×
سیاسی
شناسه خبر : 200527
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/09/01 ساعت 18:10
با هیچ کشوری خصومت نداریم/هیچ قدرتی توان رویارویی با ما را ندارد/برای خدمتگزاری آمده‌ایم

پزشکیان در دیدار علما و سران طوایف سیستان و بلوچستان:

با هیچ کشوری خصومت نداریم/هیچ قدرتی توان رویارویی با ما را ندارد/برای خدمتگزاری آمده‌ایم

مسعود پزشکیان در ادامه برنامه‌های نخستین سفر استانی دولت وفاق ملی به مقصد سیستان و بلوچستان، ظهر امروز پنج‌شنبه با جمعی از علمای شیعه و اهل سنت و سران طوایف استان دیدار و گفتگو کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: رئیس جمهور در این دیدار ضمن قدردانی از تلاش‌های صورت گرفته در راستای حفظ وحدت و یکپارچگی استان، به تبیین و تشریح رویکرد دولت وفاق ملی در مدیریت اجرایی کشور پرداخت و با تأکید بر توسعه مناطق کم برخوردار کشور و همچنین گسترش مناسبات و تعاملات با کشورهای همسایه و اسلامی به عنوان اولویت‌های اصلی دولت گفت: ما از ابتدای آغاز به کار دولت، بنای خود را بر تقویت وفاق و همدلی در داخل و توسعه تعاملات با همه کشورها، به ویژه کشورهای منطقه گذاشتیم، اما متأسفانه رژیم صهیونیستی در همان ابتدا با ترور اسماعیل هنیه قصد داشت تمرکز و برنامه‌های ما را به هم بریزد و در ادامه نیز با تشدید جنایات در غزه و گسترش دامنه تنش و بحران به لبنان ما را وادار به واکنش کرد.

پزشکیان با بیان اینکه تأکید بر تقویت وحدت، وفاق و انسجام برگرفته از سیره نبوی است و ریشه در باور و اعتقاد ما دارد، افزود: اگر کشورهای اسلامی خود را مسلمان واقعی می‌دانند چرا باید بر سر مسائل کم اهمیت با یکدیگر اختلاف کنند؟

رئیس جمهور یکی از مهمترین دلایل تداوم جنایتگری رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان را تفرقه و چند دستگی در میان امت اسلامی دانست و گفت: ما معتقدیم بخش مهمی از اختلافات میان مسلمانان ریشه در توطئه‌های طراحی شده از سوی رژیم صهیونیستی با هدف جلوگیری از وحدت و یکپارچگی امت اسلامی دارد و اگر ما به راستی به دنبال احیای سنت رسول اکرم (ص) هستیم باید دست از اختلاف برداریم و بهانه سواستفاده را از دشمنان بگیریم.

پزشکیان همچنین در واکنش به رفتار سیاسی و خصمانه کشورهای اروپایی در مواجه با کشورمان گفت: ما بارها اعلام کرده‌ایم که با هیچ کشوری خصومت نداریم و به دنبال گسترش مناسبات خود با جهان هستیم، اما قطعاً زیر بار زور هم نخواهیم رفت؛ نه به کسی زور می‌گوئیم و نه زور می‌پذیریم.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود در جمع علمای شیعه و اهل سنت و سران طوایف استان سیستان و بلوچستان، برنامه‌ریزی و تلاش برای رفع ناعدالتی‌ها، تبعیض‌ها و محرومیت‌ها از چهره استان را از دستور کارهای مهم دولت برشمرد و تصریح کرد: حقیقتاً وضعیت فعلی سیستان و بلوچستان به رغم وجود ظرفیت‌های فراوان، زیبنده استان و مردم شریف و نجیب و وفادار آن نیست و بنای دولت رفع مشکلات استان، رفتار با مردم بر اساس حق و عدالت و جلب رضایتمندی آنهاست.

