×
سیاسی
شناسه خبر : 201136
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/09/05 ساعت 19:58
نسل‌کشی 14 ماهه گذشته در غزه استمرار طرح امحای استعماری 80 ساله در فلسطین است

عراقچی:

نسل‌کشی 14 ماهه گذشته در غزه استمرار طرح امحای استعماری 80 ساله در فلسطین است

وزیر امور خارجه کشورمان گفت: توقف نسل‌کشی در غزه و پایان دادن به تجاوز رژیم صهیونیستی علیه لبنان، مستلزم ائتلاف جهانی برای پاسخگو کردن و محاکمه و مجازات سران این رژیم است.

نورنیوز- گروه سیاسی: سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران عصر امروز (دوشنبه ۵ آذر ماه) به وقت تهران ضمن شرکت در اجلاس فوق العاده وزرای خارجه گروه دوستان منشور ملل متحد برای بحث در مورد وضعیت بشردوستانه در فلسطین اشغالی، ضمن تبیین مواضع کشورمان در رابطه با آخرین تحولات منطقه غرب آسیا، نسبت به مخدوش شدن بیش از پیش اعتبار سازمان ملل متحد به واسطه ادامه انفعال و بی‌عملی در قبال نسل‌کشی و تجاوزات گسترده رژیم صهیونیستی هشدار داد و تاکید کرد که جامعه بین‌المللی نباید اجازه دهد که قانون‌شکنی و تجاوز رژیم اسرائیل به امری عادی تبدیل شود.

وی نسل‌کشی ۱۴ ماهه گذشته در غزه را استمرار طرح «امحای استعماری» ۸۰ ساله در فلسطین توصیف کرد که به شکل اشغال فزاینده سرزمین فلسطین و تحمیل آپارتاید بر مردم تحت اشغال ادامه داشته است.

عراقچی تصریح کرد: توقف نسل‌کشی در غزه و پایان دادن به تجاوز رژیم صهیونیستی علیه لبنان، مستلزم ائتلاف جهانی برای پاسخگو کردن و محاکمه و مجازات سران این رژیم و نیز مواخذه حامیان تسلیحاتی و مالی و سیاسی رژیم به‌ویژه آمریکا است.

وزیر امور خارجه با توصیف حکم بازداشت صادره از سوی دیوان بین‌المللی کیفری علیه نتانیاهو و گالانت به عنوان گامی لازم ولی دیرهنگام در مسیر اجرای عدالت و مجازات جنایتکاران صهیونیست، خواستار جدیت جامعه جهانی در اجرای این احکام شد.

عراقچی همچنین سوءاستفاده رژیم صهیونیستی و حامیان آن از مفهوم «یهودی‌ستیزی» برای خاموش کردن هرگونه انتقاد از  رژیم اسرائیل، بر ضرورت اقدام دبیرکل سازمان ملل برای گزارش‌دهی منظم به شورای امنیت و مجمع عمومی سازمان ملل در مورد وضعیت بشردوستانه در فلسطین اشغالی و نیز جمع‌آوری و ثبت موارد نقض حقوق بشردوستانه از جمله جنایات جنگی، جنایات علیه بشریت و نسل‌کشی جهت عرضه آنها به دادگاه‌های داخلی و دیوان‌های صالحه بین‌المللی تاکید کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان با یادآوری تعهد حقوقی بین‌المللی همه دولت‌ها برای کمک به مبارزه مشروع ملت فلسطین علیه اشغالگری و آپارتاید جهت احقاق حق تعیین سرنوشت، تصریح کرد که استناد رژیم اشغالگر به اصل «دفاع مشروع» برای حمله به مردم فلسطین و کشتار زنان و کودکان و تخریب زیرساخت‌های غزه به هیچ عنوان مسموح نیست و رژیم اشغالگر به هیچ عنوان از چنین حقی علیه مردم تحت اشغال برخوردار نیست.

