×
بین الملل
شناسه خبر : 201162
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/09/05 ساعت 23:35
وخامت اوضاع انسانی در غزه فاجعه‌بار است

رئیس شورای امنیت سازمان ملل:

وخامت اوضاع انسانی در غزه فاجعه‌بار است

رئیس شورای امنیت سازمان ملل گفت: وخامت اوضاع انسانی در غزه فاجعه‌بار و غیرقابل قبول است. هیچ بهانه‌ای برای محدودیت‌های رژیم صهیونیستی در مقابل کمک‌های بشردوستانه وجود ندارد.

نورنیوز- گروه بین‌الملل: باربارا وود وارد سفیر و نماینده انگلیس و رئیس دوره ای شورای امنیت روز دوشنبه به وقت محلی به شورای ۱۵ عضوی امنیت سازمان ملل گفت: وخامت اوضاع انسانی در غزه فاجعه بار و غیرقابل قبول است. قحطی احتمالاً در برخی مناطق نزدیک است و با ادامه زمستان، سختی غیرقابل تصوری که میلیون ها غیرنظامی از جمله کودکان در حال حاضر در غزه با آن مواجه هستند، بدتر می شود.

او ادعا کرد: هیچ بهانه ای برای محدودیت های اسرائیل در مقابل کمک های بشردوستانه وجود ندارد. ما نیاز به حفاظت بسیار بهتر از غیرنظامیان در غزه، افزایش عظیم کمک‌ها و محافظت از سازمان ملل و سازمان‌های بشردوستانه داریم که بتوانند در امنیت فعالیت کنند.

رئیس دوره ای شورای امنیت سازمان ملل گفت: آتش بس فوری و بدون قید و شرط و آزادی فوری گروگان ها بهترین راه برای تحقق این امر است.

سفیر انگلیس در سازمان ملل یادآور شد: لوایح کنست (پارلمان) اسرائیل در ارتباط با آژانس امداد و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا ) به شدت نگران کننده است و می تواند کل عملیات بشردوستانه بین المللی در غزه و ارائه خدمات ضروری بهداشتی و آموزشی در کرانه باختری را به خطر بیندازد.

وودوارد با تاکید بر اهمیت آنروا گفت: آنروا ضروری است. هیچ آژانس دیگری نمی تواند کمک هایی را در مقیاس مورد نیاز به غزه ارائه دهد یا جایگزین خدمت به آوارگان فلسطینی شود. اسرائیل باید اطمینان حاصل کند که آنروا بتواند به عملیات حیاتی خود ادامه دهد.

رئیس شورای امنیت سازمان ملل ادامه داد: ما عمیقاً نگران بی ثباتی در کرانه باختری هستیم. وضعیت اقتصادی وخیم است. ما از دولت اسرائیل می خواهیم که روابط بانکی را حداقل برای یک سال تمدید کند، فوراً درآمدهای مربوط به ترخیص کالا از گمرک را آزاد کند و از گسترش شهرک سازی در سرزمین فلسطین که بر اساس قوانین بین المللی غیرقانونی است، جلوگیری کند.

او تصریح کرد: میزان گسترش شهرک سازی بی سابقه است و ثبات و چشم انداز صلح را تضعیف می کند. فلسطینی ها باید بتوانند بدون ترس از خشونت یا ارعاب زندگی کنند.

سفیر انگلیس تاکید کرد: ما باید برای پایان دادن به جنگ‌های غزه و لبنان، آزادی همه گروگان‌هایی که در یک وحشت غیرقابل تصور به سر می‌برند و متوقف کردن رنج غیرنظامیان، به همکاری خود ادامه دهیم. افراد زیادی جان خود را از دست داده اند. منطقه به صلحی پایدار نیاز دارد که هسته اصلی آن راه کار دو کشوری باشد.

وزارت بهداشت غزه اعلام کرده است که تعداد شهدای غزه از آغاز جنگ علیه نوار غزه در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون به ۴۴ هزار و ۲۳۵ فلسطینی رسیده است و ۱۰۴ هزار و ۶۳۸ فلسطینی نیز زخمی شده اند.

رژیم اسرائیل از هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) در پی ناکامی در عملیات طوفان الاقصی از سوی گروههای مقاومت فلسطینی به رهبری حماس، جنگ ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرده است؛ طی این مدت بخش اعظم منازل و زیرساخت‌های نوار غزه در این جنگ به شدت تخریب شده‌اند و محاصره رقت بار و بحران انسانی شدید در کنار قحطی و گرسنگی بی‌سابقه، جان ساکنان این منطقه را تهدید می‌کند.

حملات اسرائیل تنها به نوار غزه محدود نشده است و رژیم اشغالگر قدس، جنگ طلبی خود را در کرانه باختری، لبنان و دیگر مناطق خاورمیانه با حمایت های همه جانبه آمریکا و متحدانش گسترش داده است.

