×
سیاسی
شناسه خبر : 200615
تاریخ انتشار : جمعه 1403/09/02 ساعت 14:41

خاتمی: باید فاتحه سازمان ملل خوانده شود/ گرانی‌ها به نظام ضربه می‌زند

خطیب نماز جمعه این هفته تهران گفت: اینکه بگویید ما باید این کالاها را گران کنیم حالا عده‌ای ناراضی می‌شوند، بشوند. این منطق درست نیست. مردم سرمایه‌های عزیز نظام بوده، هستند و خواهند بود.

نورنیوز- گروه سیاسی: آیت الله سید احمد خاتمی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه تهران با اشاره به روز ۵ آذر با نام روز بسیج و اعلان آن توسط امام راحل در سال ۵۸ گفت: جدا بسیج شجره طیبه است و خداوند در آسمان فرشتگانی را دارد و در زمین آنها که شبیه فرشتگانند بسیجیان عزیز هستند.

وی با بیان اینکه بسیجیان برای جهان اسلام الگو شدند و هرجا رفته‌اند عزت به آنجا رفته است، افزود: بسیج به فلسطین رفت و مقاومت جانانه غزه را آفرید. به این قهرمانان خدا قوت می‌گوییم که تاکنون ۴۴ هزار شهید داده‌اند و همچنان مقاوم ایستاده‌اند.

امام جمعه موقت تهران همچنین با اشاره به اینکه بسیج به لبنان رفت و در حملات رژیم جلاد صهیونیستی ۴۰۰۰ شهید داد، تصریح کرد: بسیجیان مبنای قرآنی بسیج را حفظ کنند.

سید احمد خاتمی در ادامه خطبه‌های نماز جمعه به دیدار حوزوی مقام معظم رهبری با طلاب جامعة الزهرا اشاره کرد و افزود: ایشان سخن از تحول در حوزه و توجه به مسائل نوآمد و جدید داشتند.

وی با اشاره به اینکه حوزه علمیه و مراجع عظام تقلید که از جمله آنان مقام معظم رهبری هستند در عرصه تحول گام‌های ستودنی برداشته‌اند، تصریح کرد: انتظار این است که گام‌های تحول با توجه به توصیه‌های رهبر انقلاب شتاب بیشتری پیدا کند.

امام جمعه موقت تهران با اشاره به قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل علیه ایران گفت: با این مصوبه باید بگوییم که فاتحه سازمان ملل خوانده شد و دیگر سازمان ملل چه رویی دارد در برابر جهانیان سر بلند کند؟ وقتی علیه کشوری که از مظلوم حمایت می‌کند بیانیه می‌دهد و ظالم آن را امضا می‌کند چه بخواهید چه نخواهید همین‌هاست که مرگ بر اسرائیل را ماندگار می‌کند.

وی در ادامه به بیانیه شورای حکام انرژی اتمی و آمریکا و انگلیس علیه ایران اشاره کرد و گفت: انتظار است سیاست خارجی فعال نظام اسلامی جواب کوبنده‌ای به این بیانیه بدهد.

خاتمی تصریح کرد: دنیا و با بصیرت‌های ایران بدانند که این بیانیه حمایت از رژیم صهیونیستی است و شورای حکام انرژی اتمی خواسته است که بگوید در خط رژیم آدمکش صهیونیستی حرکت می‌کند.

وی با اشاره به شکل‌گیری پویش ایران همدل افزود: آفرین بر این ملت که اسلام را سرافراز کردند و چه پویش جانانه‌ای که نماد آیات جهاد با مال و انفاق با مال است. با این پویش شروع شده و ادامه دارد.

خطیب جمعه تهران افزود: این پویش مبنای قرآنی دارد که ما یک امت هستیم. یعنی خوشحالی جهان اسلام خوشی ماست و غم جهان اسلام غم ماست.

خاتمی در ادامه به حضور مسئولان کشورمان در میدان جهاد اشاره کرد و گفت: امروز لبنان میدان جهاد است و بر خود بالیدم در کشوری زندگی می‌کنم که رئیس مجلس آن با هواپیمایی که خودش هدایت می‌کند وسط میدان جنگ می‌رود و همچنین رئیس سابق مجلس و مشاور کنونی مقام معظم رهبری در اوج جنگ به سوریه می‌رود و موشک هم می‌خورد. که این‌ها چیز کمی نیست و جای تجلیل و تشکر دارد.