پزشکیان در ادامه مردم را مهمترین و گرانبهاترین سرمایه نظام اسلامی عنوان کرد و گفت: آنچه موجب دلمردگی و ناامیدی مردم به ویژه جوانان می‌شود، تبعیض و بی‌عدالتی است و اگر ما با عمل و اقدام خود بتوانیم رضایت مردم را جلب کنیم، هیچ قدرتی توان رویایی با کشور ما را نخواهد داشت.

رئیس جمهور با بیان اینکه ما برای خدمتگزاری به مردم آمده‌ایم و قرار نیست بر آنها تحکم کنیم، تصریح کرد: تلاش خواهیم کرد برای همه مسائل و مشکلات استان چاره اندیشی کنیم و بر این باوریم که اگر دست به دست هم دهیم و با یکدیگر یکدل و برادر باشیم خواهیم توانست بر همه مشکلات غلبه کنیم.

پیش از سخنان رئیس جمهور، مولوی عبدالحمید اسماعیل‌زهی امام جمعه اهل سنت مسجد جامع زاهدان، ضمن ابراز خرسندی از سفر دولت وفاق ملی به استان سیستان و بلوچستان و قدردانی از رویکرد مردم مدارانه و عدالت محور دکتر پزشکیان گفت: آنچه جنابعالی در جریان تبلیغات انتخاباتی بیان می‌کردید ناشی از درک و فهم عمیق شما نسبت به مطالبات مردم بود و پیروزی شما در انتخابات نیز از همین مسئله مهم نشت می‌گیرد.

امام جمعه اهل سنت مسجد مکی زاهدان در ادامه با بیان اینکه بحمدالله مردم ایران، مردمانی بسیار خوب و بافرهنگ و نسبت به خدمتگزاران خود قدردان هستند، تصریح کرد: به عقیده ما حفظ کرامت و جلب رضایت مردم برای کشور امری حیاتی است و هر سیاستی که منجر به رضایتمندی مردم شود برترین و بهترین سیاست است.

در ادامه این جلسه نیز تعدادی از علمای شیعه و اهل سنت و سران طوایف استان به بیان نظرات، دیدگاه‌ها و دغدغه‌های خود از جمله توسعه درشان و تراز مردم سیستان و بلوچستان، استفاده از ظرفیت مرزها، فعال‌سازی و توسعه معادن استان، مشارکت‌دهی مردم در طرح‌های کلان استان، استفاده از ظرفیت مردمی در تأمین امنیت، اتخاذ تصمیمات فرهنگی متناسب با شرایط فرهنگی و اجتماعی استان، لزوم توجه ویژه به موضوع آسیب‌های اجتماعی به ویژه در میان نسل جوان، توجه به ظرفیت‌های گردشگری استان و لزوم احیای مصوبات سفر رهبری معظم انقلاب به سیستان و بلوچستان پرداختند.

تأکید پزشکیان بر ضرورت مشارکت و مطالبه‌گری دانشجویان در کمک به دولت برای اجرای عدالت

جمعی از دانشجویان سیستان و بلوچستان عصر امروز پنجشنبه در ادامه برنامه‌های نخستین سفر استانی دولت وفاق ملی به این استان، با رئیس جمهور دیدار و گفت‌وگو کردند.

مسعود پزشکیان در این دیدار پس از شنیدن نظرات و دیدگاه‌های تعدادی از دانشجویان درباره مسایل مهم سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور و همچنین مشکلات مبتلابه جامعه دانشجویی استان سیستان و بلوچستان، به سوالات آنان نیز پاسخ گفت.

 پزشکیان تحقق اهداف و سیاست‌های سند چشم‌انداز ابلاغی از سوی رهبر معظم انقلاب را محور برنامه‌ها و اقدامات دولت عنوان کرد و افزود: این سند حاصل همفکری نخبگان کشور و دارای چارچوب‌هایی محکم، علمی و قابل دفاع است که متاسفانه به دلیل شعارزدگی در دوره‌های گذشته در اجرای آن دچار عقب‌گرد شده‌ایم. با این حال ما در دولت برای تحقق و اجرای این سند در حال برنامه‌ریزی و اقدام هستیم که البته رسیدن به این هدف نیاز به زمانبندی دارد.

