×
فرهنگی
شناسه خبر : 200470
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/09/01 ساعت 10:13
مخاطبان سینما رکورد شکستند

مخاطبان سینما رکورد شکستند

گیشه های سینما، در آبان‌ماه جاری توانستند 3 میلیون و 954 هزار مخاطب را جذب کنند و 205 میلیارد و 400 میلیون تومان بفروشند.

نورنیوز-گروه فرهنگی: سینمای ایران در آبان‌ با جذب حدود ۴ میلیون مخاطب، پرمخاطب‌ترین و پرفروش‌ترین ماه پساکرونایی را تجربه کرد.

 سینمای ایران در آبان‌ماه موفق شد تا با جذب ۳ میلیون و ۹۵۴ هزار مخاطب، ۲۰۵ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان بفروشد. این آمار با نمایش فیلم در ۸۶ هزار و ۲۴۱ سانس محقق شده است.

این آمار به لحاظ فروش، ۳۷ درصد و از نظر مخاطب نیز ۴۶ درصد بیشتر از مهرماه امسال بوده است.

سینمای آبان‌ماه در شرایط به این آمار دست یافته که نیمه نخست این ماه، شاهد رونق بسیارخوبی در سینما بودیم، اما این روند در نیمه دوم آبان، به دلیل برودت هوا، با کمی رکود مواجه شد و نتوانست موفقیت نیمه‌نخست خود را تکرار کند.

«زودپز» با گیشه ۹۷ میلیارد و ۶۰۰ میلیونی‌اش، بهترین عملکرد را در میان فیلم‌ها داشت. ساخته رامبد جوان در دومین ماه پائیزی، یک میلیون و ۸۳۶ هزار مخاطب داشت.

دومین ساخته سینمایی سروش صحت (صبحانه با زرافه‌ها) که از نهم آبان به روی پرده رفت، توانست یک میلیون و ۶۳ هزار مخاطب داشته باشد و به گیشه ۵۹ میلیارد و ۶۳۰ میلیون تومانی برسد.

سومین فیلم پرفروش آبان متعلق به انیمیشن «ببعی قهرمان» است. این فیلم توانست با جذب ۶۰۷ هزار مخاطب، ۲۳ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان بفروشد.

«باغ کیانوش» که از نهم آبان نمایش داده شد، عملکرد خوبی داشت و توانست گیشه ۵ میلیارد و ۳۵۰ میلیونی خود را با ۱۳۷ هزار مخاطب محقق کند.

پنجمین فیلم پرفروش آبان به کمدی موزیکال «مفت‌بر» اختصاص دارد که ۷۵ هزار مخاطب داشت و به گیشه ۳ میلیارد و ۸۳۵ میلیون تومانی رسید.

«تگزاس ۳» اگرچه از ۲۳ آبان به اکران آنلاین رسید، اما در پنجمین ماه نمایش خود، همچنان درخشید و توانست با ۵۹ هزار و ۶۰۰ مخاطب و گیشه ۳ میلیارد و ۳۳۰ میلیون تومانی، به ششمین فیلم پرمخاطب این ماه تبدیل شود.

پول و پارتی، شهر گربه‌ها۲، قلب رقه، قیف، شه‌سوار، استاد، در آغوش درخت، سه‌جلد و نبودنت، به‌ترتیب، دیگر فیلم‌های پرمخاطب این ماه هستند.

سینمای ایران در شرایطی، بهترین عملکرد ماهیانه پساکرونایی خود را در آبان‌ماه پشت سر گذاشته که این اتفاق در نتیجه اکران ۲ فیلم کمدی پرمخاطب و آثار درخوری در حوزه‌های کودک، اجتماعی و مقاومت رقم خورده است. این مهندسی نسبی سبب شد تا از فیلم‌سوزی گسترده جلوگیری به عمل بیاید.

برای آذرماه انتظار می‌رود که این رکوردها شکسته شده و بهترین عملکرد سینمایی کشور، در آخرین ماه پائیزی رقم بخورد. به پشتوانه این ناوگان اضافه کنید افزوده شدن کمدی پرمخاطب «۷۰ سی» که از هفتم آذر به روی پرده خواهد رفت تا یک سه‌قطبی قدرتمند میان این فیلم با ۲ کمدی «زودپز» و «صبحانه با زرافه‌ها» رقم بخورد.

