×
سیاسی
شناسه خبر : 201133
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/09/05 ساعت 19:11
پزشکیان: اکثر یارانه‌های توزیعی به کسانی می‌رسد که احتیاج به آن ندارند

پزشکیان: اکثر یارانه‌های توزیعی به کسانی می‌رسد که احتیاج به آن ندارند

رئیس‌جمهور گفت: اکثر یارانه‌های توزیعی در کشور به دست کسانی می‌رسد که احتیاج چندانی به آن ندارند.

نورنیوز- گروه سیاسی: مسعود پزشکیان، رئیس جمهور پیش از ظهر امروز دوشنبه(۵ آذر ماه) در دیدار اعضای «شورای هماهنگی تشکل‌های مهندسی، صنفی و حرفه‌ای کشور» ضمن استماع گزارش اعضای این شورا در خصوص آخرین وضعیت پروژه‌های عمرانی و زیربنایی کشور، موانع و مشکلات پیش‌روی شرکت‌های مجری و همچنین راه‌کارهای پیشنهادی برای بهبود وضعیت و تسریع اجرای این پروژه‌ها، توجه به کار کارشناسی علمی و دقیق را محور عمل دولت چهاردهم در همه بخش‌ها به خصوص اجرای پروژه‌های زیربنایی و عمرانی دانست که قرار است با اجرای آنها ایران طبق سند چشم‌انداز در جایگاه اول منطقه قرار گیرد.

رئیس جمهور ضمن استقبال از برگزاری اینگونه نشست‌ها و همچنین تاکید بر استمرار این روند به صورت منظم، اظهارکرد: از همکاری با همه کسانی که می‌توانند به دولت برای حل مشکلات مردم کمک کنند، استقبال خواهیم کرد، زیرا ما کاری جز پیگیری مشکلات مردم نداریم.

 پزشکیان با تاکید بر ضرورت استفاده بهینه از ظرفیت‌ها و منابع ارزشمند در کشور با نگاه به سند چشم‌انداز افزود: به عنوان یک شهروند ایرانی هرگز نمی‌توانم بپذیرم که مردم کشورم چشم به آن سوی مرزها داشته باشند و تصور کنند که کشورهای دیگر منطقه از ما پیشرفته‌تر هستند. ما در منابع و توان‌مندی‌های سرزمینی از بسیاری کشورهای دیگر بالاتر هستیم و باید اعتبار، جایگاه و هویت خود را در منطقه به لحاظ اقتصادی و تکنولوژی بازیابی کنیم.

رئیس جمهور با اشاره به مطرح شدن پروژه «انتقال پایتخت از تهران» و اصرار برخی برای ماندگاری در این شهر، گفت: در گزارش‌های شما دوستان موضوع آمایش سرزمینی برای ساخت شهرها و جاده‌ها مطرح شد، از نظر من توسعه شهر تهران بدون اتکا به طرح‌های علمی و کارشناسی شده پیش رفته است.

وی با تاکید بر اینکه دولت مُصر بر انجام پروژه‌هایی همراه با توسعه پایدار و ماندگار است، تصریح کرد: دولت چهاردهم حتماً اصرار به انجام پروژه‌ها با تکیه بر مطالعات و برنامه‌های کارشناسی دارد.

 پزشکیان در پاسخ به گزارش اعضای جلسه در خصوص راهکارهای رفع موانع تولید، در راستای سهولت در سرمایه‌گذاری و امکان افزایش مشارکت‌پذیری مردم در طرح‌های توسعه‌ای، گفت: ما در جلسه سران قوا نیز همراه با آقای قالیباف و حجت‌الاسلام والمسلمین اژه‌ای در خصوص عزم و اراده نظام برای ایجاد بستری امن جهت انجام فعالیت‌های اقتصادی و از بین بردن موانع گفتگو کرده‌ایم و مصمم به اجرا و انجام این کار هستیم.

پزشکیان با بیان اینکه دولت در پی برقراری حق و عدالت در جامعه است، گفت: اکثر یارانه‌های توزیعی در کشور به دست کسانی می‌رسد که احتیاج چندانی به آن ندارند؛ ما باید در وهله اول با مردم در زمینه اصلاحات اقتصادی ضروری صحبت کنیم و در وهله بعد پیش و حین اجرای این طرح‌ها، تورهای حمایتی برای اقشار آسیب‌پذیر داشته باشیم.

رئیس جمهور با استقبال از پیشنهاد برگزاری جلسات فصلی با اعضای این شورا و سایر فعالین اقتصادی و تولیدی در کشور، اظهار کرد: همه باید دست به دست یکدیگر دهیم تا بتوانیم کشور را از مشکلاتی که در آن گرفتار شده خلاص کنیم و ایرانی برازنده ایرانیان بسازیم. من در دولت کاری جز پیگیری امور مردم ندارم، لذا همواره از دیدار و گفتگو با شما که برای اعتلای این سرزمین تلاش و مجاهدت می‌کنید، استقبال خواهم کرد. نه یک ساعت و یک جلسه، بلکه حاضرم چندین روز با یکدیگر صحبت کنیم تا در کنار هم بر مشکلات فائق بیائیم.

