین به تل‌آویو و حیفا
ایران از حقوق خود درخصوص خسارات زیست‌محیطی جنگ کوتاه نمی‌آید
پاسخگویی به 18 هزار تماس در ستاد خسارت‌دیدگان از ابتدای جنگ
فیفا سپاهان و آلوز را نقره‌داغ کرد
واکنش رییس‌جمهور به حمله به بیمارستان‌ها و مراکز پزشکی
رسانه‌های عراقی به منصوریان لقب نوستراداموس دادند
ادارات منابع طبیعی آماده واگذاری نهال به شهروندان
ترامپ دادستان کل آمریکا را برکنار کرد
نورویدیو | جهانی سازی جنگ ، خطای محاسباتی بزرگ آمریکا
واکنش های جهانی به ادعای ترامپ درخصوص به«عصر حجر» کشاندن ایران
از ابتدای جنگ چند واحد غیر نظامی آسیب دیدند؟