×
اجتماعی
شناسه خبر : 201013
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/09/05 ساعت 09:13
ورود سامانه بارشی از شمال غرب کشور

ورود سامانه بارشی از شمال غرب کشور

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران سازمان هواشناسی از کاهش دمای هوا و ورود سامانه بارشی جدید به کشور خبر داد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور، از ورود سامانه بارشی به کشور همچنین کاهش دما طی روزهای آینده خبر داد.

صادق ضیاییان اظهار کرد: دوشنبه (۵ آذرماه)  سامانه بارشی از شمال غرب وارد کشور می‌شود و به‌تدریج گستره ابرناکی و بارش کل نوار غربی کشور را فرا می‌گیرد. میزان بارندگی در آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، غرب کردستان و کرمانشاه و شمال شرق خوزستان قابل توجه است و در ارتفاعات و مناطق سردسیر بارش برف انتظار می رود.

وی در ادامه گفت: ساعات بعد از ظهر در غرب فارس و بوشهر، دامنه‌های جنوبی البرز شامل استان‌های قزوین، البرز و تهران نیز افزایش ابر و  رگبار پراکنده رخ می‌دهد و در سه شنبه (۶ آذرماه) در کل مناطق ذکر شده بارش ادامه خواهد داشت. فعالیت سامانه در جنوب غرب و غرب کشور افزایش می‌یابد و رگبار و رعد و برق وزش باد شدید و در مناطق کوهستانی و مرتفع تگرگ رخ می‌دهد و در جنوب آذربایجان غربی، غرب کردستان، کرمانشاه، ایلام لرستان بارش شدت خواهد داشت.

ضیائیان افزود: چهارشنبه (۷ آذرماه) بارندگی در شمال غرب و مناطق واقع در مرز غربی کشور کاهش می‌یابد و بعد ازظهر با نفوذ جریانات شمالی به سواحل دریای خزر ابرناکی و بارش همراه با کاهش دما در استان‌های شمالی آغاز می‌شود همچنین علاوه بر جنوب غرب، غرب دامنه‌های جنوبی البرز در نواحی مرکز شرق و جنوب کشور، ابرناکی، بارش وزش باد همراه با کاهش نسبی دما رخ می‌دهد. طی این روز در شرق خوزستان، لرستان چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد شمال و غرب فارس بارش شدت خواهد داشت.

وی افزود: پنجشنبه (۸ آذرماه) در سواحل شمالی، دامنه‌های جنوبی البرز و شمال شرق کشور بارش باران گاهی رعد و برق و وزش باد و در ارتفاعات بارش برف قابل پیش‌بینی است و در مازندران، گلستان و خراسان شمالی نیز بارش شدت خواهد داشت همچنین در مرکز، جنوب شرق و جنوب شرق کشور افزایش، ابر، رگبار پراکنده و وزش باد رخ می‌دهد و این سامانه اوایل شب از شمال شرق کشور خارج خواهد شد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور افزود: جمعه (۹ آذرماه) در شرق سواحل دریای خزر، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی ابرناکی و بارش پراکنده رخ می‌دهد.

به گفته ضیاییان در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه کاهش محسوس دما در غالب مناطق کشور پیش‌بینی خواهد شد همچنین روزهای سه شنبه و چهارشنبه در نیمه غربی، نواحی مرکزی، استان‌های ساحلی خزر و پنجشنبه در غالب مناطق کشور وزش باد شدید خواهد بود و در برخی نقاط مرکز، شرق و جنوب شرق با گردوخاک همراه خواهد بود. از اواخر سه شنبه تا پنجشنبه دریای خزر مواج پیش‌بینی می‌شود.

وی درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا (۶ آذرماه) نیمه ابری تا ابری و غبار صبحگاهی، از بعداز ظهر افزایش باد و گاهی رگبار باران با حداقل و حداکثر دمای ۱۰ و ۱۷ درجه سانتیگراد و پس‌فردا (۷ آذرماه) ابری، در بعضی از ساعت‌ها بارش باران و وزش باد گاهی وزش باد شدید و رگبار رعد و برق  با کمترین و بیشترین دمای ۱۱ و ۱۵ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

به گزارش ایسنا، ضیاییان اظهار کرد: طی فردا و پس فردا ارومیه با دمای کمینه دمای ۳- درجه سانتیگراد و بندرعباس با بیشینه دمای ۲۹ درجه سانتیگراد به ترتیب سردترین و گرم‌ترین مرکز استان‌ها پیش‌بینی می‌شوند.


