×
بین الملل
شناسه خبر : 200868
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/09/04 ساعت 09:44
ابراز امیدواری سخنگوی اتحادیه اروپا به احیای دیپلماسی هسته‌ای با ایران

ابراز امیدواری سخنگوی اتحادیه اروپا به احیای دیپلماسی هسته‌ای با ایران

مقام ارشد اتحادیه اروپا با بیان اینکه دیپلماسی بهترین راه برای یافتن راه‌حل‌ها درباره مسائل مهم با ایران است، ابراز امیدواری کرد به‌زودی دیپلماسی هسته‌ای این نهاد با جمهوری اسلامی ایران از سر گرفته شود.

نورنیوز-گروه بین الملل: «پیتر استانو» سخنگوی ارشد امور خارجی و سیاست امنیتی اتحادیه اروپا  در پاسخ به سوالی درباره امکان احیای مذاکرات رفع تحریم‌های ایران گفت: «نماینده عالی اتحادیه اروپا و تیم او با ایران، طرف‌های دیگر برجامی و همچنین ایالات متحده در تماس هستند تا تمام کانال‌های ارتباطی را باز نگه دارند و امکان احیای مذاکرات هسته‌ای معنادار را حفظ کنند».

این مقام اروپایی با تکرار ادعاها درباره برنامه هسته‌ای ایران، مدعی شد: «اتحادیه اروپا به صورت کامل به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تکیه دارد و گزارش این نهاد درباره خط سیر هسته‌ای و عدم همکاری ایران با آژانس، بسیار نگران‌کننده است».

این ادعا در حالی است که سازمان انرژی اتمی و وزارت خارجه ایران در بیانیه‌ای مشترک پس از صدور قطعنامه ضدایرانی در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام کردند «سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران همواره مبتنی بر تعامل سازنده با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در چارچوب حقوق و تکالیف مصرح ذیل معاهده عدم اشاعه و موافقت‌نامه جامع پادمان بوده است اما سه دولت اروپایی و آمریکا که سابقه طولانی در بدعهدی و عدم پایبندی آشکار به تعهدات خود از جمله در قالب برجام و توسل به تحریم‌های ظالمانه و فشارهای غیرقانونی علیه ملت ایران دارند در یک اقدام تقابلی و ناموجه، قطعنامه‌ای علیه ایران در شورای حکام ارائه کردند».

این ۲ نهاد ایرانی همچنین اعلام کرده‌اند که «این رویکرد سیاست زده، غیر واقع‌بینانه و مخرب فضای مثبت ایجاد شده و تفاهم‌های حاصل از آن را مخدوش می‌کند. چنین اقدامی، آن‌هم در زمانی که ایران و آژانس در مسیر تعامل سازنده قرار داشتند، بار دیگر ثابت کرد که سه دولت اروپایی و آمریکا در ادعای خود مبنی بر حفظ اعتبار آژانس به هیچ وجه صداقت ندارند و موضوع هسته‌ای ایران صرفا بهانه و دستاویزی برای پیشبرد اهداف نامشروع آن‌هاست».

استانو با این حال گفت: «درباره مذاکرات هسته‌ای، ما امیدواریم دیپلماسی هسته‌ای بتواند به‌زودی احیا شود. این موضوع همچنین برای ثبات منطقه سودمند خواهد بود».

پیش از این «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران درباره امکان احیای مذاکرات با غرب گفته بود: «ابراز علاقه از سمت کشورهای اروپایی برای شروع مذاکرات وجود دارد و ما احتمالا بزودی کار را انجام خواهیم داد».

استانو همچنین گفت که «اتحادیه اروپا به رویکرد سیاسی جامع که بر اساس احترام متقابل باشد، متعهد است. اروپا دیپلماسی را بهترین راه برای یافتن راه‌حل‌هایی درباره مسائل مهم می‌داند و ما با رئیس‌جمهور و وزیر خارجه ایران در تماس هستیم.»