رئیس جمهور با اشاره به بروز برخی مشکلات پدیده آمده ناشی از ناترازی‌های گسترده در بخش انرژی گفت: دولت در حال تلاش برای رفع این ناترازی‌ها است و در عین حال برای کاستن از اثرات و آسیب‌های آن بر زندگی مردم راهکارها و تمهیداتی اندیشیده‌ایم.

پزشکیان در ادامه با تأکید بر ضرورت نقش‌آفرینی بیشتر، مشارکت و مطالبه‌گری قشر دانشجو در کمک به دولت برای اجرای عدالت و رفع تبعیض‌های موجود در جامعه گفت: امروز یکی از مصادیق بی‌عدالتی در کشور توزیع نامناسب منابع است که موجب افزایش شکاف طبقاتی شده، ما برای اجرای عدالت ناگزیر به اصلاح این روندهای نادرست هستیم و دانشجویان کشور به عنوان قشر تأثیرگذار جامعه نیز در این راستا می‌توانند با تبیین دقیق و درست شرایط دولت را در رسیدن به این هدف مهم کمک کنند.

پزشکیان در جمع فعالان سیاسی و فرهنگی/ تغییر بدون خواست جامعه امکان‌پذیر نیست

 رئیس جمهور گفت: تغییر بدون خواست جامعه امکان پذیر نبوده و بدون حاکم صالح نیز تغییر ممکن نخواهد بود.

 

رئیس‌جمهور در ادامه سفر استانی به استان سیستان و بلوچستان در جمع با فعالان سیاسی، اجتماعی و فرهنگی استان اظهارداشت: انجمن‌ها، احزاب، جناح‌ها، دسته‌ها و سازمانهای مردم نهاد اگر براساس اهداف تعیین شده حرکت کنند، می‌توانند جامعه را بسازند.
وی با بیان اینکه حضرت علی (ع) رابطه حاکم و ملت را تعریف می‌کند و می‌گوید که این حقوق متقابل است، گفت: وقتی جمعیت و والی نسبت به هم ادای حق کنند، عزت در جامعه بوجود می‌آید در غیر اینصورت حق ضایع می‌شود و جامعه خسارت می بیند.

 

پزشکیان با اشاره به کتاب «راه باریک آزادی» که جایزه نوبل دریافت کرده است، افزود: جامعه برای اینکه بتواند در مسیر خود موفق باشد به حکومت قدرتمند نیازمند است، برخی دانشمندان این موضوع را نقد می‌کنند و مثالی می‌زنند از هیتلر و استالین یا مائو که به خاطر طرح‌های خود افراد زیادی را به کشتن دادند، می‌گوید جامعه باید حاکم داشته باشد تا نظمی ایجاد کند. اما قدرت لغزندگی به سمت دیکتاتوری دارد، اگر زیاد از من تعریف کنید فکر می‌کنم کسی شده‌ام و شروع می‌کنم خود را فراتر از قانون ببینم. برای اینکه بتوان این قدرت را کنترل کرد نیاز به جامعه‌ای است که بتواند مطالبه‌گر باشد.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه روی حرف‌هایی که زدیم هستیم، ما را بیش از آنچه هستیم بزرگ نکنید، گفت: ما اینجا هستیم که در چارچوب قانون و برنامه توسعه کشور به حرف‌ها و شعارهای خود پایبند باشیم و عمل کنیم نه اینکه هر کاری دلمان خواست انجام دهیم. شما هم با مطالبه گری از قدرت در چارچوب قانون می‌توانید به توسعه و پیشرفت کشور کمک کنید، بدون مطالبه گری از قدرت، تغییر جامعه امکان پذیر نیست.

پزشکیان تاکید کرد: وحدت، انسجام، وفاق با مردم و درون حاکمیت می‌تواند ما را موفق کند و به پیش ببرد.

