×
بین الملل
شناسه خبر : 200823
تاریخ انتشار : شنبه 1403/09/03 ساعت 21:17
بورل: اجرای حکم بازداشت نتانیاهو برای اتحادیه اروپا اختیاری نیست

بورل: اجرای حکم بازداشت نتانیاهو برای اتحادیه اروپا اختیاری نیست

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت: کشورهایی که معاهده رم را امضا کردند موظف به اجرای تصمیم دادگاه کیفری بین‌المللی هستند و این موضوع اختیاری نیست.

نورنیوز- گروه بین‌الملل: بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در جریان سفر به قبرس اظهار کرد، دولت‌های اتحادیه اروپا نمی‌توانند تصمیم بگیرند که حکم بازداشت صادره از سوی دیوان کیفری بین‌المللی لاهه علیه «بنیامین نتانیاهو» و «یوآو گالانت» نخست‌وزیر و وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی را اجرا کنند یا خیر.

وی ادامه داد : «کشورهایی که معاهده رم را امضا کردند موظف به اجرای تصمیم دادگاه [کیفری بین‌المللی] هستند. این اختیاری نیست».

بورل تصریح کرد که کشورهایی که می‌خواهند به اتحادیه اروپا بپیوندند نیز ملزم به رعایت این تعهدات هستند.

این دیپلمات ارشد اتحادیه اروپا به رویترز همچنین گفت: این بسیار مضحک خواهد بود که تازه واردها تعهدی داشته باشند که اعضای کنونی [اتحادیه اروپا] به آن عمل نمی‌کنند.

این درحالیست که آمریکا تصمیم دیوان کیفری بین‌المللی (ICC) برای بازداشت بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر و یوآو گالانت وزیر جنگ رژیم صهیونیستی را رد کرد و تل آویو نیز حکم دادگاه لاهه را «یهودی ستیزانه» خواند.

هر کس از سیاست‌های اسرائیل انتقاد می‌کند او را یهودی‌ستیز می‌خوانند

بورل افزود هر بار که کسی با سیاست اسرائیل مخالف است، [صهیونیست‌ها] آنها را به یهود ستیزی متهم می‌کنند.

وی تاکید کرد: «من حق دارم بدون متهم شدن به یهودستیزی از تصمیمات [رژیم] اسرائیل انتقاد کنم، چه نتانیاهو باشد چه شخص دیگری. این قابل قبول نیست، دیگر بس است».

جنایات رژیم اسرائیل در نوار غزه در حالی ادامه دارد که دیوان کیفری بین‌المللی روز پنجشنبه دستور بازداشت بنیامین نتانیاهو و یوآو گالانت نخست‌وزیر و وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی را به اتهام ارتکاب جنایت جنگی، جنایت علیه بشریت و استفاده از گرسنگی (گرسنگی دادن به مردم غزه) به عنوان یک سلاح صادر کرده است.

حکم دیوان بین‌المللی کیفری علیه نتانیاهو و گالانت، «نقطه عطفی در تاریخ بشریت»

نعمان کورتولموش رئیس مجلس ترکیه نیز امروز شنبه در این باره گفت که حکم اخیر دادگاه کیفری بین‌المللی برای بازداشت نخست‌وزیر و وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی «نقطه عطفی در تاریخ بشریت» است.

وی اظهار داشت: امیدوارم نتانیاهو و دار و دسته جنایتکارش هر چه زودتر هر کجا که می‌روند دستگیر شوند و در دادگاه کیفری بین‌المللی پاسخگو باشند.

کورتولموش با پیش‌بینی اینکه تغییرات بزرگ و اساسی در جهان چندقطبی در حال ظهور، رخ خواهد داد خاطرنشان کرد که تصمیم برای صدور احکام نشان می‌دهد که «شرافت و وجدان انسانی در حال پیروزی است».

رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه نیز اخیرا خواستار اجرای قرار بازداشت نخست‌وزیر و وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی در راستای «تجدید اعتماد بشریت به نظام بین‌المللی» شد و در این باره گفت: من حمایت خود را از تصمیم دیوان کیفری بین‌المللی در مورد دستگیری نتانیاهو و گالانت اعلام می‌کنم.

رژیم اسرائیل از هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) در پی ناکامی در عملیات طوفان الاقصی از سوی گروههای مقاومت فلسطینی به رهبری حماس، جنگ ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرده است؛ طی این مدت بخش اعظم منازل و زیرساخت‌های نوار غزه در این جنگ به شدت تخریب شده‌اند و محاصره رقت بار و بحران انسانی شدید در کنار قحطی و گرسنگی بی‌سابقه، جان ساکنان این منطقه را تهدید می‌کند.