در ابتدای این جلسه پورمحمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه ضمن معرفی «نهاد تعامل» و «شورای هماهنگی تشکل‌های مهندسی، صنفی و حرفه‌ای کشور» گزارشی از نحوه تعامل دولت و این شورا ارائه داد. همچنین برخی از اعضای این شورا گزارش‌هایی از وضعیت فعالیت‌های اقتصادی خود ارائه و به تشریح دیدگاه‌ها، دغدغه‌ها و پیشنهادات خود پرداختند.

به ویژه صادرات خدمات فنی و مهندسی در قالب بسته حمایتی دولت، تعیین تکلیف 90 هزار پروژه نیمه تمام در کشور، توجه دولت به طرح آمایش سرزمینی جهت احداث شهرهای جدید، امکان دسترسی به منابع و استفاده از اسناد بالادستی در اجرای طرح‌های توسعه، تدوین نظام فنی و اجرای یکپارچه، جلب مشارکت بخش خصوصی، قانون‌زدایی و التزام عملی دولت به میدان دادن به بخش خصوصی و اجرای قوانین و افزایش بودجه عمرانی با توجه به توان بخش خصوصی از اهم نکات مطرح شده از سوی حاضرین در جلسه بود.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
رفراندوم زیر چتر جنگ!
افزایش قیمت‌ها و ضرورت تمرکز بر حمایت از اقشار آسیب‌پذیر
عملیات مشترک یمن با ایران و حزب‌الله علیه اهداف دشمن صهیونیستی
گروه بندی کامل جام جهانی بعد از صعود آخرین تیم ها
بقائی: نیروهای مسلح ما برای هر سناریویی آماده‌اند
تداوم آرامش در بازار کالاهای اساسی
اقدام خصمانه آرژانتین علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
پیام رئیس قوه قضاییه به‌ مناسبت 12 فروردین
3 صهیونیست در حمله موشکی ایران به اراضی اشغالی زخمی شدند
وضعیت آب و هوا امروز 12 فروردین 1405+ وضعیت استانها
ترافیک سنگین در محور چالوس و هراز
سیزده‌ای به رنگ غیرت؛ از سبزه تا سرخِ لاله‌ها، پیمان دوباره با ایران
23 عملیات مقاومت عراق علیه پایگاه‌های آمریکا انجام شد
فعالیت 30 درصدی شعب بانک‌ها از 15 فروردین ماه
صعود عراق به جام جهانی بعد از 40 سال
تجاوز به ایران، حمله به اقتصاد جهان
اف‑35 نیروی هوایی آمریکا سقوط کرد
شهادت 11 فعال صنعت دارو و تجهیزات پزشکی
تکرار تجربه 12 فروردین در میدان جدید جنگ
برگزاری دور پایانی مرحله پلی‌آف انتخابی جام‌جهانی 2026
آژیرهای خطر در فلسطین اشغالی فعال شد
تساوی دیدار مصر در برابر اسپانیا قهرمان اروپا
سناتور آمریکایی: جنگ در ایران افزایش سرسام‌آور قیمت‌ها در آمریکا را به دنبال داشت
«چک‌لیستِ» صلیب سرخ برای آمادگیِ مراقبان در شرایط بحران
جهانی‌سازی جنگ؛ خطای محاسباتی بزرگ آمریکا
خودداری لهستان از ارسال سامانه‌های دفاع موشکی پاتریوت به خاورمیانه
حملات همزمان یمنی‌ها و حزب الله به فلسطین اشغالی
فعال شدن آژیرهای خطر در فلسطین اشغالی
فیلیپین به‌دنبال مذاکره با ایران برای عبور از تنگه هرمز است
ربوده شدن روزنامه‌نگار آمریکایی در عراق تأیید شد
تداوم ناپایداری‌های جوی تا 14 فروردین
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به نقاطی در تهران و کرج
ادعای ترامپ: ما به زودی ایران را ترک می‌کنیم
روبیو: پایان جنگ ایران نزدیک است
شوک های پی در پی در اقتصاد آمریکا
لوموند: سخنان ترامپ دیگر بازارهای مالی را آرام نمی‌کند
اقدام خصمانه آرژانتین علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
بلومبرگ: دست برتر جنگ انرژی در اختیار ایران است
انفجار در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و کویت
چین، روسیه، اندونزی و پاکستان خواستار آتش بس فوری شدند
5644 موشک و پهپاد، آمار کشورهای عربی از حملات ایران در 32 روز جنگ
عراقچی: پاسخی به پیشنهادات 15 بندی آمریکا نداده‌ایم
واکنش آمریکا، انگلیس و فرانسه به کشته شدن صلحبانان سازمان ملل در لبنان
اصابت پرتابه به یک نفتکش در شمال دوحه
تحلیلگر نظامی روس: ذخایر موشک‌های تاماهاوک آمریکا رو به اتمام است
وارن: جنگ ترامپ با ایران از محبوبیت برخوردار نیست
مرشایمر: اگر ترامپ و نتانیاهو به دادگاه می‌آمدند، اعدام می‌شدند
45 عملیات حزب‌الله در 24 ساعت گذشته علیه اشغالگران
ارسال سوخت جت از نیویورک به انگلیس در بحبوحه بحران انرژی
پدرو سانچز: از اقدام تلافی‌جویانه ترامپ نمی‌ترسم