با وجود همه این جنایت‌ها، رژیم اشغالگر اعتراف کرده است که با ورود به ماه چهاردهم جنگ، هنوز نتوانسته به اهداف خود از این جنگ یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسرای خود از نوار غزه برسد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
عراقچی برای دیدار با پوتین وارد سن‌پترزبورگ شد
آخرین وضعیت ایستگاه‌های جدید سنجش آلودگی هوای تهران
دونده کنیایی رکورد تازه‌ای در ماراتن لندن ثبت کرد
پرداخت 65 درصد از بدهی‌های دارو
بنت و لاپید برای کنار زدن نتانیاهو متحد شدند
کدام مواد غذایی نباید در فریزر باشند؟
افشاگری هارتص از ربودن کودکان در غزه
مجروح شدن چند صهیونیست در پی تیراندازی از سوی نیروهای مقاومت فلسطین
گروهک‌های مسلح وابسته، به دنبال ایجاد ناامنی علیه غیرنظامیان در غزه است
حمله حزب الله لبنان به تجمع نظامیان صهیونیست
عراقچی: همسایگان ما اولویت ما هستند
4 توصیه درباره مصرف سبزیجات
تساوی میلان و یوونتوس در بازی حساس
سخنان نتانیاهو درباره حملات شدید به لبنان بیشتر جنبه «نمایش قدرت» دارد
«دریچه آتش بس یازمینه جنگ»
قدردانی سفیر ایران از دولت و مردم پاکستان برای میزبانی مذاکرات با آمریکا
جهش بی‌سابقه «کرک‌اسپرد» بنزین
عزم اسلام‌آباد برای ادامه ترانزیت کالا به ایران
درس امروز قالیباف به ترامپ؛ چه کسی کارت‌هایش تمام شده!؟
برقراری سفر رسمی چارلز سوم به ایالات متحده پس از بررسی‌های امنیتی
معاون رئیس‌جمهور : به هراقدام جنگی پاسخی چهار برابری خواهیم داد
وزارت خارجه ایران: عراقچی به روسیه سفر کرد/دیدار با پوتین در سن‌پترزبورگ
البوسعیدی رایزنی با عراقچی را مُثمر ثمر خواند
اعلام جزئیات فروش ارز به زائران حج
اینتر یک قدم دیگر به قهرمانی نزدیک شد
نفتالی بنت: نتانیاهو باید کنار برود
شگفتی از معماری ذخیره‌سازی نفت از سوی ایران
هشدار صنعا درپی جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین و لبنان
انتشار بیانیه منتسب به مظنون تیراندازی مراسم شام خبرنگاران کاخ سفید
تشکیل حزبی جدید برای رقابت با نتانیاهو در انتخابات
انتقاد عضو شورای شهر از تبلیغ جوایز میلیاردی در پیامک‌های شهرداری
اسلام‌آباد: به تلاش‌های خود برای پیشبرد صلح در منطقه ادامه خواهیم داد
کشته و زخمی شدن چند نظامی اسرائیل در حمله پهپادی به جنوب لبنان
اولیانوف: آمریکا اخاذی در برابر ایران را کنار بگذارد
نورنما | یادآوری یک نوای خاطره‌برانگیز از زبان کودکان دهه هشتاد
انتشار دستخطی از شهید علی لاریجانی از روزهای پایانی عمرش + تصویر
افزایش منابع قرض الحسنه اشتغال در سال 1405/ سهم هر استان چقدر است؟
برگزاری اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها 9 اردیبهشت در تهران + جزئیات
برگزاری آزمون دکتری دانشگاه آزاد به‌صورت مجازی
نمایشگاه مجازی کتاب تهران چقدر تخفیف برای خریداران در نظر گرفته است؟
هاآرتص: موج خودکشی در نیروهای اسرائیلی؛ 11 مورد در کمتر از یک ماه
یورش پلیس به باند برادران قاچاقچی فروش سلاح
تجزیه‌طلبان با انتقاد از ترامپ به مزدوری و اختلاس اعتراف کردند
آمار شهدای لبنان از مرز 2 هزار و 500 نفر گذشت
صعود سخت چلسی به فینال جام‌ حذفی
عارف: آیین‌نامه جدید برای تعیین نرخ سوخت نیروگاه‌ها تصویب شد
تمام فرضیات ترامپ درباره ایران اشتباه از آب درآمد
مخبر: با کمک نخبگان می توان فرآیند بازسازی را کمتر کرد
سایت مصری از تیم ملی فوتبال ایران حریف تیم کشورش نوشت
ترامپ: جنگ با ایران به زودی پایان خواهد یافت