×
سیاسی
شناسه خبر : 200914
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/09/04 ساعت 12:12
زورچین در جورچین قدرت!

محمدکاظم انبارلویی*

زورچین در جورچین قدرت!

در حالی که فریاد محکومیت آمریکا و اسرائیل از آسمان 5 قاره جهان شنیده می‌شود. غرب هم در جنگ سخت و هم در جنگ نرم در «جورچین» قدرت جهان شکست‌خورده است.

نورنیوز-گروه سیاسی: 1- آن هنگام که امام خمینی (ره) در 12 فروردین سال 1358 با رفراندوم نودوهشت و دودهم درصدی پرچم جمهوری اسلامی را در سرزمین ایران اسلامی بالا برد دو قدرت مسلط جهان پیام به او دادند؛ دنیا تقسیم‌شده است.

شما دیر آمدید! این ما هستیم که تعیین می‌کنیم در «جورچین قدرت» در جهان هر کشور باید کجا باشد!

2- امام (ره) با اعلام راهبرد نه غربی نه شرقی به آمریکا و شوروی پیام دادند؛ «زورچین» در «جورچین» قدرت جواب نمی‌دهد. این ملت ما و ملت‌های جهان هستند که تعیین می‌کنند «جورچین» قدرت بر مبنای یک قیام حسینی و مهدوی در تاریخ معاصر به کدامین سو برود و چگونه باشد!

3- آمریکا و شوروی در سال‌های 56 و 57 با کشتار مردم در تظاهرات خیابان‌های شهرهای ایران با رژیم شاه همکاری کردند آن‌ها نمی‌خواستند جمهوری اسلامی شکل بگیرد. اما در بهمن 57 که انقلاب به پیروزی رسید، شمشیرها را از رو بستند با جنگ داخلی، ترور رهبران ایران و کودتاها و جنگ تحمیلی و... می‌خواستند جلوی شکل‌گیری و تعمیق قدرت ملی در قیام موسایی امام را بگیرند که نشد.

4- قیام امام (ره) علیه قدرت فرعونی حاکم بر جهان یک قیام موسایی بود هر قیام موسایی با سه پدیده زور یعنی فرعون زر یعنی قارون و تزویر یعنی سامری روبه‌روست. امام خمینی(ره) از این سه سد عبور کرد و نظامی که می‌گفت و دفاع از آن از اوجب واجبات است، تأسیس کرد.

5- خداوند در 34 سوره قرآن 136 مرتبه نام حضرت موسی را آورده است و 900 آیه قرآن مختص ماجرای قوم بنی‌اسرائیل است. پیام اصلی این آیات به مسلمانان این است که شما در جهاد اکبر گرفتار صهیونیسم هستید باید حق این نبرد را اداء کنید!

آمریکا و شوروی در تأسیس اسرائیل در «جورچین» قدرت در غرب آسیا به «زور» متوسل شدند. این «زور» زیر ضربات قدرتمند امامین انقلاب و نیروی مقاومت در منطقه سال‌به‌سال، ماه‌به‌ماه و اکنون روز به روز رو به استهلاک است.

صهیونیست‌ها از حالت تهاجمی سال‌های تأسیس بیرون آمدند و حالت دفاعی گرفتند. «دیوار حائل» اولین نشانه‌های آن بود. پذیرش شکست در جنگ 33 روزه دومین نشانه‌های عقب‌نشینی از تداوم اشغال بود، عملیات طوفان‌الاقصی نشان داد «دیوار حائل» جواب نمی‌دهد.

جنگ به داخل سرزمین‌های اشغالی از زمین و هوا و دریا کشیده شده است این رخدادها نشان می‌دهد زورچین قدرت‌ها در جورچین قدرت در غرب آسیا جواب نداده است. اولا یک ضلع قدرت یعنی شوروی از هم پاشید. امروز روسیه به‌عنوان ته‌مانده آن قدرت در کنار آمریکا نیست بلکه مقابل آن است. چین به‌عنوان یک قدرت نوظهور در «جورچین» آمریکایی‌ها عمل نمی‌کند. جامعه جهانی از همگرایی با غرب خودداری می‌کند و سهم خود را با «بریکس» و «پیمان شانگهای» می‌خواهد  از سفره قدرت و ثروت غرب جدا کند. این حوادث نشان می‌دهد این امامین انقلاب اسلامی هستند که طی نیم قرن گذشته تعیین می‌کنند در «جورچین» قدرت جهان «کی» باید «کجا» باشد.

6- جامعه جهانی جنایات آمریکا و اسرائیل را در غزه و لبنان محکوم کرده است دادگاه لاهه به‌عنوان عالی‌ترین مرجع حقوقی در جامعه جهانی ، نتانیاهو و وزیر جنگ او را به جرم جنایات جنگی، نسل‌کشی و قتل‌عام کودکان و زنان محکوم کرده است، دادگاه به این حکم قناعت نکرده است اکنون دادستانی دادگاه کیفری بین‌المللی حکم بازداشت و مجازات نتانیاهو و وزیر جنگ او را صادر کرده است!

این در حالی است که فریاد محکومیت آمریکا و اسرائیل از آسمان 5 قاره جهان شنیده می‌شود. غرب هم در جنگ سخت و هم در جنگ نرم در «جورچین» قدرت جهان شکست‌خورده است.

