×
اقتصادی
شناسه خبر : 200491
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/09/01 ساعت 13:45
مناطق آزاد باید قطب فعالیت‌های اقتصادی باشد

همتی:

مناطق آزاد باید قطب فعالیت‌های اقتصادی باشد

وزیر اقتصاد با تاکید بر اینکه مناطق آزاد باید قطب فعالیت‌های اقتصادی در کشور باشد، گفت: دولت چهاردهم معتقد به تمرکز برای توسعه مناطق مستعد رشد به خصوص جنوب کشور در قالب توسعه اقتصاد دریا محور است.

نورنیوز-گروه اقتصادی: وزیر امور اقتصادی‌ و دارایی با تاکید بر ضرورت توسعه اقتصاد دریا محور گفت: چاره‌ای جز توسعه در این حوزه نداریم و تمامی تلاش خود را به کار خواهیم گرفت.

 عبدالناصر همتی روز پنجشنبه در مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با تاکید بر ضرورت تمرکز زدایی از تهران، اظهار کرد: دولت چهاردهم معتقد به تمرکز برای توسعه مناطق مستعد رشد به خصوص جنوب کشور در قالب توسعه اقتصاد دریا محور است.

وی در ادامه با اشاره به اعمال تحریم‌های ظالمانه علیه کشور، بیان کرد: مدیران با آگاهی به شرایط و در وضعیت تحریمی روی کار آمدند و بهانه برای کم کاری به خاطر تحریم به هیچ وجه قابل قبول نیست.

وزیر امور اقتصادی‌ و دارایی در رابطه با وضعیت منطقه آزاد کیش اظهار کرد: کیش روز به روز افول کرده و همین موضوع باعث انتظارات از دولت چهاردهم برای تغییر در روند فعلی شده است.

وی ادامه داد: مناطق آزاد عملا ویژگی‌ها و ظرفیت‌های سرمایه گذاری را از دست دادند؛ این مناطق باید جدا از قوانین سرزمین اصلی برای توسعه‌ کشور نقش آفرینی می‌کردند که امروز در سایه بی توجهی به قوانین چگونگی اداره مناطق آزاد، طبق قوانین سرزمین اصلی اداره می‌شوند.

همتی اضافه کرد: امروز نحوه جذب سرمایه گذار در تهران سهل‌تر از منطقه آزاد کیش شده و این یک ایراد اساسی است.

وی با بیان اینکه مرحوم آیت الله هاشمی تلاش بسیاری برای توسعه منطقه آزاد کیش داشت، گفت: اینکه ما امروز در تلاشیم تا قوانین مناطق آزاد به ۲۰ سال پیش بازگردد، تاسف بر انگیز است اما این قول را می‌دهیم که کیش را به روزهای اوج خود بازمی‌گردانیم.

وزیر امور اقتصادی‌ و دارایی همچنین مدیرعامل جدید سازمان منطقه آزاد کیش را یک مدیر جوان، توانمند، با انگیزه و آکادمیک توصیف کرد و افزود: ظرف سه ماه آینده باید برنامه سه ساله راهبردی توسعه این منطقه آزاد به دبیرخانه ارائه و نقشه راه توسعه در منطقه ترسیم شود.

وی در پاسخ به فعالان اقتصادی جزیره کیش با تاکید بر اینکه تمامی تلاش‌ها برای بازگشت شرکت هواپیمایی کیش ایر به کیش به کار گرفته می‌شود، بیان کرد: با توجه کنیم که مشکل اصلی این منطقه مربوط به ایرلاین نیست؛ مشکل اصلی ما ناتوانی در تعریف جذابیت‌های سرمایه گذاری است.

همتی ادامه داد: بخشی از مشکلات مناطق آزاد به ویژه کیش‌ به تصمیمات مدیریتی در گذشته باز می‌گردد؛ مدیر باید شرایط لازم برای فعالیت بخش خصوصی جهت توسعه در منطقه را فراهم کند.

وی با تاکید بر اینکه مناطق آزاد باید قطب فعالیت‌های اقتصادی در کشور باشد، اظهار کرد: معتقدیم که مناطق آزاد فرصت خوبی برای دور زدن تحریم هستند که متاسفانه مورد غفلت واقع شدند.