نظرات

آخرین اخبار
2 زمین لرزه شهر اردکان و بخش خانه زنیان شیراز را لرزاند
ماجرای انفجار مهیب در بندرعباس چیست؟
پیگیری وضعیت هنرمندان موسیقی بازداشت‌شده آغاز شد
فروش بلیت و انحصار پخش زنده جشنواره فیلم فجر در «آیگپ»
گزارش تصویری | تجدید میثاق هیئت دولت با آرمان‌های امام راحل و شهدای انقلاب اسلامی
آخرین وضعیت رضا امیرخانی پس از سانحه سقوط + امیرخانی از بیمارستان مرخص شد
گزارش تصویری | حضور رهبر معظم انقلاب در مرقد بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران
نسل تازه فجر؛ آزمون بزرگ فیلم‌اولی‌ها
رایزنی های مصر برای کاهش تنش‌های منطقه‌ای
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 11 بهمن 1404+ جدول
با کالابرگ از فروشگاه‌های با قیمت پایین خرید کنید
مرغ ارزان شد؛ افزایش تولید، بازار را آرام کرد
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت عالم متعهد حجت‌الاسلام آقای عبدخدائی
پادکست | تکنیک تنفسی نظامی ها برای آرامش در شرایط استرس زا
وام ازدواج 1405 تا 50 درصد افزایش می‌یابد
جزئیات پرونده 17 پزشک بازداشت شده اعلام شد
مصرف گاز خانگی رکورد تاریخی زد
فرماندار قصرشیرین: انفجارها ناشی از رزمایش ارتش بود
ونزوئلا قانون عفو عمومی را احیا می‌کند
مرکز ملی پاسخ بحران در ایران ایجاد می‌شود
موافقت واشنگتن با فروش بسته تسلیحاتی 9 میلیارد دلاری به عربستان
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 11 بهمن1404+جدول
نتانیاهو به مقر پلیس احضار می‌شود
سخنگوی مجلس: پرداخت کالابرگ الکترونیکی تنها راه حفظ قدرت خرید مردم است
مردی 48 ساعت بدون ریه زنده ماند
طارمی، «فرمانده آرام» المپیاکوس در لیگ قهرمانان اروپا
ترامپ آماده اعلام استقرار نیروی ثبات بین‌المللی در غزه
قیمت گوشت قرمز امروز 11 بهمن 1404 + جدول قیمت ها
بازیگر فیلم تنها در خانه درگذشت
قتل عجیب زن ایرانی در متروی هامبورگ آلمان
راهبرد جدید بانک مرکزی در سیاست های ارزی ؛ میزان عرضه از تقاضای ارز پیشی گرفت
هشدار رسانه انگلیسی به ترامپ درباره عواقب حمله به ایران
زلزله‌ای که گاوصندوق‌ها را شکست
قهرمان کشتی آسیا در انفجار گاز جان باخت
امیر سرلشکر حاتمی : نیروهای مسلح در آمادگی کامل دفاعی و نظامی قرار دارند
هشدار نسبت به وزش باد شدید در تهران
آمریکا نفت ونزوئلا را جایگزین نفت روسیه در هند کرد
معمای امنیت منطقه‌ای
ناوهای هواپیمابر ایران؛ شوک راهبردی برای دکترین دریایی آمریکا
سازمان ملل: شورای صلح ترامپ برای منافع شخصی او است
به دلِ ترس باید زد
توافق از مسیر تهدید؟
تعطیلی موقت دولت آمریکا
آخرین وضعیت عفونت‌های تنفسی در ایران
سقوط شدید طلا و نقره در بازارهای جهانی
خشم رئیس از بازیکنان رئال مادرید
پایان شیرین 17 پرونده قصاص در ندامتگاه قزلحصار
برنامه آموزش و پرورش برای تداوم آموزش در شرایط بحرانی و خاص
حاجی بابایی: جنگ رسانه‌ای؛ اولویت اصلی دشمن علیه ایران است
بررسی نحوه واگذاری مدیریت ایران خودرو و حمایت از تجمعات در دستور کار مجلس