×
بین الملل
شناسه خبر : 200945
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/09/04 ساعت 15:54
بورل: تصمیم دادگاه لاهه درباره نتانیاهو سیاسی نیست+ فیلم

بورل: تصمیم دادگاه لاهه درباره نتانیاهو سیاسی نیست+ فیلم

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درباره تصمیم دادگاه بین‌المللی کیفری علیه بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و یوآو گالانت، وزیر جنگ سابق این رژیم گفت: این تصمیم سیاسی نیست و همه باید به آن احترام بگذارند.

نورنیوز-گروه بین الملل: مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا متعهد شد این اتحادیه ۲۰۰ میلیون یورو برای حمایت از نیروهای مسلح لبنان بپردازد. او همچنین گفت همه باید به تصمیم دیوان لاهه درباره نتانیاهو و گالانت احترام بگذارند.

 جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در جریان سفر به بیروت خواستار اعمال فشار بر کابینه رژیم صهیونیستی و حزب‌الله لبنان برای پذیرش پیشنهاد آتش‌بس آمریکا شد و گفت: دولت آمریکا در لبنان مذاکراتی را انجام داد و نبیه بری، رئیس مجلس لبنان هم در جریان بود و پیام آنها به کابینه اسرائیل منتقل شد. امیدواریم که این سری کابینه تل‌آویو قبول کند.

وی تاکید کرد: تمام طرف‌ها و کشورها در این مسئله کمک کنند تا آتش‌بس اتفاق بیفتد و در لبنان آتش‌بس داشته باشیم. یک راه بیشتر نداریم باید هر چه سریع‌تر آتش‌بس در لبنان برقرار شود و نیروهای اسرائیلی باید به شمال اسرائیل برگردند. بیش از ۳۵۰۰ نفر در لبنان کشته شده‌اند، یعنی سه برابر بیشتر از  سال ۲۰۰۶ و این بسیار اسف‌بار است. بعد از گذشت ۲ ماه جنگ، منطقه جنوب لبنان دچار خسارت شدیدی شده است. خسارت‌های مادی و جانی در لبنان بسیار اسف‌بار است. مجروحان زیادی بر جای مانده و نیروهای درمانی کشته شدند. حملات اسرائیل به لبنان کارکنان پزشکی و بیمارستان‌ها را هدف قرار می‌دهد. لبنان در آستانه فروپاشی است و ده‌ها روستا در جنوب به طور کامل ویران شده است. 

بورل تصریح کرد: هنوز امیدواریم جلوی گسترش جنگ در منطقه را بگیریم، صلح در منطقه نه تنها برای منطقه، که برای کل دنیا مهم است. درگیری در خاورمیانه ابعاد بین‌المللی دارد و جامعه بین‌المللی نمی‌تواند منفعل بماند. ما حمایت خود را از آنروا که نقشی بی‌بدیل در غزه و لبنان ایفا می‌کند، تجدید می‌کنیم. یونیفل در محیطی که چالش‌ها در حال افزایش است، نقش کلیدی ایفا می‌کند.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا افزود: آمریکا و فرانسه اقداماتی را برای برقراری صلح و آتش‌بس در لبنان انجام دادند. من دیروز با دبیرکل سازمان ملل صحبت کردم و از ایشان خواستم تمام تلاش خود را بکند تا قتل‌عام در غزه و لبنان تمام شود. ما می‌خواهیم از طریق زمین، دریا و هوا حاکمیت لبنان را بازیابی کنیم.

بورل همچنین از رهبران لبنان خواست تا رئیس‌جمهور خود را برای پایان دادن به خلاء قدرت ۲ ساله در این کشور انتخاب کنند. به گفته او، رهبران لبنانی نیاز دارند تا مسئولیت سیاسی خود را بر عهده بگیرند، باید به مشکل قدرت در لبنان پایان بدهند تا صلح به لبنان برگردد.

وی همچنین متعهد شد که این اتحادیه ۲۰۰ میلیون یورو برای حمایت از نیروهای مسلح لبنان بپردازد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا همچنین درباره تصمیم دادگاه بین‌المللی کیفری علیه بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و یوآو گالانت، وزیر جنگ سابق این رژیم گفت: این تصمیم سیاسی نیست و همه باید به آن احترام بگذارند. دولت‌های اتحادیه اروپا نمی‌توانند تصمیم بگیرند که آیا حکم بازداشت صادر شده توسط دیوان کیفری بین‌المللی را اجرا کنند یا خیر. تعهدات کیفری بین‌المللی برای کشورهایی که آرزوی پیوستن به اتحادیه اروپا را دارند نیز الزام‌آور است. هر بار که کسی با سیاست کابینه‌های اسرائیل مخالفت می‌کند، به یهودستیزی متهم می‌شود. من حق دارم از تصمیمات کابینه اسرائیل، خواه نتانیاهو یا هر فرد دیگری، انتقاد کنم. اسرائیل از گرسنگی به‌عنوان یک سلاح استفاده می‌کند.


