×
سیاسی
شناسه خبر : 200727
تاریخ انتشار : شنبه 1403/09/03 ساعت 11:32
امیر دریادار ایرانی:  ایران هرگز منزوی نمی‌شود

امیر دریادار ایرانی: ایران هرگز منزوی نمی‌شود

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: دشمنان بدانند ایران هرگز منزوی نمی‌شود و ایران و ایرانی انزواگریز است. ما برای تداوم حضور در دریا در همه حوزه‌ها تلاش می‌کنیم.

نورنیوز-گروه سیاسی: فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به اقدامات نیروی دریایی ارتش در اجرای سیاست‌های کلی دریامحور، بیان کرد: نیروی دریایی ارتش آمادگی مشارکت و نقش آفرینی در این عرصه را دارند.

امیر دریادار شهرام ایرانی در نشست خبری به مناسبت ۷ آذر روز نیروی دریایی، با محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی، اظهار کرد: این رژیم کودکان، زنان، غیرنظامیان و خبرنگاران را به فجیع‌ترین شکل ممکن به شهادت می‌رساند.

وی در ادامه با اشاره به اقدامات نیروی دریایی ارتش در اجرای سیاست‌های کلی دریامحور، بیان کرد: نیروی دریایی ارتش آمادگی مشارکت و نقش آفرینی در این عرصه را دارند و امیدوارم مجلس و دولت از ظرفیت‌های عظیم نیروی دریایی ارتش استفاده کنند.

امیر ایرانی خاطرنشان کرد: امروز جهان با چالش‌های بیشتری در حوزه دریا روبرو شده است. حراست از منافع کشور در دریاها و اقیانوس‌ها و تأمین امنیت خطوط مواصلاتی در زمان صلح و جنگ نیازمند داشتن نیروی دریایی قدرتمند است.

وی افزود: نیروی دریایی ارتش توانسته است اضلاع مختلف تهدید و تحریم را خنثی کند و در مسیر پیشرفت ایران قوی گام بردارد. معتقدیم که ایران قوی با مشارکت تک‌تک ایرانیان محقق خواهد شد. رزمندگان نیروی دریایی با اراده پولادین با تعقیب الگوهای راهبردی در تلاش هستند بیش از پیش اقتدار نظام اسلامی را به جهان ارائه کنند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران با گفتمان مقاومت و با شعار صلح و دوستی در نظم چندقطبی در حال ایفای نقش و بهره‌برداری لازم از جایگاه خود است و نیروی دریایی ارتش در این مسیر اقدامات لازم را انجام خواهد داد.

امیر ایرانی بیان کرد: دشمنان بدانند ایران هرگز منزوی نمی‌شود و ایران و ایرانی انزواگریز است. ما برای تداوم حضور در دریا در همه حوزه‌ها تلاش می‌کنیم. برای این امر بروز رسانی شناورها، تقویت پایگاه‌های شناوری در عمق اقیانوس‌ها برای پاسخگویی به تمام نیازها در دستور کار است و در حوزه زیرسطحی هم‌ درحال ساخت زیردریایی‌هایی هستیم که به زودی هم الحاق‌هایی در این حوزه خواهیم داشت.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه توسعه سواحل مکران با جدیت در حال پیگیری است، خاطرنشان کرد: دولت جدید نگاه مثبتی برای توسعه سواحل مکران دارد.

امیر ایرانی گفت: نیروی دریایی برای ساخت ناوشکن‌های سنگین برنامه‌ دارد و اخبار آن به زودی منتشر می شود. دو ناو در دست تکمیل است. همچنین رزمایش مرکب دریایی در پایان سال انجام خواهد شد. کشورهای جدیدی در این رزمایش حضور خواهند داشت، در حال هماهنگی برای حضور نیروی هوایی کشورهای شرکت کننده در این رزمایش هستیم. از سویی همایش بین‌المللی طب دریایی در آذر ماه برگزار خواهد شد.

دریادار ایرانی افزود: گشت مشترک با کشورهای همسایه در دستور کار قرار گرفته و قرار است در تمام محیط های اقیانوسی اجرا شود. علاوه بر این با کشورهای همسایه در حوزه تبادل دانشجو و استاد، اجرای رزمایش‌های مرکب و دیدارهای دو و چند جانبه همکاری داریم.

فرمانده نیروی دریایی ارتش همچنین اظهار کرد: در حوزه موشکی از تنوع خوبی برخورداریم و برد بیش از ۱۰۰۰ کیلومتر را در اختیار داریم. در حوزه جنگ الکترونیک هم به توانایی خوبی رسیده ایم که به آن افتخار می‌کنیم.