رئیس جمهور با اشاره به برخی اظهارات مطرح شده درمورد اقدامات و انتصابات دولت چهاردهم، گفت: عده‌ای حرف‌هایی می‌زنند، خب بزنند، کسانی که بدنبال تمامیت خواهی هستند ناراضی اند.

وی با بیان اینکه تغییر، زمان بر است و به سرعت اتفاق نمی‌افتد، گفت: مشکل کشور مدیران نبوده اند، ۴۵ سال آدم‌ها را عوض کردیم چرا وضعیت درست نشده است، تغییر با عوض کردن آدم‌ها نیست. مذهبی و غیرمذهبی، کرد، ترک، عرب و عجم ندارد، هر کسی بهتر کار کند و متخصص باشد باید بماند و به کارش ادامه دهد.

رئیس جمهور تاکید کرد: هر مدیری که کار می‌کند ممکن است اشتباه هم بکند، وظیفه مدیریت و حکومت آموزش، هدایت و تقویت مدیر است نه برکناری و تغییر آن مدیر.

پزشکیان با بیان اینکه کارهایی که تا امروز در دولت انجام داده ایم از جمله انتصاب مدیران، بدون حمایت رهبری معظم انقلاب امکان پذیر نبود، گفت: انتخاب یک استاندار بلوچ سنی در سیستان و بلوچستان، یک عرب در خوزستان و استاندار سنی در کردستان با نظر و هماهنگی رهبری بود.

پزشکیان با بیان اینکه مسیر حرکت ما برای توسعه و پیشرفت کشور مشخص است و براساس سند چشم انداز و برنامه توسعه تدوین و ابلاغ شده است، گفت: باید در این راه براساس تخصص، تجربه و مستندات علمی حرکت کنیم تا به هدف برسیم و شما می‌توانید در حرکت درست در این مسیر به دولت کمک کنید.

رئیس جمهور تاکید کرد: تغییر مدیریت‌ها باید در راستای بهبود اوضاع باشد، با تغییر راننده مسیر و جهت نباید تغییر کند و هیچ مدیری حق ندارد سیاست و چشم انداز تعیین شده توسط حاکمیت را تغییر دهد. من هم حق ندارم برنامه‌ای خارج از برنامه حاکمیت که تأیید و تدوین شده است، برای خود انتخاب کنم.

پزشکیان در ادامه سخنان خود با انتقاد از تغییرات مکرر قوانین و مشکلات ناشی از آن، گفت: ما راه را غیرکارشناسی و غیر علمی رفته ایم که امروز به اینجا رسیده ایم.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه باید حرف حق را بپذیریم و در مقابل راه‌های بهتر سرخم کنیم، گفت: من ۴۰ سال است جراحی می‌کنم، تجربه دارم و استاد تمام هستم و برای خود یک روشی دارم، وقتی که مستندات علمی نشان می‌دهد کارآزمایی بالینی (Clinical trial) بهتر است و راهی که پیدا شده است بهتر از راه من است، من باید در مقابل آن راه بهتر سرخم کنم.

