×
بین الملل
شناسه خبر : 201059
تاریخ انتشار :

نخست‌وزیر پیشین لبنان: لحظه امضای توافق آتش‌بس در لبنان نزدیک است

نخست‌وزیر پیشین لبنان اظهار کرد که لبنان و رژیم صهیونیستی در حال نزدیک شدن به ساعت امضای توافق آتش‌بس هستند.

نورنیوز-گروه بین الملل: نخست‌وزیر پیشین لبنان با افشای اینکه اسرائیلی‌ها درخواست زمان بیشتر برای به پایان رساندن بانک اهداف خود دارند، اظهار کرد که لبنان و رژیم صهیونیستی در حال نزدیک شدن به ساعت امضای توافق آتش‌بس هستند.

«فؤاد سنیوره» نخست‌وزیر پیشین لبنان در گفتگویی با شبکه خبری «الجزیره» اظهار کرد: مذاکرات میان لبنان و رژیم اشغالگر اسرائیلی همراه با کابوس استمرار حملات در جریان است و اسرائیلی‌ها از زرادخانه تسلیحات و مهمات آمریکایی استفاده کردند و غیرنظامیان لبنانی را هدف قرار دادند که موجب درد و رنج شدیدی برای آنها شد.

سنیوره گفت: باید آتش‌بسی سریع و دائمی برقرار و قطعنامه ۱۷۰۱ اجرا شود، دولت لبنان باید ضامن باشد و درباره هیچ مساله‌ای در ارتباط با حاکمیت لبنان بی‌توجهی نشود.

نخست‌وزیر پیشین لبنان درباره موضعگیری خود درخصوص راه‌حل‌هایی که در حال حاضر پیشنهاد شدند، گفت: باید بر موضوع آتش‌بس تاکید شود و همزمان باید آمادگی واقعی برای پایبندی به قطعنامه ۱۷۰۱ باشد، زمانی که این قطعنامه در سال ۲۰۰۶ به تصویب رسید، اسرائیل به آن عمل نکرد و حزب‌الله نیز آن را اجرا نکرد.

او درباره کمیته‌ای که برای پیگیری اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ به ریاست آمریکا و عضویت چند کشور دیگر مطرح شده، گفت: اگر قطعنامه ۱۷۰۱ اجرا شده بود، ما به این مرحله نمی‌رسیدیم، لبنان باید نجات پیدا کند زیرا آنچه برایش اتفاق می‌افتد مساله بسیار خطرناکی است و شرایط نمی‌تواند به همین شکل ادامه یابد.

سنیوره در ادامه بر لزوم انتخاب رئیس‌جمهوری برای لبنان با اجرای قانون اساسی تاکید کرد و گفت: زمانی که رئیس‌جمهور انتخاب شود و یک دولت با اختیارات کامل روی کار بیاید، مسوولیت امور را به دست ‌می‌گیرد و برای جلب اعتماد دوباره لبنانی‌ها به کشورشان اقدام می‌کند، بی‌توجهی به حاکمیت و منافع لبنان کافی است.

«علی حیدر» تحلیلگر سیاسی نیز در گفتگو با الجزیره درباره تحولات پیاپی در لبنان به ویژه مذاکرات جاری در سایه حملات اظهار کرد: مقاومت لبنان معادله خود را تحمیل کرد و توانست رویکرد اسرائیل درباره جبهه لبنان را تغییر داده و رژیم اشغالگر را مجبور کرد که از سقف بلند (خواسته‌های) خود دست کشیده و بپذیرد که در مسیر سازش با طرف لبنانی قدم بردارد.

دکتر «مهند مصطفی» کارشناس مسایل رژیم صهیونیستی نیز گفت: رویکرد استراتژیک اسرائیل مستلزم سازش با لبنان است و تشدید تنش جاری میان حزب‌الله و اسرائیل نشان‌دهنده نزدیک شدن به سازش است.

اسرای صهیونیست در غزه

دکتر مصطفی درباره تحولات پرونده اسرای صهیونیست در غزه و بیانیه اخیر گردان‌های القسام، شاخه نظامی جنبش حماس درباره کشته شدن یکی از اسرای زن صهیونیست در حملات جاری به شمال نوار غزه، تاکید کرد: اخیرا مساله اسرا با قدرت به عرصه سیاسی و نظامی اسرائیل بازگشت و با آغاز اعتراض‌ها به کشته شدن سربازهای اسرائیلی در نوار غزه همزمان شد، اسرائیلی‌ها همچنان می‌گویند چرا سربازها برای اهدافی سیاسی و ایدئولوژیک به غزه بروند تا بیهوده کشته شوند.

این کارشناس مسایل رژیم صهیونیستی در ادامه یادآور شد که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این رژیم به موسسه نظامی و امنیتی آن به دلیل موضعگیری‌اش درباره جنگ و تاکیدش بر اینکه استمرار جنگ علیه غزه بی‌فایده است و جنبش حماس از شروط قبلی خود دست برنداشته، به شدت حمله کرد.

«سعید زیاد» پژوهشگر مسایل سیاسی و استراتژیک نیز شرح داد: مقاومت فلسطین روی برگ برنده اسرا برای تحت فشار گذاشتن رژیم اشغالگر حساب باز کرده بود اما در این زمینه موفق نبود، با این حال این برگ برنده هنوز وجود دارد چراکه تمامی اسرا کشته نشدند، همینطور مقاومت به عملیات‌های خود برای خسته و فرسوده کردن ارتش اشغالگر ادامه می‌دهد و خساراتی را به آن وارد می‌کنند که اسرائیلی‌ها تحمل آنها را ندارند.

