×
بین الملل
شناسه خبر : 200931
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/09/04 ساعت 13:49

واشنگتن‌پست: گزینه مدیرارشد مبارزه با تروریسم ترامپ اسلام ستیز است

واشنگتن‌پست نوشت: گزینه مد نظر «دونالد ترامپ» رئیس جمهور منتخب ایالات متحده به عنوان مدیر ارشد مبارزه با تروریسم به حدی دیدگاه‌های راستگرایانه تندرو دارد که حتی چهره‌های جمهوری‌خواه هم او را بی‌کفایت می‌دانند.

نورنیوز-گروه بین الملل: روزنامه آمریکایی گزارش داد، گزینه دونالد ترامپ برای مشاوره و مدیریت ارشد ضد تروریسم، فردی اسلام‌ستیز و دارای دیدگاه‌های راست افراطی در قبال مهاجرت و مبارزه با گروه‌های شبه‌نظامی است.

روزنامه «واشنگتن پست» گزارش می‌دهد، «سباستین گورکا» گزینه مد نظر «دونالد ترامپ» رئیس جمهور منتخب ایالات متحده به عنوان مدیر ارشد مبارزه با تروریسم و معاون دستیار رئیس جمهور، به حدی دیدگاه‌های راستگرایانه تندرو دارد که حتی مورد مخالفت دیگر وفاداران به ترامپ و چهره‌های جمهوری‌خواهی است که او را بی‌کفایت می‌دانند.

به نوشته این روزنامه آمریکایی، گورکا سابقه اسلام‌ستیزی داشته و در سخنانی بی‌اساس ادعا کرده اسلام «دین صلح نیست و تهدیدی برای تمدن غربی است.»

او در حالی قرار است مجددا در دولت دوم دونالد ترامپ به‌عنوان مشاور روی کار بیاید که در دولت اول او نیز برای مدت کوتاهی خدمت کرده است.

ترامپ شامگاه جمعه اعلام کرد گورکا را به‌عنوان معاون دستیار رئیس جمهور و مدیر ارشد مبارزه با تروریسم در دولت دوم خود معرفی می‌کند. او پیشتر به مدت هفت ماه به‌عنوان مشاور ترامپ در مسائل امنیت ملی خدمت کرده بود.

سمت او نیازمند کسب تایید از سوی مجلس سنا نیست، در حالی که در این جایگاه گورکا می‌تواند بر مبنای دیدگاه‌های تندروی خود در زمینه مهاجرت و گروه‌های شبه‌نظامی به رئیس جمهور آمریکا مشاوره داده و بر تصمیمات در این حوزه‌ها تاثیرگذار باشد. با این حال گورکا بلافاصله با مخالفت چهره‌های وفادار به ترامپ و برخی از جمهوری‌خواهان دیگر همچون «جان بولتون» مواجه شده و آنها او را بی‌کفایت و حاشیه‌دار و بیشتر مناسب تفسیر در رسانه‌های خبری به جای هدایت سیاست‌ها در کاخ سفید توصیف کرده‌اند.

[واشنگتن‌پست: مشاور ترامپ در کاخ سفید، یک اسلام‌ستیز است]
از راست، گورکا و ترامپ

گورکا که مهاجری از مجارستان است، سال‌ها به‌عنوان یک شخصیت رادیویی کار و دوره‌های آموزشی در زمینه امنیت ملی برگزار کرده و در چند سمت دانشگاهی از جمله در دانشگاه‌های نظامی همچون دانشگاه دفاع ملی آمریکا خدمت کرده است. او روابط نزدیکی با یک چهره رسانه‌ای مشهور راست افراطی دیگر یعنی «استیو بنن» مالک رسانه خبری راستگرای «بریت‌بارت» داشته است.

ترامپ در زمان معرفی گورکا به‌عنوان گزینه مدیر مبارزه با تروریسم به تمجید از وی پرداخته و او را یک «حامی خستگی‌ناپذیر دستورکار اول آمریکا و جنبش ماگا» (آمریکا را دوباره بزرگ سازیم)، خوانده است.

روی کار آمدن گورکا برای دومین بار در دولت ترامپ فورا تلاطمی را در بین دیگر چهره‌های جمهوری‌خواه ایجاد کرده است. «مایکل آنتون» یکی از مقام‌های ارشد امنیت ملی در دولت اول ترامپ به گفته چند منبع آگاه قرار بود نامزد اصلی برای معاون مشاور امنیت ملی ایالات متحده در دولت دوم ترامپ باشد اما وقتی متوجه شده که سباستین گورکا نیز قرار است سمتی در شورای امنیت ملی کاخ سفید داشته باشد، دست رد به این نامزدی زده است.