وی ادامه داد: اینکه وزیر خارجه در جنگ به لبنان می‌رود و عموم مردم  به کمک می‌آیند و آنچه در توان دارند به میدان می‌آورند، حضور در میدان جهاد است.  برای من آنچه مطرح است حق است و حق را هر جا ببینم تجلیل و تشکر می‌کنم.

امام جمعه موقت تهران با اشاره به انتخابات اخیر ریاست جمهوری آمریکا و موضع ایران در این رابطه گفت: موضع ایران روشن است برای ما مهم نیست چه کسی در آمریکا روی کار می‌آید دموکرات یا جمهوری خواه آنچه برای ما مهم است ادب قرآنی است یعنی ما نه ظلم می‌کنیم و نه زیر بار ظلم می‌رویم.

خاتمی با بیان اینکه آمریکا ظالم است و اقدامات اخیرش وحشی‌گری‌ست، تصریح کرد: امام فرمودند که تا آمریکا آدم نشود رابطه برقرار نمی‌کنیم و امام درست گفت که آمریکا شیطان بزرگ است و شیطان اهل آشتی با بشریت نیست و آنچه الان می‌بینیم نشان می‌دهد دموکرات و جمهوری‌خواه آدم بشو نیستند و نشانه‌ای از آدمیت از آنها دیده نمی‌شود و همین راز نفرت دنیا و مردم ایران از آمریکا است.

خطیب نماز جمعه این هفته تهران به گرانی‌های این روزها اشاره کرد و گفت: ما این گرانی‌ها را در دولت شهید رئیسی هم از همین تریبون اعلام کردیم چون برای ما حفظ نظام مهم است این گرانی‌ها به نظام ضربه می‌زنند.

وی با اشاره به اینکه منطق ما این است که سرمایه این نظام مردم هستند، افزود: به عنوان خطیب جمعه می‌گویم مسئولان محترم هرچه در توان دارید به داد این مردم برسید این مردم خوب که در همه عرصه‌ها این چنین همکاری می‌کنند. علاوه بر آن اگر کاری نمی‌کنید لااقل نمک روی زخم مردم نپاشید چون  اینکه بگویید ما باید این کالاها را گران کنیم حالا عده‌ای ناراضی می‌شوند، بشوند. این منطق درست نیست. مردم سرمایه‌های عزیز نظام بوده، هستند و خواهند بود.

امام جمعه موقت تهران در بخشی از خطبه‌های اول نماز جمعه این هفته تهران نیز با بیان اینکه بر اساس تعالیم قرآن از ابتدای مسیر الهی دشمنان به دنبال نابودی دین بوده‌اند، افزود: خدا نخواسته و نخواهد گذاشت و دین آینده دنیا، دین الهی خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه یکی از موارد مورد تاکید قرآن هوشیاری دائم است، تصریح کرد: باید توجه داشته باشیم که دشمن کوتاه نمی‌آید و ثبات و مقاومت داشته باشیم که در قرآن بر آن تاکید می‌شود. چرا که قرآن می‌فرماید وقتی با یک گروه که قصد درگیری با شما را دارد مثل کوه بایستید مطمئن باشید با مقاومت پیروز خواهید شد.