«توماس واریک» مسوول سابق وزارت خارجه آمریکا در امور خاورمیانه نیز درباره موضعگیری دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب این کشور درباره پرونده اسرای صهیونیست در غزه گفت: ترامپ موضعگیری سختگیرانه‌ای را در مقابل جنبش حماس اتخاذ خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، واریک با اشاره به اینکه «واشنگتن در گذشته به ارائه داده‌های اطلاعاتی به اسرائیل برای یافتن افراد بازداشت شده اکتفا کرد»، احتمال داد که «ترامپ پس از به دست گرفتن قدرت تیم‌هایی را برای بازگرداندن اسرا به ویژه آنهایی که دارای تابعیت آمریکایی و تابعیت دوگانه هستند، اعزام کند.»


کلید واژگان
اسرائیللبنانآتش بس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تحرکات نظامی تازه در غرب عراق /درگیری عشایر با دروزیها
عنوان قهرمانی جهان به تیم ملی کشتی فرنگی نوجوانان ایران رسید
پزشکیان: گام اساسی در مبارزه با مواد مخدر، آگاهی‌سازی است
گزارش قالیباف از اجلاس ژنو: تمرکز بر بحران غزه و دیپلماسی منطقه‌ای
«وزیر سابق اطلاعات» قائم‌مقام معاونت امور مجلس ریاست جمهوری شد
آغاز ثبت‌نام خودروهای وارداتی از 11 مرداد + جزییات
عکس های منتخب ایران، چهارشنبه 8 مرداد 1404
نوری قزلجه: تجارت کشاورزی ایران و چین به دو برابر افزایش می‌یابد
خبر افزایش 50 درصدی قیمت اینترنت همراه ایرانسل تکذیب شد
ایروانی: نوار غزه به ویرانه تبدیل شده و جنایت علیه مردم ادامه دارد
آینده نیمکت مدیریتی استقلال در گرو تصمیم شنبه باشگاه
اعزام 50 نیروی امدادی برای مهار آتش‌سوزی در گیسکان
آذر ماه، قرعه‌کشی جام جهانی 2026 در لاس‌وگاس
از سرگیری دوباره واردات بنزین سوپر
شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان : احدی از ما نخواهد که تسلیم شویم
پیشروی یا عقب‌نشینی؟
اخذ گواهی دانش‌بنیان برای سه پروژه فناورانه همراه اول
زائران اربعین تا چه زمانی باید ارز مازاد خود را بازگردانند؟
اقتصادنگار | تورم تیرماه، شلیک به سفره‌ی مردم
رأی پرونده قتل الهه حسین‌نژاد صادر شد/ 20 روز مهلت فرجام خواهی
امکان واریز و برداشت پول برای گردشگران خارجی فراهم شد
افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع
سخنگوی وزارت خارجه روسیه: بمباران تاسیسات هسته‌ای ایران غیرقابل قبول است
طبیعی اما مرگ‌آور؛ افسانه سیگارهای دست‌ساز زیر ذره‌بین علم
لایحه پهپادهای غیرنظامی زیر ذره‌بین شورای نگهبان
افزایش احتمال تغییرات قریب‌الوقوع در برخی نهادهای عالی امنیتی
رییس جمهور شکایتی از کاریکاتوریست ندارد
آمادگی 3200 موکب ایرانی برای خدمات‌رسانی به زائران اربعین + فیلم
پزشکیان: تعطیل کردن کشور برای حل بحران کم‌آبی پاک کردن صورت مسئله است
پورجمشیدیان: به اتباع غیرمجاز خدمات اربعین ارائه نمی‌شود
صرفه‌جویی 67 درصدی مصرف برق در حرم امام رضا(ع) +تصاویر
سهام عدالت در آستانه بازگشت به بورس قرار گرفت
رشد اقتصادی ایران در پیش‌بینی جدید IMF دو برابر شد
عذرخواهی هادی ساعی بابت بی‌احترامی به استاد پیرهادی
سفیر ایران در انگلیس: اگر اطمینان حاصل کنیم که مذاکره واقعی و صادقانه است، انجامش می‌دهیم
پایان «دیوانه کویر»؛ انهدام باند مسلح در عملیات مشترک پلیس
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 8 مرداد 1404 +جدول
قیمت خودرو امروز چهارشنبه 8 مرداد 1404 +جدول
ترامپ: فشار بر اسرائیل یعنی پاداش دادن به حماس + فیلم
دین و دانش؛ نیازمند روش های نو
محدودیت ارز اربعین برطرف شد
تعداد افرادی که در سامانه سماح ثبت‌نام کردند از یک میلیون و 400 هزار نفر گذشت +لینک‌سایت
خطر حلقه‌های ضعیف زنجیر
قیمت دلار و سایر ارز ها امروز چهارشنبه 8 مرداد 1404
ماجرای سیلی پدر مبینا نعمت‌زاده به پیشکسوت تکواندو و جنجال در فدراسیون
گزارش CNN از کاهش ذخایر رهگیرهای تاد آمریکا پس از جنگ 12 روزه +فیلم
لوئیز دیاز ستاره کلمبیایی لیورپول به بایرن مونیخ پیوست
صدور سند رسمی برای تخت‌جمشید، باغ ارم و دریاچه پریشان
اسرائیل بزرگ‌ترین دولت-ملت فاشیستی دوران ماست
داوطلبان علوم ورزشی دانشگاه‌ها بخوانند؛ جزئیات آزمون عملی در کنکور 1404
X
آگهی تبلیغاتی