عراقچی در پایان مسئولیت مشترک جامعه جهانی برای توقف نسل‌کشی و کشتار بیگناهان در فلسطین و لبنان را مجددا خاطرنشان  و تاکید کرد که حراست از منشور ملل متحد و اصول و قواعد والای مندرج در آن مستلزم اقدام جمعی موثر برای پایان دادن به جنایت و کشتار و محاکمه و مجازات سرکردگان رژیم اسرائیل است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
حقیقتِ پشت پرده روغن‌های سویا و آفتابگردان در ابتلا به سرطان
تولد جوجه‌ها در پوسته سه‌بعدی؛ گامی برای بازگشت پرندگان منقرض شده
ناله ارواح از دل کیهان/ چرا صدای سیاره زحل ترسناک است؟
راهکارهایی برای تعیین مرزهای منصفانه در خانه
کوبا: ادعای واشنگتن کذب است
مصدومیت روزبه چشمی در تمرین پرفشار تیم ملی
عارف :وظیفه ملی ما ادامه مسیر خدمت صادقانه و حفظ وفاق است
بیش از 160 نفتکش در خلیج فارس گرفتار شده‌اند
پزشکیان: به تسلیم واداشتن ایران از طریق زور توهمی بیش نیست
هشدار سایبری گروه «حنظله» به آمریکا و رژیم صهیونیستی
افزایش شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به 14 نفر
اردوغان در گفتگو با ترامپ: تمدید آتش‌بس تحولی مثبت است
ضربات سنگین حزب‌الله به تجهیزات و نیروهای ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
خط و نشان نخست‌وزیر جدید عراق برای برهم‌زنندگان امنیت منطقه
تنش در تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو بر سر توافق احتمالی با ایران
رونمایی از دومین حریف تدارکاتی ایران
شوک سه میلیاردی به داماش
گفت‌وگوی تلفنی رهبر شهید با همسر شهید رئیسی منتشر شد
سنتکام مدعی شد: نفتکش مرتبط با ایران را توقیف کردیم
اعتراف مقام پیشین پنتاگون: ایران دست بالا را در منطقه دارد
عکس های منتخب ایران ؛ چهاشنبه 30 اردیبهشت 1405
سینماگران جهان در سوگ فرشتگان میناب
آمریکایی‌ها متن جدیدی به ایران ارسال کرده‌اند
خداحافظ آسیا، سلام اروپا/ سامورایی‌ها از قاره کهن دل می کنند؟
جزئیات تمرین 90 دقیقه‌ای تیم امید/ از دوهای کوتاه تا اجرای مدل‌های ترکیبی
شهادت مامور پلیس در حمله مسلحانه اشرار در سراوان
برتری قاطع استقلال در دربی بسکتبالی مقابل نفت
افشای جزئیات مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان از زبان بقایی
رهبر چین احتمالا هفته آینده به دیدار کیم جونگ اون می‌رود
خداحافظی وزارت کار با «ذوب‌آهن»/ مادر فولاد ایران زیر چتر یک بانک رفت
معمای خلبانان نامرئی آمریکا و سانسور سیستماتیک در رسانه‌های غربی
واردات مواد پتروشیمی به کولبران و ملوانان سپرده شد
شهیدی که متاعی بالاتر از جانش را فدای انقلاب کرد
العربیه: توافق ایران و آمریکا تا ساعاتی دیگر نهایی می‌شود؟
سقوط هواپیمای نظامی در پاکستان/علت حادثه چه بود؟
روسیه: ادعای خروج ایران از NPT بی‌اساس است
فرانسه خواستار احضار سفیر اسرائیل شد
بانکها به کمک آزادی زندانیان جرایم غیرعمد می آیند
ادعاهای عجیب ترامپ درباره ایران و ونزوئلا!
پیام بنت به نتانیاهو: کار تمام شد!
افشای رویترز از توافق هسته‌ای پنهانی واشنگتن و ریاض
واکنش وزیر خارجه عربستان به تصمیم ترامپ + جزئیات پیام بن‌فرحان
پرویز خرسند، رفیق دیرین شریعتی درگذشت + پیام تسلیت وزیر ارشاد
شوک مثبت به لاجوردی‌پوشان رشت/ داماش گیلان صاحب مالک جدید شد
زلزله در تیم امنیت ملی ترامپ/ عروس «کندی» هم استعفا داد!
علت گرانی مرغ چیست؟
انفجار خودرو در قلب مالی نیویورک/وحشت در نزدیکی مجسمه وال‌استریت
آمار فروش نمایشگاه مجازی کتاب تهران 1405 + لینک خرید
جراحی موفقیت‌آمیز هافبک بارسلونا/ فرمین لوپس جام جهانی 2026 را از دست داد
سیره شهید رئیسی سرمایه‌ای عظیم برای تحقق «ایران قوی» است