خاتمی راه دیگر قرآن برای با مبارزه با دشمن را پرهیز از تفرقه دانست و توضیح داد: کشمکش سبب آبروریزی می‌شود و باید در این مسیر به ریسمان الهی چنگ انداخت.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
در سوگ صنایع
زمان پخش فصل دوم سریال «وحشی» اعلام شد
دیدار پوتین و ترامپ در آلاسکا تقاطع نماد، راهبرد و روانشناسی
نبیه بری: اوضاع داخلی لبنان تحت کنترل است
ضرورت توجه بیشتر به ریشه‌ ناامنی‌های اخیر سیستان‌وبلوچستان
رزمایش مشترک کره جنوبی و آمریکا آغاز شد؛ کره شمالی هشدار داد
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(71) «بروجن»
آیا توبه تتلو پذیرفته می‌شود؟
اقتصاد اسرائیل زیر ضرب جنگ 12 روزه
زلنسکی در واشنگتن؛ دیدارهای حساس یا چانه‌زنی‌های مبهم
دلایل و زمینه‌‌های مشروعیت سلاح حزب‌الله
سپهر حیدری کشور را ترک کرد
وزیر نیرو: با کاهش دما؛ پیک مصرف را پشت سر گذاشتیم
هشدار مراقبتی به مردم؛ افزایش شدید شاخص پرتو فرابنفش در دو روز آینده
زلنسکی وارد واشنگتن شد/ترامپ: روز بزرگی در کاخ سفید است
مشاهده خرس سیاه آسیایی در منطقه‌ای از بشاگرد هرمزگان+فیلم
خراسان رضوی شنبه تعطیل شد
افشاگری100 اقتصاددان برجسته بین المللی؛آمارهای آمریکا قابل اعتماد نیستند!
روایت همسر دانشمند هسته‌ای از جاسوسی منافقین که منجر به عملیات ترور می‌شود! +فیلم
قتل هولناک در ملارد؛ اعتراف قاتل به شلیک مرگبار
فوتبال ایران منتظر رونمایی از استراتژی هاشمیان در پرسپولیس+ برنامه سایر بازی های امروز
چرا زمان برگزاری سیزدهمین آزمون استخدامی تغییر کرد؟
بقایی: احتمالاً دور بعدی گفت‌وگو با آژانس در روزهای آینده انجام می‌شود
دیدار تراکتور - استقلال حساس ترین نبرد هفته نخست لیگ برتر
سرناسازگاری اسرائیل با میانجی‌گران
انتشار نماهنگ «نگارگر روضه‌ رضوان» همراه سخنان رهبر معظم انقلاب + فیلم
تیم تپانچه ایران روی سکوی سوم آسیا ایستاد
نماینده ارامنه جنوب کشور هشدار داد؛ قفقاز گلوگاه حیاتی ماست
پوستر باشگاه پرسپولیس به بهانه دیدار امشب با شمس آذر منتشر شد
واژگونی قایق در نیجریه؛ 40 نفر مفقود شدند
پزشکیان: راهی پیدا کنیم تا بی‌عدالتی از بین برود + فیلم
برنامه مسابقات ورزشی امروز دوشنبه 27 مرداد + پخش زنده
نشست العلمین؛ طرح تازه رژیم اسرائیل برای تبادل اسرا و خلع سلاح حماس
امنیت غذایی در خطر؛ مطالبه صریح از وزارت جهاد کشاورزی
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 27 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
ماجرای جنجالی صدور قبوض نجومی برق در روستاها چه بود؟
اروپا نگران است؛ آیا صحنه برخورد «ترامپ» با «زلنسکی» تکرار می شود؟
شورای رقابت از قیمت گذاری خودرو حذف شد+ جزئیات
پیکر استاد محمود فرشچیان وارد اصفهان شد+ زمان مراسم
صلح بزرگ ترامپ یا امتیاز بزرگ پوتین؟
مرد گمشده پس از 7 سال در پیاده روی اربعین پیدا شد
تظاهرات یک میلیون نفری شهرک‌نشینان علیه نتانیاهو
ذخایر سوخت مایع نیروگاهی 60 درصد افزایش یافت
ولایتی: مردم ایران اجازه معامله بر سر امنیت ملی‌شان را نمی‌دهند
نورنما | انفجار در یکی از کارخانه‌های استیل آمریکا
اظهارات سرلشکر رحیم صفوی درباره احتمال وقوع جنگ جدید
مدیرعامل ایرانسل درباره افزایش 70 درصدی تعرفه اینترنت چه گفت؟
طرح اشغال کامل شهر غزه به تصویب رسید
سفارت آلمان در تهران موقتا تعطیل شد
انتظار 4 ساله برای دریافت خودروی کارخانه‌ای همچنان ادامه دارد
X
آگهی تبلیغاتی