همتی در پایان از اقدامات رحیم‌ سرهنگی مدیرعامل سابق سازمان منطقه آزاد کیش قدردانی کرد.

 محمد جعفرکبیری به عنوان مدیرعامل جدید سازمان منطقه آزاد کیش منصوب شده است.


نظرات

آخرین اخبار
حریق نخل و انبار ضایعات، عامل دود شرق بندرعباس
قیمت دینار عراق امروز جمعه 9 مرداد 1405 | دینار اربعین چقدر ارزان شد؟
25 کشته در حادثه معدن پاکستان
روایت ماموریت تاریخی خلبانان شیراز در جنگ تحمیلی سوم
حذف ایران از رقابت های جهانی سپک تاکرا پس از 20سال
استقلال به دنبال جذب دو بازیکن خارجی
ارائه 36 هزار خدمت امدادی به زائران اربعین
زمان پخش زنده کشتی فرنگی قهرمانی نوجوانان جهان امروز جمعه 9 مرداد
زلزله 4.6ریشتری دامغان را لرزاند
بازگشایی جاده سیل‌زده گلستان در 16 ساعت
2نفتکش متخلف هدف قرار گرفتند و 4نفتکش بازگشتند
بازنشستگان کشوری بخوانند، آغاز ثبت نام وام اربعین
توصیه به زائران؛ بازگشت را به روزهای پایانی موکول نکنید
ایران چگونه معادلات آمریکا و اسرائیل را تغییر داد؟
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی زمان پرداخت معوقات بازنشستگان را مشخص کرد
تنش های خاورمیانه سفرهای هوایی جهان را کاهش داد
میوه ارزان شد یا گران؟ + قیمت
مستاجران بخوانند؛ افزایش مبلغ وام ودیعه مسکن
زمستان سخت اروپا؛ پیامد تنش‌های داغ خاورمیانه
عربستان مدعی تشکیل ائتلاف دریایی در دریای سرخ شد
گسترش همکاری، محور رایزنی ولیعهد عربستان و الجولانی
بازداشت یک نفر به اتهام جاسوسی برای ایران
5 مسافر در آب‌های ساحلی رامسر غرق شدند
دیدار رئیس سازمان الحشد الشعبی با سفیر ایران در بغداد
چه کسانی بیشترین بیت‌کوین جهان را دارند؟
برخورد قاطع با گران‌فروشی و تخلفات بلیت اربعین
خسارت 7 میلیاردی دانشگاه هرمزگان در جنگ
پرونده پل آق‌ قلا پیگیری قضایی می شود
فیفا: فوتبال، فروشی نیست
طلسم چهار ماهه قیمت طلا شکست
جزییات پیش‌نویس خلع سلاح حماس در غزه
تردد بیش از 2.9 میلیون زائر اربعین در مرزهای کشور
4 کشته در واژگونی پژوپارس در جاده دهلران
محرومیت نوه دیکتاتور خونین اوگاندا در مسابقات بوکس
کامبک تیم ساپینتو در مقدماتی لیگ اروپا
تعداد قربانیان زلزله ژاپن به 34 نفر رسید
ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور
توسعه زنجیره صنعت مس شتاب می گیرد
ابداع پانسمان گیاهی هوشمند برای مقابله با عفونت زخم
پاکستان: مذاکرات میان تهران و واشنگتن ادامه دارد
چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟
فرانکو بارزی زنده است؛ میلان به شایعات درباره اسطوره فوتبال ایتالیا پایان داد
زنجان، پیشگام طرح نهضت ملی مسکن
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 9 مرداد 1405+ وضعیت استانها
تردد روان در محورهای شمالی کشور
دلایل افزایش تلفات نظامیان آمریکا
انفجارهای مهیب در جنوب لبنان
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 9 مرداد +پخش زنده
پیش‌بینی بورس هفته دوم مرداد 1405؛ بازار سرمایه همچنان صعودی می‌ماند؟
مسیر مریوان تا سلیمانیه برای زائران اربعین رایگان است