×
بین الملل
شناسه خبر : 200892
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/09/04 ساعت 15:46
کشف جسد خاخام گمشده در امارات/اسرائیل خواستار عدم سفر صهیونیست‌ها به امارات شد

کشف جسد خاخام گمشده در امارات/اسرائیل خواستار عدم سفر صهیونیست‌ها به امارات شد

دفتر نخست‌وزیری و وزارت خارجه رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند که مقامات اماراتی جسد خاخام «زوی کوگان» را پیدا کرده‌اند.

نورنیوز-گروه بین الملل:  روزنامه تایمز چاپ رژیم صهیونیستی نوشت: کوگان، خاخام جنبش «حباد»، از پنجشنبه در امارات ناپدید شده بود.

در این بیانیه آمده است که سفارت رژیم صهیونیستی در ابوظبی با خانواده کوگان در امارات در تماس بوده است.

تل‌آویو این قتل را «یک اقدام تروریستی نفرت انگیز یهودستیزانه» خوانده و متعهد شده که از همه ابزارهای موجود برای محاکمه قاتلان استفاده کند.

کوگان یک شهروند دوگانه اسرائیلی-مولداوی بود

اولین اظهارنظر امارات درباره ناپدید شدن خاخام اسرائیلی

وزارت کشور امارات در مورد خبر ناپدید شدن یک خاخام صهیونیست در این کشور اظهار نظر کرد.

 وزارت کشور امارات اعلام کرد که گزارشی از خانواده یک فرد مولداویایی به نام «زوی کوگان» مبنی بر مفقود شدنش و قطع ارتباط با وی از روز پنجشنبه دریافت شد.

به گزارش خبرگزاری امارات، وزارت خارجه امارات نیز اعلام کرد که «با خانواده وی تماس گرفته و اعلام آمادگی کرده هر نوع حمایت لازم را ارائه می‌کند».

این وزارتخانه تأکید کرد که مقامات ذی صلاح پس از دریافت گزارش، عملیات جست‌وجو و تحقیق را آغاز کردند و از مردم خواستند اطلاعات را از منابع رسمی دریافت کنند و شایعات سوء و اخبار گمراه کننده را دنبال نکنند.

سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی با مطرح کردن ادعاهایی گزارش داد که گمان می‌رود گروهی که در ربودن خاخام در امارات شرکت کرده، یک گروه از ازبکستان است.

رسانه‌های عبری روز شنبه فاش کردند که موساد اسرائیل و سرویس‌های اطلاعاتی امارات در حال تحقیق درباره ناپدید شدن این خاخام اسرائیلی در امارات هستند.

دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی نیز عصر روز شنبه در بیانیه‌ای از طرف موساد تأکید کرد که «زوی کوگان، شهروند اسرائیلی-مولداویایی و فرستاده جنبش "حباد" در امارات از ظهر پنجشنبه گذشته ناپدید شده است».

در این بیانیه توضیح داده شده است: «بر اساس اطلاعاتی که احتمال قرار گرفتن کوگان در معرض یک حادثه تروریستی را نشان می‌دهد، تحقیقات فشرده‌ای در امارات آغاز شد.

در این بیانیه آمده است که «سرویس‌های اطلاعاتی و امنیتی اسرائیل بی‌وقفه برای پیگیری این پرونده و تضمین امنیت کوگان تلاش می‌کنند».

موساد اشاره کرد که شورای امنیت داخلی اسرائیل به دلیل تهدیدات تروریستی احتمالی هشدار سفر به امارات (در سطح متوسط) صادر کرده است.

موساد از مسافران خواست از بازدیدهای غیرضروری خودداری کرده و تدابیر شدید امنیتی را اتخاذ کنند.

وبگاه «واللا» به نقل از ۲ منبع آگاه نوشت که اطلاعات موجود در اختیار اسرائیل حاکی از احتمال این است که این خاخام قبل از ناپدید شدن توسط گروه‌های «تروریستی» تحت نظر قرار گرفته باشد.

بر اساس گزارشی که روزنامه «یدیعوت آحارونوت» منتشر کرد خانواده این خاخام خاطرنشان کردند که ارتباط با وی در روزهای اخیر قطع شده است.

این روزنامه گزارش داد که سرویس‌های امنیتی این رژیم با هماهنگی مقامات اماراتی در تلاش برای یافتن او هستند.

هنوز جزئیات بیشتری درباره شرایط ناپدید شدن وی منتشر نشده است.

به گزارش ایسنا، روزنامه عبری یدیعوت آحارونوت به نقل از مقامات امنیتی نوشت ترس از ربوده شدن و کشته شدن خاخام زوی کوگان، مفقود شده در امارات متحده عربی، افزایش یافته است و به نظر می‌رسد که عاملا این حادثه عملا از آنجا به ترکیه فرار کرده‌اند.

اسرائیل خواستار عدم سفر صهیونیست‌ها به امارات شد

شورای امنیت داخلی اسرائیل امروز یکشنبه، از صهیونیست‌ها خواست که از سفر غیرضروری به امارات اجتناب ورزند.

کانال 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که در پی پیدا شدن جسد خاخام و شهرک‌نشین اسرائیلی زوی کوگان، شورای امنیت داخلی اسرائیل از صهیونیست‌ها خواست که از سفر غیر ضروری به امارات پرهیز کنند. شب گذشته نیز، پس از انتشار خبر ناپدید شدن این خاخام، شورای امنیت داخلی اسرائیل توصیه مشابهی به صهیونیست‌ها کرده بود.

دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی نیز امروز اعلام کرد که شورای امنیت داخلی علاوه بر توصیه به عدم سفر غیرضروری به امارات، از صهیونیست‌های ساکن در این کشور می‌خواهد که تدابیر احتیاطی لازم را اتخاذ کنند.

عصر دیروز بود که رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند که آخرین بار خاخام در روز چهارشنبه هفته پیش رویت شده است و اکنون موساد و نهادهای امنیتی امارات، در حال تحقیق درباره گم‌شدن این مبلغ صهیونیست هستند.به اعلام روزنامه یدیعوت آحارانوت زوی کوگان یکی از فرستادگان «حاباد» (سازمان افراطی یهودی) در ابوظبی و نیز یک افسر در تیپ گفعاتی بوده است.
از سوی دیگر حباد نیز امروز پس از پیدا شدن جسد این خاخام گفت که این افسر اسرائیلی، یکی از اعضای این سازمان بوده که در ابوظبی اقامت داشت و یک تجاری را در دبی اداره می‌کرد.


نظرات

آخرین اخبار
بانوی اصفهانی حج عمره‌اش را به ساخت 168 کلاس درس بخشید
قیمت جدید بنزین اعلام شد؛ عرضه بنزین 87 هزار و 200 تومانی از بامداد پنجشنبه
علت مرگ ماهیان بند الماس اردبیل اعلام شد
شب شهادت امام رضا(ع)؛ حرم رضوی غرق اشک و ماتم
هرمزگان، سرآمد مدیریت بحران در کشور
نورویدئو | وقتی گلوله ها خاموش شدند، اقتصاد هدف بعدی شد
شکستگی خط انتقال آب بجنورد مهار شد؛ آب پایدار ماند
مسکو: اوکراین تمایلی به پذیرش اتباع مجرم خود در روسیه ندارد
پیام تبریک سرلشکر صفوی به فرمانده جدید سپاه
وزیر دفاع پاکستان خواستار تقویت همکاری‌های دوجانبه با ایران شد
آغاز کاهش حضور نظامی ناتو در کوزوو
برنامه قطعی برق فارس فردا پنجشنبه 22 مرداد+ لینک
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا پنجشنبه 22 مرداد ماه اعلام شد+ جدول
واکنش دردناک مسی به درگذشت پدرش؛ «نمی‌دانم بدون تو چگونه ادامه دهم»
تهران در سوگ امام رضا(ع)؛ حرکت دسته‌های عزاداری به سمت بیت رهبر شهید
فشار تازه اروپا به ایران با اهرم حقوق بشر
صالحی: جنگ پایان راه نیست؛ مسیر «فتح اکبر» ادامه دارد
مخابره پیام «اس.او.اس» لینکن به آمریکایی‌ها!
پایان رزمایش مشترک ناوهای چین و اندونزی
توجه ویژه «رهبر شهید» به قرآن؛ روایتی از نزدیکان بیت
چرا مسابقات شطرنج کشور در خرم‌آباد لغو شد؟
جزئیات تشییع ایرج خواجه‌امیری اعلام شد
روسیه 2 شناور مرتبط با ارتش اوکراین را در اودسا هدف گرفت
جریمه سنگین برای حمل سوخت مازاد در دوغارون
آخرین وضعیت «چنگیز وثوقی» بازیگر پیشکسوت سینما
مزایده آمریکایی برای شرکت‌های نفت و گاز در خلیج مکزیک
جدول قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا پنجشنبه 22 مرداد به تفکیک شهرستان ها اعلام شد
زمانبندی قطعی برق کرمان پنجشنبه 22 مرداد اعلام شد+ لینک
چرایی سفر رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین به ترکیه
آخرین قیمت مرغ امروز 21 مرداد/ مرغ کامل کیلویی چند؟+ جدول
هشدار انصارالله به عربستان؛ یمن در اوج آمادگی نظامی است
موتور طلا دوباره روشن شد؛ سرمایه‌ها به بازار برگشتند
صرب‌الاجل نهایی خروج نظامیان آمریکایی از عراق
گفت‌وگوی دقیقه نودی عراقچی و وزیر پاکستانی
اختصاص 7 همت برای مطالبات رتبه‌بندی فرهنگیان
اوپک:تولید نفت ایران در ژوئیه صعودی شد
انفجار مرگبار در بلوچستان پاکستان؛ 18 شورشی کشته شدند
سرمربی سابق کرواسی هدایت اماراتی‌ها را بر عهده گرفت
نورنما | دلم یک «یا رضا » می خواهد و یک پنجره فولاد ...
واکنش حماس به بستن مسجد ابراهیمی
جنگ با ایران، اقتصاد تاجیکستان را تحت فشار گذاشت
هویتی نشأت‌گرفته از پیوند سنجیده شعر و آواز
پیش بینی قیمت دلار فردا پنجشنبه 22 مرداد/ دلار افت می کند؟
هشدار روسیه درباره تأثیر جنگ ایران بر همکاری‌های خزر
پیام تبریک آیت‌الله حسینی بوشهری به محسن رضایی
وزن‌کشی تیم ملی کشتی پهلوانی ایران در ترکیه
غلامحسین محمدی سرپرست سازمان تأمین اجتماعی شد
اعزام حداکثری ناوگان حمل‌ونقل عمومی برای جابه‌جایی زائران مشهد مقدس
زیردریایی هسته‌ای کره جنوبی، منطقه را بی‌ثبات می‌کند
2200 طرح مدرسه‌سازی در راه است؛ هزاران کلاس آماده می‌شود