×
سیاسی
شناسه خبر : 200733
تاریخ انتشار : شنبه 1403/09/03 ساعت 11:55
ایران در موضوع مذاکره هیچگاه غافل نبوده است

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس:

ایران در موضوع مذاکره هیچگاه غافل نبوده است

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: در موضوع مذاکره، جمهوری اسلامی هیچگاه غافل نبوده اما بحث درباره عهدشکنی طرف مقابل و اصرار بر اشتباهات و ادامه اتخاذ تصمیمات نادرست مطرح است.

نورنیوز-گروه سیاسی: عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی شرط مذاکره ایران با آمریکا را جبران خسارات گذشته و اصلاح گذشته رفتار ایالات متحده در قبال جمهوری اسلامی اعلام کرد و گفت: خروج یک طرفه ترامپ از برجام در دوره قبلی ریاست جمهوری وی به معنای عدم اعتماد به آمریکا و شرکای اوست.

علاء الدین بروجردی درباره احتمال مذاکره با دولت جدید آمریکا که برخی از مسوولان نظام از جمله آقای علی لاریجانی هم با تحقق شروطی، به این موضوع اشاراتی داشتند، گفت: در موضوع مذاکره، جمهوری اسلامی هیچگاه غافل نبوده اما بحث درباره عهدشکنی طرف مقابل و اصرار بر اشتباهات و ادامه اتخاذ تصمیمات نادرست مطرح است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی افزود: بر اساس قوانین بین المللی و اصول اسلامی، مذاکره باید مبتنی بر اصول پایدار انجام شود تا طرف مقابل به تعهدات خود پایبند بوده و به آن عمل کند. اما وقتی آمریکا در دوره قبلی ریاست جمهوری ترامپ به صورت یکطرفه از برجام خارج شد و تعهدات خود را زیر پا گذاشت، به معنای بی اعتمادی به آمریکا و شرکای اوست.

نماینده مردم لارستان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بدلیل رفتارهای اشتباه و اصرار بر آن، جمهوری اسلامی درحال حاضر به آمریکایی‌ها کاملا بی اعتماد است، تصریح کرد: اروپایی‌ها هم نشان داده اند که توان تصمیم گیری درست ندارند، شخصیت مستقلی ندارند و تابعی از سیاست‌های آمریکا هستند و لذا در فضای بی اعتمادی، مذاکره منجر به نتیجه خاصی نخواهد شد.

بروجردی تاکید کرد: نخستین شرط مذاکره اعتماد به طرف مقابل است تا خروجی مذاکرات عمل به تعهدات صورت گرفته شود. بنابراین در این زمان بدون تردید، توپ در زمین آمریکا و اروپا است و آنها باید گذشته خود را نسبت به جمهوری اسلامی جبران و ترمیم کنند و بعد پای میز مذاکره بنشینند.

ایران فعالیت هسته‌ای خود را در واکنش به اروپا و آمریکا افزایش خواهد داد

بروجردی درباره تصویب قطعنامه پیشنهادی انگلیس، فرانسه، آلمان و آمریکا علیه برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران در شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی عنوان کرد: این اقدام با فشار آمریکا توسط این سه کشور که پیروان سیاست‌های ایالات متحده هستند، صورت گرفت. البته به آنها اعلام شده بود که اگر چنین اقدامی که خلاف اصول بین المللی است، انجام دهند، قطعا جمهوری اسلامی واکنش نشان خواهد داد.

این نماینده مجلس با بیان اینکه ایران فعالیت هسته‌ای خود را در واکنش به این قطعنامه افزایش خواهد داد، گفت: جمهوری اسلامی اقدامات لازم برای افزایش غنی سازی ۶۰ درصد اورانیوم و نصب سانتریفیوژهای جدید را انجام خواهد داد و این روش پاسخی به اقدام نابخردانه شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی علیه ایران خواهد بود.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: مخالفت ۳ کشور با قطعنامه، رای ممتنع۱۲ کشور به آن و فقط موافقت ۱۹ کشور با قطعنامه، نشان دهنده شکننده بودن این قطعنامه است و باید در نظر داشت که این قطعنامه خلاف نظر و اظهارات مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی صادر شده است.

نتانیاهو عنصر تمام عیار جنایتکار جنگی است

نماینده مردم لار در مجلس شورای اسلامی در ادامه به رای دیوان بین‌المللی کیفری «لاهه» علیه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: این محکومیت در عمل نشان داد که به رغم حمایت همه دنیا از جمله آمریکا از رژیم صهیونیستی، نتانیاهو عنصر تمام عیار جنایتکار جنگی است که بیش از یک سال به نسل کشی مردم غزه و لبنان اقدام می‌کند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، جنایت‌های نتانیاهو را به جنایات هیتلر رهبر حزب نازی آلمان و موسولینی رهبر دولت فاشیستی ایتالیا در جنگ جهانی دوم شبیه و خاطرنشان کرد: امیدواریم شاهد بازداشت این جنایتکار جنگی و محاکمه وی باشیم تا وی به سزای جنایت‌های خود علیه بشریت برسد.