به گزارش ایرنا، همچنین وفق گرفتن مخاطبان با سرمای هوا، دیگر محرکی است که سبب گسیل یافتن آنها به سینما و پایان رکود نسبی فعلی می‌شود. آذرماه همواره یکی از بهترین ماه‌های سال برای سینماهای کشور است که تاثیرگذاری خوبی بر گیشه سالیانه کشور دارد. برای امسال اما امیدهای بسیاری وجود دارد تا میزان مخاطبان آذر با گذر از ۴ میلیون نفر، به یک رکورد خیره‌کننده دست یابد و گیشه سالیانه را تا انتهای پائیز از مرز ۱۵۰۰ میلیارد تومان عبور دهد.


نظرات

آخرین اخبار
خروج رسمی امارات از «اوپک» و «اوپک‌پلاس»
تداوم حملات پهپادی و بمباران اسرائیل به شهرک‌های جنوبی لبنان
شوک ژئوپلیتیک، نبض بازارهای جهانی را به لرزه انداخت
آغاز بلیت‌فروشی دیدارهای ایران در جام‌جهانی 2026؛ قیمت‌ها اعلام شد
رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، وارد ایران شد
تاکر کارلسون: ایران یکی از آزادترین کشورهای منطقه است
حمایت ویژه از کودکان کار در روزهای جنگ
تحلیل جفری ساکس از پیامدهای ادامه جنگ علیه ایران
هشدار اتحادیه اروپا درباره تبعات اختلال در کشتیرانی جهانی
محدودیت ال ان جی آمریکا در جایگزینی عرضه از دست رفته قطر
اثر معکوس سقف‌گذاری قیمت سوخت در آلمان
وزیر ارتباطات: اینترنت باکیفیت حق مردم است
بازار بورس چه زمانی بازگشایی می‌شود؟
ورود رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ از مرز آستارا به ایران
پاسخگویی سامانه 4030 به بیش از 214 هزار تماس مشاوره‌ای تا هفتم اردیبهشت 1405
دولت افزایش اعتبار کالابرگ را در دستور کار دارد
هند از ادامه مذاکرات با ایران و آمریکا درباره بندر چابهار خبر داد
بیانیه حماس درباره تخریب واحدهای مسکونی در قدس
تغییر قانون کارت زرد در دو مرحله
انرژی پاک چگونه به سلاح برتری اقتصادی کشورها بدل شد
قلعه‌نویی: ایران شاید ابرقدرت نباشد، اما ابرملت جهان است
نخست‌وزیر مکلف عراق اولویت‌های دولتش را اعلام کرد
ماجرای حشرات ریز چیتگر چیست؟
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 8 اردیبهشت 1405 +رشد 10 میلیون تومانی سکه
انهدام پایگاه جاسوسی در پایتخت
روند ابتلا به آنفلوآنزا در هفته پنجم سال کاهشی شد
تابستان زودرس و سدهای خالی؛ زنگ خطر آب به صدا درآمد
جنجال بزرگ در فوتبال ایتالیا؛ سقوط اینتر در راه است؟
چگونه با گوش دادن به موسیقی اضطراب را کنترل کنیم؟
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 8 اردبهشت 1405 / دلار 5 هزار تومان رشد کرد
چین: آمریکا عامل وضعیت کنونی تنگه هرمز است
سیل شدید در جنوب چین؛ تخلیه بیش از 200 نفر
گزارش هلال‌احمر: انجام 6003 عملیات در جنگ 40 روزه
مقام وزارت خارجه: تنگه هرمز بخشی از ابزار بازدارندگی ایران است
قیمت جهانی نفت دوباره اوج گرفت
کردستان دروازه ورود بیش از 3 هزار تن کالای اساسی به کشور
جایزه صلح فیفا را از ترامپ پس بگیرید
«چت‌جی‌پی‌تی»، مشاور قاتل دانشجویان فلوریدا
دیپلماسی تنها راهکار حل بحران خاورمیانه
تلاش مذبوحانه ترامپ برای حذف ایران از جام جهانی
اعتراف واشنگتن به ضعف دفاعی آمریکا در برابر موشک‌های پیشرفته
حکم قصاص قاتل مأمور نیروی انتظامی در چهارباغ اجرا شد
بنی‌طالبی برترین تالوکار جهان شد
نشریه پاکستانی خطاب به آمریکا: توهم تسلیم ایران را کنار بگذارید
پیشکسوت حوزه معماری ایرانی- اسلامی درگذشت
با عادی‌شدن شرایط، وضعیت اینترنت قطعاً تغییر خواهد کرد
دردسر لائوس از پس لرزه های اقتصادی جنگ ایران
اعتراف ارتش اسرائیل به ناتوانی در مهار پهپادهای حزب‌الله
تحلیلگر آمریکایی: فرضیه ترامپ درباره تسلیم‌شدن ایران اشتباه بود
تعدیل نیرو باید آخرین راهکار بنگاه‌ها باشد