پزشکیان افزود: شما انجمن‌ها، سمن‌ها، فرهنگی‌ها و هنری‌ها می‌توانید، چارچوب محکمی را بنا کنید ما هم وظیفه مان این است که به شما کمک کنیم و بستر را فراهم کرده و بر اساس عدالت و حق با شما رفتار کنیم.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه جامعه برای اینکه بتواند روی آرامش و عدالت را ببیند به یک حکومت قدرتمند نیاز دارد، گفت: با حکومتی قدرتمند می‌توان مانع از جنگ و اختلاف شد. شما مردم اگر در چارچوب‌‎های قانون مطالبه‌گر باشید می‌توانید یک جامعه قدرتمند باشید.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد علوم پزشکی اعلام شد
قالیباف: گسترش روابط اقتصادی، اولویت ایران و پاکستان است
چت‌بات عاشق‌پیشه، پسر 14 ساله را به کام مرگ کشاند
فردا، آخرین فرصت برای ثبت نام در آزمون دکتری 1405
خبر خوش برای کارگران / واگذاری 100 هزار قطعه زمین برای ساخت مسکن کارگری
غیبت ترامپ در نشست گروه 20 در آفریقای جنوبی
95درصد پروانه‌ای‌ها حاصل ازدواج فامیلی‌اند
هشدار هواشناسی برای گروه‌های حساس / آلودگی هوای تهران شدت گرفت
قیمت خودروهای داخلی و مونتاژی امروز پنجشنبه 15 آبان 1404 + جدول
بازگشت تونی بلر به خاورمیانه؛ نقشه تازه غرب برای لبنان
جنگ 12 روزه درس های بزرگی برای ما داشت/پرچم مذاکره و دیپلماسی را هیچ وقت زمین نگذاشته ایم
900 هزار ایرانی در انتظار تشرف به حج تمتع قرار دارند
آیا جولانی و انس خطاب لغو تحریم‌ می‌شوند؟
دیدار سفرای ایران، چین و روسیه در وین
پلمب پاساژهای آلومینیوم و شانزلیزه به کجا رسید؟
معمار امپراتوری ترس
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(121) «پارس آباد»
جزئیات تازه از انفجار مهیب در پمپ بنزین عجب‌شیر
سامانه بازارگاه بستر فساد شد/ فروش نهاده‌های دامی به مرغداران با دو برابر قیمت
انفجار مهیب در نیویورک پس از آتش‌سوزی زباله‌ها
خط‌ و نشان واشنگتن برای بغداد؛ آمریکا به دنبال تغییر معادله سیاسی در عراق
موج جدید حملات اسرائیل به قنیطره / افزایش آدم‌ربایی در سوریه
منابع مورد نیاز اجرای طرح کالا برگ مرحله پنجم تامین شد
نیمی از ناوگان حمل‌ونقل کشور در مرز فرسودگی قرار دارد
تقدیر بایدن از آمریکایی ها برای انتخاب ممدانی
ممدانی؛ ستاره‌ای نوظهور در آسمان دموکرات‌ها
تهران به سوی آینده سبز : 2500 هکتار برای انرژی خورشیدی
ماجراجویی ترامپ در منطقه
جزئیاتی تازه از آزمون استخدامی جدید
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آن‌ها قطع شده است
واکنش سپاه به شایعه‌ دستگیری برخی پرسنل مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه
تهدید ترامپ علیه شهردار مسلمان نیویورک : ممدانی باید با من مهربان باشد
اعتراض مدنی مهاجران
مردمان الفاشر قربانیان خاموش معادن طلا
جهش پزشکی در درمان ناباروری / امیدهای تازه برای زوج‌های ایرانی
روز فرهنگ عمومی
هشدار سازمان عفو بین الملل به فاجعه انسانی در سودان
درگیری در حین خرید عروسی به قتل منجر شد
سفر پزشکیان به کردستان
حمایت چین از حق ایران در استفاده از انرژی هسته‌ای
چگونه انصاری از «ردیف میلیاردرها» به فهرست تحریم‌ها منتقل شد؟
دستبرد اسرائیل به حریم سوریه : 39 شهروند ربوده شدند
تأثیر منفی تعطیلی دولت روی ترافیک هوایی آمریکا
اقدام ضدایرانی پارلمان استرالیا علیه سپاه پاسداران
تلاش یوتیوب برای پاکسازی ویدئوهای جنایات اسرائیل
دستور اتمی ترامپ به وزارت جنگ آمریکا
برنامه مسابقات ورزشی امروز 15 آبان 1404+ جدول پخش
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |پنجشنبه 15 آبان
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 15 آبان+ وضعیت استان ها
برگزاری نمایشگاه آثار هنری ایران در ترابوزان ترکیه
X
آگهی تبلیغاتی