×
بین الملل
شناسه خبر : 200823
تاریخ انتشار : شنبه 1403/09/03 ساعت 21:17
بورل: اجرای حکم بازداشت نتانیاهو برای اتحادیه اروپا اختیاری نیست

بورل: اجرای حکم بازداشت نتانیاهو برای اتحادیه اروپا اختیاری نیست

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت: کشورهایی که معاهده رم را امضا کردند موظف به اجرای تصمیم دادگاه کیفری بین‌المللی هستند و این موضوع اختیاری نیست.

نورنیوز- گروه بین‌الملل: بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در جریان سفر به قبرس اظهار کرد، دولت‌های اتحادیه اروپا نمی‌توانند تصمیم بگیرند که حکم بازداشت صادره از سوی دیوان کیفری بین‌المللی لاهه علیه «بنیامین نتانیاهو» و «یوآو گالانت» نخست‌وزیر و وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی را اجرا کنند یا خیر.

وی ادامه داد : «کشورهایی که معاهده رم را امضا کردند موظف به اجرای تصمیم دادگاه [کیفری بین‌المللی] هستند. این اختیاری نیست».

بورل تصریح کرد که کشورهایی که می‌خواهند به اتحادیه اروپا بپیوندند نیز ملزم به رعایت این تعهدات هستند.

این دیپلمات ارشد اتحادیه اروپا به رویترز همچنین گفت: این بسیار مضحک خواهد بود که تازه واردها تعهدی داشته باشند که اعضای کنونی [اتحادیه اروپا] به آن عمل نمی‌کنند.

این درحالیست که آمریکا تصمیم دیوان کیفری بین‌المللی (ICC) برای بازداشت بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر و یوآو گالانت وزیر جنگ رژیم صهیونیستی را رد کرد و تل آویو نیز حکم دادگاه لاهه را «یهودی ستیزانه» خواند.

هر کس از سیاست‌های اسرائیل انتقاد می‌کند او را یهودی‌ستیز می‌خوانند

بورل افزود هر بار که کسی با سیاست اسرائیل مخالف است، [صهیونیست‌ها] آنها را به یهود ستیزی متهم می‌کنند.

وی تاکید کرد: «من حق دارم بدون متهم شدن به یهودستیزی از تصمیمات [رژیم] اسرائیل انتقاد کنم، چه نتانیاهو باشد چه شخص دیگری. این قابل قبول نیست، دیگر بس است».

جنایات رژیم اسرائیل در نوار غزه در حالی ادامه دارد که دیوان کیفری بین‌المللی روز پنجشنبه دستور بازداشت بنیامین نتانیاهو و یوآو گالانت نخست‌وزیر و وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی را به اتهام ارتکاب جنایت جنگی، جنایت علیه بشریت و استفاده از گرسنگی (گرسنگی دادن به مردم غزه) به عنوان یک سلاح صادر کرده است.

حکم دیوان بین‌المللی کیفری علیه نتانیاهو و گالانت، «نقطه عطفی در تاریخ بشریت»

نعمان کورتولموش رئیس مجلس ترکیه نیز امروز شنبه در این باره گفت که حکم اخیر دادگاه کیفری بین‌المللی برای بازداشت نخست‌وزیر و وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی «نقطه عطفی در تاریخ بشریت» است.

وی اظهار داشت: امیدوارم نتانیاهو و دار و دسته جنایتکارش هر چه زودتر هر کجا که می‌روند دستگیر شوند و در دادگاه کیفری بین‌المللی پاسخگو باشند.

کورتولموش با پیش‌بینی اینکه تغییرات بزرگ و اساسی در جهان چندقطبی در حال ظهور، رخ خواهد داد خاطرنشان کرد که تصمیم برای صدور احکام نشان می‌دهد که «شرافت و وجدان انسانی در حال پیروزی است».

رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه نیز اخیرا خواستار اجرای قرار بازداشت نخست‌وزیر و وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی در راستای «تجدید اعتماد بشریت به نظام بین‌المللی» شد و در این باره گفت: من حمایت خود را از تصمیم دیوان کیفری بین‌المللی در مورد دستگیری نتانیاهو و گالانت اعلام می‌کنم.

رژیم اسرائیل از هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) در پی ناکامی در عملیات طوفان الاقصی از سوی گروههای مقاومت فلسطینی به رهبری حماس، جنگ ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرده است؛ طی این مدت بخش اعظم منازل و زیرساخت‌های نوار غزه در این جنگ به شدت تخریب شده‌اند و محاصره رقت بار و بحران انسانی شدید در کنار قحطی و گرسنگی بی‌سابقه، جان ساکنان این منطقه را تهدید می‌کند.