معرفی این چهره اسلام‌ستیز از سوی ترامپ در حالی صورت می‌گیرد که او در زمان تبلیغات انتخاباتی تلاش زیادی برای جذب آرای مسلمانان آمریکا از جمله با دیدار با جامعه بزرگ این مسلمانان در شهر دیر بورن انجام داد و در یک مقطع نیز از چند چهره تاثیرگذار مسلمان به منظور تبلیغ برای خود برای حضور در یک گردهمایی انتخاباتی دعوت کرده بود.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
اجازه حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای برای پرداخت بخشی از خمس به مردم مظلوم غزه
بحران زیست‌محیطی خزر؛ قزاقستان خواستار اقدام جهانی شد
پیش‌نویس جدید قانون تجارت الکترونیکی وارد مرحله بررسی شد
هنر و فرهنگ ایران و ارمنستان در مسیر یک برنامه راهبردی
کدام پزشکان صلاحیت فعالیت در حوزه «زیبایی» را دارند؟
سردرگمی سیاسی فرانسه؛ ماکرون و چالش نخست‌وزیری جدید
نورنما | تظاهرات مردم سوریه در بازار معروف حمیدیه دمشق
سوءاستفاده آژانس از غروب برجام؟!
مقام سازمان ملل: بمباران برج‌های مسکونی غزه جنایتی فجیع است
صدای آژیر خطر کابوس اشغالگران
تاکید دکتر پزشکیان بر حمایت از تمامیت ارضی ملت ونزوئلا
ورود عراقچی به قاهره
نجات قاتل نوجوان از قصاص با گذشت اولیای دم
روسیه، شریک هسته‌ای عراق می‌شود؟
بلیت سینماهای کشور روز جمعه نیم‌بهاست
مخالفت دوباره شورای رقابت با ورود خودرو به بورس
راه سوم در خروج از وضعیت تعلیق
سه هفته تا ورود خودروهای خارجی به بورس + جزئیات مهم برای خریداران
بقائی: عراقچی به مصر رفت
چهار نظامی اسرائیلی در حمله حماس کشته شدند/ نتانیاهو: «از غزه بیرون بروید!»
رنگ و بوی محمدی
قیمت خودرو امروز سه‌شنبه18 شهریورماه 1404 + جدول
مجلس لایحه پهپادهای غیرنظامی را بازنویسی کرد+ جزئیات تازه اصلاحات
انتصاب دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت علیهم‌السلام از سوی رهبر معظم
افسر سابق پنتاگون: ایران تل‌آویو را در 600 ثانیه نابود می‌کند
قدرت‌نمایی‌های افسارگسیخته ترامپ و تضعیف کنگره
پول حق پخش تلویزیونی کجا می‌رود؟
فاجعه در مکزیک؛ 10 کشته در برخورد قطار با اتوبوس دو طبقه+فیلم
حرکت اعتراضی هواداران ایتالیا به اسرائیل دوباره تکرار شد
برگزاری جلسه غیرعلنی مجلس با حضور رئیس جمهور/روایت نیکزاد و گودرزی از جلسه غیرعلنی
مهاجرانی: کالابرگ چهارشنبه واریز می‌شود/ساعات کار در آغاز مهر به حالت قبل باز می‌گردد
نرخ سرویس مدارس؛ مصوبه ای که روی کاغذ است
انقلابی در پزشکی؛ تزریق بدون درد با ریزربات‌ها
ذوب‌آهن اصفهان در بحران تاریخی
رانت یا ارز تک‌نرخی؟
کتاب‌های درسی به مدارس رسید/ سامانه ثبت‌سفارش همچنان باز است
قتل به‌خاطر عکس‌های عروسی
هوای تهران باز هم نارنجی شد؛ تداوم شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس
تاکید 1500 هنرمند عرضه سینما بر پایان نسل کشی در غزه
دیدار دو تیم فوتبال ایران - امارات امروز ساعت 21
کره‌جنوبی پیش‌نویس قطعنامه‌ لغو تحریم‌های ایران را نهایی کرد
قیمت جهانی طلا امروز 18 شهریور؛ طلای جهانی دوباره صعودی شد
اگر استراتژی ترامپ مقابل روسیه تغییر نکند، اروپا پلن بی‌ می‌خواهد
سیاست‌نامه | شورای دفاع، نهادی هوشمند برای مقابله با تهدید
پیشرفت جدید کره‌شمالی؛ آزمایش موتور سوخت جامد موشک‌های قاره‌پیما
سخنگوی سازمان ملل انتقال نشست مجمع عمومی از نیویورک به ژنو را رد کرد
روشنفکر شورشی یا شورش علیه روشنفکری؟
امروز آخرین مهلت انتخاب رشته کنکور 1404/نیمه اول مهرماه اعلام نتایج نهایی
پایتخت‌های ایران و پاکستان با پرواز مستقیم متصل شدند
ترافیک سنگین در آزادراه تهران-شمال؛ رانندگان سفر را مدیریت کنند
X
آگهی تبلیغاتی