غرب در مقابله با اراده معطوف به قدرت امامین انقلاب اسلامی کم آورده است. مفاهیم تئوریک و ارزشی غرب که در چند کلمه دموکراسی، آزادی ، حقوق بشر، حقوق بین‌الملل و تعریف روابط بین‌الملل خلاصه می‌شد زیر بارش بمب‌های چند تنی سنگرشکن در غزه و لبنان در ذهن مردم جهان نابود شده است . معادلات قدرت در جهان در حال تغییر است.

7- بازیگوشی سیاسی شورای حکام در صدور بیانیه خصم‌آلود علیه ملت ایران برای برپایی فتنه فعال کردن مکانیسم ماشه یک بازی مسخره است. انگشت شلیک غرب علیه ملت ایران نیم قرن است روی ماشه است. آن‌ها ما را نباید از چیزی بترسانند که خود می‌ترسند. آن‌ها دارند به سمتی حرکت می‌کنند که از آن می‌ترسند. واکنش وزارت خارجه و سازمان انرژی اتمی ایران در بیانیه مشترک قابل‌ستایش است. این‌یک «واکنش» نیست یک «کنش» است. قطعا این کنش عقب‌نشینی دشمن را در پی خواهد داشت.

ملت بزرگ ایران اسلامی در سمت درست تاریخ ایستاده است هیچ قدرتی نمی‌تواند جلوی این سمت‌گیری و جهت‌گیری را تغییر دهد.

*عضو حزب مؤتلفه اسلامی 


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نورنما | پرش غول یخی از دل اقیانوس
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز دوشنبه 24 آذر 1404+ جدول
گروسی: بازرسی‌ها در ایران از سر گرفته‌ شده است
مرگ سالی 20 هزار نفر در تصادفات در کشور
قتل کارگردان و بازیگر هالیوودی و همسرش
خیبر خرم‌آباد – استقلال؛ آزمون دشوار آبی‌ها پیش از نبرد آسیایی
رونمایی از 5 اتوبوس برقی تولید داخل در هفته جاری
کابینه افراطی و ضربه به یهودیان
قتل مرد ثروتمند به خاطر اجاره خانه!
خداداد عزیزی از خانواده‌ها عذرخواهی کرد
نوزاد عراقی با دندان به دنیا آمد
نرخ مهاجرت نخبگان، سیل آسا؛ بازگشت، قطره‌ای
با تقویت روابط با همسایگان تحریم‌های آمریکا اثری نخواهد داشت
جزئیات واریز مرحله جدید سود سهام عدالت اعلام شد
قسمت اول ؛ ما بی‌سوادیم ؟!
سینما ایران ثبت نشد، رها شد، سوخت!
کیفیت هوای تهران قابل قبول است
67 هزار نفر در کاروان های حج ثبت نام کردند
بازخوانی استراتژی امنیت ملی آمریکا: ادعا، اقدام و پیامد
بنزین و اعتراضات
کشته شدن 4 نیروی دولت الجولانی در ادلب
ادامه حملات هوایی و زمینی رژیم صهیونیستی به غزه و کرانه باختری
پیدا شدن پرچم داعش در خودروی مهاجمان استرالیا
بخشنامه ساعت کاری جدید دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد
آغاز سفر دور روزه سخنگوی دولت به استان مرکزی
معادله قدرت؛ فراتر از ارقام دفاعی
دوفوریتی | عمل‌های زیباییی اینستاگرامی با قیچی خیاطی و موچین آرایشگاه!
کدام استان‌ها برفی می‌شوند؟
آغاز فروش فوری و پیش‌فروش 12 محصول ایران‌خودرو + جدول خودرو و زمان تحویل
بازگشت یک ورزشکار دیگر به ایران پس از تغییر تابعیت
پیروزی راست‌گرایان در شیلی؛ خوزه آنتونیو کاست رئیس‌جمهور شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز دوشنبه 24 آذر 1404
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 24 آذر + وضعیت استانها
پهپاد هیدروژنی چین رکورد طولانی‌ترین پرواز را شکست
روبات انسان‌نما به یوتیوبر شلیک کرد!
اختراع «سپر صوتی» برای کاهش حواس‌پرتی مبتلایان بهADHD
نخستین واکسن تک‌دوز تب دنگی در جهان تأیید شد
خوراکی‌های پرمصرف با قند پنهان؛ تهدیدی خاموش برای سلامت
درمان پیش‌دیابت خطر بیماری‌های قلبی را نصف می‌کند
تقویت نیروی دریایی روسیه، نگرانی جدید ناتو
واردات برنج و گوشت از مرزها تحت تأثیر گرانی دلار
عون تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان را محکوم کرد
فرانسه به حمایت از اوکراین ادامه می دهد
پاپ: زندان‌ها در جهان بیش از ظرفیت‌شان پر شده‌اند
درگیری مرزی میان ارتش لبنان و نیروهای سوریه
فریدزاده: سینمای ایران به کاخ جشنواره نیاز دارد
ایتالیا خواستار استقلال امنیتی اروپا از آمریکا شد
اینتر پس از 3 سال، جنوا را در خانه‌اش شکست داد
دادگاه اسرائیل درخواست لغو جلسه محاکمه نتانیاهو را رد کرد
بایرن مونیخ با پنالتی در خانه از شکست فرار کرد
X
آگهی تبلیغاتی