حملات اسرائیل تنها به نوار غزه محدود نشده است و رژیم اشغالگر قدس، جنگ طلبی خود را در کرانه باختری، لبنان و دیگر مناطق خاورمیانه با حمایت های همه جانبه آمریکا و متحدانش گسترش داده است.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران (131) « تربت جام»
قاتل 16 ساله در کرمان پس از 6 سال از قصاص رهایی یافت
چاپ کاغذی پایان‌نامه‌ها ممنوع شد
بی‌توجهی مدیران عامل علت ناترازی بانک‌هاست
انصاری: آتش‌سوزی الیت 20 روز مداوم نبود
آمریکا: طرح صلح اوکراین با مشارکت کی‌یف و مسکو طراحی شده است
دستگیری سه عامل حمله وحشیانه به زوج سالمند در اهر
طرح 28 ماده‌ای ترامپ
مسیرهای منتهی به جنگل‌های مازندران مسدود شد
تصمیم‌گیری در مورد موضوع هسته‌ای در سطح کلان کشور انجام می‌شود
سن دیابت در کشور به نوجوانی رسید
دولت‌ها چگونه تسخیر می‌شوند؟
آمریکا خواستار برگزاری انتخابات در اوکراین شد
80 درصد آتش سوزی جنگل الیت مهار شد
عقب نشینی حماس از اجرای توافق آتش بس ادعای دروغ است
اقتصاد سیاسی تورم
ترامپ و نتانیاهو، جبهه‌سازی علیه ایران!
جنگل های هیرکانی، میراثی جهانی که نیمی از آن در مازندران است
شاخص آلودگی تهران 146 شد؛ تهران در وضعیت نارنجی
تمهیدات ترافیکی ویژه تشییع 100 شهید گمنام در تهران اعلام شد
صعود طارمی به رده دوم گلزنان سوپرلیگ یونان
سیاست‌نامه | یک انتصاب پرماجرا و حاشیه‌سازی برای دولت
آغاز شمارش معکوس اجرای راه‌آهن رشت-آستارا
مهلت سه‌روزه برای استعفای رئیس نهضت علمای اندونزی به‌دلیل دیدار با حامی صهیونیسم
6 روز هوای پاک در 8 ماه
رسانه‌های بین المللی: آتش‌سوزی جنگل‌های هیرکانی تهدیدی برای میراث طبیعی جهانی است
هادی مرزبان درگذشت
کشف بزرگ پزشکی در درمان درد
برنامه مسابقات ورزشی امروز یکشنبه 2 آذر1404
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 2 آذر 1404 + وضعیت استان‌ها
هدفگیری عجیب یک هواپیما توسط کشتی جاسوسی روسیه
پشت پرده ادغام پرهزینه 2 غول رسانه‌ای انگلیس چیست ؟
بلایی که طوفان خورشیدی پنهان اخیر بر سر زمین آورد
امیدهایی برای افراد فلج / آزمایش انسانی تراشه‌ احیای گفتار
کشف باورنکردنی از بقایای تکنولوژی کهن در دل خاک !
بارش‌های خوبی در راهند/ امیدواری به بهبود وضعیت آبی کشور
دشمنان اسرائیل قدرتمندتر می‌شوند و ما در سکوت عقب‌نشینی می‌کنیم
حضور 30 کشور در مرحله نهایی مسابقات برنامه‌نویسی رایان
سران اروپا مقابل پیشنهاد جنجالی ترامپ ایستادند
شبکه سازمان‌یافته اتباع غیرمجاز در غرب تهران منهدم شد
مهارت عجیب هکرهای ایرانی در عملیات موشکی علیه اسرائیل
اولین نمایشگاه بین‌المللی هوش‌ مصنوعی ایران برگزار می‌شود
ترامپ در رویای خاتمه دادن به جنگ اوکراین
متن پیام تبریک پزشکیان به عون / همانند گذشته در کنار لبنان خواهیم ماند
هشدار قرمز هوای تهران / چرا مدارس تهران تعطیل نشد؟
تهدید ترامپ علیه مردم شهر نیویورک
ماجرای انتقال تجهیزات آمریکایی از حسکه به کردستان چه بود؟
مرگ سه عضو خانواده بر اثر گازگرفتگی
واکنش حماس به ادعاهای دروغ رسانه‌های اسرائیلی
ادعای عجیب نتانیاهو علیه حماس، جهان را متعجب کرد
X
آگهی تبلیغاتی