به گزارش ایرنا، دیوان بین‌المللی کیفری «لاهه» روز پنجشنبه دستور بازداشت نتانیاهو و گالانت را به اتهام ارتکاب جنایت جنگی، جنایت علیه بشریت و استفاده از گرسنگی (گرسنه سازی مردم غزه) به عنوان یک سلاح صادر کرده است. این برای نخستین بار است که دیوان لاهه دستور بازداشت یک مقام صهیونیست را صادر می‌کند.


کلید واژگان
ایرانمذاکرهبروجردی
نظرات

آخرین اخبار
پنجمین تلاش سنای آمریکا برای محدود کردن اختیارات جنگی ترامپ
چهار دیدار تدارکاتی تیم ملی در اردو‌ی ترکیه قطعی شد
فاصله‌گیری برخی متحدان اروپایی از واشنگتن در پرونده ایران
تیم محمد بنا قهرمان اروپا شد
احتمال افزایش 15 تا 20 درصدی نرخ بلیت هواپیما در آمریکا
چه میزان شغل در معرض خطر ورشکستگی‌ قرار دارد؟
حزب الله 4 پهپاد شناسایی رژیم اسرائیل را منهدم کرد
هت‌تریک کومان و جشن پنج‌گله النصر؛ صعود مقتدرانه به فینال آسیا
برد دراماتیک الچه مقابل اتلتیکومادرید
مهدی فرید چگونه جذب شد و چه اطلاعاتی منتقل کرد؟
لیلاز پاسخ می دهد؛ آیا ایران با محاصره دریایی متضرر می شود؟
معاون دفتر پزشکیان: اینترنت طبقاتی یا پرو با نظرات رئیس‌جمهور در تضاد است
تاکید عراقچی بر ضرورت اتخاذ موضع قاطع کشورها در محکومیت تجاوز به ایران
صدها شهرک‌نشین به مسجد الاقصی یورش بردند
دریافت عوارض از کشتی‌های عبوری از تنگه مالاکا برنامه جدید اندونزی
سرمربی چلسی برکنار شد
رژیم اسرائیل به دنبال ایجاد شهرک صهیونیست‌نشین در جنوب سوریه
چند بشکه نفت ایران از خلیج فارس خارج شد؟
هشدار امنیتی در کاخ سفید اعلام شد
آیا موضوع هسته‌ای جزو راهبردهای تیم مذاکره‌کننده ایرانی بود؟
سومالی: عبور کشتی‌های اسرائیلی از باب المندب ممنوع است
سی‌بی‌اس گزارش داد: توان نظامی ایران بیش از چیزی است که ترامپ می‌گوید
پزشکیان: بدعهدی، محاصره و تهدید مانع اصلی مذاکره واقعی است‌
پس از یک دوره توقف؛ صدور مجوز کنسرت‌ها ازسرگرفته شد
دیپلماسی خشن ترامپ مانع به نتیجه رسیدن مذاکرات اسلام آباد است
پیش‌بینی آب و هوای تهران؛ وزش باد نسبتا شدید در راه است
اروپا از بسته بودن تنگه هرمز روزانه چقدر خسارت دیده است؟
2 خبرنگار لبنانی در حملات رژیم صهیونیستی زخمی‌ شدند
فاش شدن دستکاری پنتاگون در آمار تلفات ناشی از جنگ با ایران
چاک شومر: ترامپ در حال فرو رفتن در یک گودال است
آشکار شدن شکست رویکرد نظامی واشنگتن علیه تهران
حزب‌الله: رژیم صهیونیستی باید از خاک لبنان عقب نشینی کند
موگرینی: ترامپ با خروج از برجام مشکلات امروز را ایجاد کرد
پاسخ امارات به ترامپ: روابط با بر پایه منافع مشترک است، نه وابستگی
امیرحسین قیاسی عذرخواهی کرد
ممنوعیت تردد در جاده چالوس و هراز تا این تاریخ
پایگاه آمریکایی: «آزادی مردم ایران» توجیه اقدامات سیاسی و نظامی واشنگتن است
سرپرست وزارت اطلاعات: سپاه از دل پاک‌ترین جوانان کشور در نخستین روزهای انقلاب جوشید
بوفون پس از 20 سال اعتراف کرد
قالیباف: بازگشایی تنگه هرمز با نقض فاحش آتش‌بس ممکن نیست
عراقچی از همتای سریلانکایی خود قدردانی کرد
نشست چارچوب هماهنگی عراق برای تعیین نامزد نخست‌وزیری به تعویق افتاد
حزب‌الله آشیانه توپخانه ارتش اسرائیل را هدف قرار داد
عراقچی: وضعیت کنونی تنگه هرمز نتیجه قانون‌شکنی آمریکاست
رسانه عبری: تسلط واشنگتن بر تنگه هرمز کامل نیست
تمدید معافیت‌های نفتی ایران و روسیه از سوی خزانه‌داری آمریکا
مخبر: سپاه نشان داد جانفدای ایران است
خیانت تازه منافقین؛ تهیه بانک اهداف شهری برای موساد
جان کری: دونالد ترامپ در آزمون رئیس‌جمهوری مردود شد
نقض دوباره آتش‌بس در لبنان