وی بیان کرد: رصد ناوگروه‌های غیر بومی طی سال‌های متمادی نشان می‌دهد که آنها در منطقه به دنبال برهم زدن توازن قوا هستند؛ زیرا با اعمال حاکمیت دریایی ایران عزیز، منافع آنها به چالش کشیده شده است. بدون شک نظم جهانی لیبرال محور در حال حاضر جای خود را به نظم چند قطبی داده است. از پیامدهای این نظم جدید شکل گیری ائتلاف‌ها و نمایش قدرت توسط قدرت‌های نوظهور است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه ایران برای قرار گرفتن در تراز یک کشور تمدن ساز دریایی اسلامی با تقویت مؤلفه‌های قدرت دریایی خود با رویکرد صلح طلبانه مؤلفه‌های نظام بین الملل را با قدرت دنبال می‌کند، گفت: یکی از عرصه‌های غیر قابل اغماض با توجه به موقعیت جغرافیای سیاسی کشورمان در منطقه غرب آسیا، میزان بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران در عرصه دریایی است. قدرتی که تنها به توانمندی عملیاتی دریایی در جنگ خلاصه نمی‌شود بلکه کنترل تجارت بین الملل، توانایی بهره برداری و کنترل منابع اقیانوسی، بهره گیری از قدرت اقتصادی دریایی به عنوان ابزار دیپلماسی و نفوذ سیاسی را شامل می‌شود.

وی اضافه کرد: جمهوری اسلامی ایران با گفتمان مقاومت و با شعار صلح و دوستی جهت جانمایی و نمایش توانمندی از جایگاه خود در دوران گذار نظم جدید بین‌المللی است که این امر خود یک نشانه از بی‌نهایت نشانه‌های تضعیف هژمونی آمریکا و عبور جهان به نظام چند قطبی است. ایران و نیروی دریایی بهره برداری لازم از پنجره ایجاد شده برای جانمایی جایگاه خود را انجام خواهد داد.


نظرات

آخرین اخبار
توزیع 100 آمبولانس جدید در طرح ارتقای اورژانس
رایزنی غریب آبادی با سفرای روسیه و چین درباره گفتگوهای ژنو
علی کریمی تهدید به سوزاندن قرآن کرد
آمریکا پایگاه نظامی با 5000 سرباز در غزه می‌سازد
فیفا به غزه کمک می‌کند
اردوغان: ترکیه ناوهواپیمابر بومی می سازد
صدرنشینی مس کرمان در لیگ برتر هندبال
واکنش حماس به نشست شورای صلح غزه در واشنگتن
اتصال شبکه بانکی به سیستم استعلام وضعیت طرح دعوای چک
بحران غزه تنها با رویکرد ترامپ قابل حل بود
معترضان آمریکایی:غزه فروشی نیست!
خروج بخشی از نیروهای آلمان از اربیل
6 هکتار از اراضی تالاب انزلی طعمه حریق شد
10 مصدوم در تصادف بزرگراه آیت‌الله سعیدی
آمریکایی‌ها خواهان پایان جنگ‌ و مداخلات خارجی هستند
سفر هیأت عراقی به ایران برای تأمین گاز
مخالفت قانونگذاران آمریکایی با سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ علیه ایران
آغاز ثبت‌نام تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی کشور
گزارش تصویری| محفل انس با قرآن با حضور رهبر انقلاب
ونس هیات صلح غزه را به عنوان پیروزی دولت ترامپ تبلیغ کرد
گفتگوی سفرای ایران، روسیه و چین در وین با گروسی
دستگیری 34 اغتشاشگر و تروریست خیابانی
معاون رئیس‌جمهور: هدف دولت توزیع عادلانه ثروت ملی است
سرمایه‌گذاری 10 میلیارد دلاری امریکا برای بازسازی غزه
اروگوئه به دنبال برگزاری دیدار دوستانه با ایران؟
تعجب فرانسه از حضور نماینده کمیسیون اتحادیه اروپا در شورای صلح
برنامه لیگ برتر والیبال در رمضان اعلام شد
باشگاه استقلال اطلاعیه داد
نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است
شتاب‌ ساخت آزادراه قائم‌شهر-ساری با بودجه 500میلیاردی
اسارت بیش از 9300 فلسطینی و عرب در زندان‌های رژیم صهیونیستی
دیپلماسی تنها مسیر پایدار برای حل مساله هسته‌ای ایران
حال و هوای تئاترهای خصوصی در آخرین ماه سال
بازدید وزیر ارتباطات ایران از نمایشگاه هوش مصنوعی هند
معاونت کمیته ویژه منشور ملل متحد به ایران رسید
قیمت نفت باز هم بالا رفت
بارندگی کم و وضعیت دشوار منابع آبی پایتخت
نقش 10 سرویس اطلاعاتی خارجی در اغتشاشات دی ماه
افززایش تعداد شهدای غزه در ماه رمضان
روابط ایران و مصر وارد مرحله جدید شد
اعلام قیمت جدید مرغ توسط وزارت جهادکشاورزی + جدول
برخورد رو‌در‌رو کمپرسی و سواری در شمال اردبیل
اعطای تسهیلات 40 میلیاردی فناوران
صرفه‌جویی 1.2 میلیارد متر مکعب در مصرف سوخت نیروگاه‌ها
انهدام باند قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت در کشور
چرخش محمدصلاح به سوی عربستان
سرمربی پرسپولیس: ناراحتی ما از باخت بیشتر از هواداران است
شکست نابغه ایرانی در تورنمنت تنیس میلیون‌دلاری
ناکامی ترامپ در استفاده دو پایگاه برای حمله به ایران
تهران 11 درجه گرم‌تر از شرایط نرمال