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
بارش‌های شدید در گیلان و مازندران
انتصاب 4 عضو حقیقی شورای عالی نوجوانان و جوانان از سوی رئیس جمهور
قیمت دلار و سایر ارزها امروزدوشنبه 10 آذر1404+ جدول
قیمت خرید تضمینی جو و ذرت تعیین شد
هشدار تولیدکنندگان مرغ درباره آینده بازار
فراخوان هفت سازمان بین‌المللی برای بازداشت فوری سران رژیم صهیونیستی
3 کشته در تصادف محور کرند - سرپل‌ذهاب
تجلیل رییس‌جمهور از یک معلم قزوینی
همسان‌سازی حقوق بازنشستگان کلید خورد
بازگشت شاخص بورس به مدار صعودی | جهش 40 هزار واحدی
خودروها چند درصد مقصر آلودگی هوا هستند؟
سدهای مهم فقط 32 درصد آب دارند
گزینه‌های جنجالی برای پایان جنگ اوکراین
بهترین زمان و بهترین ورزش در هوای آلوده
سکوت عجیب فیفا در قبال تحریم قرعه‌کشی جام جهانی از سوی ایران
تردد خودروهای هیبریدی در طرح زوج و فرد آزاد است
سهم تاکسی‌های اینترنتی در آلودگی هوای پایتخت
نمایش فیلم‌های کوتاه جشنواره جهانی فیلم فجر به سانس فوق‌العاده رسید
خشونت ساختاری آمریکا و بحران امنیت
مبعلی سرمربی الفتح امارات شد
189 نقطه حادثه خیز در پایتخت رفع خطر شد
زمان دقیق واریز مرحله پنجم کالابرگ اعلام شد
توقیف لنج حامل 80 هزار لیتر سوخت قاچاق در کیش
پیشنهاد «معامله» نتانیاهو برای دریافت عفو
جزئیات جدید واریز وام بازنشستگان تأمین‌اجتماعی
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز دوشنبه 10 آذر 1404+ جدول
وضعیت قرمز هوای تهران برای دهمین روز متوالی
هشدار امنیتی تازه دریافت نکردیم/ آماده مقابله با هر سناریوی بحران‌ساز رژیم صهیونیستی هستیم
تکذیب یک نقل قول از کمال خرازی
اراک میزبان دربی 106 با حضور تماشاگران زن
دوفوریتی | حرص خوردن از شبکه‌ای که اسمش«شاد» است
ماجرای پرواز جنگنده‌ها بر فراز اربیل عراق چه بود؟
پرونده ناپدید شدن دختر نوجوان با اعترافات متهم بسته شد
هشدار بارش‌های سنگین و افت دما در نیمی از کشور
ممنوع‌شدن گوشی اندرویدی برای افسران صهیونیست
جنگ روانی ترامپ علیه مادورو
واکسنHPV به سبد واکسیناسیون اضافه می‌شود
آخرین وضعیت رضا امیرخانی پس از سانحه سقوط + فیلم
رزمایش ضد تروریسم «سهند 2025» برگزار می‌شود
تله نهادی یارانه پنهان
ترامپ تماس با مادورو را تأیید کرد؛ جزئیات «محرمانه» می‌ماند
نگرانی صهیونیست‌ها بعد از سخنرانی «نعیم قاسم»
پیام تسلیت قالیباف در پی درگذشت همسر معاون رئیس جمهور
جزییات جدید از بازداشت هنرمندان و انتقام‌گیری شخصی
لاوروف : اروپا تصمیم به کناره گیری از مذاکرات صلح اوکراین گرفت
درگیری در اردوی تیم ملی تکواندو بانوان زیر 21 سال
روز مجلس و مجلسِ روز
پاپ : تشکیل کشور فلسطین تنها راه حل است
ادعای سی‌ان‌ان: مادورو شرط کناره گیری از قدرت را اعلام کرد
تورم و تعلیق
X
آگهی تبلیغاتی