حملات اسرائیل تنها به نوار غزه محدود نشده است و رژیم اشغالگر قدس، جنگ طلبی خود را در کرانه باختری، لبنان و دیگر مناطق خاورمیانه با حمایت های همه جانبه آمریکا و متحدانش گسترش داده است.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
زلزله 5.3 در زواره استان اصفهان
یمن: حمله به ناوگان «الصمود» نقض آشکار قوانین بین‌المللی است
تعطیلی دولت آمریکا؛ رسوایی اقتصادی و بن بست ساختاری
5 هواپیمای نظامی آمریکایی نزدیک به خط ساحلی ونزوئلا شدند
بمباران دمشق توسط جنگنده‌های رژیم صهیونیستی
وزیر خارجه مصر: دیدگاه مصر درباره نوار غزه واضح و روشن و خواستار توقف جنگ است
انتقاد ناصرکنعانی از بی‌عملی جامعه جهانی در پشتیبانی از کاروان بشردوستانه «صمود»
محکومیت انگلیس توسط دبیرکل سازمان ملل حمله تروریستی به کنیسه‌ای در انگلیس
توضیحات رئیس دانشگاه تهران از حادثه انفجار دانشکده فنی+فیلم
بارش باران شدید در انزلی/ خسارت به 100 واحد مسکونی + فیلم
لازم‌ الاجرا شدن معاهده مشارکت جامع راهبردی بین جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه
فرانسه: حماس باید در چارچوب طرح ترامپ برای غزه تسلیم شود
سرمربی فجر سپاسی: از استقلال خوزستان عذرخواهی میکنم که آن‌ها را دست کم گرفتم
فلسطینیان در کرانه باختری به خیابان آمدند
راه پیشنهادی قوه قضاییه برای پایان قیمت‌گذاری غیرمنطقی خودرو
واحد دوم گازی نیروگاه آلومینیوم المهدی افتتاح شد
پیام تسلیت هیات‌رئیسه دانشگاه تهران در پی درگذشت دانشجوی دانشکدگان فنی
تظاهرات و حمایت گسترده اسپانیایی‌ها از ناوگان الصمود
نورنما | حتی سایه ی دماوند هم عظمت داره
وزیر دفاع: باید مرتب آماده دفاع از کشور باشیم/مردم حواسشان به جنگ روانی دشمن باشد
عراقچی: ایران به همکاری‌های خود با چین ادامه خواهد داد
قالیباف: حزب‌الله لبنان با حمایت مردمی، همچنان زنده و فعال است
پوتین: روسیه در تحریم‌ رکورددار جهان است
دستور معاون اول رئیس‌جمهور برای رسیدگی فوری به مصدومان حادثه انفجار دانشگاه تهران
روسیه: فرمول 2 کشوری برای فلسطین شکست نخورده است
توسعه هرمزگان و سواحل مکران با تفویض اختیار و اتکاء به ظرفیت‌های انسانی شتاب می‌گیرد
وزیر راه: مدیریت صحیح و اولویت‌بندی پروژه‌ها در شرایط ناترازی بودجه، ضروری است
نوراینفو | خودروهای ما چقدر ایرانی‌اند؟
بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد
اعلام اسامی پذیرفته‌شدگان آزمون کاردانی به کارشناسی‌ ناپیوسته
وزیر خارجه فرانسه : باب گفت‌وگو با ایران همچنان باز است
اردن و عمان حمله رژیم صهیونیستی به ناوگان الصمود را محکوم کردند
ساپینتو در استقلال ماندنی شد!
سخنگوی سپاه: 80 درصد موشک‌ها باوجود آمادگی دشمن در «وعده صادق 2» به هدف خورد
ترامپ به دنبال کاهش بودجه آژانس‌های فدرال در پی تعطیلی دولت آمریکا
جزییات انفجار در آزمایشگاه دانشگاه تهران+تعداد کشته ومصدومان/فیلم
پزشکیان بندرعباس را به مقصد تهران ترک کرد
تصویب اصلاح سازوکار تهاتر تجاری میان ایران و پاکستان
افزایش عرضه ارز به منظور واردات از شنبه
کاخ سفید: ترامپ می‌خواهد جنگ در اوکراین پایان یابد
برگزاری رزمایش تخصصی پدافند هوایی در شرق کشور
بازدید معاون وزارت بهداشت از مراکز جامع خدمات بهداشتی در دوحه
تل‌آویو: تمام کشتی‌های صمود به جز یکی توقیف شد
پسکوف: هیچ سلاح جادویی برای اوکراین وجود ندارد
استقلال خوزستان (2) - فجر سپاسی (1) + خلاصه بازی
قاتل امام جمعه موقت مسجدی در باغ فیض تهران بازداشت شد
واریز سود سهام عدالت به بیش از 44 میلیون سهامدار
ترامپ و نتانیاهو، جنگ با ایران را از دستور کار خارج نکرده‌اند
زلزله سه ریشتری کرج را لرزاند + جزئیات
سینا ولی‌زاده در جمع 15 بازیکن برتر رنکینگ جهانی پاکت بیلیارد
X
آگهی تبلیغاتی