نظرات

آخرین اخبار
حذف کامل قند از رژیم کم‌چرب چه بلایی سر روده می‌آورد؟
بهترین ساعت برای خوردن شام؛ کاهش خطر دیابت و بیماری قلبی با یک تغییر ساده
خون دماغ چه زمانی خطرناک است؟ هشدار اورژانس درباره خونریزی بینی
گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه ایران و فرمانده ارتش پاکستان درباره تحولات غرب آسیا
سقوط مرگبار ون در جاده هراز
طوفان و ریزگردها ادارات منطقه سیستان را تعطیل کرد
«بُت» حمید نعمت‌الله بدون حذف و اصلاحیه، مجوز اکران گرفت
نورنما | تجربه زندگی روی سیارات در موزه ژاپن
یمن: تحریم‌های جدید علیه حزب‌الله نتیجه ناکامی نظامی اسرائیل است
اهدای اعضای جوان 27 ساله به چند بیمار
محسن رضایی: رفتار دفاعی و دیپلماتیک ایران باید تغییر کند
بسته 26 بندی مدیریت جمعیت تهران در دولت نهایی می‌شود
بزیک: پرسپولیس امسال جنگجوتر است
هشت عهد عاشقانه با امام زمان(عج) در شاهچراغ(ع)
روسیه در مسیر پیروزی است
پوتین: اقتصاد اوکراین به مرز فروپاشی رسیده است
پایان گرمای پایتخت؛ تهران خنک‌تر می‌شود
قطعی برق کرمانشاه فردا یکشنبه اول شهریور + جدول
پرهیز رژیم صهیونیستی از تشدید تنش با ترکیه؟!
موج تازه حملات صهیونیست‌ها در کرانه باختری
فشار تحریم‌ها ایران را به سمت بومی‌سازی دفاعی سوق داد
بی‌پاسخ ماندن جنایات، راه را برای تهدید همه ملت‌های آزاده باز می‌کند
ضرب‌الاجل آموزش‌وپرورش برای آماده‌سازی مدارس و اعلام سوابق تحصیلی
ویژگی‌های پزشک کامل
رحمانی نایب قهرمان کشتی آزاد جوانان جهان شد
آغاز فصل تازه ماجراجویی ستاره ایرانی با پیراهن الوصل
کارنی: کانادا تسلیم فشار آمریکا نمی‌شود
دو فینالیست برای ایران در کشتی آزاد جوانان جهان
برد شباب الاهلی با حضور سه ستاره ایرانی
زنگ خطر برای اقتصاد آمریکا به صدا درآمد
خانواده شهدا سرمایه‌های راهبردی کشور برای حل مسائل جامعه هستند
دوحه حمله اسرائیل به سوریه را محکوم کرد
چهار توصیه امنیتی آیت‌الله نوری همدانی به دبیر جدید شورای عالی امنیت ملی
تحول در شهرک‌های صنعتی با ورود فناوری و نوآوری
رایزنی عراقچی و وزیر خارجه مصر درباره کاهش تنش‌های منطقه
طرح ساماندهی معابر کلید خورد؛ برخورد با اشغال پیاده‌روها و خیابان‌ها
نقشه راه اقتصاد کشور
جدول قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا یکشنبه اول شهریور
فرانسه، آسمان اوکراین را در اختیار می‌گیرد؟
گام تازه بندر پارسیان برای پشتیبانی از صنایع بزرگ کشور
فارن پالسی: نتیجه محتمل، شکست راهبردی آمریکا است
وقتی شاگرد تیلور هم حریف ملی‌پوش ایران نشد
وکالت فقط شغل نیست؛ بلکه آغاز یک رسالت اجتماعی و اخلاقی است
بسکتبال جوانان ایران در نبرد رده‌بندی کاپ آسیا مقابل ژاپن
جهش قیمت طلا در بازار/ جدیدترین قیمت طلا
نورنما | یکم شهریور ؛ زاد روز حکیم بوعلی سینا و روز پزشک مبارک باد
گزارش تصویری رویترز از بیلبوردهایی در تهران، که اسرائیل و ترامپ را تهدید میکنند
قاهره خواستار توقف تجاوزات اسرائیل علیه لبنان شد
وعده دفاعی سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح
جنوب لبنان زیر آتش اسرائیل؛ حملات هوایی و توپخانه‌ای تشدید شد